Front Desk Assistant 63 views

Job Expired

Klienti ynë Eco Vent Kosovë –partner zyrtar i brendit nr.1 në botë DAIKIN dhe lider në biznesin e HVAC, ka hapur pozitën Front Desk Asisstant.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Mikpritja e klientëve në showroom;
 • Përgjigjja në kërkesat e klientëve përfshirë edhe në mediat sociale
 • Prezantimii produkteve të kompanisë;
 • Mirëmbajtja e listës dhe orarit të takimeve;
 • Asistimi në punët administrative të zyrës së Drejtorit Ekzekutiv;
 • Dhe detyra të tjera të ndërlidhura me pozitën e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përparësi është njohja e gjuhës angleze;
 • Nivel i lartë arsimor i dëshirueshëm;
 • Njohja e mediave sociale, azhurnimeve të bazave të të dhënave dhe rrjeteve profesionale;
 • Gatishmëria për të punuar në ekip;
 • Aftësi për të punuar me afate dhe nën presion;
 • Shkathtësi të shkëlqyera analitike dhe vëmendje në detaje.

Aplikimi

Dërgoni CV-në tuaj në e-mailin hr@hoja-ks.com

(Në subject të e-mailit duhet të ceket pozita për të cilën aplikoni)

 Nëse keni nevojë për informacion shtesë, na kontaktoni në 045 44 00 11.

Data e fundit për aplikim 15 Prill 2022

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 9 Jobs
 • Location Prishtine
 • Rruga/Zona Rr. Nazim Gafurri
 • Tel/Mob +38345440011
 • Profili Konsulence