France, kerkohen punetore pastrimi me page 12 euro/ ora , Akomodimi dhe ushqimi i perfshire 46 views

Job Expired

Kerkohen 10 punetore
pastrimi ne France (Nice)
(Femra/meshkuj)

12 euro/ora
Akomodimi i perfshire
(Ushqimi sigurohet per muajin e pare)

Te kene eksperience ne pastrim
Te jene te pajisur me patente ( jo kusht )
Periudha (25 prill-30 Shtator)

Kontakto ne whatsappin e ketij nr
+33 7 51 29 70 78

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 181 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim