Forex Italisht / Greqisht 31 views

Forex Italisht/Greqisht

Agjent Financiar dhe Retention

Çfarë kërkojmë:
Njohje e mirë e gjuhës Italiane dhe Greke;
Eksperiencë në Forex minimumi 3 muaj;
Mosha e kërkuar 20-28 vjeç;

Çfarë ofrojmë:
Kontratë sipas ligjit;
Pagesa bazë + 50% FTD + BONUS;
Retention 10% – 20% Loading
Rritje në karrierë, njohje të vazhdueshme të rezultateve të arritura
Ambjent rinor dhe dinamik;

Vendi i punës: Komuna Parisit, Kika 2, Tiranë.
Orari i punës: E hënë – E premte 09:30-18:30

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në email growingc9@gmail.com ose kontaktoni +355688431599

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center