Fish House Durres kerkon te punesoje •Puntore per pastrim dhe gatim peshku dhe •Pastruese Peshku 164 views1 application

Job Expired

Fish House
Ne lidhje me hapjen e nje dyqani peshku ne qytetin e Durresit

Kerkon te punesoje

* PUNTORE PER GATIM DHE PASTRIM PESHKU
* PASTRUESE PESHKU

ADRESA: PLAZH DURRES, RROTA E KUQE

NR TEL: 0688651344
(WHATSAPP)

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim