Firme prodhim dhe tregtim metalesh kerkon te punesoje Specialiste Finance, paga 55 000- 75 000 Leke, Mucaj, Vore 16 views

Firme prodhim dhe tregtim metalesh kerkon te punesoje Specialiste Finance, paga 55 000- 75 000 Leke, Mucaj, Vore

Kriteret:
đź”°Diplome Bachelor ne profil ekonomik
đź”°Eksperienca te meparshme ne fusha te ngjashme
đź”°Te kete njohuri te mira te programe financiare, vecanerisht Bilanc
đź”°Te zotetoje gjuhen angleze
đź”°Regjistrim dhe rakordim faturash, veprime financiare ne programe kontabel, etj

Ofrohet:
đź”°Orari 07.30 – 16.00

đź”°Paga 55 000- 75 000 Leke
đź”°Paga e negociueshme ne varesi te ekperiences
đź”°Transport i siguruar

📍 Adresa: Mucaj, Vore

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 352 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim