Firme prodhim dhe tregtim metalesh kerkon te punesoje Magazinier (profil ekonomik), page e negociueshme, Mucaj, Vore 58 views

Firme prodhim dhe tregtim metalesh kerkon te punesoje Magazinier (profil ekonomik), paga 60 000 Leke -80 000 Leke, page e negociueshme, Mucaj, Vore

Kriteret:
đź”°Te kete perfunduar arsimin e larte
đź”°Eksperienca te meparshme ne fusha te ngjashme
đź”°Te zotetoje patente te klasit B
đź”°Pergatit porosit, inventar dhe dokumentim i veprimeve

Ofrohet:
đź”°Orari 07.30 – 16.00
đź”°Paga 60 000 – 80 000 Lekeđź”°Paga e negociueshme ne varesi te ekperiences
đź”°Transport i siguruar

📍 Adresa: Mucaj, Vore

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 366 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim