Firme prodhim dhe tregtim metalesh kerkon te punesoje Agjent Shitjesh, page e negociueshme, Mucaj, Vore 42 views

Job Expired

Firme prodhim dhe tregtim metalesh kerkon te punesoje Agjent Shitjesh, page e negociueshme, Mucaj, Vore.

Kriteret:
đź”°Te kete kryer studimet ne fushen Administrim Biznes, Komunikim, Marketing ose te ngjashme

đź”°Eksperienca te meparshme ne profile shitje

đź”°Aftesi shume te mira nderpesonale, negociuese dhe komunikuese
đź”°Te zotetoje patente te klasit B

Ofrohet:
đź”°Orari 07.30 – 16.00
đź”°Paga e negociueshme ne varesi te ekperiences
đź”°Transport i siguruar

📍 Adresa: Mucaj, Vore

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 120 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim