FINANCIERE SENIOR 156 views1 application

Job Expired

Agjencia e Punësimit “Albanian HR Solutions sh.p.k.” është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në Fushën e Burimeve Njerëzore.

Albanian HR Solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: 

Kërkesat/Kualifikimet:

-Të kenë përfunduar studimet e larta në degën Financë.
-Të kenë minimumi 3 vite përvojë pune në këtë profil.
-Preferohet të kenë njohuri të mira të programit financiar Navision.
-Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi.
-Të kenë njohuri të mira të gjuhës Angleze.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga e Barrikadave,Vila 158, H.2, K.2, Ap. 4
  • Tel/Mob +35544530154
  • Profili Punesim