FINANCIERE 224 views2 applications

Kompania Pesral shpk me aktivitet ne prodhim dhe tregtim te produkteve te aluminit,me seli ne Tirane,shpall vacant pozicionin e punes per financiere/er

Aplikantet duhet te plotesojne kriteret:
1.Perfundim I studimeve per finance
2.Eksperience pune ne profesion
3.Te jene korrekt dhe te pergjegjshem en pune
4.Te kene njohuri ne perdorimin e programit Alpha Bussines
5.Me banim ne Tirane.
6.Zoterimi I gjuhes Angkeze perben avantazh ne perzgjedhjen e aplikanteve.

Te interesuarit te dergojne cv ne gjuhen shqipe ne adresen e email-it:
info.pesral@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location