Financiere 403 views1 application

Ar-Bi Servise Shpk kerkon te punesoj:

Financiere.

Kandidatja duhet te plotesoje keto kritere:

*Te kete perfunduar studimet e larta.
*Te njoh programin Bilanci.
*Te kete minimalisht 2 vite eksperience ne te njejtin pozicion.
*Te jete person i komunikushem dhe te kete fleksibilitet ne orare.
*Te jete i afte per te punuar ne grup dhe te bashkepunoje me koleget.

Te gjithe te interesuarit jane te lutur te dergojne aplikimin e tyre me subject pozicionin e deshiruar:
Email: hr@arbidistribution.al

Cel. : +355 697 048 817

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket