Financier 391 views6 applications

SHOQERIA : VIBTIS SHPK
NIPT : L02103503S
ADRESA: “VIBTIS”sh.p.k–Bulevardi“Dëshmorët e Kombit”, TwinTowers, TowerNo.2, Floor8/4, Tirana, Albania

Aktualisht po kerkojme per nje financier me specifikat si me poshte. Do ishte me e pershtatshme djale sepse do i duhet te kontrolloje magazinen me materiale ndertimi.
Funksionojme me kushte sipas kodit te punes dhe paga ne varesi te aftesive qe ka nga 65-85 mije neto ne muaj. Zakonisht si procedure pervec intervistes aplikohet dhe nje testim qe konsiston ne regjistrim te veprimeve kryesore qe perfshijne detyrat me poshte.

Vibtis kerkon te punesoje Financier
Detyra dhe pergjegjesite
– Rregjistrimi i blerjeve dhe shitjeve, rakordim në lidhje me levizjet e artikujeve
– Pergatitja e raporteve per deklarime mujore te blerje/ shitje
– Regjistron shpenzimeve & të ardhurave mujore të realizuara sipas projekteve
– Kontabilizimin e dokumentave në sistemin e kontabilitetit
– Kontrollon saktësinë e të gjithë dokumentacionit të magazinës, ashtu edhe për saktësinë e veprimeve te kryera
– Rakordimi i marrdhenieve me kliente furnitore
– Bashkëpunon me stafin e financës, për te krijuar dhe analizuar raporte financiare

Kërkesat / Kualifikim / Eksperiencë

Arsimimi: · Diplomë Universitare në Ekonomik/Finance/Kontabilitet);
· Minimumi 3 vjet eksperiencë në biznes dhe/ ose kontabilitet;
Kualifikime / Specializime · Njohuri shumë të mira të komputerit dhe paketës Office (excel i domosdoshem);
· Të njohë shumë mirë programin e Alpha Web
· Gjuhë të huaja: Anglisht.
Aftësitë individuale · Aftësi analitike;
· Aftësi shumë të mira komunikimi;
· Aftësi në përgatitje raportesh;
· I orientuar drejtë objektivave;
· Të jetë fleksibël, edhe në rastet kur i ngarkohen detyra të tjera;

Apliko në info@vibtis.al dhe na trego që je më i miri!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Blvd. Deshmoret e Kombit Twin Towers Tower 2, Floor 5/1
  • Tel/Mob +355 4 2280 120
  • Profili Sherbime