Financier/e me kohe te plote 203 views4 applications

Kompania Mr.Courier , Kompani qe operon ne fushen e transportit sherbimeve Postare dhe Logjistike

kerkon te punesoje :

1. Ndihmes Financier/e me kohe te plote

– Te kete njohuri ne fushen e finances dhe kontabilitetit
– Te kete njohuri te programit Financa 5
– Te dije te perdore paketen baze te MS Office (word , excel..)
– Te kete eksperience jo me pak se dy vjet ne finance
– Te kete njohuri mbi deklarimet online te tatim taksave

Te interesuarit te dergojne CV me fotografi ne adresen e emailit

financa@mrcourier.al

Tel: +355 4 450 3330

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë