Financier/e 123 views2 applications

BWB Shpk, kompani prestigjoze qe vepron ne sektorin e Telekomunikacionit, kerkon Financier/e (preferohet te mos jete aktualisht ne marredhenie pune)

Detyrat:

– Menaxhimi i Faturimit
– Kontabilizimi
– Menaxhimi i pagesave ne hyrje/dalje
– Rakordimi me klientet dhe furnitoret
– Raporte financiare periodike

Kompetencat e kerkuara:

– Njohuri shume te mira te gjuhes Italiane (minimalisht niveli B2)
– Bachelor/Master ne nje nga deget Finance/Kontabilitet/Adm.Biznesi/Informatike Ekonomike
– Minimalisht 2 vite eksperience ne profil (perben avantazh eksperienca ne mbajtjen e kontabilitetit te kompanive Italjane)
– Aftesi te mira komunikuese
– Aftesi te mira organizative

Cfare ofron kompania:

– Kontrate pune pa afat
– Pune full time (E Hene – E Premte, Orari: 09:00 – 18:00)
– Page e kenaqshme ne varesi te eksperiences
– Mundesi promovimi

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne gjuhen Italiane ne: cv@bwbalkans.al
Shenim: Kandidatet e seleksionuar do ti nenshtrohen nje trajnimi, pjesemarrja ne te cilin eshte i domosdoshem dhe kriter per perzgjedhjen finale.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Bulevardi Zogu i Pare, “Qendra e Biznesit Tirana”
  • Tel/Mob +355697128408
  • Profili Telekomunikation