FINANCIER/E 225 views

Shoqeria ERL SHPK kerkon te inseroje ne staf nje FINANCIER/E me cilesite e meposhteme:

· Te kete minimumi 5 vjet eksperience pune si financier ne shoqerite tregtare (preferohet HEC )
· Te jete i/e diplomuar ne Finance, Niveli Master
· Te kete njohuri shume te mira te paketes Microsoft Office ,Financa 5
· Te kete njohuri shume te mira te gjuhes italiane(Primare) dhe angleze
· Te kete aftesi shume te mira komunikimi dhe te punoj ne grup
· Te karakterizohet nga serioziteti dhe korrektesia ne pune
· Te jete i paisur me patente te klasit B
· Mosha 30-45 vjec

Pergjegjesite kryesore:

. Regjistrime Arketime / Pagesa
· Hedhja statement – Banka
· Regjistrimin e Faturave te blerjes dhe te shitjes
. Rakordim – Librin e Berjes/shitjes me Self Care
. Rakordim i faturave me FTL
· Fiskalizim
· Raporte ditore /mujore/vjetore
· Te ardhurat dhe shpenzimet stafit
· Zbardhje te Inventarit Fizik me Financen 5
· Deklarata doganore Importi/ Eksporti
· Regjistrimin ne sistemin e Tatimeve:
· Deklarimin e Tatimit ne Burim
· Deklarimin e TVSH-se
. Pergatitja e pasqyrave financiare
. Mbyllja e bilancit vjetor

Na dergoni cv tuaj ne e-maild.putro.a@gmail.com,
cel: 0694073209

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime Financjare