Financier 181 views1 application

Agjencia e Punësimit “Albanian HR Solutions sh.p.k.” është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në Fushën e Burimeve Njerëzore.

Albanian HR Solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: 

Financier (Senior)

Kërkesat/Kualifikimet:

-Të kenë përfunduar arsimin e lartë në Financë.
-Të kenë minimumi 4 vite ekperiencë pune në financë. Preferohet në retail.
-Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi.
-Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.
-Të ketë njohuri shumë të mira të Financa 5 dhe MS Office.


Kandidatët e interesuar janë të lutur të aplikojnë në adresën e postës elektronike: alb@ahrs.al deri në datën 30.11.2020.

*Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur referuar informacionit nga dosja e aplikimit do të njoftohen për intervistë.

Me ne më të suksesshëm!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga e Barrikadave
  • Tel/Mob Tel/Fax: +355 44530154
  • Profili Punesim