Financier 241 views2 applications

Alb Building shpk nje kompani ne fushen e ndertimit, kerkon te zgjeroj stafin e saj ne departamentin e Finances ne pozicionin Shef/e ne departamentin e Finances

Kriteret e kerkuara :

  • Të ketë Diplomë ne Financë-Kontabilitet.
  • Të ketë mbi 10 vjet eksperiencë pune si Financier/e ne sektorin e ndertimit
  • Të ketë njohuri shumë të mira kompjuterike të programeve financiare, veçanërisht te programit Alpha Web.
  • Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese.

Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre (CV dhe Referenca) me e-mail ne adresen tone elektronike.
info@alb-building.com
j.hajdini@alb-building.com
Vetem kandidatet e zgjedhur do te njoftohen per interviste

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Ndertim