Finance Assistant 100 views

Job Expired

Klienti ynë Eco Vent Kosovë –partner zyrtar i brendit nr.1 në botë DAIKIN dhe lider në biznesin e HVAC, ka hapur pozitën Asistent për Financa.

Përshkrimi i detyrave të punës:

 • Regjistrimin e blerjeve dhe shitjeve ne sistemin kontabël,
 • Regjistrimin e shpenzimeve operative,
 • Kalkulimin e blerjeve dhe shitjeve,
 • Kontrollimin dhe korrigjimin e gabimeve eventuale tek dokumentacionet financiare,
 • Kontrollimin e llogarive bankare dhe harmonizimin me software,
 • Mirëmbajtjen e arkës dhe raportimin në baza ditore,
 • Barazimin e karteleve financiare me klient dhe furnitorë,
 • Dhe punë të tjera administrative sipas kërkesës nga mbikëqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara

 • Diplomë universitare në fushën e Ekonomisë, Financa apo ngjashëm.
 • Eksperience në fushën e financave apo kontabilitetit.
 • Aftësi analitike dhe vëmendje në detaje,
 • Shkathtësi pune në ekip dhe individualisht,
 • Njohje të gjuhës Angleze, në komunikim dhe shkrim.

Aplikimi

Dërgoni CV-në tuaj në e-mailin hr@hoja-ks.com

(Në subject të e-mailit duhet të ceket pozita për të cilën aplikoni)

Nëse keni nevojë për informacion shtesë, na kontaktoni në 045 44 00 11.

Data e fundit për aplikim 15 Prill 2022

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 9 Jobs
 • Location Prishtine
 • Rruga/Zona Rr. Nazim Gafurri
 • Tel/Mob +38345440011
 • Profili Konsulence