Fier kerkohet Menaxher Logjistike 48 views

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Menaxheri Logjistike ne Fier

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati:

Te kete mbaruar arsimin e Larte preferohet Fakulteti Ekonomik, Dega Administrim Biznes.
Te zotërojë gjuhen angleze.
Te zotëroje programet e paketës Microsoft Office.
Te ketë minimumi 3 vjet eksperience në pozicione të ngjashme.
Të ketë aftësi shumë të mira analitike dhe aftësi për të zgjidhur ne mënyrë efikase problemet.

Ofrohet:
Paga 80.000L

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 35 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike