Ferma “Albanët” kërkon të punësoje ndihmës kuzhiniere (për tre ditë në fund javë) 216 views

Ferma “Albanët” kërkon të punësoje
ndihmës kuzhiniere për tre ditë në javë: e premte, e shtunë dhe e dielë.

Kerkohet:
Korrektese ne punet e caktuar
Eksperienca nuk eshte kriter paresor

Ofrohet:
Pagë e kënaqshme
Kushte te mira pune

cel : 0682013381
Adresa: Gropaj, Tiranë, Albania

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Adresa: Gropaj, Tiranë, Albania
  • Profili Prodhim/Perpunim