Ferma “Albanet” kërkon të punësoj Kryekamarier (me eksperience pune) dhe Kamarier (fundjave) 31 views

Ferma “Albanet” kërkon të punësoj kryekamarier dhe kamarier (fundjave).

Kerkohet:

Eksperience e meparshme pune
Te jene te komunikueshem dhe te sakte ne punet e caktuara

Ofrojme:
Kushte te mira pune
Paga shume e mirë

Cel. : 0682013381
Adresa: Gropaj, Tiranë, Albania

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Adresa: Gropaj, Tiranë, Albania
  • Profili Prodhim/Perpunim