PunaJuaj.com https://www.punajuaj.com Portal punesimi, vende pune, aplikime per pune, Jobs & Career in Albania, Kosovo, Tirane, Prishtine Sat, 17 Aug 2019 06:50:18 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.1.1 Graphic Designer https://www.punajuaj.com/jobs/tirane-ofroj-vend-pune-graphic-designer/ 17 Aug 2019 06:50:18 +0000 Kerkohet Graphic Designer  Qellimi i Pozicionit: Pergjegjes per zhvillimin dhe ekzekutimin e fushatave te ndryshme marketing me synim permbushjen e nevojave promocionale te kompanise Detyrat dhe Pergjegjesite: • Ideon dhe krijon postera, broshura, fletepalosje, banera dhe cdo material tjeter promocional. • Zhvillon dhe propozon kompozime grafike te ndryshme ne perputhje te plote me nevojat dhe kerkesat e kompanise. • Ndihmon departamentin e marketingut ne prezantimin e ideve dhe koncepteve te reja ne fushen e Design. Kualifikimet dhe Aftesite: Edukimi: Diplome Universitare ne Graphic Design ose fusha te ngjashme. Experienca: Minimalisht 2 vite eksperience pune ne pozicione te ngjashme pune. Aftesite: • Të jetë origjinal, me sens të lartë kreativiteti. • Të jetë i vëmendshëm ndaj detajeve. • Njohuri mbi paketën Adobe (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign). • Perbejne avantazh njohuri mbi CorelDRAW , html dhe Wordpress. Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al Ju lutemi vendosni subjektin "Aplikim pune per Graphic Designer".]]> Shitës/e – Toptani Shopping Center https://www.punajuaj.com/jobs/tirane-ofroj-vend-pune-shites-e-me-eksperience-pune-toptani-shopping-center/ 17 Aug 2019 06:49:22 +0000 Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin ne TOPTAN. Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kritere: • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët • Të ketë një paraqitje të rregullt estetike • Të jetë i/e aftë të ndjekë instruksione • Të jetë i/e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve • Të jetë i/e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup • Të jetë i/e përpiktë në orare • Fleksibël me kohën e punës • Aftësi të mira organizuese dhe përcaktimi prioritetesh • Njohuri të mira të gjuhës angleze Gjithashtu, kandidatët duhet të kenë mbaruar shkollën e lartë dhe të mos kenë angazhime të tjera Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al Ju lutemi vendosni subjektin "Aplikim per pune ne Toptan". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.]]> 50 vende te lira pune per operatore te gjuhes: ITALIANE, GJERMANE, ANGLEZE https://www.punajuaj.com/jobs/operator-e-3/ 16 Aug 2019 15:03:39 +0000  50 VENDE TE LIRA PUNE PROSPER SALE hap 50 vende te lira pune per operatore te gjuhes:  ITALIANE, GJERMANE, ANGLEZE Nese jeni person dinamik dhe kerkoni nje  pune qe ju jep stabilitet, siguri dhe te ardhura teper te kenaqshme, mundesine e keni te PROSPER SALE. Te interesuarit te tel. ne nr. 0699344596 Email:  hr@prospersales.com]]> Supervizor Shitjesh / Berat https://www.punajuaj.com/jobs/supervizor-shitjesh-berat/ 15 Aug 2019 16:22:39 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group ofron mundesi punesimi per pozicionin: Supervizor Shitjesh / Berat Qellimi i Pozicionit: Te kontrolloje dhe te menaxhoje stafin dhe klientet e zones se paracaktuar. Detyrat dhe Pergjegjesite:
 1. Organizon dhe Kontrollon punen ditore te ekipin e shitjes.
 2. Komunikon, raporton dhe informon lidhur me tregun dhe konkurrencen.
 3. Mban kontakte te vazhdueshme me klientet e kompanise,me qellim rritjen e cilesise se sherbimit.
 4. Asiston në zhvillimin e planeve vjetore të shitjeve me objektiva dhe targete të përcaktuara qartë.
 5. Ndermerr dhe koordinon zhvillimin e plan veprimeve për të rritur shitjet dhe gjetjen e pikave të reja.
 6. Mban të dhëna të sakta mbi çmimet, shitjet dhe pergatit raportet mbi aktivitetin ne zonën e tij.
Kualifikimet dhe aftesite:
 1. Të ketë përfunduar studimet e larta (preferohet Administrim Biznes)
 2. Të ketë eksperience pune minimumi 3-4 vite ne menaxhimin e Shitjeve
 3. Të ketë komunikim, aftësi organizative dhe ndërpersonale
 4. Të jetë person dinamik , I përgjegjshëm, fleksibel
 5. Të ketë frymën e bashkëpunimit në grup
 6. Të ketë njohuri shume të mira të programeve baze kompjuterike
 7. Të jetë banor i qytetit te Beratit
Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV e tyre dhe Leter Motivimi ne adresen elektronike: punesimi@arstlgroup.com Nr tel: 0673101358 Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen brenda 48 oreve nga marrja e aplikimit. *Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.]]>
Ndihmes per Shperndarje Porosish https://www.punajuaj.com/jobs/ndihmes-per-shperndarje-porosish/ 15 Aug 2019 12:33:47 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group kerkon: Ndihmes per Shperndarje Porosish Qellimi i Pozicionit: Shperndarja sa me e shpejte dhe korrektesi maksimale e produkteve te shportes, sipas porosise se klientit. Detyrat dhe Pergjegjesite: 1. Ndihmon ne shperndarjen e porosive te klienteve 2. Ndihmon ne ngarkim-shkarkimin e produkteve nga automjeti i vene ne dispozicion. 3. Ndihmon ne pergatitjen e porosive dhe dergesave. 4. Kryen detyra te tjera te ngarkuara sipas kerkeses. Kualifikimet dhe aftesite: 1.Te kete arsimin e mesem. 2. Mosha deri ne 45 vjeç. 3.Te kete leje drejtimi te kategorise B & C. 4.Te jete i komunikueshem dhe te fleksibel gjate punes. Të interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail: punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358. Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.]]> Ekonomiste https://www.punajuaj.com/jobs/ekonomiste/ 15 Aug 2019 12:28:49 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group kerkon: Ekonomiste Qellimi i Pozicionit: Faturimi i produkteve sipas porosive te klientit, raportimi mbi hyrje-daljet e mallit ne Magazine dhe hedhja ne sistem e pagesave Detyrat dhe Pergjegjesite:
 1. Prerja e faturave per porosite qe sjellin agjentet, menaxheret dhe preventitoret per diten pasardhese;
 2. Ndjekja e porosive te distributoreve te autorizuar;
 3. Hedhja ne databaze e ofertave te distributoreve te autorizuar
 4. Plotesimi i raportit per daljen e mallit;
 5. Nxjerrja e arketimeve dhe debiteve per menaxheret e shitjeve/agjentet/ekzekutuesit;
 6. Inventarizimi te i magazines dhe rakordimet perkatese;
 7. Inventarizime te ndryshme ne automjete sipas kerkeses;
 8. Detyra te tjera te kerkuara nga eprori direct.
Kualifikimet dhe aftesite:
 • Diplome te shkolles se larte ne kete fushe (preferohet kontabilitet-finance);
 • Eksperience minimum 3 vit ne fusha te ngjashme;
 • Te kete aftesi analitike dhe komunikuese;
 • Te kene njohuri shume te mira te programit Financa 5
 • Te kene njohuri shume te mira te paketes baze MS Office
 • Te kene aftesi shume te mira te menaxhimit te kohes
 • Te jete e mire-organizuar dhe me etike te larte profesionale.
Të interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail: punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358. Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.]]>
INXHINIER NDERTIMI (ZBATIM) https://www.punajuaj.com/jobs/inxhinier-ndertimi-zbatim/ 15 Aug 2019 07:53:56 +0000 Kompania "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje INXHINIER NDERTIMI (M) NE ZBATIM (TE JETE ME BANIM NGA ZONA: FIER, LUSHNJE, BERAT) PERSHKRIMI I POZICIONIT Inxhinieri i Zbatimit ka si detyre funksionale organizimin dhe drejtimin e punimeve te ndertimit ne perputhje me projektin, preventivin, specifikimet teknike dhe standardet, grafikut te miratuar deri ne fazen e dorezimit te objektit. DETYRAT KRYESORE
 • Shqyrton vlefshmerine e dokumentacionit tekniko-ligjor te objektit sipas nje liste te miratuar;
 • Shqyrton projektet e zbatimit, preventivin dhe specifikimet teknike te objektit qe do te ndertohet dhe ben verejtjet perkatese kur konstaton mangesi dhe parregullesi;
 • Zbaton plan-organizimin e punimeve, harton planet ditore, javore dhe mujore dhe paraqet tek eproret per diskutim apo miratim.
 • Mban pergjegjesi per zbatimin e punimeve ne perputhje me projektet e zbatimit, preventivin, specifikimet teknike dhe standardet;
 • Merr pjese ne te gjitha matjet qe kryhen per volumet dhe mban proces verbale perkatese;
 • Zbaton grafikun e punimeve ne perputhje me afatet e percaktuara ne kontratat e zbatimit te punimeve;
 • Ploteson cdo dite ditarin e punimeve dhe Librin e kantjerit dhe ja paraqet eproreve kur i kerkohet;
 • Harton ne menyre te vazhdueshme librezen e masave per punimet qe kryhen;
 • Ploteson ne vazhdimesi dokumentacionin tekniko-ligjor gjate fazave te ndertimit deri ne perfundim te projektit;
 • Ndjek dhe mban pergjegjesi per normativat e harxhimit te materialeve qe vendosen ne veper;
 • Kerkon qe te gjitha materialet qe vijne ne objekt te jene te shoqeruara me certifikata origjine dhe cilesie konform specifikimeve teknike;
KRITERET E KERKUARA
Edukimi/ Kualifikimi Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit, Profili Infrastukture
Gjuhe te huaja Anglisht ne nivel te larte
Njohuri kompjuterike Microsoft Office, Project, Autocad.Sap. Etap
Mosha Deri 45 vjeç
Eksperienca e kerkuar Mbi 5 vjet eksperience.
Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e-mail: hr@salillari.al Cel : 0682055689]]>
SHOFER BETONIERE https://www.punajuaj.com/jobs/shofer-betoniere/ 15 Aug 2019 07:53:55 +0000 "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje SHOFER BETONIERE
 • TE JETE I PAJISUR ME LEJE DREJTIMI "CE"
 • TE JETE I PAJISUR ME "DESHMI MANOVRATORI"
 • TE JETE I PAJISUR ME "KARTE TAHOGRAFI DIXHITALE"
Te interesuarit te dergojne C.V tek adresa e-mail: hr@salillari.al, ose te kontaktojne tek numrat e telefonit: +355 68 20 55 689, +355 68 20 33 570]]>
BOJAXHI MJETESH https://www.punajuaj.com/jobs/bojaxhi-mjetesh/ 15 Aug 2019 07:53:54 +0000 Kompania "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje BOJAXHI MJETESH Te kete eksperience mbi 5 vjet. Mosha deri 40 vjeç. Te interesuarit mund te dergojne CV tek adresa e-mail: hr@salillari@salillari.al ose te kontaktojne tek numri: +355 68 20 55 689. Vetem te perzgjedhurit do te kontaktohen]]> MANOVRATOR VINÇI https://www.punajuaj.com/jobs/manovrator-vinci/ 15 Aug 2019 07:53:53 +0000 "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje SHOFER - VINÇI Te kete patente per shofer vinci. Te kete eksperience me vinç mbi 50 ton. Te jete i moshes 45-55 vjeç. Te interesuarit te dergojne cv e tyre ne adresen e-mail: bstarova@salillari.al, ose te kontaktojne tek numrat e telefonit: 0682057983, 0682055689]]> MANOVRATOR FREZE https://www.punajuaj.com/jobs/manovrator-freze/ 15 Aug 2019 07:53:52 +0000 Kompania "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje MANOVRATOR FREZE ASFALTI, me Deshmi Manovratori Te interesuarit te dergojne Cv ne adresen e mailit: hr@salillari.al  Cel : 0682055689, 0682057983]]> OPERATOR/E TE GJUHES GJERMANE https://www.punajuaj.com/jobs/operator-e/ 14 Aug 2019 15:55:05 +0000 Auto 1 Group ricerca e seleziona Referenti Commerciali_Automotive https://www.punajuaj.com/jobs/sei-un-appassionato-di-auto-un-commerciale-ambizioso-o-un-eccellente-comunicatore-auto1-group-cerca-sales-agent/ 14 Aug 2019 13:24:49 +0000 AUTO1 Group è la piattaforma di trading automobilistico leader in Europa. Unendo alta tecnologia e forte motivazione di squadra, inseguiamo la missione di creare un mercato affidabile e trasparente per la mobilità a livello internazionale. Sei un appassionato di auto, un commerciale ambizioso o un eccellente comunicatore? Da noi troverai un percorso di carriera all'avanguardia e in continua crescita. Per la nostra sede a Tirana AUTO1 Group ricerca e seleziona: INSIDE SALES B2B COSA FARAI:
 • Vendita auto per telefono ai concessionari;
 • Identificazione nuove opportunità di business e acquisizione telefonica di nuovi clienti;
 • Gestione completa delle negoziazioni commerciali telefoniche e on-line;
 • Attività di post vendita quali upsell o attività di fidelizzazione;
COSA CI ASPETTIAMO DA TE:
 • Spiccate doti commerciali, organizzative e di gestione del tempo;
 • Forte orientamento al risultato e ambizione, unite a doti di pro attività, dinamismo, flessibilità e elevata resistenza allo stress;
 • Precedente esperienza nel ruolo di vendita, preferibilmente telefonica;
 • Aver lavorato per obiettivi sia quantitativi che qualitativi;
 • Impegno e passione costante per il proprio lavoro, curiosità e spirito d’iniziativa.
PERCHE’ NOI?
 • Contratto a norma di legge (Stipendio base € 550 NETTI + variabile fino a € 500 NETTI);
 • Offriamo un chiaro percorso di carriera, con riconoscimenti costanti dei risultati commerciali ottenuti;
 • Garantiamo percorsi di formazione in aula e On the Job, una continua e costante visione del business a 360° e una piena gestione del tuo pacchetto clienti;
 • Lavorare per noi significa fare parte di un’azienda in continua crescita, prendere parte ad una grande squadra. Le competenze, i talenti e le esperienze dei dipendenti di tutto il mondo hanno gettato le basi per il nostro successo.
Luogo di lavoro: Bulevardi Gjergj Fishta, Alpas Center. Tirane. Orario di lavoro: dal Lunedì al Venerdì, full time. Se sei realmente motivato e ti piacciono le sfide, ti stiamo aspettando! Mandaci i CV a: selezione.albania@auto1.com 0697097481]]>
Auto 1 Group, ricerca e seleziona per la propria sede di Tirana Data Analyst https://www.punajuaj.com/jobs/auto-1-group-ricerca-e-seleziona-per-la-propria-sede-di-tirana-purchasing-data-analyst/ 14 Aug 2019 13:24:46 +0000 AUTO1.com è il mercato B2B online leader in Europa per l'acquisto e la vendita di auto usate. I nostri rivenditori partner, in oltre 30 paesi, possono acquistare auto dal nostro portale, in modalità asta o compra subito, in completa sicurezza, potendo contare su oltre 10.000 modelli certificati e sempre disponibili. AUTO1.com è parte di AUTO1 Group, la piattaforma di trading automobilistico leader in Europa. Per la propria sede di Tirana Auto 1 Group ricerca e seleziona: Business Analyst Cosa Farai
 • Supporto nella produzione della reportistica relativa all'andamento di business;
 • Supporto nell'ottimizzazione di processi esecutivi;
 • Produzione di documentazione dell'analisi di performance del dipartimento Purchasing;
 • Controllo delle corrette procedure imposte dalla casa madre;
Cosa Richiediamo
 • Ottima conoscenza della lingua italiana
 • Ottima conoscenza di Excel e nozioni base di Visual Basic e SQL;
 • Conoscenza della lingua inglese sarà considerato un vantaggio;
 • Proattività, flessibilità, elevate capacità di problem solving e di resistenza allo stress;
 • Ottime doti di organizzazione, pianificazione, velocità e multitasking;
 • Laurea triennale a indirizzo economico/scientifico
Cosa Offriamo
 • Contratto di assunzione secondo la legge albanese;
 • Stipendio in base alle esperienze maturate;
 • Concrete opportunità di crescita professionale in contesto altamente meritocratico e di respiro internazionale;
 • Corsi di formazione e partecipazione a fiere ed eventi di settore;
 • Sala dotata di tutti i comfort per il pranzo ed il relax, con frutta fresca, bevande e snack.
Sede di lavoro: Bulevardi Gjergj Fishta, Alpas Center, Tirane Tipologia: Full Time, da Lunedì a Venerdì dalle 09:00-18:00 Se pensi di essere la persona giusta puoi inviare il tuo CV a: selezione.albania@auto1.com]]>
Auto 1 Group ricerca e seleziona HR Recruiter https://www.punajuaj.com/jobs/auto-1-group-ricerca-e-seleziona-hr-recruiter/ 14 Aug 2019 13:24:44 +0000 AUTO1.com è il mercato B2B online leader in Europa per l'acquisto e la vendita di auto usate. I nostri rivenditori partner, in oltre 30 paesi, possono acquistare auto dal nostro portale, in modalità asta o compra subito, in totale sicurezza, potendo contare su oltre 50.000 auto certificate e sempre disponibili. AUTO1.com è parte di AUTO1 Group, la principale piattaforma di trading automobilistico, leader in Europa. I piani di sviluppo per il futuro prevedono obiettivi di crescita molto ambiziosi. Nell’ottica di una forte espansione e relativo incremento della forza lavoro, siamo alla ricerca di una risorsa che possa entrare a far parte del Team HR Recruiting / Talent Acquisition per accrescere il nostro potenziale di ricerca e selezione a livello nazionale. Cosa farai: - Stesura e pubblicazione delle job descriptions; - Screening curricula e aggiornamento database; - Contatto telefonico con i candidati (Phone Interview); - Colloqui di selezione in autonomia e in collaborazione con gli Hiring Manager; - Attività di onboarding (stesura contratti e lettere d’impegno). Cosa richiediamo: - Ottima conoscenza della lingua italiana. - Esperienza precedente nella ricerca e selezione all’interno di aziende strutturate o società di selezione; - Conoscenza dei principali canali di reclutamento; - Determinazione e costanza nel raggiungimento degli obiettivi; - Buona dialettica, professionalità; Cosa offriamo: - Contratto di assunzione a norma di legge; - Retribuzione commisurata alla seniority del profilo e alle qualità espresse in fase di selezione; - Sala dotata di tutti i comfort per il pranzo ed il relax, con frutta fresca, bevande e snack; - Corsi di formazione (excel, inglese, etc.); - Concrete opportunità di crescita professionale in contesto giovane, altamente meritocratico e di respiro internazionale. Sede di lavoro: Bulevardi Gjergj Fishta, Alpas Center, Tirane Tipologia: Full Time, da Lunedì a Venerdì dalle 09:00-18:00 Se pensi di essere la persona giusta puoi inviare il tuo CV a: selezione.albania@auto1.com Contatto: +355697097481]]> Booking Center Agent_Customer Care https://www.punajuaj.com/jobs/booking-center-agent_customer-care/ 14 Aug 2019 13:24:41 +0000 AUTO1.com è il mercato B2B online leader in Europa per l'acquisto e la vendita di auto usate. I nostri rivenditori partner, in oltre 30 paesi, possono acquistare auto dal nostro portale, in modalità asta o compra subito, in completa sicurezza, potendo contare su oltre 10.000 modelli certificati e sempre disponibili. AUTO1.com è parte di AUTO1 Group, la piattaforma di trading automobilistico leader in Europa. Per la propria sede di Tirana ricerca e seleziona: ADDETTI CUSTOMER CARE. L'impiegato/a customer care assicura la massima soddisfazione del cliente in fase di assistenza e richiesta di informazioni sul servizio offerto. Cosa farai: 
 • Conferma degli appuntamenti dei clienti privati presso le filiali del gruppo;
 • Gestione e aggiornamento database appuntamenti;
 • Assistenza clienti telefonica;
 • Coordinamento con il personale di filiale per la gestione del cliente;
 • Training consulenziale per l’utilizzo della piattaforma AUTO1.com.
Cosa Cerchiamo:
 • Precedente esperienza di lavoro in assistenza clienti telefonica
 • Capacità di lavorare in team;
 • Determinazione nel raggiungimento degli obiettivi;
 • Esperienza/passione per il settore automotive costituiscono un plus;
 • Buona dialettica e professionalità nell'interazione con i clienti.
  Cosa Offriamo:
 • Assunzione diretta con contratto albanese. Stipendio base mensile 500 Euro NETTI
 • Orario di lavoro full-time da lunedì al sabato su turni a rotazione dalle 08:00 alle 21:00;
 • Ambiente energico, giovane e informale;
 • Concrete opportunità di crescita professionale in contesto altamente meritocratico e di respiro internazionale.
 • Sala dotata di tutti i comfort per il pranzo ed il relax, con frutta fresca, bevande e snack.
Il luogo di lavoro sarà presso gli uffici della sede centrale di AUTO1 Albania, Bulevardi Gjergj Fishta, Alpas Center, Tirana e i turni prevedono un totale di 40 ore a settimana, dal lunedì al sabato su turni. Se pensi di essere la persona giusta puoi inviare il tuo CV a: selezione.albania@auto1.com Contatto: +355 697097481]]>
Controllo Documentazione_Back Office https://www.punajuaj.com/jobs/controllo-documentazione_back-office/ 14 Aug 2019 13:24:36 +0000 AUTO1.com è il mercato B2B online leader in Europa per l'acquisto e la vendita di auto usate. I nostri rivenditori partner, in oltre 30 paesi, possono acquistare auto dal nostro portale, in modalità asta o compra subito, in totale sicurezza, potendo contare su oltre 50.000 auto certificate e sempre disponibili. AUTO1.com è parte di AUTO1 Group, la principale piattaforma di trading automobilistico, leader in Europa. L'addetto/a al controllo documentazione verrà inserito nel dipartimento Operations dove avrà il compito di controllare in dettaglio tutte le documentazioni inerenti ai veicoli come libretto auto, certificato di proprietà auto ecc. Cosa Farai:
 • Controllo dei dettagli delle documentazioni tramite le nostre applicazioni
 • Esecuzione dei processi secondo standard prestabiliti per poter gestire le richieste in modo veloce e competente;
 • Gestione reportistica e database abbinata ai controlli effettuati;
 • Risoluzione dei problemi con un alto grado di precisione;
 • Conoscenza per il settore auto costituirà un plus.
Cosa Cerchiamo:
 • Precisione, accuratezza e puntualità nello svolgimento delle proprie attività
 • Pregressa esperienza, di almeno 2 anni, come controllo qualità documentale e inserimento dati;
 • Professionalità, precisione, affidabilità ed elevata attenzione al dettaglio;
 • Uso veloce e preciso del PC;
 • Ottimo italiano.
Sede di lavoro: Bulevardi Gjergj Fishta, Alpas Center, Tirane Tipologia: Full Time, da Lunedì a Venerdì dalle 09:00-18:00 Mandaci il tuo CV a: selezione.albania@auto1.com Contatto: +355697097481]]>
Inxhinier Elektrik Per Servisin https://www.punajuaj.com/jobs/inxhinier-elektrik-per-servisin/ 14 Aug 2019 12:42:55 +0000 HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje Inxhinier Elektrik per Servisin Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Diplome Universitare, Dega Inxhinieri Elektrike. Eksperiencë pune:Min 3 vite experience pune nepozicionte ngjashem Aftësite:
 • Aftesi shume te mira teknike.
 • Aftesi te shkelqyera komunikuese.
 • Aftesi te punoje nen presion dhe te merret me situata sfiduese.
 • Ndjenje pergjejgjesie.
Aftesi te tjera:
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
 • Njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office.
Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
Elektriçist https://www.punajuaj.com/jobs/elektricist/ 14 Aug 2019 12:42:50 +0000 HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje Inxhinier Elektrik per Servisin Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Diplome Universitare, Dega Inxhinieri Elektrike. Eksperiencë pune:Min 3 vite experience pune nepozicionte ngjashem Aftësite:
 • Aftesi shume te mira teknike.
 • Aftesi te shkelqyera komunikuese.
 • Aftesi te punoje nen presion dhe te merret me situata sfiduese.
 • Ndjenje pergjejgjesie.
Aftesi te tjera:
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
 • Njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office.
Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
Digital communication specialist https://www.punajuaj.com/jobs/digital-communication-specialist/ 14 Aug 2019 12:42:45 +0000 Megatek S.A., the biggest Do-IT-Yourself wholesale and retail hypermarket in Albania,is currently looking for a potential candidate for the position of Digital Communication Specialist. Role Title: Digital Communication Specialist Duties and Responsibility:
 • Assist in development and implementation of Digital Marketing Communication strategy.
 • Responsible for all ON LINE content creation and upload for a wide variety of activities, in all social media.
 • Responsible and monitoring e-commerce for MEGATEK, including brochures, catalogs, advertising, e-mail campaigns, press releases etc.
 • Coordinate/coaching online sales operators/photographers and e-commerce designers by optimizing all necessary actions and uploads.
 • Develop and write digital content and maintain content publishing editorial calendar.
 • Experience in website management/basic HTML/content management systems.
 • Measure effectiveness of communications channels and programs to meet the specific needs of audiences, evaluate success and course correct as necessary to improve the impact of communication.
 • Establish very good communications and working relationship with other departments
 • Other duties as needed/requested.
Qualifications and Skills Education: Master degree in Marketing or Communication. Experience:2-3 year marketing experience. Skills:
 • Strong digital copywriting, design, content marketing, and verbal communication skills
 • Excellent interpersonal, organizational, oral and written skills required.
 • Excellent interpersonal, organizational, oral and written skills required.
 • High-energy and displays positive energy in team dynamic.
 • Strong skills with Microsoft Office.
 • Able to work under pressure and multitasked.
 • Detail oriented and well organized will be extremely important.
Languages: Excellent verbal and written communication skills in English. Application Procedure To apply, please forward the following documents: 1. Detailed CV 2. Letter of Interest, to this email address: burimenjerezore@megateksa.com]]>
Audit i Brendshem https://www.punajuaj.com/jobs/audit-profili-finance/ 14 Aug 2019 12:42:32 +0000
HISTORIKU  “Teqja Group International”, perbehet nga nje grup kompanish me experiencë të gjatë prej afro 15 vitesh, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në tregun Rajonal te cilat ofrojne nje gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh që nga logjistika deri tek prodhimi i materialeve industriale.“Teqja Group” po kërkon te punesoje nje punonjes ne profilin:Audit- Profil Finance Detyrat dhe Pergjegjesite:
 • Te njohe, respektoj dhe ushtroj veprimtarine ne perputhje me statutin e kompanise, me aktet ligjore dhe nenligjore ne fuqi.
 • Te ushtroj funksionet ne menyre objektive, me profesionalizem dhe ne perputhje me percaktimet e rregullores se brendshme dhe te mbarevajtjes te subjektit., sipas normave dhe procedurave te vecanta te veprimtarise Financiare te brendshem ne sektorin privat.
 • Eshte pergjegjes per veprimtarine e mbikeqyrjes se regjistrimeve kontabel dhe te administrimit financiar te Kompanise, ku perfshihet hartimi dhe propozimi i strategjise financiare te Kompanise, ndertimi dhe mbikeqyrja e vazhdueshme e sistemeve te kontrollit
 • Mbeshtet me informacion, analiza dhe keshillim profesional procesin e hartimit te buxhetit te Kompanise, ndjek treguesit e zbatimit te buxhetit, si dhe analizon shmangiet nga treguesit e buxhetuar.
 • Nderton dhe zbaton kontrollet mbi procesin e buxhetimit. Ndjek ecurine e shpenzimeve dhe kontrollon normativat e tyre, duke i krahasuar me tendencat e Kompanise, nivelet e buxhetuara dhe, kur eshte e mundur, me treguesit e kompanive / industrive te ngjashme.
 • Mbeshtet grupin e drejtimit te Kompanise per hartimin e strategjise se biznesit, rekomandon permiresime dhe mbi kete baze zhvillon strategjite financiare.
Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi: Preferohet Diplome Universitare ne Finance apo ne fusha ne ngjashme. Eksperiencë pune: Te pakten 5 vjet eksperience ne pozicione drejtuese qe lidhen me Financen, Zhdoganimin dhe Inventarizimin e Mallrave. Të tjera: Aftësi gjuhësore : Njohuri shume të mira te gjuhes Shqipe dhe Angleze. Aftësi kompjuterike: Njohuri shume te mira te paketes Microsoft Office,Software si Alpha,Oracle,Navision etj . Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dorezoni CV e detajura tek Divizioni i Burimeve Njerezore burimenjerezore@teqja.com.al
]]>
Shites ne departamentin e bojrave https://www.punajuaj.com/jobs/shites-ne-departamentin-e-bojrave/ 14 Aug 2019 12:42:27 +0000 HISTORIKU  MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Shites ne Departamentin e Bojrave Qellimi i Pozicionit: Siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve. Detyrat dhe Pergjegjesite:
 • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient qe interesohet per produktet e departamentit te Bojrave.
 • Kupton nevojen e klientit perkates, duke degjuar me vemendje maksimale kerkesen e Klientit.
 • Ndihmon klientin ne gjetjen e produkteve per te cilat Klienti eshte i interesuar.
 • Ofron keshilla, te cilat i vijne ne ndihme Klientit, dhe u pergjigjet me dedikim pyetjeve te Klientit.
 • Finalizon procesin e shitjeve te produkteve ne perputhje me nevojen e Klientit.
 • Ne bashkepunim me Supervizorin perkates kontrollon ekzpozimin per te mbushur stokun dhe angazhohet ne sistemin e stokut ne nivelin e kerkuar.
 • Rivendos ne vendet e duhura te gjitha produktet te cilat jane vendosur ne vendin e gabuar nga ana e Klienteve.
 • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen.
Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Te kete mbaruar shkollen e mesme te pergjithshme.  Eksperiencë pune: Preferohen eksperiencat e ngjashme te punes. Aftësite:
 • Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
 • Te pelqeje punen me njerezit.
 • Te jete i dobishem dhe i sjellshem.
 • Te paturit e nje paraqitje te denje eshte kerkese.
 • Njohuri te mira te produkteve.
Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dorezoni CV te detajuartek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:  MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
Sharepoint Senior Developer Position https://www.punajuaj.com/jobs/sharepoint-senior-developer-position/ 14 Aug 2019 11:03:28 +0000 Position Requirements 5 years working with Microsoft SharePoint. Knowledge of SharePoint 2010/2013/2016 5 years experience working with C# and Microsoft .NET Framework 5 years experience in Web Development Technologies including but not limited to experience with HTML, HTML5, CSS, JavaScript, or other CSS, and JavaScript frameworks. 3 years experience with PowerShell, writing scripts and cmdlets Effective understanding and utilization of out of the box SharePoint components such as SharePoint lists, libraries, web parts, master pages, CSS, and the client side object model. Ability to extend SharePoint capabilities by using C#, JavaScript, JQuery, HTML, and/or CSS. Experience with developing and or consuming REST based web services. Ability to work collaboratively on, and with internal technology teams, and internal business customers Effective verbal and written technical communications skills. Ability to produce technical documentation. Proficient with visual studio and SharePoint designer Desired Qualifications Experience upgrading custom SharePoint applications Background and experience with Microsoft centric software development including but not limited to experience with ASP.NET, MVC, C#, etc. Background and experience with Web and Application Server Administration concepts and technologies including networking concepts and solutions. Background and experience working with relational databases and reporting solutions including but not limited to working with Microsoft Excel, Entity framework, Microsoft SQL Server, Microsoft SSRS, or other similar relational database centric reporting solutions. Background and experience with software development processes including the Software Development Life Cycle [SDLC], Development Operations, or Agile Software Development techniques and tools including, but not limited to Microsoft Team Foundation Server. Experience working Git.]]> Tirane, ofroj vend pune part time Brand Scout https://www.punajuaj.com/jobs/tirane-ofroj-vend-pune-part-time-brand-scout/ 14 Aug 2019 11:02:39 +0000 Përgjegjësitë kryesore për këtë pozicion janë: -punon në rolin e hostess -mban marrëdhënien midis (konsumatorit – tregtarit – menaxherit) të zonës -bashkëpunon ngushtë me menaxherin e zonës -punon 5 ditë në javë (E hënë – E premte, 6 orë) Aplikantet duhet të banojnë në qytete si: Vlorë, Sarandë, Elbasan, Shkodër, Tiranë, Durrës, Lezhë dhe Berat. Dërgoni CV tuaj me foto deri në datën 21 Maj, me subjekt "Brand Scout".]]> Full Stack/ReactNative Javascript senior developer https://www.punajuaj.com/jobs/full-stack-reactnative-javascript-senior-developer/ 14 Aug 2019 11:00:55 +0000 Full Stack/ReactNative Javascript senior developer We are now enlarging our dev team with mobile app development in ReactNative. We are looking for people with the following characteristics: Profile: - Able to learn and solve problems independently - able to think outside the box and take the perspective of users - Interest for the world of activism, non profit, co-working, alumni or similar - Passionate about active participation and community engagement - Able to work remotely and self manage ones own activities independently Responsibilities: - Be a great team player, working agile. - Collaborate with product management and engineering to define and implement innovative solutions. - Play, discover, learn and share with the rest of the team. - build robust, extensible and scalable software/modules - help improve our code quality through writing unit tests, automation and performing code reviews - dive into difficult problems and successfully deliver results on schedule - participate in brainstorming sessions and contribute ideas to our technology, algorithms and products - work with the product and design teams to understand end-user requirements, formulate use cases, and then translate that into a practical and effective technical solution Requirements: Mandatory: We need the strongest experience with ReactNative and AngularJs possible. - Frontend: ReactNative, ReactJS, Javascript, JQuery, Angular JS, HTML, CSS/CSS3, LESS, Bootstrap - Backend: PHP (Symfony 2), MySQL, MariaDB, - REST API design and development - 2-7 years of recent hands-on coding and software design - Strong experience with SCM tools (desirable: GIT) - Solid OOP and software design knowledge Desiderable: - Atlassian Jira+Confluence or any Kanban experience - Experience in working in an Agile environment - GitFlow workflow - Good knowledge of the most used design patterns - DevOp experience - Previous experiences in building social or management platforms is welcome but not a strict requirement. - Previous experience working in startups is highly welcome - Experience working with Linux envs is welcome]]> Senior FrontEnd Software Engineer https://www.punajuaj.com/jobs/senior-frontend-software-engineer/ 14 Aug 2019 10:59:49 +0000 Senior FrontEnd Software Engineer (React, Javascript,CSS, HTML5) ROLE AND RESPONSIBILITIES We are looking for a true team player with solid experience of building consumer focused applications in an agile, fast-paced environment. We want a person who has hunger for delivering a delightful user experience, shipping high quality software every day on a CI/CD environment, and is keen to make progress individually as well as to improve team, product and business performance. REQUIRED ● Strong experience designing and building solutions in Javascript, React, CSS3, HTML, NPM and Webpack ● Strong architectural experience, and familiarity with the common UI design patterns, such as MVC, MVVM etc. ● Experience with Continuous Integration, Continuous Delivery and Test Automation. ● Experience developing on cloud provider (AWS or Google Cloud) ● Ruthless attention to detail, quality and consistency, combined with ability to work to tight timescales in a fast-paced agile environment. ● Fluent English DESIRABLE ● Automation testing experience with Selenium, Ranorex, QTP or equivalent ● Dev-Ops knowledge, ideally from a cloud-based organisation ● Typescript knowledge ● Background in a server-side language such as C# or Java EXPERIENCE/QUALIFICATION You have earned a good degree at a top university and have gained 8+ years of work experience in high-performance environments. Moreover, you have a proven track record of personal and academic achievements, and can demonstrate an ongoing interest in technology and development.]]> Senior QA Engineer https://www.punajuaj.com/jobs/senior-qa-engineer/ 14 Aug 2019 10:55:59 +0000
Senior QA Engineer (Selenium, API, Microservices, Java, Cloud) ROLE AND RESPONSIBILITIES
 • Utilising exploratory testing to identify defects early in the SDLC
 • Developing new ways of testing to improve product quality and reliability
 • Creating and maintaining fully automated tests, and contributing to our test infrastructure
 • Helping to diagnose, reproduce and fix issues found by internal users and customers
WHO YOU ARE You are a true team player with solid experience of improving the quality of consumer focused applications in an agile, fast-paced environment. You are hungry for delivering a delightful user experience, shipping high quality software every day on a CI/CD environment, and are keen on making progress individually as well as on improving team, product and business performance. You enjoy solving difficult problems to find and fix bugs, creating more reliable and higher quality software.You like to automate workflows for a CI environment and for quicker development and testing. You know how to analyse problems with software and you love to learn new skills and use the latest tools. Required Skills
 • Strong experience developing automated tests for web applications and APIs
 • Experience with Selenium and other test automation frameworks
 • Ruthless attention to detail, quality and consistency, combined with ability to work to tight timescales in a fast-paced agile environment.
 • Experience with Continuous Integration, Continuous Delivery, Cloud (AWS/Google Cloud)
 • Proficient in Java
 • Familiarity with virtualisation software and containers (Docker).
Experience/Qualification You have earned a good degree at a top university and have gained 5+ years of work experience in high-performance environments. Moreover, you have a proven track record of personal and academic achievements, and can demonstrate an ongoing interest in technology and development.
]]>
Senior Java Full Stack Engineer https://www.punajuaj.com/jobs/senior-java-full-stack-engineer/ 14 Aug 2019 10:54:37 +0000 Senior Java Full Stack Engineer (Java 8, Spring Boot, React, Javascript, Microservices, Cloud) ROLE AND RESPONSIBILITIES We are looking for a true team player with solid experience of building consumer focused applications in an agile, fast-paced environment. We want a person who has hunger for delivering a delightful user experience, shipping high quality software every day on a CI/CD environment, and is keen to make progress individually as well as to improve team, product and business performance. REQUIRED
 • Strong experience designing and building solutions on the following technology stack:
  • Java 8/Spring Boot
  • Javascript, React, Redux (CSS, HTML)
 • Experience in designing and building solutions with the following architectures:
  • Microservices
  • REST
  • Event-driven/asynchronous messaging
 • Experience designing and building API
 • Experience with Continuous Integration, Continuous Delivery, Test Automation, TDD, Docker
 • Experience developing on cloud technology (AWS/Google Cloud)
 • Ruthless attention to detail, quality and consistency, combined with ability to work to tight timescales in a fast-paced agile environment.
 • Fluent English
DESIRABLE
 • TypeScript
 • Functional programming
EXPERIENCE/QUALIFICATION You have earned a good degree at a top university and have gained 8+ years of work experience in high-performance environments. Moreover, you have a proven track record of personal and academic achievements, and can demonstrate an ongoing interest in technology and development.]]>
Senior Java Software Engineer https://www.punajuaj.com/jobs/senior-java-software-engineer/ 14 Aug 2019 10:53:26 +0000 Senior Java Software Engineer (Java 8, Spring Boot, Microservices, Cloud) ROLE AND RESPONSIBILITIES We are looking for a true team player with solid experience of building consumer focused applications in an agile, fast-paced environment. We want a person who has hunger for delivering a delightful user experience, shipping high quality software every day on a CI/CD environment, and is keen to make progress individually as well as to improve team, product and business performance. REQUIRED
 • Strong experience designing and building solutions in Java 8/Spring Boot
 • Solid Core Java
 • Multi-threading
 • Memory management
 • Containerisation
 • Experience in designing and building solutions with the following architectures:
  • Microservices
  • Event-driven/asynchronous messaging
 • Experience designing and building API
 • Experience with Continuous Integration, Continuous Delivery, Test Automation, TDD
 • Experience developing on cloud technology (AWS/Google Cloud)
 • Ruthless attention to detail, quality and consistency, combined with ability to work to tight timescales in a fast-paced agile environment.
 • Fluent English
DESIRABLE
 • Serverless architecture on GAE / AWS
 • Experience with functional programming paradigms
EXPERIENCE/QUALIFICATION You have earned a good degree at a top university and have gained 8+ years of work experience in high-performance environments. Moreover, you have a proven track record of personal and academic achievements, and can demonstrate an ongoing interest in technology and development.]]>
Android Native Developer https://www.punajuaj.com/jobs/android-native-developer/ 14 Aug 2019 10:52:28 +0000 Experienced Android Native Developer Main Requests
 • Demonstrable knowledge of Android (Java) development
 
 • Demonstrable knowledge of object oriented programming principles
 
 • Technical knowledge of SOAP/REST/JSON service integration
 
 • Minimum 2 + years of app development experience
 
 • Experience writing web services or other server-side components
 
 • Bonus points if you have experience working in the utility or energy industry
 
 • Ability to translate graphical mock-ups to code would be nice
 • Familiar with Android development tools, platforms, APIs, and best practices around building, debugging, and deploying apps through public app stores
 • Experience targeting multiple Android devices, both phones and tablets, from multiple manufacturers and across all OS versions
Bonus points
 • Personal projects that show an aptitude for engineering and product sense.
 • Experience with React Native and Reactive programming
]]>
IOS Native Developer https://www.punajuaj.com/jobs/ios-native-developer/ 14 Aug 2019 10:51:28 +0000
Experienced IOS Native Developer Skills and requirements * At least 2 years of iOS development experience. * Deep understanding of Swift, Objective-C, Cocoa, and the internals of iOS frameworks. * Extensive knowledge of iOS common software design patterns, including the ones needed to develop connected applications with high-performing UI (MVC and MVVM). * Understanding of system and application performance limits and characteristics. * Understanding of memory management and multi-threading. * Knowledge of software design patterns, and Computer Science fundamentals: algorithms, and data structures. * Committed to test driven development. * Experience with version control (git). * Experience integrating with RESTful API’s. * Ability to take ownership of work and respond to critical issues quickly. * Keep up-to-date on the latest iOS SDK developments. Bonus points * Experience with Apple Approval & Distribution Process, Ad Hoc & Enterprise Distribution. * An approved app in the App Store. * Personal projects that show an aptitude for engineering and product sense. * Experience with React Native and Reactive programming
]]>
LifeRay Developer Junior/Senior https://www.punajuaj.com/jobs/liferay-developer-junior-senior/ 14 Aug 2019 10:50:32 +0000 LifeRay Developer Junior/Senior Main Duties :
 • Working independently as well as take direction from other senior team members.
 • Report work status on a consistent basis.
 • Following coding standards and participating in code reviews.
 • Work collaboratively with team members, leads, and architects.
 • Proactively addressing potential risks ahead of time.
 • Delivers sound problem analysis and high-quality deliverables that address defined needs.
 • Assists in the timely resolution of any technical or client service issues.
 • Coordinates and communicates activities with engagement management.
Requirements:
 • Experience in Custom Development.
 • Knowledge on high level concepts of J2EE/JAVA framework development; High level knowledge of basic JAVA library, standards and frameworks.
 • Good debugging skills.
 • Good understanding of JAVA libraries.
 • Good understanding and demonstrated experience with at least one common architectural pattern with MVC preferred.
Experience with: J2EE LifeRay Portal Development Enterprise design patterns (MVC, MVVM, MVP etc…)]]>
Junior/ Senior .NET 4.0 Developer , WCF, WPF, C#, SQL Server 2016, T-SQL https://www.punajuaj.com/jobs/junior-senior-net-4-0-developer-wcf-wpf-c-sql-server-2016-t-sql/ 14 Aug 2019 10:49:43 +0000 Responsibilities
 • Participate in requirements analysis
 • Collaborate with internal teams to produce software design and architecture
 • Write clean, scalable code using .NET 4.0 programming languages
 • Test and deploy applications and systems
 • Revise, update, refactor and debug code
 • Improve existing software
 • Develop documentation throughout the software development life cycle (SDLC)
Requirements
 • Proven experience as a .NET 4.0 Developer , WCF, WPF, C#, SQL Server 2016, T-SQL
 • Understanding of Agile methodologies
 • Excellent troubleshooting and communication skills
 • Attention to detail
 • BSc/BA in Computer Science, Engineering or a related field
]]>
Junior / Senior – Microsoft Dynamics 360 – CRM Developer https://www.punajuaj.com/jobs/junior-senior-microsoft-dynamics-360-crm-developer/ 14 Aug 2019 10:48:43 +0000 Junior / Senior - Microsoft Dynamics 360 - CRM Developer The CRM Solutions Developer is part of an agile development team, working on the deployment, customization and integration of Microsoft Dynamics CRM in the enterprise sector. Responsibilities Collaborate with other software developers, business analysts, software architects and IT professionals to implement Microsoft Dynamics CRM solutions. Develop and maintain a platform roadmap.Customize the system to meet the business needs of the company. Integrate existing systems and services into the CRM architecture. Assist with deployment and provisioning activities. Requirements Proficient with developing, deploying, customizing and integrating Microsoft Dynamics CRM Demonstrated proficiency in installing and deploying CRM Organizations Demonstrated proficiency in customizing and creating CRM entities Demonstrated proficiency in understanding and implementing business workflows and processes Demonstrated proficiency in using the either the CRM SDK or plugin platforms. Demonstrated proficiency with Microsoft .NET development using C# Experience with source control management systems and continuous integration/deployment environments . Internally motivated, able to work proficiently both independently and in a team environment Proven communication skills with both internal team members and external business stakeholders Strong initiative to find ways to improve solutions, systems, and processes]]> Microsoft Analytics Expert or BI Expertise in MS- SQL Technologies/ DBA https://www.punajuaj.com/jobs/microsoft-analytics-expert-or-bi-expertise-in-ms-sql-technologies-dba/ 14 Aug 2019 10:47:39 +0000 Junior /Senior: Microsoft Analytics Expert or BI Expertise in MS- SQL Technologies/ DBA We are looking for a Business Intelligence (BI) Expert for MS- SQL Technologies In this role, you should have a background in data and business analysis. You should be analytical and an excellent communicator. If you also have a business acumen and problem-solving aptitude, we’d like to meet you. Responsibilities
 • Translate business needs to technical specifications
 • Design, build and deploy BI solutions (e.g. reporting tools)
 • Maintain and support data analytics platforms
 • Evaluate and improve existing BI systems
 • Collaborate with teams to integrate systems
 • Develop and execute database queries and conduct analyses
 • Create visualizations and reports for requested projects
 • Develop and update technical documentation
Requirements
 • Experience as a BI Developer or MS SQL DBA
 • Experience in MySQL/PostgreSQL, Oracle is a plus
 • In-depth understanding of database management systems, online analytical processing (OLAP) and ETL (Extract, transform, load) framework
 • Familiarity with BI technologies is a plus (e.g. Microsoft Power BI )
 • Knowledge of SQL queries, SQL Server Reporting Services (SSRS) and SQL Server Integration Services (SSIS)
 • Proven abilities to take initiative and be innovative
 • Analytical mind with a problem-solving aptitude
 • BSc/BA in Computer Science, Engineering or relevant field
]]>
FrontEnd Developer Junior/intermediate/senior https://www.punajuaj.com/jobs/frontend-developer-junior-intermediate-senior/ 14 Aug 2019 10:46:36 +0000
FrontEnd Developer Junior/intermediate/senior (Javascript,CSS, HTML5) REQUIRED ●Experience designing and building solutions in Javascript, CSS3, HTML ●Familiarity with the common UI design patterns, such as MVC, MVVM etc. ●Experience with Continuous Integration ●Ruthless attention to detail, quality and consistency, combined with ability to work to tight timescales in a fast-paced agile environment. ●Fluent English EXPERIENCE/QUALIFICATION You have earned a good degree at a top university and have gained work experience in high-performance environments. Moreover, you have a proven track record of personal and academic achievements, and can demonstrate an ongoing interest in technology and development.
]]>
Back End Ruby on Rails Developer Junior/Intermediate/Senior https://www.punajuaj.com/jobs/back-end-ruby-on-rails-developer-junior-intermediate-senior/ 14 Aug 2019 10:45:36 +0000 Back End Ruby on Rails Developer Junior/Intermediate/Senior Experience in development and building solutions Ruby on Rails framework]]> Senior Developer https://www.punajuaj.com/jobs/senior-developer/ 14 Aug 2019 10:42:36 +0000 Senior Developer Technologies Knowledge
 • Angular
 • Bootstrap
 • Java Script
 • J Query
 • HTML Graphics
]]>
Program Manager/ Business Development https://www.punajuaj.com/jobs/program-manager-business-development/ 14 Aug 2019 10:37:24 +0000 CERCA TECNICI DI SISTEMISTI DI RETE https://www.punajuaj.com/jobs/cerca-tecnici-di-sistemisti-di-rete/ 14 Aug 2019 08:14:34 +0000 ALOSYS COMMUNICATIONS CERCA TECNICI DI SISTEMISTI DI RETE, AMBITO NETWORKING. Cerchiamo una persona qualificata per lavoro full-time e che abbia le seguenti caratteristiche: - Conoscenze su apparati di Networking; - Capacità gestionali per reti locali Lan e/o reti geografiche Wan; - Sistemi di network management - Buona conoscenza della lingua Italiana. - Voglia di lavorare e di crescere professionalmente; - Motivazione e ottime capacità comunicative; - Puntualità e serietà; - Età 22-32 anni. Offriamo: Ottimi stipendi; Contratto regolare di lavoro ai sensi della legislazione Albanese; Ambiente positivo e dinamico. Potete inviarci i Vostri CV (solo in italiano ) , e-mail: tirana@alosys.it]]> Operatori di back-office https://www.punajuaj.com/jobs/operatori-di-back-office/ 14 Aug 2019 08:13:02 +0000 ALOSYS COMMUNICATIONS S.R.L. CERCA OPERATORI DI BACK-OFFICE Cerchiamo una persona qualificata per lavoro full-time e che abbia le seguenti caratteristiche: -Diploma di Laurea – priorità hanno quelli laureati in Informatica-Telecomunicazione-Elettronica. - Buona conoscenza della lingua Italiana. - Buona conoscenza del pacchetto Office Ottime; - Capacità di operare nel rispetto di regole e procedure; - Attitudine a lavorare in team; - Voglia di lavorare e di crescere professionalmente; - Motivazione e ottime capacità comunicative; - Puntualità e serietà; - Età 22-32 anni. Attività: Interventi su sistemi/applicazioni di competenza Monitoraggio dei servizi e contrasto delle anomalie. Offriamo: Ottimi stipendi; Contratto regolare di lavoro ai sensi della legislazione Albanese; Ambiente positivo e dinamico. Potete inviarci i Vostri CV (solo in italiano ) , e-mailtirana@alosys.it]]> Administrator Rrjeti https://www.punajuaj.com/jobs/administrator-rrjeti/ 14 Aug 2019 08:12:02 +0000 Jemi duke kërkuar persona për punë me orar të plotë me karakteristikat e mëposhtme: -Njohja e pajisjeve të Networking. -Aftësi menaxhimi
 • për rrjetet lokale LAN dhe / ose rrjetet gjeografike Wan;
 • sistemet e menaxhimit të rrjetit.
Njohuri e mirë e gjuhës italiane Shkathtësi ne komunikim; Përpikëri dhe seriozitet. Mosha 22-32 vjeç. Ne ofrojmë: Paga Konkuruese. Trajnim. 5 dite pune ne jave ( Hene-Premte) Rritje Profesionale. Kontrat e rregullt e punës sipas legjislacionit shqiptar. Mjedis pozitiv dhe dinamik. Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne gjuhen italiane ne adresen: tirana@alosys.it. Ju lutem specifikoni ne subjekt te emailit pozicionin e punes per te cilin aplikoni.]]>
Agjent Marketingu https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-marketingu/ 14 Aug 2019 07:34:59 +0000 Center Shqiptare, e cila operon ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve te ambalazhimit te linjes se luksit, si canta letre/ kuti kartoni me magnet / canta pelhure / kuti dedikuar pasticerive / kantinave / argjendarive dhe produkteve te tjera te personalizuara, kerkon te punesoje: Agjent Shitjesh Kriteret qe duhet te plotesoje kandidati: - Te kete aftesi shume te mira komunikimi, te jete e paraqitshme dhe serioze. -Te kete perfunduar studimet e larta per Marketing ose Shkenca Sociale - Preferohet te kete pervoje pune ne shitje. Pergjegjesite kryesore: - Prezanton produktet tek klientet. - Ndjek procedurat per realizimin e porosise deri ne dorezimin e produktit tek klienti. Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV me foto ne adresen: centershqiptare1@gmail.comJu lutem specifikoni ne subjekt te emailit pozicionin e punes per te cilin aplikoni.]]> Asistente Klienti (marketing) https://www.punajuaj.com/jobs/asistente-klienti-marketing/ 14 Aug 2019 07:33:07 +0000 Center Shqiptare kerkon Asistente Klienti ne departamentin marketingut dhe shitjeve. Kualifikimet dhe pergjegjesite jane: Kualifikimet:
 • Diplome Bachelor (preferohet ne fushen e Marketingut/ ose Shkencave Sociale).
 • 1 vit pervoje ne pozicionin te ngjashme ne Marketing, Reklamim / Marketing / Shitje.
 • Aftesi shume te mira bindese
 • Etike shume e mire pune.
 • I/E afte te punoje ne grup dhe ne menyre te pavarur.
 • Vemendje ndaj detajeve.
 • Aftesi shume te mira ne menaxhimin e kohes.
Pergjegjesite:
 • Informon dhe menaxhon kerkesat qe kane klientet ne lidhje me produktet.
 • Propozon dhe konfirmon grafikat e porosive ne koordinim me klientin.
Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV me foto ne adresen: centershqiptare1@gmail.com. Ju lutem specifikoni ne subjekt te emailit pozicionin e punes per te cilin aplikoni.]]>
Graphic Designer https://www.punajuaj.com/jobs/graphic-designer-4/ 14 Aug 2019 07:31:30 +0000 Center Shqiptare, shoqeri e cila operon ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve te ambalazhimit te linjes se luksit, si canta letre/ kuti kartoni me magnet / canta pelhure / kuti dedikuar pasticerive / kantinave / argjendarive dhe produkteve te tjera te personalizuara, kerkon te punesoje Graphic Designer : Kriteret e pozicionit: - Njohuri te paketes Adobe (Illustrator, Photoshop, Indesign) - Njohuri ne principet e design-it,formes, ngjyrave, tipografise, komunikimit vizual dhe multimedial. - Njohuri te gjuhes italiane. - Disponibilitet per te punuar me kohe te plote. Pergjegjesite kryesore: - Design per shtyp-Design kreativ, Design brandi dhe Design industrial - Realizimi i projekteve sipas kerkesave te klientit dhe udhezimeve te menaxherit te projektit. - Raportimi per ecurine e punes dhe koordinimi me koleget. Te interesuarit per kete pozicion pune jane te lutur te dergojne CV ne adresen: centershqiptare1@gmail.com ​ose te kontaktojne ne numrin e telefonit: 0699422794. Per me shume informacion rreth shoqerise dhe sherbimeve qe ajo ofron mund te klikoni ne adresat e meposhtme: http://dvmunlimited.com/ https://www.facebook.com/cantatepersonalizuara/ https://www.instagram.com/cantatepersonalizuara/]]> Part Time Senior php/mysql Developer remote (USA) https://www.punajuaj.com/jobs/part-time-senior-php-mysql-developer-remote-usa/ 12 Aug 2019 19:57:12 +0000 Rig Site Safety Advisor https://www.punajuaj.com/jobs/rig-site-safety-advisor/ 12 Aug 2019 12:01:54 +0000 ]]> Agjent Shitjesh – Vlore https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitjesh/ 12 Aug 2019 10:09:44 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group kerkon: Agjent Shitjesh ne terren per zonen e Vlorës Qellimi i Pozicionit: Sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen te cilen mbulon. Kualifikimet / Kërkesat 1. Të ketë mbaruar arsimin e mesëm 2. Minimumi 1 vit eksperincë pune ne shitje 3. Të posedojë patentë të klasit B 4. Të njohë mirë zonat e Vlorës (përbën avantazh) 5. Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi 6. Të jetë i orientuar drejt arritjes së rezultateve 7. Të jetë aftësi në shërbim klienti 8. Të jetë i aftë të punojë në grup 9. Të ketë banim rezident në Vlorës Të interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail: punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358. Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.]]> Agjent Shitjesh – Durres https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitjesh-2/ 12 Aug 2019 10:09:43 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group kerkon: Agjent Shitjesh ne terren per zonen e Durrësit Qellimi i Pozicionit: Sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen te cilen mbulon. Kualifikimet / Kërkesat 1. Të ketë mbaruar arsimin e mesëm 2. Minimumi 1 vit eksperincë pune ne shitje 3. Të posedojë patentë të klasit B 4. Të njohë mirë zonat e Durrësit (përbën avantazh) 5. Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi 6. Të jetë i orientuar drejt arritjes së rezultateve 7. Të jetë aftësi në shërbim klienti 8. Të jetë i aftë të punojë në grup 9. Të ketë banim rezident në Durrës Të interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail: punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358. Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.]]> Menaxher Shitjesh (Supermarkete) https://www.punajuaj.com/jobs/menaxher-shitjesh-supermarkete/ 12 Aug 2019 10:09:41 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group kerkon: Menaxher Shitjesh (Supermarkete) Departamenti: Shitjet Vendodhja: Tirane Qellimi i Pozicionit: Menaxhimi i rrjetit te supermarketeve, duke synuar rritjen e shitjeve dhe sherbimit ndaj klientit. Detyrat dhe Pergjegjesite: 1. Merr pjese ne koordinimin e procesit te shitjeve ne supermarkete me synim arritjen e targetit. 2. Koordinon porosite e klienteve duke bashkepunuar ngushte me eprorin. 3. Identifikon gjendjen e stokut, produktet me date te afert skadence dhe ben raftimin e produktit. 4. Jep feedback mbi problematikat e portofolit te klienteve qe menaxhon. 5. Bashkepunon me supeemarketet per te organizuar promocione dhe degustime produktesh Kualifikimet dhe aftesite: 1. Preferohet te kete perfunduar studimet e larta 2. Te kete minimumi 2 vite eksperience ne fushat e shitjeve dhe distribucionit 3. Aftesi shume te mira komunikimi, negocimi dhe etike te larte pune 4. Te jete person i organizuar, dinamik, i pergjegjshem dhe fleksibel 5. Te kete aftesi per te influencuar brenda kompanise dhe jashte saj 6. Te posedoje Leje Drejtimi te klasit B • Ofrohet nje page e kenaqshme + bonuse mbi shitjet Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV e tyre me foto, referanca perkatese si dhe Leter Motivimi ne adresen elektronike: punesimi@arstlgroup.com Nr tel: 0673101358 Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.]]> Agjent Shitjesh / Fier https://www.punajuaj.com/jobs/arstl-group-kerkon-agjent-shitjesh-fier/ 12 Aug 2019 10:09:40 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group kerkon: Agjent Shitjesh ne terren per zonen e Fierit Qellimi i Pozicionit: Sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen te cilen mbulon. Kualifikimet / Kërkesat 1. Të ketë mbaruar arsimin e mesëm 2. Minimumi 1 vit eksperincë pune ne shitje 3. Të posedojë patentë të klasit B 4. Të njohë mirë zonat e Vlorës (përbën avantazh) 5. Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi 6. Të jetë i orientuar drejt arritjes së rezultateve 7. Të jetë aftësi në shërbim klienti 8. Të jetë i aftë të punojë në grup 9. Të ketë banim rezident në FieritTë interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail:  punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358. Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.]]> Supervizor Shitjesh / Fier https://www.punajuaj.com/jobs/supervizor-shitjesh-fier/ 12 Aug 2019 10:09:38 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj.  Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group ofron mundesi punesimi per pozicionin: Supervizor Shitjesh / Fier Vendodhja: Fier Qellimi i Pozicionit: Te kontrolloje dhe te menaxhoje stafin dhe klientet e zones se paracaktuar. Detyrat dhe Pergjegjesite:
 1. Organizon dhe Kontrollon punen ditore te ekipin e shitjes.
 2. Komunikon, raporton dhe informon lidhur me tregun dhe konkurrencen.
 3. Mban kontakte te vazhdueshme me klientet e kompanise,me qellim rritjen e cilesise se sherbimit.
 4. Asiston në zhvillimin e planeve vjetore të shitjeve me objektiva dhe targete të përcaktuara qartë.
 5. Ndermerr dhe koordinon zhvillimin e plan veprimeve për të rritur shitjet dhe gjetjen e pikave të reja.
 6. Mban të dhëna të sakta mbi çmimet, shitjet dhe pergatit raportet mbi aktivitetin ne zonën e tij.
Kualifikimet dhe aftesite:
 1. Të ketë përfunduar studimet e larta (preferohet Administrim Biznes)
 2. Të ketë eksperience pune minimumi 3-4 vite ne menaxhimin e Shitjeve
 3. Të ketë komunikim, aftësi organizative dhe ndërpersonale
 4. Të jetë person dinamik , I përgjegjshëm, fleksibel
 5. Të ketë frymën e bashkëpunimit në grup
 6. Të ketë njohuri shume të mira të programeve baze kompjuterike
 7. Të jetë banor i qytetit te Fierit
Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV e tyre dhe Leter Motivimi ne adresen elektronike: punesimi@arstlgroup.com Nr tel: 0673101358 Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen brenda 48 oreve nga marrja e aplikimit.  *Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.]]>
Flet gjermanisht ? Apliko tani per pune me page deri ne 1000€ https://www.punajuaj.com/jobs/flet-gjermanisht-apliko-tani-per-pune-me-page-deri-ne-1000e/ 10 Aug 2019 18:03:04 +0000 Kujdes Klienti https://www.punajuaj.com/jobs/kujdes-klienti/ 07 Aug 2019 13:39:30 +0000
Nëse doni të sfidoni veten dhe të jeni pjesë me punën tuaj të një ndryshimi në Shqipëri, kompania jonë është vendi i duhur për të punuar. Me një rritëm të lartë rritje çdo vit jemi bërë lideri i shitjeve online. Menaxhojmë disa prej portaleve më të suksesshme në shitje si www.dyqantaxi.com www.bukinist.al www.beba.al www.idedhuratash.al . Apliko tani Përshkrimi i pozicionit Kujdes Klienti Preferohen persona te qendrueshem qe duan te punojne ne kompani per nje periudhe te gjate kohe duke u trajnuar dhe duke punuar per tu rritur ne detyre vit pas viti, kompania jone i jep mundesine gjithe punonjesve te zhvillohen ne karrieren e tyre gjate kohes qe punojne tek ne. Te interesuarit te dergojne CV me email tek adresa e emailit : hr@nettrade.al Detyrat Individi do te kujdeset per pyetjet dhe porosite e ndryshme qe do te vine nga klientet e kompanise. Detyrat e tij kryesore do jene komunikimi ne chat me klientet.Marja e porosive nga rrjetet sociale apo adresat tona te emailit. Rregjistrimi i porosive ne sistem. Komunikimi me lexuesit e librave ne telefon per gjurmimin e porosive te tyre dhe komunikimi midis rrjeteve sociale dhe emailit per titujt e librave dhe autoreve qe klientet mund te kene do te zere pjesen me te madhe te dites se punonjesve. Gjithashtu punonjesit do te kene mundesi te provojne veten e tyre ne marketingun e librave, pershkrimin dhe do perfshihet ne strategjine e gjithe portalit me qellim pervetesimin e me shume aftesive dhe provimin e individit ne detyra te reja per zhvillimin e tij te karrieres. Kualifikimet / Kërkesat Te jete i komunikueshem. Te shkruaje me drejtshkrim ne kompjuter. Te shkruaje shpejt. Te dije te menaxhoje klientet e shqetesuar. Te kete ambicie per tu kualifikuar me tej. Te jete i qendrueshem ne pune. Shënime Ju mund te aplikoni duke derguar nje email tek: hr@nettrade.al Me subjektin e mesazhit aplikim pune kujdesi i klientit
]]>
Magazinier https://www.punajuaj.com/jobs/magazinier/ 07 Aug 2019 13:32:29 +0000 Nettrade Albania eshte kompania lider në shitjet online në Shqipëri. Operojmë në një treg shumë dinamik dhe kemi një rritëm rritjeje të shpejtë. Prej vitesh kontribojmë që të risim standartet e mënyrës së operimit në tregun e shitjeve online. Menaxhojmë disa prej platrofmave më të suksesshme si www.aladini.al www.beba.al www.bukinist.al www.idedhuratash.al dhe dërgojmë përditë tek klientët tanë qindra porosi. Parashikojmë një rritje të madhe për vitet e ardhshme dhe kërkojmë njerëz dinamik me aftësi të mëdha për zgjidhjen e problemeve dhe përkushtimin për tu përmirësuar. Tani si pjesë e BALFIN Group vizioni jonë është të bëhemi një prej kompanive më të mëdha të shitjeve me pakicë në Shqipëri. Titulli i pozicionit: Magazinier Vendndodhja: Zyrat Qëndrore Tiranë  Pershkrimi i punes Menaxhon dhe koordinon lëvizjen e produkteve për përmbushjen e kërkesave të klientëve në kohën e duhur. Detyrat për Magazinierin: Përgatitja e porosive të mara nga portalet tona. Menaxhimi i kohës në mënyrë efektive për përmbushjen e porosive në kohën e pritur nga klientët. Kontrolli dhe rrëgjistrimi i porosive në sistem. Rrëgjistrimi në sistemin financiar të porosive. Kualifikimet / Kërkesat Eksperiencë pune në distributor apo njesi shitjeje me pakicë përben avantazh. Duhet të njohë mirë programin microsoft exel. Të jetë i afte të punojë nen presionin e kohës. Të jetë i komunikueshëm dhe të dijë të punojë në grup. Të jetë i qendrueshëm dhe me dëshirë për tu zhvilluar bashkë me kompaninë Kushte e punës: Nettrade Albania ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës. Procedura e Aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV tuaj dhe letrën e interesit nëpërmjet emailit tek adresa hr@nettrade.al deri më datë 15 Gusht 2019. Ju lutem vini re se do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë. * Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë mbi “Mbrojtjen e të dhenave personale”.]]> Policy Officer https://www.punajuaj.com/jobs/policy-officer/ 07 Aug 2019 13:21:35 +0000  The Delegation of the European Union to Albania is looking for a Policy Officer.  We offer
 • Multicultural working environment
 • Competitive salary
 • Benefits by law
 For complete information and application, please refer to: https://eeas.europa.eu/delegations/albania/66018/european-union-delegation-albania-looking-policy-officer_en Deadline for applications: 10 September 2019]]>
RELATIONSHIP OFFICER FOR INDIVIDUALS – LEZHE https://www.punajuaj.com/jobs/relationship-officer-for-individuals-lezhe/ 07 Aug 2019 12:44:30 +0000 Job Title: Relationship Officer for Individuals Division: Branch Network Reports to: Branch Manager TIRANA BANK, one of the leading banks in Albania, is currently seeking to hire a dynamic and proactive Relationship Officer for Individuals to join Lezha Branch. Essential Duties/Responsibilities: 
 • Is responsible for development of business with individual customers in line with banks and branch objectives.
 • Responsible for the management and development of his/ branch portfolio of clients.
 • Responsible for the management of NPL of his portfolio.
 • Is responsible for attracting new consumer Customers, overall management of Customers’ relations and further penetration to local markets by identifying the Customer’s needs and offering specific credit information on the most appropriate combination of products for each Customer.
 • Promotes the image of the Bank within his own professional and social circle.
 • Promotes Bank products and services and negotiates the terms on which they will be offered to Customers, within the permitted limits deriving from his position to secure cross – selling and up – selling.
 • Is responsible for the effective presence of the branch in the local consumer banking market.
 • Complies with the regulatory framework, whether this arises from rules and directives of the Bank of Albania or from the Bank’s own circulars (banking confidentiality, money laundering, etc.).
Required experience:
 • Minimum 3 years of experience in the Banking sector, preferably in similar positions.
Required education:
 • Bachelor’s Degree in Economics or Business related field. A Masters’ Degree will be an additional asset.
Required competencies / skills:
 • Excellent communication and negotiation skills.
 • Strong credit judgment with creative and flexible thinking.
 • Ability to work under pressure and meet deadlines
 • Fluent knowledge of English language in written and spoken
 • Very good knowledge of Microsoft Office programs
Please send your CV in English with a recent photo until August 18, 2019 to hr@tiranabank.al, by specifying the job position for which you are applying for. Please note that only applicants, who fulfil the above mentioned criteria, will be contacted. Your personal data, which are sent voluntary as a response to this job vacancy announcement, are collected and processed, manually and/or electronically, by Tirana Bank SA, in order to evaluate your compatibility with this job vacancy, are accessed only by authorized persons of the Bank and will be stored until the finalization of the candidate selection process.  The subjects of personal data can exercise their rights as provided by Law No. 9887, dated on 10/03/2008 “For the Personal Data Protection”, amended, at Tirana Bank SA, as well as at the Commissioner for the Right of Information and Protection of Personal Data.  Të dhënat tuaja personale, të cilat dergohen nga ju vullnetarisht si përgjigje ndaj kësaj shpallje për vend të lirë pune, mblidhen dhe përpunohen, manualisht dhe/ose elektronikisht, nga Banka Tirana sha, me qëllim vlerësimin e përshtatshmërisë tuaj për t’u punësuar në këtë vend pune, aksesohen vetëm nga persona të autorizuar të Bankës dhe do të ruhen deri në përfundim të procesit të përzgjedhjes së kandidatit fitues. Subjektet e të dhënave personale, mund të ushtrojnë të drejtat e tyre sipas ligjit nr. 9887 dt. 10/03/2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale”, i ndryshuar, pranë Bankës Tirana sha, si dhe pranë Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale.]]>
RELATIONSHP OFFICER FOR INDIVIDUALS – FUSHE KRUJE https://www.punajuaj.com/jobs/relationshp-officer-for-individuals-fushe-kruje/ 07 Aug 2019 12:44:04 +0000 Job Opening Job Title: Relationship Officer for Individuals Division: Branch Network Reports to: Branch Manager TIRANA BANK, one of the leading banks in Albania, is currently seeking to hire a dynamic and proactive Relationship Officer for Individuals to join Fushe Kruja Branch. Essential Duties/Responsibilities: 
 • Is responsible for development of business with individual customers in line with banks and branch objectives.
 • Responsible for the management and development of his/ branch portfolio of clients.
 • Responsible for the management of NPL of his portfolio.
 • Is responsible for attracting new consumer Customers, overall management of Customers’ relations and further penetration to local markets by identifying the Customer’s needs and offering specific credit information on the most appropriate combination of products for each Customer.
 • Promotes the image of the Bank within his own professional and social circle.
 • Promotes Bank products and services and negotiates the terms on which they will be offered to Customers, within the permitted limits deriving from his position to secure cross – selling and up – selling.
 • Is responsible for the effective presence of the branch in the local consumer banking market.
 • Complies with the regulatory framework, whether this arises from rules and directives of the Bank of Albania or from the Bank’s own circulars (banking confidentiality, money laundering, etc.).
Required experience:
 • Minimum 3 years of experience in the Banking sector, preferably in similar positions.
Required education:
 • Bachelor’s Degree in Economics or Business related field. A Masters’ Degree will be an additional asset.
Required competencies / skills:
 • Excellent communication and negotiation skills.
 • Strong credit judgment with creative and flexible thinking.
 • Ability to work under pressure and meet deadlines
 • Fluent knowledge of English language in written and spoken
 • Very good knowledge of Microsoft Office programs
Please send your CV in English with a recent photo until August 18, 2019 to hr@tiranabank.al, by specifying the job position for which you are applying for. Please note that only applicants, who fulfil the above mentioned criteria, will be contacted. Your personal data, which are sent voluntary as a response to this job vacancy announcement, are collected and processed, manually and/or electronically, by Tirana Bank SA, in order to evaluate your compatibility with this job vacancy, are accessed only by authorized persons of the Bank and will be stored until the finalization of the candidate selection process.  The subjects of personal data can exercise their rights as provided by Law No. 9887, dated on 10/03/2008 “For the Personal Data Protection”, amended, at Tirana Bank SA, as well as at the Commissioner for the Right of Information and Protection of Personal Data.  Të dhënat tuaja personale, të cilat dergohen nga ju vullnetarisht si përgjigje ndaj kësaj shpallje për vend të lirë pune, mblidhen dhe përpunohen, manualisht dhe/ose elektronikisht, nga Banka Tirana sha, me qëllim vlerësimin e përshtatshmërisë tuaj për t’u punësuar në këtë vend pune, aksesohen vetëm nga persona të autorizuar të Bankës dhe do të ruhen deri në përfundim të procesit të përzgjedhjes së kandidatit fitues. Subjektet e të dhënave personale, mund të ushtrojnë të drejtat e tyre sipas ligjit nr. 9887 dt. 10/03/2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale”, i ndryshuar, pranë Bankës Tirana sha, si dhe pranë Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale.]]>
EXECUTIVE ASSISTANT https://www.punajuaj.com/jobs/executive-assistant/ 07 Aug 2019 12:42:58 +0000
Job Opening Job Title: Executive Assistant Reports to: Chief Executive Officer TIRANA BANK, one of the leading banks in Albania and member of Balfin Group, is currently seeking to hire a dynamic and proactive Executive Assistant. Essential Duties/Responsibilities: 
 • Communicates and handles incoming and outgoing electronic communications on behalf of the CEO and Bank’s executives.
 • Prioritizes and manages multiple tasks and follows up issues in a timely manner.
 • Is responsible for managing daily communications including maintenance of calendar and appointments, interaction with both internal and external executives and assistants, as well as consultants, to coordinate a variety of complex executive meetings.
 • Arranges travel reservations and schedules for Bank’s executives, as needed.
 • Answer phones and directs all incoming calls to appropriate executives promptly and efficiently.
 • Assists the CEO and executives with preparation of presentation materials and preparation of memos and announcements.
 • Reviews and summarizes reports and documents; prepares background documents and outgoing mail as necessary.
 • Serves as administrative liaison for all positions reporting to the CEO and to Bank’s Executives.
 • Provides administrative support, which includes organization and daily maintenance of office, communication system, filing of documentation, correspondence, copying, etc.
 • Organizes daily appointments, communications and general work life of the CEO and Bank’s executives to ensure enhanced effectiveness and efficiency.
Required experience:
 • Minimum 2 years of previous experience in the same position (preferably in the Banking system).
Required education:
 • University Degree;
 • Excellent knowledge of English language, written and spoken;
 • Excellent knowledge of Microsoft Office programs;
Required competencies / skills:
 • Excellent communication skills;
 • Able to work under pressure and meet deadlines;
 • Excellent organization skills;
Please send your CV in English with a recent photo until August 12, 2019 to hr@tiranabank.al, by specifying the job position for which you are applying for. Please note that only applicants, who fulfil the above mentioned criteria, will be contacted. Your personal data, which are sent voluntary as a response to this job vacancy announcement, are collected and processed, manually and/or electronically, by Tirana Bank SA, in order to evaluate your compatibility with this job vacancy, are accessed only by authorized persons of the Bank and will be stored until the finalization of the candidate selection process.  The subjects of personal data can exercise their rights as provided by Law No. 9887, dated on 10/03/2008 “For the Personal Data Protection”, amended, at Tirana Bank SA, as well as at the Commissioner for the Right of Information and Protection of Personal Data.  Të dhënat tuaja personale, të cilat dergohen nga ju vullnetarisht si përgjigje ndaj kësaj shpallje për vend të lirë pune, mblidhen dhe përpunohen, manualisht dhe/ose elektronikisht, nga Banka Tirana sha, me qëllim vlerësimin e përshtatshmërisë tuaj për t’u punësuar në këtë vend pune, aksesohen vetëm nga persona të autorizuar të Bankës dhe do të ruhen deri në përfundim të procesit të përzgjedhjes së kandidatit fitues. Subjektet e të dhënave personale, mund të ushtrojnë të drejtat e tyre sipas ligjit nr. 9887 dt. 10/03/2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale”, i ndryshuar, pranë Bankës Tirana sha, si dhe pranë Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale.
]]>
Associate Relationship Manager https://www.punajuaj.com/jobs/associate-relationship-manager/ 07 Aug 2019 12:41:26 +0000 Job Opening Job Title: Associate Relationship Manager Organizational Unit: Corporate Banking Division Reports to: Head of Corporate Banking Division TIRANA BANK, member of Balfin Group is currently seeking to hire a dynamic and proactive Associate Relationship Manager to join Corporate Banking Division. Main Responsibilities: - Tight cooperation with Relationship Managers by supporting them for:
 1. Preparing the Credit Risk package;
 2. Collecting the documentation for account opening and financing from the client;
 3. Coordinating with Legal and Branch for account opening;
 4. Coordinate with External Appraisal Studio and the customer the collateral appraisal;
 5. Coordinate with the other sectors to finalize the processes;
 6. Other ad hoc reports;
- Preparation of different reports for the Relationship Managers; - Application of the Bank’s Credit Policy towards Corporate Clients; - Other responsibilities within the division whenever is needed; - Check and propose action for the accounts with delay repayment; - Participate in the clients meetings with the Relationship manager. Required experience:
 • At least 2 years of experience in a similar position.
Required education:
 • University Degree in Economics, Finance, Accounting (mandatory & preferably in English language);
 • MBA or MA in Economics, Finance or Business Administration (considered as an advantage);
 • Excellent knowledge of English written and spoken (mandatory);
 • Excellent knowledge of P/C (Excel, MS Word) (mandatory);
Required competencies / skills:
 • Analytical ability & judgment;
 • Excellent ability of communication and collaboration;
 • Willing to work under pressure;
 • Orientation towards solving problems, adaption, team-working;
Please send your CV in English with a recent photo until August 18, 2019 to hr@tiranabank.al, by specifying the job position for which you are applying for. Please note that only applicants, who fulfil the above mentioned criteria, will be contacted. Your personal data, which are sent voluntary as a response to this job vacancy announcement, are collected and processed, manually and/or electronically, by Tirana Bank SA, in order to evaluate your compatibility with this job vacancy, are accessed only by authorized persons of the Bank and will be stored until the finalization of the candidate selection process.  The subjects of personal data can exercise their rights as provided by Law No. 9887, dated on 10/03/2008 “For the Personal Data Protection”, amended, at Tirana Bank SA, as well as at the Commissioner for the Right of Information and Protection of Personal Data.  Të dhënat tuaja personale, të cilat dergohen nga ju vullnetarisht si përgjigje ndaj kësaj shpallje për vend të lirë pune, mblidhen dhe përpunohen, manualisht dhe/ose elektronikisht, nga Banka Tirana sha, me qëllim vlerësimin e përshtatshmërisë tuaj për t’u punësuar në këtë vend pune, aksesohen vetëm nga persona të autorizuar të Bankës dhe do të ruhen deri në përfundim të procesit të përzgjedhjes së kandidatit fitues. Subjektet e të dhënave personale, mund të ushtrojnë të drejtat e tyre sipas ligjit nr. 9887 dt. 10/03/2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale”, i ndryshuar, pranë Bankës Tirana sha, si dhe pranë Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale.]]>
Shkoder – Shitës/e https://www.punajuaj.com/jobs/shkoder-ofroj-vend-pune-shites-e-me-eksperience-pune/ 07 Aug 2019 09:41:05 +0000 Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin ne SHKODER.

Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kritere: • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët • Të ketë një paraqitje të rregullt estetike • Të jetë i/e aftë të ndjekë instruksione • Të jetë i/e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve • Të jetë i/e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup • Të jetë i/e përpiktë në orare • Fleksibël me kohën e punës • Aftësi të mira organizuese dhe përcaktimi prioritetesh • Njohuri të mira të gjuhës angleze Gjithashtu, kandidatët duhet të kenë mbaruar shkollën e lartë dhe të mos kenë angazhime të tjera Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al Ju lutemi vendosni subjektin "Aplikim per pune ne Shkoder". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.]]>
Durres – Shitës/e me eksperiencë pune https://www.punajuaj.com/jobs/durres-ofroj-vend-pune-shites-e-me-eksperience-pune/ 07 Aug 2019 09:41:04 +0000 Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin ne Durres. Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kritere: • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët • Të ketë një paraqitje të rregullt estetike • Të jetë i/e aftë të ndjekë instruksione • Të jetë i/e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve • Të jetë i/e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup • Të jetë i/e përpiktë në orare • Fleksibël me kohën e punës • Aftësi të mira organizuese dhe përcaktimi prioritetesh • Njohuri të mira të gjuhës angleze Gjithashtu, kandidatët duhet të kenë mbaruar shkollën e lartë dhe të mos kenë angazhime të tjera Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al Ju lutemi vendosni subjektin "Aplikim per pune ne Durres". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.]]> FIER – Shitës/e https://www.punajuaj.com/jobs/fier-ofroj-vend-pune-shites-e-me-eksperience-pune/ 07 Aug 2019 09:41:03 +0000 Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin ne Fier Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kritere: • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët • Të ketë një paraqitje të rregullt estetike • Të jetë i/e aftë të ndjekë instruksione • Të jetë i/e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve • Të jetë i/e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup • Të jetë i/e përpiktë në orare • Fleksibël me kohën e punës • Aftësi të mira organizuese dhe përcaktimi prioritetesh • Njohuri të mira të gjuhës angleze Gjithashtu, kandidatët duhet të kenë mbaruar shkollën e lartë dhe të mos kenë angazhime të tjera Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al Ju lutemi vendosni subjektin "Aplikim pune per ne Fier". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.]]> Cerchiamo: Google AdWords Specialist https://www.punajuaj.com/jobs/cerchiamo-google-adwords-specialist/ 06 Aug 2019 14:17:40 +0000 LocalWeb è una società internazionale di marketing digitale, Google Premier Partner, che, attraverso Google AdWords e la piattaforma Facebook Leads fornisce servizi di consulenza e campagne online per le imprese italiane e inglesi. Siamo alla ricerca dei giovani di talento e motivati che sono appassionati di settore online e tecnologie innovative. Responsabilità:
 • Creare e gestire campagne pubblicitarie.
 • Gestire le pianificazioni strategiche di marketing.
 • Ottimizzare gli investimenti per il marketing online delle imprese.
 • Prioritizzare il lavoro rispetto agli obiettivi assegnati.
Requisiti:
 • Ottima conoscenza della lingua italiana
 • Ottime doti commerciali
 • Conoscenze informatiche: Microsoft Office e Motori di ricerca / Social Network
 • Disponibilità full-time
 • Età: massimo 30 anni
Si offre:
 • Un programma di formazione iniziale e continuativa nel ruolo
 • Possibilità di crescita all’interno del team
 • Uno stipendio fisso + bonus alti
 • Certificazione Google
 • Lavoro dinamico in un ambiente internazionale
Manda il tuo CV su :jobs@localweb.it Facebook: https://www.facebook.com/LocalWebTirana 069 70 99 302]]>
Cerchiamo: Operatori Virtual Tour https://www.punajuaj.com/jobs/cerchiamo-operatori-virtual-tour/ 06 Aug 2019 14:17:40 +0000 Local Web è una società internazionale di marketing digitale, Google Premier Partner, che, attraverso Google e la piattaforma Facebook Leads fornisce servizi di consulenza e campagne online per le imprese italiane e inglesi. Siamo alla ricerca delle persone motivati per entrare a far parte della nostra nuova squadra: Consulente Virtual Tour. Si richiede:
 • Ottima conoscenza della lingua italiana parlata
 • Disponibilità full time
 • Conoscenze informatiche di base: Microsoft Office e Motori di ricerca
Offriamo:
 • Possibilità di crescita all'interno del team
 • Uno stipendio fisso + bonus alti
 • Un contratto di lavoro regolare
 • Un ambiente lavorativo giovane e dinamico
Manda il tuo CV su :jobs@localweb.it Facebook: https://www.facebook.com/LocalWebTirana Cel.: 069 70 99 302]]>
Web Developer ne gjuhen italiane https://www.punajuaj.com/jobs/kerkohet-web-developer-ne-gjuhen-italiane/ 06 Aug 2019 14:17:38 +0000 Aftësi të mira analitike dhe komunikimi. • Aftësi të mira organizative dhe punë në grup. Ofrojmë • Page e kenaqeshme dhe kontratë të rregullt pune • Mundësi për t’u rritur profesionalisht dhe ekonomikisht • Trajnime të vazhdueshme brenda dhe jashtë vendit • Ambient rinor dhe dinamik Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre me një përshkrim të shkurtër në adresën email: eriana.hasanaliaj@localweb.it Facebook: https://www.facebook.com/LocalWebTirana Cel: 069 70 99 302]]> Albagame sh.p.k kërkon punonjës shites/e. “Salespeople” https://www.punajuaj.com/jobs/albagame-sh-p-k-kerkon-punonjes-shites-e-salespeople/ 06 Aug 2019 09:11:05 +0000 Ofrojmë : Kushte te mira pune. Pagesë konkurruese. Rritje e përfitimeve sipas vjetërsisë në punë. Sigurime shoqërore dhe shëndetësore. Bonuse në varësi të performancës. Per aplikantët kerkojme : Arsim te mesëm ose te lartë. Aftesi te mira komunikuese. Të jetë person energjik dhe i motivuar. Ekperiencë të mëparshme në fushën e shitjeve. I/E gatshëm të punojë me turne. Procedura e Aplikimit:Kandidatet e interesuar, mund te dergojne CV e tyre me foto vetem me e-mail në adresen tone elektronike “punealbagame@gmail.com” Vetem kandidatët e perzgjedhur, do te thirren per intervistë në zyrat tona qendrore!]]> Menaxhere Marketingu https://www.punajuaj.com/jobs/menaxhere-marketingu/ 05 Aug 2019 08:18:43 +0000 Kualifikimet / Kerkesat Aftesite e kerkuara: Njohurite Profesionale dhe kompjuterike: • Te kete mbaruar studimet e larta • Njohje shumë e mire (ne te folur dhe te shkruar) i gjuhes angleze dhe italiane (e domosdoshme) • Njohje shume e mire e programeve të paketes MsOffice, preferohet edhe Adobe Acrobat. • Perben avantazh nje vit pervoje ne detyra te ngjashme Aftesite nderpersonale: •Aftesi shume te mira organizuese, menaxhuese, korrekt dhe i/e perpikte •Aftesi për te ruajtur konfidencialitet •Aftesi për te punuar në menyre te pavarur me pak ose pa mbikeqyrje. •Te kete qasje pozitive dhe korrekte në marredhenie me koleget dhe palet e treta Detyrat: 1. Kontakton klientet nepermjet emailit dhe/ose telefonit 2. Pregatit ofertat dhe menaxhon kerkesat e klienteve 3. Krijon dhe miremban nje databaze te rregullt te te dhenave te klienteve Aplikimi: •Afati i fundit per paraqitjen e interesit:15 Shtator 2019 •Te interesuarit te dergojne cv ne adresen: allpack.al@gmail.com •Ne subjekt të shenohet: Aplikim per pune Vleresojme interesin tuaj për te punuar sebashku]]> Quality Control Engineer https://www.punajuaj.com/jobs/quality-control-engineer/ 02 Aug 2019 15:40:27 +0000 On behalf of our client, an international firm operating in Albania, we are looking for an experienced and self-reliant Quality Control Engineer Role: This role will provide you with the chance to learn about the whole business and work with a variety of different functions. You will have the opportunity to investigate the root causes of failures and implement improvements to prevent recurrence of failures; whilst managing and taking responsibility for routine Quality activities without immediate supervision. Responsibilities: • Develop, apply and maintain quality requirements and standards for development and manufacturing products. • Serve as the primary quality assurance resource to department supervisor(s) for problem identification, resolution, loss reporting and continuous improvement. • Design and implement methods for process control, process improvement, testing and inspection. • Promote and execute quality standards, inspection processes, test methodology, quality plans, documents and reports. • Develop, execute and analyze quality-reporting measures. • Report to management on quality issues, trends and losses. • Participate in internal and external quality audits. • Interface with supplier and customer quality representatives concerning problems with quality assurance and assure that effective corrective action is implemented. Requirements: • At least 3 years post-graduate experience in Quality field. • Preferred Chemical,Engineering University Diploma or equivalent. • Knowledge of ISO 9001:2015 standard requirements for the quality management system(QMS). • Excellent experience in Quality Control and good knowledge of Quality tools • Must be a fast learner, an enthusiastic self-starter and show initiative • Demonstrate ability to effectively interact with internal and end users organizations • Technically comfortable with the software technologies • Customer oriented and able to work under pressure and flexible • Good communication skills and result oriented. • Ability to travel. • Fluent in English If you are interested in applying for this position, please send your CV in English, referring to the Job Position, to: jobs@aims.al before August 15, 2019. All applications will be treated as strictly confidential. We will be glad to interview all candidates meeting our client's criteria. Check other Jobs from AIMS Albania AIMS International - Albania Shpk, European Trade Center, Tower A - 13/3, Tirana Albania Phone: +355 4 45 09 261, Web: www.aims.al WE FIND&GROW YOUR LEADERS]]> Itali, ofroj vend pune Java FS Developer Junior/Intermediate /Senior https://www.punajuaj.com/jobs/itali-ofroj-vend-pune-java-fs-developer-junior-intermediate-senior/ 02 Aug 2019 13:42:21 +0000
WE ARE HIRING for one of our International Client Java FS Developer Junior/Intermediate /Senior  Camel Framework Spring Framework, Spring Data Oracle DB JPA (Java Persistent API) Maven (optional ) Elastic Search (optional ) Angular, Bootstrap, Javascript, JQuery
]]>
Office Assistant https://www.punajuaj.com/jobs/office-assistant/ 02 Aug 2019 13:40:25 +0000
Our company is looking for an Office Assistant to be responsible for handling clerical tasks in our office. You will be handling incoming phone calls and other communications, greeting clients and visitors, as well as managing files, updating paperwork and other documents, and performing other general office clerk duties and errands. Office Assistant Responsibilities: Handling incoming calls and other communications. Managing filing system. Recording information as needed. Greeting clients and visitors as needed. Updating paperwork, maintaining documents and word processing. Helping organize and maintain office common areas. Performing general office clerk duties and errands. Organizing travel by booking accommodations and reservations needs as required. Coordinating events as necessary. Maintaining supply inventory. Maintaining office equipment as needed. Aiding with client reception as needed. Experience as a virtual assistant. Creating, maintaining, and entering information into databases. Office Assistant Requirements: High school diploma or associate’s degree. English and Italian language are a must. Experience as an office assistant or in a related field. Ability to write clearly and help with word processing when necessary. Warm personality with strong communication skills. Ability to work well under limited supervision. Great communication skills.
]]>
Test Automation Professional https://www.punajuaj.com/jobs/test-automation-professional/ 02 Aug 2019 13:38:29 +0000 We are hiring / Test Automation Professional Test automation technologies Programing languages : Java SE 8 IDEs : IntelliJ IDEA / Eclipse Automation frameworks : Selenium, Selenium WebDriver, Selenium RC , Appium. Testing frameworks : TestNG / JUnit Version control system : Git Build Tool : Gradle Other techs : Perfecto, Perfecto Mobile.]]> Agjent Marketingu -Junior dhe Senior Gjuha Gjermane https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-marketingu-junior-dhe-senior-gjuha-gjermane/ 02 Aug 2019 09:46:41 +0000 NEK Marketing, shoqëri e specializuar në shërbime telemarketingu - kërkon Agjent Marketingu . Nëse jeni duke kërkuar një kompani serioze për të investuar për të ardhmen tuaj, atëherë jeni të mirëpritur të na kontaktoni dhe t'i jepni vetes mundësinë për të punuar dhe për t'u rritur profesionalisht me ne. Ajo që ne po ju ofrojmë: 1.Punësim të pëhershëm 2.Pagë Konkuruese + Shpërblime në bazë të performances 3.Trajnime me teori dhe praktikë me specialistë të huaj 4.Mundësi rritjejeje profesionale 5.Ambient Dinamik, motivues dhe aktiv Nëse keni: 1.Njohuri të gjuhës gjermane 2.Motivim të fortë për të punuar 3.Aftësi të forta komunikimi 4.Përgjegjësi mbi detyrat e zotuara 5.Ambicje për vetë-zhvillim 6.Dëshirë për të mësuar dhe për rritje profesionale Aplikoni, ne po kërkojme njerëz si ju! Bring a friend Price - Kushdo sjell nje person tjeter per te punuar me ne, merr 100 Euro . Përdorni mundësine dhe bëni një hap përpara në rrugën tuaj drejt zhvillimit të suksesshëm personal! Ju lutem dërgoni CV-në tuaj në e-mail: marketingoffice.inf@gmail.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni. Për çdo informacion konaktoni ne 0689066006 Adresa: Rr."Sami Frashëri", pranë LSI-se, në Katin II, mbi Supermarket Xhangolli , Tiranë, Shqipëri.]]> Agjent Marketingu – Junior Gjuha Angleze https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-marketingu-junior-gjuha-angleze/ 02 Aug 2019 09:46:29 +0000 NEK Marketing, shoqëri e specializuar në shërbime telemarketingu -kërkon Agjent Marketingu – Junior Gjuha Angleze Part-Time Turni II Nëse jeni duke kërkuar një kompani serioze për të investuar për të ardhmen tuaj, atëherë jeni të mirëpritur të na kontaktoni dhe t'i jepni vetes mundësinë për të punuar dhe për t'u rritur profesionalisht me ne. Ajo që ne po ju ofrojmë: 1.Punësim të pëhershëm 2.Pagë Konkuruese + Shpërblime në bazë të performances 3.Trajnime me teori dhe praktikë me specialistë të huaj 4.Mundësi rritjejeje profesionale 5.Ambient Dinamik, motivues dhe aktiv Nëse keni: 1.Njohuri të gjuhës angleze 2.Motivim të fortë për të punuar 3.Aftësi të forta komunikimi 4.Përgjegjësi mbi detyrat e zotuara 5.Ambicje për vetë-zhvillim 6.Dëshirë për të mësuar dhe për rritje profesionale Aplikoni, ne po kërkojme njerëz si ju! Përdorni mundësine dhe bëni një hap përpara në rrugën tuaj drejt zhvillimit të suksesshëm personal! Ju lutem dërgoni CV-në tuaj në e-mail: marketingoffice.inf@gmail.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni. Bring a friend Price - Kushdo sjell nje person tjeter per te punuar me ne, merr 100 Euro . Adresa: Rr."Sami Frashëri", pranë LSI-se, në Katin II, mbi Supermarket Xhangolli , Tiranë, Shqipëri. Cel : 0689066006]]> Agjent Marketingu – Senior Gjuha Angleze https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-marketingu-senior-gjuha-angleze/ 02 Aug 2019 09:46:23 +0000 NEK Marketing, shoqëri e specializuar në shërbime telemarketingu -kërkon Agjent Marketingu – Senior Gjuha Angleze Nëse jeni duke kërkuar një kompani serioze për të investuar për të ardhmen tuaj, atëherë jeni të mirëpritur të na kontaktoni dhe t'i jepni vetes mundësinë për të punuar dhe për t'u rritur profesionalisht me ne. Ajo që ne po ju ofrojmë: 1.Punësim të pëhershëm 2.Pagë Konkuruese + Shpërblime në bazë të performances 3.Trajnime me teori dhe praktikë me specialistë të huaj 4.Mundësi rritjejeje profesionale 5.Ambient Dinamik, motivues dhe aktiv Nëse keni: 1.Njohuri të gjuhës angleze 2.Motivim të fortë për të punuar 3.Aftësi të forta komunikimi 4.Përgjegjësi mbi detyrat e zotuara 5.Ambicje për vetë-zhvillim 6.Dëshirë për të mësuar dhe për rritje profesionale Aplikoni, ne po kërkojme njerëz si ju! Përdorni mundësine dhe bëni një hap përpara në rrugën tuaj drejt zhvillimit të suksesshëm personal! Ju lutem dërgoni CV-në tuaj në e-mail: marketingoffice.inf@gmail.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni. Bring a friend Price - Kushdo sjell nje person tjeter per te punuar me ne, merr 100 Euro . Adresa: Rr."Sami Frashëri", pranë LSI-se, në Katin II, mbi Supermarket Xhangolli , Tiranë, Shqipëri. Cel : 0689066006]]> TAX MANAGER https://www.punajuaj.com/jobs/tax-manager/ 01 Aug 2019 10:58:46 +0000 DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale. Jeni individë në kërkim të karrierës tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur.Në emër të një grupi të suksesshëm  investimesh, që zhvillon aktivitetin e tij në Shqipëri dhe Rajon, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:  

TAX MANAGER

   DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË 
 • Ofron shërbime të këshillimit të brendshëm të taksave dhe mbështetje për çështjet e operimit të biznesit
 • Identifikon, vlerëson dhe zhvillon praktika për të ulur rreziqet tatimore në të gjithë Grupin;
 • Krijon, shqyrton dhe propozon përmirësime në raportimin e brendshëm të tatimeve të Grupit;
 • Sigurohet per zbatimin e sakte te politikave / udhëzimeve tatimore të Grupit, përputhshmërisë së taksave dhe raportimit tatimor;
 • Ngre mekanizmat e duhur të monitorimit për zbatimin e politikave të brendshme të taksave;
 • Bashkëpunon me autoritetet tatimore lokale dhe ofron mbështetje për auditimin / inspektimin e taksave për Grupin;
 • Menaxhon marredheniet me konsulentët dhe auditorët e jashtëm të taksave në nivel lokal dhe rajonal, sipas nevojës.
 • Udhëheq dhe të koordinon iniciativat ad-hoc të lidhura me taksat në nivel lokal ose rajonal;
 • Kërkon dhe zhvillon strategji për optimizimin e taksave ne nivel kompanie/Grupi
 • Planifikon, drejton, mbikëqyr dhe ekzekuton projekte tatimore të ndryshme dhe komplekse për kompanitë e Grupit;
 • Parashikon ndikimet të legjislacionit të ri tatimor dhe ndryshimeve në mjedis;
 • Interpreton ligjet lokale tatimore me mbështetjen e këshilltarëve te jashtem, rekomandon praktikat më të mira dhe propozon përmirësim te ligjeve tatimore për përfitimet e Grupit;
 • Monitoron transaksionet, kontratat dhe faturimin ndër kompanitë e lidhura për pajtueshmërinë dhe optimizimin e taksave;
 • Udheheq transanksione kyce, alokim te kapitalit apo propozon ndryshime strukturore te Grupit per optimizim nga pikepamja e taksave;
 • Ngre dhe miremban nje arkive me korrespondencen me organet tatimore ne lidhje me ceshtje qe kane te bejne me interpretime te ligjeve tatimore, kontrolle/apelime te rendesishme tatimore;
 • Realizon detyra të tjera të caktuara.
   KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA Edukimi: Diplome Universitare ne Administrim Biznesi ose Finance, preferohet MBA; Eksperiencë Pune:
 • Të paktën 10 vjet përvojë progresive në Kontabilitet me theks të veçantë në funksionin e menaxhimit të taksave si dhe;
 • Të paktën 3 vjet eksperiencë në funksione rishikimi ose dorëzimi të deklaratave tatimore për një kompani private të mesme dhe/ose të madhe.
  Aftësi:
 • Aftësi shumë të mira në konsolidimin e marrëdhënieve dhe ndërveprimeve me palët e treta (si kompanite e auditimit te jashtem, kompanite e konsulencave fiskale, Ministrine e Financave, zyrat e Tatim-Taksave etj);
 • Aftësi shumë të mira në konsolidimin e marrëdhënieve dhe ndërveprimeve me departamentet e tjera te Grupit ose me njësitë e biznesit në kompanitë e Grupit;
 • Aftësi të forta analitike / sasiore;
 • Aftësi të shkelqyera komunikimi me gojë dhe me shkrim;
 • Aftësi për të komunikuar çështje komplekse në forma lehtesisht të kuptueshme për të tjerët;
 • Aftesi të punojë në mënyrë të pavarur ose me pak mbikëqyrje;
 • Motivuar nga brenda për të kërkuar përgjigje, për të krijuar ide dhe për të zhvilluar aftësi të reja;
 • I/e vetemotivuar, pro active-e dhe i/e orientuar drejt arritjes se rezultateve;
 • Aftësi për të ruajtur etikën në punë;
 • Zotërim shume i mire i gjuhës angleze;
 • Njohuri shumë të mira të Microsoft Office.
 

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: rekrutime@dimensionhr.al

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

JU MIRËPRESIM!

 ]]>
Programues ne Visual Basic 6,C#, Android programming https://www.punajuaj.com/jobs/programues/ 01 Aug 2019 07:39:52 +0000 Oferte Punesimi SOFTEXPRES kerkon te punesoje ne kohe te pjesshme /plote programues(e) qe te plotesoje kushtet e meposhtme: · Te kete njohuri ne/ose Visual Basic 6,C#, Android programming, VB.net, Asp, Sql ( databazat: sqlserver, mysql), PHP, Html, Javascript, Ajax · Aftesi te punoje ne menyre te pavarur por edhe si pjese e grupit ne rastet kur kerkohet finalizim i shpejte i detyrave · Aftesi komunikimi shume te mira sepse do I duhet te komunikoje, ndihmoje dhe trajnoje perdoruesit e programeve te SOFTEXPRES  · Te kete aftesi per investigimin dhe menaxhimin kompetent te problematikave, kombinuar me aftesine per te pervetesuar njohuri te reja  dhe ne menyre te shpejte, qe do i sherbejne zgjidhjes se problematikave · Aftesi te mira te gjuhes se shkruar, si dhe aftesine per te prodhuar dhe dokumentuar specifikime funksionale te software-ve me te cilat do i duhet te punoje. Pagesa eshte e kenaqshme! Te interesuarit te paraqesin dorazi ose me email (info@softexpres.com): · Kërkesë dhe CV, bashkë me një fotografi me përmasa të fotos së pasaportës · Listen e notave , nese jeni student (print-screen nga profile i studentit online)  Informacion Kontakti: SOFTEXPRES Rr. Ali Demi, Pll 70/2 Tel: 068 20 59507 Email: info@softexpres.com www.softexpres.com]]> Shitës/e ne QTU https://www.punajuaj.com/jobs/tirane-ofroj-vend-pune-shites-e-me-eksperience-pune-qtu/ 01 Aug 2019 07:16:13 +0000 Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin ne QTU. Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kritere: • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët • Të ketë një paraqitje të rregullt estetike • Të jetë i/e aftë të ndjekë instruksione • Të jetë i/e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve • Të jetë i/e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup • Të jetë i/e përpiktë në orare • Fleksibël me kohën e punës • Aftësi të mira organizuese dhe përcaktimi prioritetesh • Njohuri të mira të gjuhës angleze Gjithashtu, kandidatët duhet të kenë mbaruar shkollën e lartë dhe të mos kenë angazhime të tjera Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al Ju lutemi vendosni subjektin "Aplikim per pune ne Qtu". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.]]> Shitës/e ne Teg https://www.punajuaj.com/jobs/tirane-ofroj-vend-pune-shites-e-me-eksperience-pune-teg/ 01 Aug 2019 07:16:12 +0000 Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin ne TEG. Kandidati/ja duhet të plotësojë këto kritere: • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët • Të ketë një paraqitje të rregullt estetike • Të jetë i/e aftë të ndjekë instruksione • Të jetë i/e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve • Të jetë i/e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup • Të jetë i/e përpiktë në orare • Fleksibël me kohën e punës • Aftësi të mira organizuese dhe përcaktimi prioritetesh • Njohuri të mira të gjuhës angleze Gjithashtu, kandidatët duhet të kenë mbaruar shkollën e lartë dhe të mos kenë angazhime të tjera Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al Ju lutemi vendosni subjektin "Aplikim per pune ne Teg". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.]]> Shitës/e për dyqanin ne MEGATEK https://www.punajuaj.com/jobs/tirane-ofroj-vend-pune-shites-e-me-eksperience-pune-megatek/ 01 Aug 2019 07:16:01 +0000 Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin ne MEGATEK. Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kritere: • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët • Të ketë një paraqitje të rregullt estetike • Të jetë i/e aftë të ndjekë instruksione • Të jetë i/e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve • Të jetë i/e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup • Të jetë i/e përpiktë në orare • Fleksibël me kohën e punës • Aftësi të mira organizuese dhe përcaktimi prioritetesh • Njohuri të mira të gjuhës angleze Gjithashtu, kandidatët duhet të kenë mbaruar shkollën e lartë dhe të mos kenë angazhime të tjera Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al Ju lutemi vendosni subjektin "Aplikim per pune ne Megatek". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.]]> Vlore, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune https://www.punajuaj.com/jobs/vlore-ofroj-vend-pune-shites-e-me-eksperience-pune/ 01 Aug 2019 07:15:41 +0000
Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin ne Vlore. Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kritere: • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët • Të ketë një paraqitje të rregullt estetike • Të jetë i/e aftë të ndjekë instruksione • Të jetë i/e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve • Të jetë i/e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup • Të jetë i/e përpiktë në orare • Fleksibël me kohën e punës • Aftësi të mira organizuese dhe përcaktimi prioritetesh • Njohuri të mira të gjuhës angleze Gjithashtu, kandidatët duhet të kenë mbaruar shkollën e lartë dhe të mos kenë angazhime të tjera Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al Ju lutemi vendosni subjektin "Aplikim per pune ne Vlore". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.
]]>
Sales Manager https://www.punajuaj.com/jobs/sales-manager/ 31 Jul 2019 07:18:01 +0000 Sales Manager Responsibilities:
 • Implement all sales activities and maximize business opportunities;
 • Ensure comprehensive and complete coverage of own portfolio;
 • Covering all levels of accounts managerial and departmental executives for a comprehensive client servicing, achieving targets and maximum productivity;
 • Evolve strategies to address the requirements in meeting the company segment targets, as well as the overall hotel revenue budget;
 • Implement and execute all sales objectives and action plans to reach and exceed targets set;
 • Detailed knowledge of all services provided by the company and all relevant facts and figures of the company;
 • Takes a proactive approach to sales, anticipating potential opportunities and developing new opportunities;
 • Sets realistic, measurable sales standards, objectives and goals (for sales activities and revenues) to be achieved;
 • Resolves guest issues that arise from the sales process and brings issues to the attention of leadership as appropriate. This includes feedback from transient business, conferences and events;
 • Ensure that selling strategies are adhered to during negotiations and maximize up selling opportunities whenever possible;
 • Creative in growing the business growth;
Requirements (Key Skills)
 • Two years’ minimum experience of selling in the hospitality/event industry;
 • BS/MS degree in marketing or a related field;
 • Proven negotiation skills, with high conversion ratios;
 • Excellent experience in driving sales and meeting & exceeding targets;
 • Strong customer development and relationship management skills;
 • Ability to research and identify & develop new prospects;
 • A good knowledge of the tourism and hospitality industry;
 • Computer literate with excellent presentation skills and highly sophisticated communication skills;
 • Guest and service oriented attitude, backed up by a proactive approach and a strong drive for results;
 • Solid computer skills;
 • Must be a team player, have strong interpersonal skills, and work well independently as well as part of a team, flexible attitude and ability to adapt to changing priorities and business needs;
 • Strong project management skills;
 • Able to demonstrate excellent written and verbal communication in English language;
 • Understanding Hotel Operations;
 • Supervising Operations;
All interested applicants are kindly asked to send their application composed of: Letter of motivation, references or contacts for recent job references, CV in English language ideally by email to: hr@atdg.al All applications will be treated with full confidentiality under Law no. 9887, dated 10.03.2008 as amended, decided by the Albanian Parliament for "Personal Data Protection" Address: Residential Block "Kodra e Diellit" 1. Tirana, Albania.]]>
Punonjëse Pastrimi https://www.punajuaj.com/jobs/punonjese-pastrimi/ 31 Jul 2019 07:12:02 +0000 MAREA RESORT me vendndodhje në Qerret – Kavajë, pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar kërkon: Punonjëse Pastrimi Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:
 • Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;
 • Të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara.
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;
 • Fleksibilitet me orarin e punës;
 • Të jenë korrekte;
  Ofrohet: Pagesë konkuruese - 45.000 LEK NET ShënimAplikantet duhet të jenë me vendbanim në Kavajë ose zonat përreth; Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose të kontaktojnë në numrin e Tel. 0684016555 ose 0686082912      ]]>
Punonjës Pastrimi për Residencë https://www.punajuaj.com/jobs/punonjes-pastrimi-per-residence/ 31 Jul 2019 07:03:49 +0000 STONE BEACH me vendndodhje ne Qeparo / Vlorë pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. Ju fton të aplikoni në pozicionin e: Punonjës Pastrimi për Residencë Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:
 • Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;
 • Të kujdesen për pastrimin e residencës dhe mbarëvajtjen e shezlonave;
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;
 • Të jenë të gatshëm për punë në turne /orare të zgjatura;
 • Të jenë korrektë;
 • Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Vlorë ose zonat përreth;
Ofrohet:
 • Pagesë konkuruese
Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit! Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ]]>
Ndihmës Kuzhinier (m/f) https://www.punajuaj.com/jobs/ndihmes-kuzhinier-m-f/ 31 Jul 2019 07:03:45 +0000 STONE BEACH me vendndodhje ne Qeparo / Vlorë pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. Ju fton të aplikoni në pozicionin e: Ndihmës Kuzhinier (m/f) Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 • Ndihmon në organizimin dhe përgatitjen e produkteve sipas standarteve;
 • Në bashkëpunim me instruksionet e kuzhinierit përgatit ushqimin dhe sigurohet të ketë kualitet të mirë për të plotësuar kërkesat e klientit;
 • Siguron që porositë e produkteve të jenë dhënë dhe të jenë marrë në koordinim me kuzhinierin;
 • Ndihmon në përcaktimin e llojeve dhe sasisë së ushqimit që nevojitet për tu përgatitur;
 • Bashkëpunon me të gjithë stafin gjatë procesit të punës;
 • Ndihmon në përgatitjet e përditshme në kuzhinë;
 • Siguron trajtimin dhe konservimin e ushqimit;
 • Mban të pastër ambjentin gjatë gjithë kohës;
 • Ndihmon kuzhinierët në marrjen e porosive;
 • Siguron që pajisjet e kuzhinës të mirëmbahen siç duhet;
Kualifikimet dhe Aftësitë:
 • Të zotërojnë diplomë të shkollës profesionale në këtë profil;
 • Të kenë jo me pak se 1 vit eksperiencë në pozicione të ngjashme;
 • Të jenë të detajuar, të shpejtë dhe të saktë;
 • Aftësi për të punuar nën presion;
 • Aftësi shumë të mira organizative;
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Fleksibilitet me orarin e punës;
 • Njohuri të gjuhëve të huaja përbën avantazh;
Ofrohet:
 • Pagesë konkuruese
Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit! Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al  ]]>
Kamarier Bari & Restoranti (m/f) https://www.punajuaj.com/jobs/kamarier-bari-restoranti-m-f/ 31 Jul 2019 07:03:37 +0000 STONE BEACH me vendndodhje ne Qeparo / Vlorë pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. Ju fton të aplikoni në pozicionin e: Kamarier Bari & Restoranti (m/f) Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 • Të kenë një paraqitje korrekte dhe pozitive për të gjithë klientët;
 • Përgjegjës në dhënien e një shërbimi profesional, miqësor dhe të kujdesshëm në cdo kohë për të gjithë klientët;
 • Garantojnë një shërbim shumë të mirë në bar/restorant;
 • Të promovojnë në menyrë profesionale produket dhe shërbimet që ofron bari/restoranti;
 • Të kenë frymë pozitive në punë në çdo kohë;
 • Sigurojnë një ambjent të pastër, dhe të organizuar të punës;
 • Përgjëgjës për llogaritjen saktë të faturës dhe të pagesës;
 • Në rast të kërkesave të veçanta komunikojnë me menaxherin;
Kualifikimet dhe Aftësitë:
 • Të kenë përvojë pune jo më pak se 1 vit në këtë profil;
 • Diplomë në Hoteleri-Turizëm përbën avantazh;
 • Të kenë kujdes në shërbim për të shmangur cdo aksident të mundshëm;
 • Ruajtja e standardeve të larta të higjenës personale gjatë gjithë kohës në punë;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Etikë profesionale dhe aftësi për të punuar në grup;
 • Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze, gjuhë të tjera përbëjnë avantazh;
 • Fleksibilitet me orarin e punës;
Ofrohet:
 • Pagesë konkuruese
Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit! Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ]]>
We are looking for Operators/ ARABIC + English https://www.punajuaj.com/jobs/we-are-looking-for-operators-arabic-english/ 30 Jul 2019 12:05:15 +0000
About Fusion BPO: Fusion BPO is a premier Business Process Outsourcing company with 4000+ employees across the globe. We have been in the outsourcing and right shoring business for 14+ years. With a strong global workforce and 9 delivery locations spanning across India, Philippines, USA, Canada, UK, Europe and Central America, Fusion BPO provides services to marquee clients across the globe. We are a NASSCOM member and have PCI: DSS, HIPAA and other accreditations for our business, security and operational performance. Position: Customer Service Executive Language Skills –ARABIC + English Job Description:
 • Handle international customers in Arabic and English
 • Resolve all inbound and outbound support request per established guidelines
 • Resolve questions and service issues for customers via phone, email and text
 • Offer prompt, accurate and courteous service to customers
 • Respond to client questions, concerns and billing enquiries with highest degree of professionalism
 • Secure new client sales and retention by providing exceptional customer care
Desired Experience and Skill:
 • Should have minimum 1-year experience in Call Center outbound/inbound
 • Should have excellent communication and writing skills
 • Should be a strong team player
 • High School Diploma and equivalent
 • Demonstrated ability to provide outstanding Customer Service
 • Result driven
 • Good time-management skills
 • Ability to multitask
 • Strong interpersonal and communication skills
We offer:
 • 350 ALL/H
 • Possibility to work full time.
 • Employment agreement based on the Albanian law.
Interested candidates are invited to send their CV in English Please use only the following format: https://europass.cedefop.europa.eu/e.../en/cv/compose in the e-mail address indicated below, specifying the position applied for: albania.hiring@fusionbposervices.com
]]>
RECEPSIONISTE https://www.punajuaj.com/jobs/recepsioniste/ 30 Jul 2019 11:04:14 +0000 Përshkrimi RUSSIAN HOUSE OF BEAUTY kerkon te punesoje RECEPSIONISTE Detyrat Mirëpret klientet dhe siguron ambient sa më miqësor për klientet. Përgjigjet në telefonata dhe e-mail. Organizon rezervimet dhe takimet. Kryen pagesën dhe faturimin për shërbimet. Kualifikimet Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese, E motivuar për punë. Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office. Te jete fleksibel me oraret e punes. Avantazh do të kenë kandidatët që kanë eksperiencë të mëparshme pune në profilin e recepsionit. Shënime Te interesuarit mund te dergojne C.V. e tyre ne adresen e-mail: hr@salillari.al ose te kontaktojne tek numrin e telefonit: +355 69 97 68 191]]> Kesson Group Albania is hiring (1) Junior Teacher Placement / Recruiting Coordinator https://www.punajuaj.com/jobs/kesson-group-albania-is-hiring-1-junior-teacher-placement-recruiting-coordinator/ 30 Jul 2019 10:31:47 +0000 AGJENT IMOBILIAR https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-imobiliar/ 30 Jul 2019 09:34:48 +0000 DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale. Jeni individë në kërkim të karrierës tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur. Në emër të një agjensie të suksesshme që operon në fushën e Real Estate, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

AGJENT IMOBILIAR

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË
 • Te krijoje dhe te mbaje marredhenie te rregullta me klientet;
 • Te veproje si ndermjetes ne bisedimet midis bleresit dhe shitesit;
 • Te keshilloje klientet per kushtet e tregut, cmimet, konkurencen dhe ceshtje te tjera qe lidhen me procesin e shit-blerjes se pronave te patundshme;
 • Te kordinoje takime me qellim promovimin dhe prezantimin e pasurive te paluajtshme;
 • Te kordinoje procesin e negocimit midis bleresit dhe shitesit si dhe procesin e nenshkrimit te kontrates midis paleve.
KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA Edukimi: Te kete perfunduar Arsimin e Larte. Eksperiencë Pune: Te kete eksperience te meparshme pune ne shitje.  Aftësi:
 • Te jete mbi 25 vjec;
 • Te kete njohuri te mira kompjuterike;
 • Te kete njohuri te nje gjuhe te huaj;
 • Te kete aftesi shume te mira komunikimi dhe ne ndertimin e marredhenieve te suksesshme mes paleve;
 • Te jete i/e motivuar dhe i/e orientuar drejt suksesit;
 • Te jete i/e motivuar dhe i/e orientuar drejt biznesit;
 • Te jete i/e artikuluar;
 • Te kete aftesi te mira ne shitje dhe ne negocim.
Kandidatet perfitojne:
 • Kontrate 1 vjecare me rinovim automatik;
 • Bonuse te larta per shitjet e realizuara;
 • Trajnime te vazhdueshme per proceset dhe certifikime (pa kosto extra);
 • Orare fleksibel.
 

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: rekrutime@dimensionhr.al

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

JU MIRËPRESIM!

 ]]>
SYSTEM & NETWORK ADMINISTRATOR https://www.punajuaj.com/jobs/system-network-administrator/ 30 Jul 2019 09:22:56 +0000 DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale. Jeni individë në kërkim të karrierës tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur. Në emër të një grupi të suksesshëm të investimeve, që zhvillon aktivitetin e tij në Shqipëri dhe Rajon, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

SYSTEMS & NETWORKS ADMINISTRATOR

 FUNKSIONET KRYESORE Administratori i rrjetit dhe sistemit eshte pergjegjes per dizenjimin, instalimin, upgrade-in dhe mirembajtjen e Rrjetit, Infrastruktures se Telekomunikacionit si dhe mirembajtjen e Sistemeve Server/Storage te korporates. Ai gjithashtu siguron mbeshtetjen teknike te perdoruesve per probleme ne lidhje me to. Duhet te monitoroj performancen e rrjetit dhe te sistemeve,te testoje, te identifikoj dobesite dhe te propozoj zgjidhje per optimizim si dhe duhet te suportoje strukturen e Helpdesk duke dhene direktiva per trajtimin e kerkesave te perdoruesve.  DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË
 • Kryen rolin e arkitektit te sistemeve, telekomunikacionit, te rrjetit dhe te te gjithe funksioneve te lidhur me te;
 • Drejton grupin e Administratoreve te Sistemit per kryerjen e konfigurimit dhe instalimit e Firewall-eve, Router-ave, Switch-eve, WLC-ve, WiFI AP-eve, centraleve PBX, telefonave IP. Gjithashtu kryen instalimet e Serverave dhe Storage-ve. Instalon patch-et dhe upgrade-t e OS;
 • Definon protokollet dhe proceset e punes se supportit te Nivelit I per ceshtjet infrastrukturore. Perpilon manual dhe procedura si dhe ben rishikim te vazhdueshem te ketyre dokumenta;
 • Zhvillon plane afatgjata për të siguruar që kapacitetet hardware janë te mjaftueshme për të përmbushur kërkesat e sistemeve të reja dhe rritjen e sistemeve ekzistuese;
 • Merr pjesë në zhvillimin dhe mirembajtjen e Politikës së sigurisë së IT;
 • Eshte përgjegjës për sigurinë e sistemeve dhe informacionin qe ruhet ne to. Monitoron ne menyre sistematike sistemin e sigurisë për të identifikuar ndonjë ndërhyrje të mundshme;
 • Sigurohet qe kryhen ne mënyrë sistematike backup-et dhe sigurohet që të gjithe skedaret e nevojshem te sistemeve dhe të dhënat e sistemeve ruhen me sukses ne lokacionet e mediat parashikuara.
 • Ofron suport Tier III sipas kërkesës nga pale te ndryshme. Identifikon problematika dhe ofron zgjidhje;
 • Administron procesin e krijimit te llogarive te perdoruesve dhe aksesin ne sistemet infrastrukturore;
 • Perpilon dhe gjeneron raporte teknike për aktivitetet në Servera;
 • Miremban sistemet e monitorimit te ambientit ne datacenter;
 • Mbështet Strukturën e Helpdesk-ut duke dhene udhezime mbi kërkesat në lidhje me Infrastrukturën e Rrjetit dhe te Telekomunikacionit te Sistemeve të Informacionit.
 KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA Edukimi: Diplome Bacelor / Master ne fushen e Teknologjise se Informacionit Eksperiencë Pune:
 • Te pakten 3 vjet experience ne administrim Rrjeti, Serverash, Storage.
 • Eksperience me produktet HP Proliant, 3PAR Storage, CISCO Networking. 
Aftësi:
 • Aftesi te mira analitike dhe ne zgjidhjen e problemeve;
 • Njohuri teknike te perditesuara;
 • Perkushtim personal per te kuptuar dhe zgjidhur problematikat;
 • Parandalimi i problemeve te ardhshme duke automatizuar proceset;
 • Aftesi nderpersonale qe ju mundesojne te punoni me njerez ne te gjitha nivelet;
 • Njohuri te mira te programeve dhe pajisjeve qe perdoren ne rrjet;
 • Ne gjendje te perballoje stresin / te dorezoje brenda afateve te ngjeshura;
 • Ne gjendje te punoj ne grup;
 • I komunikueshem dhe i pergjegjshem;

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: rekrutime@dimensionhr.al

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

]]>
  DATABASE ADMINISTRATOR https://www.punajuaj.com/jobs/database-administrator/ 30 Jul 2019 09:22:42 +0000 DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale. Jeni individë në kërkim të karrierës tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur. Në emër të një grupi të suksesshëm të investimeve, që zhvillon aktivitetin e tij në Shqipëri dhe Rajon, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:  

  DATABASE ADMINISTRATOR

   FUNKSIONI KRYESOR Mirëmbajtia dhe administrimi I databazave dhe aplikacioneve që lidhen me këto databaza. Përgjegjës për instalimin, konfigurimin, optimizimin dhe backup-in për databazën. Ai mirëmban dhe përmirëson ndërfaqet ndërmjet sistemeve të ndryshme në përdorim (ERP, POS, CRM, FTP etj.).   DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË
 • Instalon dhe konfiguron databazën për aplikacione të reja/ekzistuese;
 • Mirëmban ndërfaqet ndërmjet sistemeve që perdoren nga shoqeritë e Grupit Balfin;
 • Administron dhe konfiguron programet ERP/POS;
 • Ndërton raporte nëpërmjet aplikacioneve të Business Intelligence ose duke i gjeneruar direkt nga Bazat e të Dhenave në SQL;
 • Ofron support për përdoruesit nepermjet telefonit, online ose pranë vendit te punës lidhur me aplikacione ERP/POS;
 • Teston zhvillimet e reja ose ndryshimet në sistemet e përdorura nga shoqeria
 • Rregullon problemet dhe korrigjon gabimet në software-t e instaluar;
 • Perfshihet në implementimet e ERP-ve në shoqeritë e Grupit;
 • Ndihmon dhe asiston Manaxherin e Aplikacioneve të Biznesit në projekte dhe/ose probleme ditore;
 • Detyra të tjera sipas nevojave.
   KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA Edukimi: Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë. Eksperiencë Pune: Të ketë të paktën 3 vite eksperiencë pune në kete profil. Aftësi:
 • Njohuri të Microsoft SQL Server si dhe ne administrim dhe krijim scriptesh ne SQL;
 • Njohuri të gjuhëve të programimit;
 • Njohuri të mira të sistemeve operative dhe aplikacioneve bazë;
 • Aftësi komunikuese të shkruara dhe verbale që ju lejojnë të informoni dhe këshilloni qartë të tjerët;
 • Iniciative dhe aftësi për të ofruar ide të reja;
 • Aftësi organizuese dhe planifikuese per të manaxhuar kohën tuaj dhe për të arritur afate dhe objektiva;
 • Njohuri të mira në Anglisht.
 

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: rekrutime@dimensionhr.al

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

JU MIRËPRESIM!

 ]]>
Sarande, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune. https://www.punajuaj.com/jobs/sarande-ofroj-vend-pune-shites-e-me-eksperience-pune/ 30 Jul 2019 06:38:04 +0000
Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin ne SARANDE. Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kritere: • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët • Të ketë një paraqitje të rregullt estetike • Të jetë i/e aftë të ndjekë instruksione • Të jetë i/e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve • Të jetë i/e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup • Të jetë i/e përpiktë në orare • Njohuri të mira të gjuhës angleze Gjithashtu, kandidatët duhet të kenë mbaruar shkollën e lartë dhe të mos kenë angazhime të tjera Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al Ju lutemi vendosni subjektin "Aplikim per pune ne Sarande". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.
]]>
Developers and Technical Engineers – CData Albania https://www.punajuaj.com/jobs/developer/ 29 Jul 2019 13:04:32 +0000
Boost up your programming skills by joining a company(TSS is a CData Software company) lead by ex-Microsoft Engineers. What we offer: - End-to-end development experience. We guarantee you'll get the highest level of technical experience if you get in 🙂 Check out the reasons here under Differentiate yourself heading: https://www.tolasoftwareservices.com/index.html - Career progression based on merit - Highly competitive salary - Yearly bonuses What we require from Developers: - A good understanding of data structures, problem solving paradigms, and databases(we do not require any language specific knowledge 🙂 ) - Show us your skills by solving either of these tasks: -- https://www.hackerrank.com/tss-challenge -- https://www.hackerrank.com/tsstasks What we require from Technical Engineers - A good understanding of databases - Very good English skills - Show us what you can do by solving these: -- https://www.tolasoftwareservices.com...for-cdata.html Email us at gentit@cdata.com when you have solved the tasks. If answers look good to us, you will get an interview right after, with both social and technical questions.
]]>
Kesson Group Albania is hiring (1) DevOps / Site Reliability Engineer https://www.punajuaj.com/jobs/kesson-group-albania-is-hiring-1-devops-site-reliability-engineer/ 29 Jul 2019 12:14:56 +0000 Kesson Group Albania sh.p.k. is a software development company based in Tirana that caters exclusively to two Canadian companies; Teach Away Inc. and Skooli Online Tutoring. Job Position: DevOps / Site Reliability Engineer (SRE) Job Location: Tirana, Albania Skooli is seeking a DevOps / Site Reliability Engineer (SRE)  to join our growing team! This individual will be responsible for maintaining and evolving our automated CI/CD infrastructure. Role Responsibilities
 • Engage in and improve the whole lifecycle of services—from inception and design, through deployment, operation and refinement
 • Support services before they go live through activities such as local development environment setup, integration and testing environment setup and monitoring, capacity and release planning
 • Maintain services once they are live by measuring and monitoring availability, latency and overall system health.
 • Scale systems sustainably through mechanisms like automation, and promote continuous innovation of systems by pushing for changes that improve performance and reliability.
 • Work as an integral member of an Agile team through participating in technical discussions, planning and blameless retrospectives.
 • Pair with other SRE/SAs, mentor junior staff
Some of the technologies we use are… 
 • AWS
 • Kubernetes
 • Kops
 • Terraform
 • Cloud Formation
 • Docker
 • Git
 • Aurora DB
 • ElastiCache
 • Jenkins
 • Grafana
 • Kibana
Minimum Qualifications:
 • A degree in Computer Science or related field or equivalent experience
 • Proven experience in Software Eng/DevOps
 • Experience in one or more of the following: bash, Python, Go, Perl or Ruby.
 • Proficient knowledge of Git
 • Solid understanding of containers and virtualization.
 • Proficient understanding of OWASP security principles
 • Previous experience with AWS or similar
It would be great if you also had:
 • Experience working in an Agile team environment
 • Experience working with Kubernetes and IAC
 • Understanding of “session management” in a distributed server environment
 • Previous experience with caching technologies (memcacheD, redis, Varnish, AWS CloudFront)
 • Working knowledge of WebRTC
Benefits:  Full-time, permanent role Paid Vacation Professional Development Fund Health & Wellness Fund Competitive pay How to apply: Send your resume/CV and cover letter to alhr@teachaway.com Only candidates fulfilling due requirements will be contacted by phone. Address: Kesson Group Albania Rruga e Dibrës Ndërtesa 10, Hyrja 22, Ap. 6, 1017 Tirana, Albania Facebook: www.facebook.com/kessongroupalbania/ LinkedIn: www.linkedin.com/company/kesson-group/ Instagram: kessongroupal Web: https://kessongroup.com/]]>
Kesson Group Albania is hiring (1) Full Stack Developer https://www.punajuaj.com/jobs/kesson-group-albania-is-hiring-1-full-stack-developer/ 29 Jul 2019 12:11:47 +0000 Kesson Group Albania sh.p.k.is a software development company based in Tirana that caters exclusively to two Canadian companies; Teach Away Inc. and Skooli Online Tutoring. Job Position: Full Stack Developer Job Location: Tirana, Albania Skooli is seeking a Full Stack Developer to join our growing team! This individual will be responsible for maintaining and developing functions of our software’s infrastructure. Role Responsibilities
 • Full stack development of web applications and restful services with a variety of languages including but not limited to PHP, JavaScript, HTML, etc.
 • Building and integrating components of the front-end with server-side logic
 • Creating database plans that represent and support business processes and developments
 • Working as an integral member of an Agile team through participating in technical discussions and planning
 • Planning and implementation of security and data protection
 • Designing and implementing automated tests
 • Building reusable code and libraries
 • Work closely with DevOps to build and scale our platforms and services
Some of the technologies we use are… 
 • AWS
 • Git
 • SQL, NoSQL
 • NodeJS
 • Symfony
 • Rest API
 • WebRTC
Minimum Qualifications:
 • Proven experience in Software Engineering/Development
 • A solid understanding of OOP, RESTful API design and infrastructure concepts
 • Experience working in an Agile team environment
 • Proficient knowledge of Symfony and Git
 • Basic understanding of front-end technologies and platforms, such as JavaScript, HTML5, and CSS3
 • Proficient understanding of OWASP security principles
 • Understanding of “session management” in a distributed server environment
It would be great if you also had:
 • A degree in Computer Science or related field
 • Experience working with containerization (Docker, Kubernetes, Rancher)
 • Previous experience with AWS
 • Previous experience with caching technologies (memcacheD, redis, Varnish, AWS CloudFront)
 • Working knowledge of WebRTC
 • A good understanding of CSS preprocessors, such as LESS and SASS
Job Benefits: Very competitive salary and bonus structure. Professional Development Fund Health & Wellness Fund Contributions to Social Insurance ...and more How to apply: To apply, please send your resume and cover letter to alhr@teachaway.com Only candidates fulfilling due requirements will be contacted by phone. Address: Kesson Group Albania Rruga e Dibrës Ndërtesa 10, Hyrja 22, Ap. 6, 1017 Tirana, Albania Facebook: www.facebook.com/kessongroupalbania/ LinkedIn: www.linkedin.com/company/kesson-group/ Instagram: kessongroupal Web: https://kessongroup.com/]]>
Kesson Group Albania is hiring (1) Symfony FrontEnd Developer https://www.punajuaj.com/jobs/kesson-group-albania-is-hiring-1-symfony-frontend-developer/ 29 Jul 2019 12:09:08 +0000 Kesson Group Albania sh.p.k. is a software development company based in Tirana that caters exclusively to two Canadian companies; Teach Away Inc. and Skooli Online Tutoring. Job Position: Mid-level or Senior Symfony Front-End Developer Job Location: Tirana, Albania Skooli is seeking a passionate FrontEnd Developer to join our growing team! As a member of the tech team, this individual will create solutions to enhance Skooli’s user experience. Role Responsibilities
 • Integration of user-facing elements developed by a front-end developers with server side logic
 • Work with cross functional team to analyze business requirements, design solutions and create roadmaps for delivery
 • Develop software that meets requirements, and is secure, performant, reusable and reliable
Some of the technologies we use are...
 • Symfony
 • Rest API
 • NodeJS
 • AWS
 • Git
 • SQL, NoSQL
 • WebRTC
 • VoIP
Required Skills and Qualifications:
 • Proven experience working with Symfony, specifically with Symfony Twig
 • Degree in Computer Science or a related field
 • Experience working in an Agile / Scrum team environment
 • Proficient understanding of client-side scripting and JavaScript frameworks (React/Redux), jQuery
 • Solid understanding of Restful APIs
 • Knowledge of Webpack module builder and Gulp task runner
 • Responsive and mobile design skills
 • A solid understanding of asynchronous request handling, partial page updates, and AJAX
 • Proficient understanding of web markup, including HTML5, CSS3
 • Basic understanding of server-side CSS pre-processing platforms, such as LESS and SASS
 • Proficient understanding of cross-browser compatibility issues
 • Proficient understanding of code versioning tools, such as Git
 • An understanding of SEO principles and ensuring that the application will adhere to them
It would be great if you also had:
 • Basic knowledge of image authoring tools, to be able to crop, resize, or perform small adjustments on an image.
 • Familiarity with tools such as Gimp or Photoshop
Benefits:  Full-time, permanent role Paid Vacation Professional Development Fund Health & Wellness Fund Competitive pay How to apply: Send your resume/CV and cover letter to alhr@teachaway.com. Only candidates fulfilling due requirements will be contacted by phone. Address: Kesson Group Albania Rruga e Dibrës Ndërtesa 10, Hyrja 22, Ap. 6, 1017 Tirana, Albania Facebook: www.facebook.com/kessongroupalbania/ LinkedIn: www.linkedin.com/company/kesson-group/ Instagram: kessongroupal Web: https://kessongroup.com/]]>
Kesson Group Albania is hiring (1) Symfony BackEnd Developer https://www.punajuaj.com/jobs/kesson-group-albania-is-hiring-1-symfony-backend-developer/ 29 Jul 2019 12:02:07 +0000 Kesson Group Albania sh.p.k. is a software development company based in Tirana that caters exclusively to two Canadian companies; Teach Away Inc. and Skooli Online Tutoring. Job Position: Mid-level or Senior Symfony BackEnd Developer Job Location: Tirana, Albania Skooli is seeking a Symfony Backend Developer to join our growing team! This individual will be responsible for maintaining and developing functions of our software’s infrastructure. Role Responsibilities
 • Building and maintaining a scalable PHP-based platform
 • Working with and integrating components of the front-end with server side logic
 • Creating database plans representing and supporting business processes and developments
 • Working as an integral member of a team through participating in technical discussions
 • Planning and implementation of security and data protection
 • Designing and deploying automated tests
 • Building reusable code and libraries for future use
 • App optimization for maximum speed, performance, and scalability
Some of the technologies we use are… 
 • AWS
 • Git
 • SQL, NoSQL
 • NodeJS
 • Symfony
 • Rest API
 • WebRTC
Required Skills and Qualifications:
 • Proven experience in Software Engineering/Development
 • A degree in Computer Science or related field
 • A solid understanding of data, API design and infrastructure concepts
 • Experience working in an Agile team environment
 • Proficient knowledge of Symfony and Git
 • Basic understanding of front-end technologies and platforms, such as JavaScript, HTML5, and CSS3
 • A solid understanding of server-side CSS preprocessors, such as LESS and SASS
 • Proficient understanding of OWASP security principles
 • Understanding of “session management” in a distributed server environment
 • It would be great if you also had:
 • Previous experience with AWS
 • Working knowledge of WebRTC
Benefits:  Full-time, permanent role  Paid Vacation  Professional Development Fund Health & Wellness Fund Competitive pay How to apply: Send your resume/CV and cover letter to alhr@teachaway.com Only candidates fulfilling due requirements will be contacted by phone. Address: Kesson Group Albania Rruga e Dibrës Ndërtesa 10, Hyrja 22, Ap. 6, 1017 Tirana, Albania Facebook: www.facebook.com/kessongroupalbania/ LinkedIn: www.linkedin.com/company/kesson-group/ Instagram: kessongroupal Web: https://kessongroup.com/]]>
Software Tester (m/w) https://www.punajuaj.com/jobs/looking-for-a-software-tester-m-w/ 29 Jul 2019 11:59:57 +0000 Who we are Communardo is one of the leading Atlassian Platinum Solution Partners in Germany and a developer of some of the most popular Atlassian apps in the world. Our software helps enterprise clients implement superior collaboration solutions based on Atlassian Confluence and Jira. We also provide integration solutions for Atlassian products with Microsoft SharePoint and Office 365. Communardo currently has about 160 employees in the software and consulting business in Dresden, Cologne, Heilbronn, Dornbirn (AT) and Tirana (AL). Which tasks do you expect as a Software Tester?
 • You conduct system tests for products based on established web technologies around Atlassian applications (e.g. Jira, Confluence, Microsoft SharePoint, Office 365) and apps developed by us
 • You evaluate and document test results and record error reports in the ticket system
 • You support the Products team by reproducing aberrations
 • You review solution concepts and derivation of test cases from user stories
 • You support the Products team in the creation and maintenance of automated tests with Selenium or Cucumber
 • You ensure the application of established quality and safety standards according to DIN EN ISO 9001
 • You work as a member of agile teams using techniques such as Kanban and Scrum
Who are we looking for?
 • Successfully completed vocational training in an IT environment or a comparable qualification
 • Newcomers and dropouts with relevant experience are welcome
 • Conscientious, solution-oriented and self-organized work
 • Common goal tracking when working in agile teams
 • Previous experience in quality assurance
 • Good English language skills (oral and written)
Our offer for you
 • Build your future in a long-term working relationship with our team in Germany and become part of one of the most exciting software ecosystems in the world.
 • Individual internal or external training and conferences
 • Coachings by skilled testers
 • Employment in our Team in Tirana (AL)
 • Team activities, such as game and sporting events
Are you interested? We are looking forward to your application: Please apply via our Application Form Communardo is a leader in enterprise collaboration, knowledge management, and social collaboration.]]>
Senior Java Web Developer https://www.punajuaj.com/jobs/senior-java-web-developer/ 29 Jul 2019 11:59:55 +0000 Senior Java Web Developer We are looking for a Senior Java Web Developer for our product business Who we are Communardo is one of the leading Platinum Partners von Atlassian Inc. in Germany and app vendor for the Atlassian ecosystem. Our software helps enterprise clients to implement superior collaboration solutions based on Atlassian Confluence and Jira. Furthermore, we provide integration solutions for Atlassian products with Microsoft SharePoint and Office 365. Since last year we have established our subsidiary Communardo Software sh.p.k in Tirana. What we want to do Our product business is growing rapidly. To strengthen our development team we established a long term software engineering team in Tirana that has joined forces with our lead engineers. Who we are looking for? We are looking for a full-time, well-skilled and enthusiastic Java web developer, who will extend our company in Tirana. You have at least 3 years experience with web development, esp. with languages and technologies like:
 • Java
 • JavaScript
 • HTML/CSS
 • REST
It will be of advantage to have experience with SQL, Maven, Selenium and responsive web design, but this is not an absolute prerequisite. You should be used to develop software in a distributed team using state-of-the-art collaborative tools such as wiki, issue tracking, version control, continuous integration, as well as chat, blogs or online video conferencing. Your English language skill must be very good, because it is required for communication with our team. What's in it for you?
 1. Be a part of a keen and passionate team of highly experienced developers.
 2. Put your own ideas for developing new and already existing products. Your opinion is important for us.
 3. Build your future in a long-term working relationship with our team in Germany and become part of one of the most exciting software ecosystems in the world.
 4. Individual internal or external training.
 5. Coachings by skilled developers.
What to do next? Are you interested to join? Please apply via our application form. We will give you a feedback within two weeks. Your application should include:
 • skill profile incl. role, skills in software development, project references, education, etc.
 • specific experience in the Atlassian ecosystem, if already existing
 • availability (when can you start?)
 • expected salary
We are looking forward to your application. Please apply via our application form. Communardo is a leader in enterprise collaboration, knowledge management, and social collaboration.]]>
Software Developer Microsoft SharePoint / Office 365 https://www.punajuaj.com/jobs/software-developer-microsoft-sharepoint-office-365/ 29 Jul 2019 11:59:55 +0000 Software Developer Microsoft SharePoint / Office 365 We are looking for a Software Developer Microsoft SharePoint / Office 365 for our product business Who we are Communardo is Gold Partner of Microsoft and one of the leading Platinum Partners of Atlassian in Germany and app vendor for the Microsoft and Atlassian ecosystem. Our software helps enterprise clients to implement superior collaboration solutions based on Atlassian Confluence and Jira. Furthermore, we provide integration solutions for Atlassian products with Microsoft SharePoint and Office 365. Since last year we have established our subsidiary Communardo Software sh.p.k in Tirana. What we want to do Our product business is growing rapidly. To strengthen our development team we established a long term software engineering team in Tirana that has joined forces with our lead engineers. Who we are looking for? We are looking for a full-time, well-skilled and enthusiastic web developer for Microsoft Office365 Cloud, who will extend our company in Tirana. You have at least 3 years experience with web development with languages and technologies such as:
 • JavaScript and TypeScript
 • React or SPFx or Angular2+
 • HTML/CSS
 • REST
Ideally, you already have some experience with the development for Office 365 (SharePoint Online, Microsoft Teams or Azure) or SharePoint Server. It will be of advantage to have experience with Gulp, NPM and responsive web design, but this is not an absolute prerequisite. You should be used to develop software in a distributed team using state-of-the-art collaborative tools such as wiki, issue tracking, version control, continuous integration, as well as chat, blogs or online video conferencing. Your English language skill must be very good because it is required for communication with our team. What's in it for you?
 1. Be a part of a keen and passionate team of highly experienced developers.
 2. Put your own ideas for developing new and already existing products. Your opinion is important for us.
 3. Build your future in a long-term working relationship with our team in Germany and become part of one of the most exciting software ecosystems in the world.
 4. Individual internal or external training.
 5. Coachings by skilled developers.
What to do next? Are you interested to join? Please apply via our application form. We will give you a feedback within two weeks. Your application should include:
 • skill profile incl. role, skills in software development, project references, education, etc.
 • specific experience in the Microsoft ecosystem, if already existing
 • availability (when can you start?)
 • expected salary
We are looking forward to your application. Please apply via our application form. Communardo is a leader in enterprise collaboration, knowledge management, and social collaboration. ]]>
Operator ARABIC + English https://www.punajuaj.com/jobs/operator-arabic-english/ 29 Jul 2019 11:41:32 +0000 We are looking for Operators/ ARABIC + English About Fusion BPO: Fusion BPO is a premier Business Process Outsourcing company with 4000+ employees across the globe. We have been in the outsourcing and right shoring business for 14+ years. With a strong global workforce and 9 delivery locations spanning across India, Philippines, USA, Canada, UK, Europe and Central America, Fusion BPO provides services to marquee clients across the globe. We are a NASSCOM member and have PCI: DSS, HIPAA and other accreditations for our business, security and operational performance. Position: Customer Service Executive Language Skills –ARABIC + English Job Description:
 • Handle international customers in Arabic and English
 • Resolve all inbound and outbound support request per established guidelines
 • Resolve questions and service issues for customers via phone, email and text
 • Offer prompt, accurate and courteous service to customers
 • Respond to client questions, concerns and billing enquiries with highest degree of professionalism
 • Secure new client sales and retention by providing exceptional customer care
Desired Experience and Skill:
 • Should have minimum 1-year experience in Call Center outbound/inbound
 • Should have excellent communication and writing skills
 • Should be a strong team player
 • High School Diploma and equivalent
 • Demonstrated ability to provide outstanding Customer Service
 • Result driven
 • Good time-management skills
 • Ability to multitask
 • Strong interpersonal and communication skills
We offer:
 • 350 ALL/H
 • Possibility to work full time.
 • Employment agreement based on the Albanian law.
Interested candidates are invited to send their CV in English Please use only the following format: https://europass.cedefop.europa.eu/e.../en/cv/compose in the e-mail address indicated below, specifying the position applied for: albania.hiring@fusionbposervices.com]]>
Korce – Shites/e https://www.punajuaj.com/jobs/korce-ofroj-vend-pune-shites-e/ 27 Jul 2019 06:33:05 +0000 Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin ne Korce. Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kritere: • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët • Të ketë një paraqitje të rregullt estetike • Të jetë i/e aftë të ndjekë instruksione • Të jetë i/e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve • Të jetë i/e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup • Të jetë i/e përpiktë në orare • Fleksibël me kohën e punës • Aftësi të mira organizuese dhe përcaktimi prioritetesh • Njohuri të mira të gjuhës angleze Gjithashtu, kandidatët duhet të kenë mbaruar shkollën e lartë dhe të mos kenë angazhime të tjera Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al Ju lutemi vendosni subjektin "Aplikim per pune ne Korce". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.]]> Specialiste Finance https://www.punajuaj.com/jobs/specialiste-finance/ 26 Jul 2019 08:11:08 +0000 Vendi i punes ndodhet ne Autostraden Tirane-Durres, km 7, Qendra Pajtoni Biznes Center, Kati i 3-te. Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre me e-mail ne adresen tone elektronike hr@globegroup.al brenda dates 31/07/2019]]> KUJDESI NDAJ KLIENTIT PER SHITJE ONLINE https://www.punajuaj.com/jobs/kujdesi-ndaj-klientit-per-shitje-online/ 26 Jul 2019 06:27:30 +0000
 • Të ketë njohuri bazë mbi programet e dizenjimit Photoshop dhe Ilustrator.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.
 • Të ketë ekspierencë pune mbi 2 vite.
 • Të ketë njohuri të mira për mediat sociale dhe shitjet online.
 • Të  ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe punë në grup.
 • Të interesuarat të dërgojnë CV në adresën e mëposhtme:Email: info@sportvision.alJu lutemi vendosni subjektin “Aplikim per pune SHITJE ONLINE”.
  ]]>
  Menaxher Shitje https://www.punajuaj.com/jobs/menaxher-shitje/ 25 Jul 2019 12:59:20 +0000 Menaxher Shitje, te cilet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:
  • Te kete perfunduar Arsimin e larte ne Administrim Biznesi,Menaxhim, Marketing ose ne fusha te ngjashme.
  • Te kete experience te ngjashme mbi 3 vjet.
  • Te kete aftesi shume te mira negociuese.
  • Te kete aftesi shume te mira analizuese dhe interpretuese te performances te shitjeve, objektivave qe duhen realizuar dhe tendences se tregut.
  • Njohje shume te mire te gjuhes Angleze.
  • Te kete aftesi shume te mira bashkepunuese dhe te krijoje marredhenie te shpeja dhe korrekte me klientet.
  • Te kete njohuri ne pergatitjen e raporteve, propozimeve dhe te prezantimeve.
  • Mosha e preferuar deri ne 35 vjec.
  • Te zoteroje Leje Drejtimi, klasi B.
  Te interesuarit te dergojne CV dhe Leter Motivimi ne adresen hr@algrafika.al Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme do te perzgjidhen per fazen e intervistes.]]>
  Menaxher/e Produkti https://www.punajuaj.com/jobs/menaxher-produkti-2/ 25 Jul 2019 12:45:00 +0000 Menaxher/e Produkti  Qellimi kryesor i ketij posti eshte menaxhimi i nje game te caktuar produktesh, dhe zgjerimi i games me produkte te reja qe mund te plotesojne kerkesat dhe nevojat e klienteve. Detyrat dhe pergjegjesite kryesore te Menaxherit te Produktit jane:
  • Menaxhon nje game te caktuar produktesh, per te cilat eshte pergjegjes.
  • Mban marredheniet me Furnitoret, negocion per cmimet dhe ndjek zbatimin e kontrates me perpikmeri.
  • Pergatit raportet dhe analizon qarkullimin e produkteve ne treg.
  • Ben studime te vazhdueshme te tregut vendas dhe nderkombetare.
  • Inicon kontakte te vazhdueshme me furnitore actual dhe te rinj.
  • Mban ne nje nivel te ulet stokun ne magazine.
  • Bashkepunon ngushte me Departamentin e Shitjeve ne lidhje me kerkesat e klienteve dhe prezantimin tek ta te zgjidhjeve dhe alternativave me te pershtatshme etj.
  Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:
  • Te kete perfunduar Arsimin e Larte ( e preferueshme Fusha e Ekonomise dhe Shkencave Natyrore)
  • Te kete eksperience ne poste te ngjashme mbi 3 vjet.
  • Te zoteroje gjuhen Angleze ne te folur dhe ne te shkruar.
  • Te jete nje person i komunikueshem.
  • I afte te punoje ne grup dhe te perballoje volum pune.
  • Aftesi te mira organizative, negociuese dhe analizuese.
  • Mosha e preferuar nen 35 vjec.
  Kandidatet e interesuar te dergojne Leter Interesi, dhe CV ne adresen hr@infosoftoffice.al Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme do te kontaktohen dhe kualifikohen per fazen e intervistes.]]>
  Inxhinier prodhimi (mekanik/materiale) https://www.punajuaj.com/jobs/inxhinier-prodhimi-mekanik-materiale/ 25 Jul 2019 10:35:39 +0000 RAMETAL sh.p.k me seli ne Vrrine,Xhafzotaj, Autostrada DR-TR, km.5, dhe me aktivitet kryesor përpunimin e skrapit te aluminit dhe transformimin e tij ne Lingote Alumini kerkon te punesoje: INXHINIER PRODHIMI Detyrat: · Mbikëqyr procesin e prodhimit duke siguruar prodhimin në kohë, me cilësi dhe me kosto efektive; · Planifikon dhe Organizon punën dhe proceset ne fabrikë; · Vlerëson kostot e prodhimit; · Vendos dhe ndjek standardet e cilësisë; · Kontrollon zbatimin e programeve të kontrollit të cilësisë; · Mbikëqyr,drejton dhe motivon stafin, · Vlerëson performancën e stafit; · Përgjegjës për funksionimin dhe mirëmbajtjen e makinerive; · Siguron ndjekjen e udhëzimeve të shëndetit, mjedisit dhe sigurisë; · Siguron blerjen e drejtpërdrejte të lëndëve ndihmese dhe materialeve të paketimit. Kualifikimet /Kërkesat: - Diplomë Universitare në Inxhinieri Mekanike ose Materiale; -Banim ne Durres - Njohuri të gjuhës Angleze; - Aftësia për të përcaktuar përparësitë dhe për të planifikuar punën në mënyrë efektive; - Qasje kreative për ide të reja dhe njohuri të shkëlqyeshme teknike - Aftësi në prezantimin e informacioneve teknike - Aftësi të shkëlqyera konceptuale dhe kontroll inxhinierik - Aftësi të shkëlqyera në komunikim dhe prezantim si dhe aftësi të mira për punë në grup - Njohuri të mira të paketës MS Office; Si te aplikoni: Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne emailin enkeleda@rametal.al ose telefononi ne numrin 0694094948.]]> PUNETOR https://www.punajuaj.com/jobs/punetor/ 25 Jul 2019 10:33:41 +0000 përpunimin e skrapit te aluminit dhe transformimin e tij ne Lingote Alumini kerkon te punesoje: PUNETOR FONDERIE:  - Furnizimi me pirun i furrave per shkrirjen e një lidhje të caktuar si p.sh. të aluminit, bakrit etj.; - Të zbatojë instruksionet e sigurimit teknik te punës; - Aftësi të mira komunikimi dhe pune ne grup - Mosha jo me shume se 45 vjec -kusht BANIMI NE DURRES ose RRETHINAT E TIJ Tel: 0694094948 RAMETAL SHPK VRRINE,XHAFZOTAJ, DURRES, SHQIPERI- MBIKALIMI FLLAKES]]> SALDATOR https://www.punajuaj.com/jobs/saldator/ 25 Jul 2019 10:31:41 +0000 RAMETAL sh.p.k me seli ne Vrrine, Xhafzotaj, Autostrada DR-TR, km.5, dhe me aktivitet kryesor perpunimin e skrapit te aluminit dhe transformimin e tij ne Lingote Alumini kerkon te punesoje: SALDATOR Detyrat/Pergjegjesite: -Te jete i specializuar per saldime me argon (tel te vazhduar), saldime me gaz, elektrik dhe oksigjen. -Zbaton rregullat e sigurimt teknik dhe te mbrojtjes se mjedisit; -Ndjek udhezimet e percaktuara nga inxhinieri; -Ben zgjedhjen e elektrodave te saldimit, ne varesi te materialit, ne rastin e saldimit me hark elektrik; -Ben pergatitjen e gjeneratorit te saldimit, regjistrimit te amperazhit te gjeneratorit ne varesi te trashesise se materialit;. Kerkesat: -Te jete certifikuar, i trajnuar per saldator ose te kete eksperience pune ne kete fushe; -Aftesi shume te mira komunikimi dhe pune ne grup. Si te aplikoni: Ne numrin 0694094948 ose paraqituni ne adresen e meposhtme: RAMETAL SHPK VRRINE,Mbikalimi i Fllakes, DURRES, SHQIPERI]]> PUNETORE PER SHKRIRJEN E SKRAPIT TE ALUMINIT https://www.punajuaj.com/jobs/punetore-per-shkrirjen-e-skrapit-te-aluminit/ 25 Jul 2019 10:30:10 +0000 RAMETAL sh.p.k me seli ne Vrrine,Xhafzotaj, Autostrada DR-TR, km.5, dhe me aktivitet kryesor përpunimin e skrapit te aluminit dhe transformimin e tij ne Lingote Alumini kerkon te punesoje: PUNETOR FURRE SHKRIRES METALI:  - Furnizimi me pirun i furrave per shkrirjen e një lidhje të caktuar si p.sh. të aluminit, bakrit etj.; - Të zbatojë instruksionet e sigurimit teknik te punës; - Aftësi të mira komunikimi dhe pune ne grup - Mosha jo me shume se 45 vjec -kusht BANIMI NE DURRES ose RRETHINAT E TIJ Tel: 0694094948 RAMETAL SHPK VRRINE,XHAFZOTAJ, DURRES, SHQIPERI- MBIKALIMI FLLAKES]]> MEKANIK https://www.punajuaj.com/jobs/mekanik/ 25 Jul 2019 10:29:01 +0000 RAMETAL sh.p.k me seli ne Vrrine,Xhafzotaj, Autostrada DR-TR, km.5, dhe me aktivitet kryesor përpunimin e skrapit te aluminit dhe transformimin e tij ne Lingote Alumini kerkon te punesoje: MEKANIK xhenerik : Personi i interesuar te kete mbaruar arsimin perkates ose te kete eksperience pune ne kete fushe; Te njohe sistemet baze te mjete fadroma, pirun, makineri qe perdoren ne prodhim etj. Si te aplikoni: tel: 0694094948 Ose paraqituni ne adresat e meposhtme: RAMETAL SHPK VRRINE, Xhafzotaj, DURRES, SHQIPERI, RRUGA SALI IMERAJ]]> Shofer https://www.punajuaj.com/jobs/shofer/ 25 Jul 2019 10:16:51 +0000 Përshkrimi A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të ngrira. Sot jemi prezente në të gjithë tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh. Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat Kriteret që aplikanti duhet të plotësojë janë:
  • Te kete grupin C ne lejen e drejtimit.
  • Te kete eksperience si drejtues mjeti ne tregun e produkteve ushqimore .
  • Të ketë gatishmërinë për të qendruar në punë me orare te zgjatura.
  • Te kete aftësi te mira komunikuese dhe bashkëpunuese.
  Shënime Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne adresen: hr@amgfood.com, ose te kontaktoje ne nr. telefoni: +35542453185 Vetem aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. Ju lutemi percaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni. A.M.G shpk- Algida® promovon shanset e barabarta!]]>
  Agjente Shitjesh https://www.punajuaj.com/jobs/agjente-shitjesh/ 25 Jul 2019 10:15:21 +0000 Përshkrimi A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të ngrira.  Sot jemi prezente në të gjithë tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh.  Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat
  • Viziton çdo pikë shitje (klient) në zonën e përcaktuar sipas një programi ditor.
  • Merr porosinë dhe planifikon sasinë e produkteve dhe kohën për vizitën e ardhshme.
  • Prezanton dhe promovon produktet e kompanisë tek klientët e zonës që mbulon.
  • Të kujdeset për pozicionimin e produkteve në pikat e shitjes.
  • Identifikon dhe zhvillon takime me klientët e rinj potencialë.
  • Studion tendencat dhe konkurrencën në tregun e akulloreve.
  • Ndjek gjithë proçesin e shitjes nga prezantimet deri tek arkëtimet.
  • Bashkëpunon dhe shkëmben informacione të vazhdueshme me eprorët mbi ecurinë e punës dhe mbi problematikat e hasuara.
  Kualifikimet
  • Të ketë mbaruar studimet e larta. Përbën avantazh Fakulteti Ekonomik.
  • Të ketë eksperiencë pune 1-3 vjet.
  • Të ketë aftesi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup.
  • Të ketë dëshirë të punojë në terren.
  • Të ketë leje drejtimi të klasit B.
  • Përbën avantazh njohja e gjuhës Angleze.
  Shënime Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne adresen: hr@amgfood.com. Vetem aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. Ju lutemi percaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni. A.M.G shpk- Algida® promovon shanset e barabarta!]]>
  Mekanik https://www.punajuaj.com/jobs/mekanik__trashed/ 25 Jul 2019 10:15:19 +0000 Përshkrimi A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të ngrira.  Sot jemi prezente në të gjithë tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh.  Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat - Menaxhon proçesin e riparimit dhe të mirëmbajtjes të mjeteve të kompanisë duke garantuar efiçencë dhe funksionim optimal të mjeteve. - Identifikon problemet me mjetet dhe kryen riparimet e nevojshme pranë ofiçinës së kompanisë. - Kontrollon dhe inspekton mjetet për defekte dhe hap dosjet përkatëse në sistem mbi konstatimet e kryera. - Mban kontakte të vazhdueshme me pikat e serviseve dhe siguron që pas çdo riparimi mjeti te jetë ne gjendje optimale pune. - Garanton kryerjen në kohë të shërbimeve rutinë për çdo mjet. - Monitoron dhe kontrollon në mënyrë të vazhdueshme gjëndjen fizike të makinës. Kualifikimet - Të ketë mbaruar arsimin e mesëm profesional për mekanik - Kërkohen minimalisht 3 vite eksperience në punë të ngjashme. - Të ketë aftësi shumë të mira teknike në lidhje me problematikat e mjeteve. - Aftësi shumë të mira komunikuese dhe organizuese. - Të ketë aftësi për tu dhënë zgjidhje problemeve. - Përbën avantazh leje e drejtimit, Klasi C. Shënime Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne adresen: hr@amgfood.com, ose te kontaktoje ne nr. telefoni: +35542453185 Vetem aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. Ju lutemi percaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni. A.M.G shpk- Algida® promovon shanset e barabarta!]]> Operatore Finance https://www.punajuaj.com/jobs/operatore-finance/ 25 Jul 2019 10:04:10 +0000 Kompania "ALBA SERVICE 2006 SH.P.K"me eksperience disavjecare ne treg kerkon te punesoje  "Operatore Finance" Pa eksperience. Kriteret: -Mosha 22-35 Vjec, -Te kete perfunduar studimet e larta ne fakultetin ekonomik, -Te kete njohuri shume te mira ne perdorimin e Excel, -Njohurite ne perdorimin e programit Alpha Web perbejne avantazh. Orari punes: Full Time Paga e kenaqshme. Adresa: Rr"Irfan Tomini",tek Pallati me Shigjeta,Tirane Te interesuarat mund te dergojne CV ne adresen e e-mailit: alba.service1@gmail.com ose te kontaktojnen ne : 0684002073]]> Menaxher Produkti https://www.punajuaj.com/jobs/menaxher-produkti/ 25 Jul 2019 09:37:31 +0000 Menaxher Produkti  Kompania Globe, e krijuar në vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve më të mira nderkombetare me Çelësin e suksesit “ Stafin e përkushtuar ndaj kerkesave dhe pritshmerive te klientit” kerkon te punesoje: Menaxher Produkti  Detyrat/Pergjegjësitë
  • Ndjekja e procedures se blerjes se produktit dhe mirembajtja e maredhenieve me furnitoret .
  • Ndjek procesin e shitjeve te produkteve dhe perpilon raporte ne lidhje me ecurine.
  • Organizon dhe zhvillon trajnime te vazhdueshme me stafin e shitjeve per produktet e reja.
  • Sigurohet te kete informacion te vazhdueshem mbi produktet dhe cmimet e konkurences.
  • E tj.
  Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes 
  • Te kete perfunduar arsimin e larte.
  • Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
  • Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh).
  • Eksperience ne nje kompani te ngjashme.
  • Person energjik, me iniciative dhe kembengules.
  • Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.
  • Te kete aftesi per te punuar ne Grup.
  Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat : Email : hr@globe.al vilma.shaho@globe.al Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2 Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme . Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet ! Cel. : 0676091365]]>
  Specialist Faturimi dhe perdorimi Kase https://www.punajuaj.com/jobs/specialist-faturimi-dhe-perdorimi-kase/ 25 Jul 2019 09:36:18 +0000
  Specialiste Faturimi dhe Perdorimi Kase  Kompania Globe, e krijuar në vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve më të mira nderkombetare me Çelësin e suksesit “ Stafin e përkushtuar ndaj kerkesave dhe pritshmerive te klientit” kerkon te punesoje: Specialiste Faturimi dhe Perdorimi Kase /Operator Kase  Detyrat/Pergjegjësitë  1-Regjistrimi I klienteve ne sistem 2-Regjistrimi I Shitjeve dhe Arketimeve 3-Plotesimi dhe kontrolli I Dokumentacionit te magazines (hyrje/dalje) Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes  1-Te kete perfunduar arsimin e larte preferohet Fakulteti I Ekonomise . 2-Te kete njohuri ne perdorimin e programit Financa5 3-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike. 4-Eksperience ne nje pune te ngjashme. 5-Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi. 6-Te jete person I pergjegjshem dhe korrekt. Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat : Email : hr@globe.al Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes” ,Nd.124,H. 10,Kati 2 Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme . Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !
  Cel : 0676091365
  ]]>
  Specialiste Finance https://www.punajuaj.com/jobs/specialiste-finance__trashed/ 25 Jul 2019 09:35:53 +0000 Specialist Finance Kompania Globe, e krijuar në vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve më të mira nderkombetare me Çelësin e suksesit “ Stafin e përkushtuar ndaj kerkesave dhe pritshmerive te klientit” kerkon te punesoje: Specialist Finance  Detyrat/Pergjegjësitë
  1. Kalkulimi I kostove .
  2. Ndjekja e kontabilitetit te shitjeve.
  3. Mirembajtja e dokumentacionit te Shitjeve.
  Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes 
  1. Te kete perfunduar arsimin e larte ne degen e Finances.
  2. Te kete experience pune ne Departament Finance per 1-2 vite.
  3. Te kete njohuri te mira te programeve Kompjuterike si dhe te jete njohes I programit Financa 5.
  4. Te jete person I pergjegjshem, korrekt dhe serioz.
  5. Te kete aftesi per te punuar ne Grup.
  Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre prane adreses : Email : hr@globe.al ose vilma.shaho@globe.al Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes” ,Nd.124,H. 10,Kati 2 Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme. Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !]]>
  Specialist te Shitjeve https://www.punajuaj.com/jobs/specialist-te-shitjeve/ 25 Jul 2019 09:34:04 +0000 Specialist te Shitjeve Kompania Globe, e krijuar në vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve më të mira nderkombetare me Çelësin e suksesit “ Stafin e përkushtuar ndaj kerkesave dhe pritshmerive te klientit” kerkon te punesoje: Specialist Shitjesh ne Sektorin e produkteve te Elektronikes dhe Elektroshtepiakeve Detyrat/Pergjegjësitë 1-Menaxhon procesin e shitjeve direkte dhe punon maksimalisht per gjenerimin e klienteve te rinj. 2-Njeh ne menyre te shkelqyer te gjitha specifikat e produkteve te sektorit ku sherben. 3-Zhvillon zgjidhje te personalizuara per kliente te ndryshem. 4-Pret klientet duke I drejtuar dhe orientuar drejt produkteve te deshiruara. 5-Miremban sektorin e punes. Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes 1-Te kete perfunduar arsimin e larte. 2-Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi. 3-Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh). 4-Eksperience ne nje kompani te ngjashme. 5-Person energjik, me iniciative dhe kembengules. 6-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike. 7-Te kete aftesi per te punuar ne Grup. 8-Te jete I disponueshem per te punuar me turne. Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat : Email : hr@globe.al ose vilma.shaho@globe.al Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme . Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !]]> Real Estate Agent https://www.punajuaj.com/jobs/trainer/ 24 Jul 2019 10:17:47 +0000 Rekrutim.al ofron mundësi punësimi Real Estate Agent Detyrat
  • Të bëjë krahasimin e pronave - krahason një pronë aktuale me pronat e ngjashme të cilat ka shitur kohët e fundit, për të përcaktuar çmimin e saj konkurrues në treg
  • Të këshillojë klientët mbi kushtet e tregut, çmimet, hipotekat, kërkesat ligjore dhe çështjet e lidhura me proçesin e shit-blerjes së një prone të patundshme
  • Të promovojë shitjen e pronave përmes reklamave, shtëpive të hapura, dhe pjesëmarrjen në veprimtari cross-marketingu sipas nevojës dhe sipas produktit që ofron
  • Të kryejë inspektimin e pronave, të shoqërojë blerësit gjatë vizitave në prona duke i këshilluar ata për përshtatshmërinë dhe vlerën e shtëpive që janë duke vizituar
  • Të koordinojë takime për të treguar shtëpitë për blerësit e ardhshëm
  • Të koordinojë mbylljen e kontratave, të mbikëqyrë nënshkrimin e dokumentave
  • Të organizojë takimet ndërmjet blerësit dhe shitësit, në momentin kur detajet e transaksioneve duhet të negociohen
  Aftësitë:
  • Eksperiencë pune të ngjashme në shitje, marketing, real estate, raport me klientin etj
  • Aftësi shumë të mira komunikuese
  • Të njohë mirë një gjuhë të huaj anglisht ose italisht (gjuhë të tjera do të konsiderohen plus)
  • Të njohë shumë mirë programet bazë të paketës Office
  Për aplikime na kontaktoni na dergoni CV-ne tuaj në email-in hr@eliteinternational.al ose na kontaktoni në numrin e tel 0676006030. Cel. : 0676006030]]>
  Sanitare https://www.punajuaj.com/jobs/marangoz/ 24 Jul 2019 10:13:14 +0000 Rekrutim.al ofron mundësi punësimi në pozicionin Sanitare Detyrat: • Të mbajë pastër hapesirën që i është paracaktuar • Kryerjen e një aktiviteti rutinë të inspektimit dhe mirëmbajtjes së sallës apo ambjenteve përreth • Sigurimin që të ketë mjaftueshëm furnizim për pastrimin • Ndjekjen e të gjitha rregulloreve të shëndetit dhe sigurisë në punë Aftësitë: • Të realizojë me përpikmëri detyrat që i ngarkohen • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të jetë korrekte • Të jetë e motivuar në realizimin e kërkesave të punës • Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës Për aplikime na kontaktoni në numrin 0677000904 Cel. : 0677000904]]> Recepsioniste https://www.punajuaj.com/jobs/recepsioniste__trashed/ 24 Jul 2019 10:08:10 +0000 Pergjegjesite Ofrimi i shërbimeve cilësore për mysafirët si filozofi bazike e hotelit. • Konatktimi me mirësjellje e mysafairëve potencial të cilët interesohen për shërbime të hotelit • Plotësimi dhe mirëmbajtja e regjistrimeve të Librit të porosive • Rikontaktimi i mysafirëve të interesuar • Pritja me mirësjellje e mysafirëve të cilët kanë arritë në hotel • Evidentimi i mysafirëve të cilët vendosen në hotel në Librin e mysafirëve • Kërkimi i dokumentacionit personal, fotokopjimi dhe mirëmbajtja e tyre • Dhënja e informacioneve të nevojshme për mysafirët • Komunikimi sipas kërkesës promocionet e hotelit, atraksionet lokale dhe pikave tjera të interesit Aftesite • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office • Njohja e gjuhës angleze • Të jetë komunikative • E motivuar për punë • Aftësi për punë nën presionin e kohës • Gatishmëri për punë jashtë orarit Per aplikime na dergoni CV-ne tuaj ne adresen e email-it hr@eliteinternational.al me subject "Recepsioniste" Ju mirepresim! Cel : 0676006030]]> Attenzione! Possibilita di lavorare in EUROPA… https://www.punajuaj.com/jobs/attenzione-possibilita-di-lavorare-in-europa/ 24 Jul 2019 09:37:52 +0000 Sei una persona ambiziosa e piena di energia? Vorresti guadagnare e provare una nuova esperienza al estero? iSource ti da l’opportunita che stai cercando… Se hai perfetta conoscenza della lingua Italiana adesso hai la possibilita di lavorare come consulente telefonico in Europa ed avere un stipendio a livello Europeo. Per non perdere l’occasione invia il tuo Cv a hr@i-source.al o chiami al numero +355 697045045. Ti aspettiamo!]]> Menaxher Marketingu https://www.punajuaj.com/jobs/menaxher-marketingu/ 24 Jul 2019 09:37:30 +0000 iSource eshte nje kompani rekrutimi qe vjen ne ndihme bizneseve ne perzgjedhjen e personelit duke ofruar dhe sherbime te tjera si ato juridike,financiare dhe IT. Aktualisht eshte ne kerkim te njefigure si Menaxher Marketingu i cili ndihmon në planifikimi dhe zhvillimin e strategjive të marketingut, hartimin e plan buxhetit, menaxhimin e marrëdhënieve me klientin, si dhe bashkëpunimin me strukturat perkatese për realizimin e objektivave. Detyrat:
  • Të krijojë dhe propozojë strategji te reja marketingu;
  • Njohja e realitetit shqiptar me qëllim përshtatjen e strategjive dhe fushatave të marketingut;
  • Të krijojë marredhënie bashkëpunimi me agjenci publicitare;
  • Të ketë njohuri në Digital Marketing;
  • Manaxhimi i rrjeteve sociale të kompanise;
  • Përgatit plane perkatese për të promovuar sa më shumë brandin e kompanisë, zhvillimin dhe përmiresimin e njohjes së Brand-it;
  • Gjetja e zgjidhjeve efikase e të gjitha mënyrave të mundshme për të bërë marketing;
  • Monitorimi i zbatimit të aktiviteteve të marketingut brënda buxhetit dhe në cilesinë e kërkuar;
  • Organizimi i promocioneve të vazhdueshme për të arritur objektivat e caktuar;
  Kerkohen: - Aftesi te mira komunikuese - Aftesi te mira menaxheriale - Aftesi per zhvillimin eideve inovative - Aftesi analitike - Eksperienca te meparshme -Njohuri te gjuhes Italiane ose Angleze Ofrojme: -Mundesi Punesimi Full Time -Kontrate te rregullt pune -Page te kenaqshme Per te aplikuar mund te dergoni CV tuaj ne adresen hr@i-source.al ose te kontaktoni ne numrin +355 69 70 45 045.]]>
  Operatori Part Time Presa Appuntamenti https://www.punajuaj.com/jobs/operatori-part-time-presa-appuntamenti/ 24 Jul 2019 09:36:22 +0000 iSource società intermediaria di recruiting ricerca per uno dei suoi clienti operatori Part-Time sulla campagna PRESA APPUNTAMENTI. Il candidato ideale deve avere i seguenti requisiti: · Buona conoscenza della lingua Italiana · Esperienza nel settore contact center o semplicemente passione per la vendita · Buone capacità comunicative e relazionali · Determinazione nel raggiungimento degli obiettivi · Predisposizione a lavorare in gruppo Si offre:  · Orario part-time flessibile · Un lavoro coinvolgente e dinamico · Regolare contratto di collaborazione · Fisso di 250 ALL/ora netti e ottime provvigioni ad ogni appuntamento concluso (1000 lek1500lek) · Fine settimana sempre libero (Sabato e Domenica) Per candidarsi invia il Cv a hr@i-source.al o chiami al nostro numero +355 697045045.]]> Agenti Full Time con il Weekend Libero https://www.punajuaj.com/jobs/agenti-full-time-con-il-weekend-libero/ 24 Jul 2019 09:36:03 +0000 iSource società intermediaria di recruiting ricerca per uno dei suoi clienti Agenti Full Time. Requisiti fondamentali: - Buona padronanza della lingua italiana scritta e parlata - Energia, proattività ed entusiasmo. - Ottime capacità relazionali - Orientamento al risultato - Ottime capacità organizzative,relazionali - Buona conoscenza dei sistemi informatici - Disponibilità a lavorare Full-Time Si offre: - Paga mensile alta 500-1000 Bonus ad alti livelli - Possibilità di crescita professionale - Inserimento in azienda con reali prospettive a lungo termine. Per candidarsi invia il Cv a hr@i-source.al o chiami al nostro numero +355 697045045.]]> Consulenti Telefonici nella Campagna di Assicurazioni https://www.punajuaj.com/jobs/consulenti-telefonici-nella-campagna-di-assicurazioni/ 24 Jul 2019 09:35:40 +0000 iSource società intermediaria di recruiting ricerca per uno dei suoi clienti Consulenti Telefonici da inserire in attività Assicurazioni. Requisiti richiesti: · Buona conoscenza della lingua italiana · Buona capacità di comunicazione · Buone capacità commerciali - Energia, proattività ed entusiasmo. - Ottime capacità relazionali - Orientamento al risultato - Buona conoscenza dei sistemi informatici Cosa offriamo: - Paga mensile alta competitiva sul mercato - Bonus ad alti livelli - Possibilità di crescita professionale - Inserimento in azienda con reali prospettive a lungo termine. Per candidarsi invia il Cv a hr@i-source.al o chiami al nostro numero +355 697045045.]]> Recruiter https://www.punajuaj.com/jobs/recruiter/ 24 Jul 2019 09:35:24 +0000 ISource shpk. un azienda da tempo sul mercato, specializzata nell`erogazione di servizi ai propri clienti che operano in diversi settori (Ricerca & Selezione, Formazione, Servizi giuridici e finanziari, Outsourcing). Attualmente iSource sta cercando una figura per le risorse umane/RECRUITER per un suo cliente. Il/la candidato/a ideale possiede: - Ottima padronanza della lingua Italiana scritta e parlata livello (C1-C2) - Esperienza analoga in Selezione del personale per call center di almeno 1 anno. - Capacita di lavorare per obiettivi; - Ottima conoscenza del pacchetto Office , Internet e Posta elettronica; - Ottime capacita di comunicazione, organizzative, e di collaborazione . Principali Responsabilita: - Pianificazione ed organizzazione delle attivita di ricerca e selezione del personale per call center. - Attivita di Headhunting. - Pubblicazione annunci. - Pubblicazione e gestione dei vari siti Web. - Selezione CV. - Colloqui di selezione Si offre : -Retribuzione competitiva sul mercato -Contratto di lavoro regolare -Possibilita di crescita professionale. -Sabato e Domenica giorni liberi. Manda il tuo CV su: hr@i-source.al Cel : +355 697045045]]> Consulenti Inbound Italiano + Spagnolo https://www.punajuaj.com/jobs/consulenti-inbound-italiano-spagnolo/ 24 Jul 2019 09:35:13 +0000 Responsabilità: -Riporta direttamente al Resp. Servizio clienti. -Area specifica di competenza, Servizio Clienti -Si occuperà di attività Front Office legate a tutti gli aspetti di Customer care. -Ha il compito di mantenere i contatti diretti con il cliente, gestendo problematiche, reclami, modifiche di dati contrattuali, autoletture, comunicando informazioni e soluzioni. Requisiti: -Il candidato ideale ha 1/2 anni di esperienza lavorativa, con forte orientamento al servizio clienti. -Richiesta ottima conoscenza della lingua italiana + Spagnola (parlata e scritta). -Buona conoscenza dei sistemi informatici. -Attitudine e capacità di ascolto, Saper comunicare in modo efficace, Capacità di Problem solving -Predisposizione all’apprendimento veloce. Si offre: - Contratto regolare di lavoro a tempo indeterminato (dopo i 3 mesi di prova) - Retribuzione fissa mensile 500€ - Possibilità di crescita professionale Per candidarsi invia il Cv a hr@i-source.al o chiami al nostro numero +355 697045045.]]> Agenti Telefonici Part Time con Weekend Libero https://www.punajuaj.com/jobs/agenti-telefonici-part-time-con-weekend-libero/ 24 Jul 2019 09:34:41 +0000 iSource società intermediaria di recruiting ricerca per uno dei suoi clienti Consulenti Telefonici Part Time. Il candidato ideale deve avere i seguenti requisiti: · Buona conoscenza della lingua Italiana · Esperienza nel settore contact center o semplicemente passione per la vendita · Buone capacità comunicative e relazionali · Determinazione nel raggiungimento degli obiettivi · Predisposizione a lavorare in gruppo Si offre: · Orario Part Time flessibile · Regolare contratto di collaborazione · Fine settimana sempre libero (Sabato e Domenica) Per candidarsi invia il Cv a hr@i-source.al o chiami al nostro numero +355 697045045.]]> Consulenti Telefonici Campagna ADSL https://www.punajuaj.com/jobs/consulenti-telefonici-campagna-adsl/ 24 Jul 2019 09:33:35 +0000 iSource società intermediaria di recruiting ricerca per uno dei suoi clienti Consulenti Telefonici da inserire in attività ADSL. Requisiti richiesti: · Buona conoscenza della lingua italiana · Buona capacità di comunicazione · Buone capacità commerciali - Energia, proattività ed entusiasmo. - Ottime capacità relazionali - Orientamento al risultato - Buona conoscenza dei sistemi informatici Cosa offriamo: - Paga mensile alta competitiva sul mercato - Bonus ad alti livelli - Possibilità di crescita professionale - Inserimento in azienda con reali prospettive a lungo termine. Per candidarsi invia il Cv a hr@i-source.al o chiami al nostro numero +355 697045045.]]> Consulenti Telefonici Campagna Luce-Gas https://www.punajuaj.com/jobs/consulenti-telefonici-campagna-luce-gas/ 24 Jul 2019 09:32:24 +0000 iSource società intermediaria di recruiting ricerca per uno dei suoi clienti Consulenti telefonici da inserire in attività Luce-Gas. Requisiti richiesti : - Buona conoscenza della lingua italiana - Energia, proattività ed entusiasmo. - Orientamento al risultato - Buona conoscenza dei sistemi informatici Cosa offriamo: - Paga mensile alta competitiva sul mercato - Bonus ad alti livelli - Possibilità di crescita professionale - Inserimento in azienda con reali prospettive a lungo termine. Per candidarsi invia il Cv a hr@i-source.al o chiami al nostro numero +355 697045045.]]> Debt Collector https://www.punajuaj.com/jobs/tirane-ofroj-vend-pune-debt-collector/ 24 Jul 2019 09:32:17 +0000 E2 Partners Group, on behalf of its client is looking for motivated candidates to join an amazing team in the position Debt Collector. Responsibilities and duties:  
  • Recovering total debt and strict monitoring of each case assigned
  • Communication with the Debtors/Alternative contacts/Family members/etc… Make outboundand receive inbound calls
  • Data verification of the debtor, demographic and telephone data and adds additional info toeach debtor case
  • Skip tracing for debtor without any data/debtors who do not answer
  • Face to Face meeting with debtor at ICA branch
  • Identifies reasons of non-payment and establish solution to pay off the debt (agreements,paying in installments, other solutions confirmed with the ICA head office)
  • Write each communication with the debtor/family or alternative on CRM, insert skip links anddata on comments of CRM
  • Handle each special case to Special Case Report and handles it to operational manager
  • Performs other duties as assigned
  Knowledge / Skills required:  
  • Proven experience as debt collector
  • Experience in working with targets and tight deadlines
  • Working knowledge of MS Office and databases
  • Excellent communication and people skills
  • Very good ability in negotiating and persuading
  • Ability to be polite and compassionate without lacking confidence
  • University diploma is preferred
  • Listening: it is important to listen why customer is still in debt with company ; this will help debtcollector to determine a solution for customer
  • Negotiation: working with customer to some sorts of repayments plan
  • Speaking: most of the time is on phone speaking with debtors; being a good speaker is useful
  • Persistence: successful debt collector do not take no for an answer
  • Professional attitude
  • Problem solving skills
  • May advise management regarding collection strategy effectiveness for various portfolios
  • Ability to speak clearly and concisely
  • Strong written, verbal, active listening and phone communication skills
  • Basic math skills: addition, subtraction, multiplication, division, percentages
  • Ability to input and interpret data
  • Ability to prioritize and organize work
  • Ability to adapt to a flexible schedule
  Education / Experience required:
  • The ideal candidate must have experience in debt collection position.
  • University degree on Economics/Marketing/Business/Law
  • Proficiency of English language
  We look forward to receive your application: jobs@e2partners.info with the Subject “Debt Collector" Your application must contain an updated CV and a letter of motivation for the relevant position until 04 August 2019. You will be contacted by the E2 Partners team if you are selected to continue with the interview process. The personal information that you put in your application will be protected and used only for recruitment purposes,  based on the applicable law on personal data protection Law No. 9887, dated 10.03.2008.]]>
  Tirane, ofroj vend pune Visual Merchandiser https://www.punajuaj.com/jobs/tirane-ofroj-vend-pune-visual-merchandiser/ 24 Jul 2019 09:32:16 +0000 E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar Visual Merchandiser. Permbledhje: Visual Merchandiser eshte pergjegjes/e per zbatimin e standardeve te ekspozimit te produkteve sipas udhezimeve te kompanise. Ai/Ajo organizon procesin e ekspozimit per te patur nje prezantim sa me te mire te dyqaneve ne syrin e klientit duke rritur impaktin e prezantimit ne shitje. Detyrat dhe pergjegjesite: 
  • Planifikon, krijon dhe ekzekuton strategjine e pergjithshme vizuale te kompanise.
  • Perkujdeset per ekspozimin e produkteve sipas standardeve te dyqanit per te terhequr sa me shume vizitor;
  • Krahason fushata te ndryshme sezonale dhe teston resultatet;
  • Vepron ne perputhje me kulturen e kompanise, produktin, imazhin dhe per te arritur tregun e synuar;
  • Trajnon stafin ne menyre te vazhdueshme ne menyre qe ata te zhvillohen dhe te kene nje implementim sa me te shpejte te proceseve merchandising;
  • Bashkepunon me dyqanet duke i dhene udhezime te qarta dhe duke i suportuar per cdo hapje fushate;
  • Identifikon dhe raporton ne menyre te vazhdueshme per tendencat e blerjeve te klienteve dhe artikujt qe kane me shume kerkese dhe njohuri te ndryshme te cilat kontribuojne ne rritjen e shitjeve te dyqanit;
  • Njeh me se miri produktet e dyqanit duke perfshire shumeshllojshmerine, sasine, llojet dhe vetite e tyre;
  • Njeh me se miri strukturen arkitekturore si dhe specifikat e njesive te ekspozimit te produkteve te kompanise dhe ndermerr aksione te ndryshme per permiresimin e performances se ketyre njesive.
  Kerkesat: 
  • Arsim i larte;
  • Te pakten dy vite pervoje si Visual Merchandiser;
  • Njohja e gjuhes Angleze dhe/ose gjuhe te tjera do te perbenin avantazh;
  • Njohja e paketes Microsoft Office.
  Aftesite: 
  • Aftesi organizative dhe drejtuese;
  • Aftesi orientuese drejt cilesise dhe rendimentit;
  • Aftesi per te punuar me te gjitha mjetet e punes se nevojshme per operimin efikas ne pozicionin perkates;
  • Aftesi te shkelqyera komunikimi dhe pune ne grup;
  • Aftesi per t’u perballur me situata te ndryshme te momentit
  Jeni të lutur të dërgoni aplikimin tuaj në adresën e-mail: jobs@e2partners.info Aplikimi juaj duhet të përmbajë një CV të përditësuar dhe një letër motivimi për pozicionin përkatës deri në 4 August 2019. Ju do të kontaktoheni nga ekipi E2 Partners nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave. Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave, ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.]]>
  Tirane, ofroj vend pune Key Account Manager https://www.punajuaj.com/jobs/tirane-ofroj-vend-pune-key-account-manager/ 24 Jul 2019 09:32:15 +0000 E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar Key Account Manager. Detyrat dhe përgjegjesitë:
  • Ndjek dhe koordinon të gjitha projektet si edhe angazhohet në procese të ndryshme të realizimit të cdo projekti
  • Kontaktit me klientin.
  • Kordinimit me stafin kreativ, produksion, post-produksion, design etj.
  • Buxhetimin e projekteve.
  • Ngritjen dhe ndjekjen e prezantimeve për klientë potenciale bashkarisht me stafin kreativ.
  • Përcaktimin dhe ndjekjen e “Timeline” hap pas hapi.
  • Ndjekjen dhe rakordimin e shpenzimeve dhe marrëdhëniet me palët e 3-ta.
  • Dorëzimin e deliverables dhe mbylljen e projekteve.
  • Ndër te tjera hapësira të angazhimit në kuadër të zhvillimit të biznesit detyra të tjera janë evidentimi projekteve te reja dhe ndjekjen e procesit te tenderave.
  • Përvec proceseve te Inputit te Jashtem, pozicioni parashikon edhe survejimin e disa proceseve te brendshme organizative te studios.
  • Në një linjë të pergjithshme ne shohim një pozicion dinamik dhe “agresiv” që reagon në momente të ndryshme me një Intensitet variabël sipas fushave të angazhimit dhe nevojave të studios.
  Kualifikimet:
  • Formim Universitar (perparesi kane fushat e Komunikimit dhe Marketingut).
  • Eksperience e meparshme ne pozicion te ngjashme.
  • Zoterimi i gjuheve te huaja si Anglisht e Italisht.
  • Aftesi ne perdorimin e programeve excel, Word, Powerpoint. Google Apps adv.
  • Person intuitiv dhe i afte ne komunikim verbal dhe indirekt.
  • Aftesi te provuara per te menaxhuar projekte te shumta ne te njejten kohe.
  • I/e vemendshme ndaj detajeve dhe respektimit te afateve / deadline
  • I/e afte per ti dhene prioritet proceseve imediate
  Jeni të lutur të dërgoni aplikimin tuaj në adresën e-mail: jobs@e2partners.info Aplikimi juaj duhet të përmbajë një CV të përditësuar dhe një letër motivimi për pozicionin përkatës deri në 04 Gusht 2019. Ju do të kontaktoheni nga ekipi E2 Partners nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave. Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave, ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.]]>
  Risk Assessment Supervisor https://www.punajuaj.com/jobs/risk-assessment-supervisor/ 24 Jul 2019 09:32:11 +0000 E2 Partners Group, on behalf of its client is looking for motivated candidates to join an amazing team in the position of Risk Assessment Supervisor. Main Duties:
  • Member of credit committee body on approving process of the loan
  • Responsible to check all steps and documents availability on a loan application as for procedure in place
  • Responsible to up-date lists of references used in the loan process as: salaries of different industries/professions, rents, car market prices
  • Perform on daily bases welcoming calls in order to be timely informed for any “early warning” signs related to quality of loan approval
  • Every beginning of the month must withdraw all loan files from the branches and administer them in HO
  • Identify, measure, monitor, control and report all the risk types across all loan process chain as follow:
  1. Identify all the risks
  2. Assess all risks and measure the exposures towards them;
  3. Monitor the risk exposure and share with Head of Accounting the information for determing the capital needs on an ongoing basis;
  4. Monitor and assess the decisions to accept certain risks, the measures to mitigate risk and the compliance of decisions taken by management
  • Advise the senior management on compliance with laws, rules and standards, informing regularly on developments in the field. More specifically, it shall:
  • Educate and train the staff on compliance issues and act as a focal point within Company for compliance-related queries from staff members;
  • Establish written guidelines for the staff on the appropriate implementation of laws, regulations and standards through policies and procedures and other documents such as compliance manuals, internal codes of conduct and practical guidelines;
  • Identify, record and assess compliance risks associated with the operations, including new products and practices, proposed establishment of new types of business, customer relations, and material changes in the nature of such relations;
  1. The assessment of the possible impact of any legal and regulatory change on Company’s activity and on the compliance framework;
  2. Measure the compliance risk by using performance indicators (e.g. increased number of customer complaints, irregularities in payments, etc.) to enhance compliance risk assessment;
  3. Assess the appropriate guidelines, and identified deficiencies by formulating proposals for amendments;
  4. Monitor, test and report results of the compliance testing in accordance with identifying any changes in the compliance risk profile based on relevant performance indicators, identified breaches and/or deficiencies and corrective measures that have been taken;
  • Creating an encouraging and suitable climate for the employees of the entity to communicate/signal non-compliance with the rules, procedures, operations, ensuring the confidentiality and protection for the employees.
  • Responsible for respective reportings in accordance of fulfilling legal obligations of company (such as anti-money laundering), as well as liaise with the Bank of Albania and/or other financial supervision authorities etc.
  We look forward to receive your application: jobs@e2partners.info with the Subject “Risk Assessment Supervisor”  Your application must contain an updated CV and a letter of motivation for the relevant position until 07 July 2019. You will be contacted by the E2 Partners team if you are selected to continue with the interview process. The personal information that you put in your application will be protected and used only for recruitment purposes,  based on the applicable law on personal data protection Law No. 9887, dated 10.03.2008]]>
  Recepsionist https://www.punajuaj.com/jobs/recepsionist/ 24 Jul 2019 09:32:02 +0000 E2 Partners Group, në emër të klientit të saj, është në kërkim të kandidatëve për pozicionin e Recepsionist. Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Të kujdeset për pritjen e klientëve të hotelit;
  • Pret klientët dhe përkujdeset deri në momentin që ata të ndihen komod;
  • Kujdeset që të asistojë mysafirët e hotelit në nevojat e tyre gjatë qendrimit në hotel;
  • U përgjigjet telefonatave dhe/ose transferon thirrjet në mënyrë të sjellshme dhe në kohë;
  • Falenderon dhe i përgjigjet të gjithë vizitorëve në kohë dhe në mënyrë të sjellshme;
  • Bën e Chech-in për klientët që akomodohen në hotel dhe Check Out-it për klientët kur ata largohen;
  • Kthen përgjigje klientëve të akomoduar për kërkesat përkatëse;
  • Kthen përgjigje klientëve që kanë lënë komente në Booking;
  Kërkesat Minimale :
  • Të ketë mbi 1 vit eksperience pune si recepsionist/e në Hotel;
  • Të ketë përfunduar Arsimin e Mesëm ose Arsimin e Lartë;
  • Të jetë fleksibël me oraret e punës;
  • Të jetë i/e komunikueshëm, i/e përgjëgjshëm.;
  • Njohuri të gjuhës Angleze (Gjuhët e tjera do të bënin avantazh;
  • Shumë i/e besueshëm, diskrete dhe me etik pune;
  • Njohuri të mira të Paketës MSOffice (Word, Excel, Power Point) Internet
  Jeni të lutur të dërgoni aplikimin tuaj në adresën e-mail:*jobs@e2partners.info* Aplikimi juaj duhet të përmbajë një CV të përditësuar dhe një letër motivimi për pozicionin përkatës deri në 07 July 2019.* Ju do të kontaktoheni nga ekipi E2 Partners nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave. Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave, ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë]]>
  Operatore (Gjermanisht) https://www.punajuaj.com/jobs/operatore-gjermanisht/ 24 Jul 2019 09:30:28 +0000 iSource Shpk kompani rekrutimi qe vjen ne ndihme bizneseve ne perzgjedhjen e personelit duke ofruar dhe sherbime te tjera si ato juridike,financiare dhe IT. Aktualisht jemi ne kerkim te personave qe flasin gjuhen Gjermane per nje nder partneret tane. Kerkohen: - Njohuri te mira te gjuhes Gjermane - Aftesi te mira komunikuese - Aftesi te mira bashkpunuese ne grup - Motivim per arritjen e objektivave Per te aplikuar mund te dergoni CV tuaj ne adresen hr@i-source.al ose te kontaktoni ne numrin +355 697045045.]]> ELEKTRIÇIST https://www.punajuaj.com/jobs/elektricist__trashed/ 23 Jul 2019 16:05:32 +0000 "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje ELEKTRIÇIST Te kete eksperience mbi 5 vjet. Mosha deri 40 vjeç. Te interesuarit mund te dergojne CV tek adresa e-mail: hr@salillari@salillari.al ose te kontaktojne tek numri: +355 68 20 55 689. Vetem te perzgjedhurit do te kontaktohen]]> Manovrator Eskavatorist https://www.punajuaj.com/jobs/manovrator-eskavatorist/ 23 Jul 2019 16:04:39 +0000 Kompania SALILLARI SHPK kerkon te punesoje  MANOVRATOR ESKAVATORIST, me Deshmi Manovratori Te interesuarit te dergojne Cv ne adresen e mailit: hr@salillari.al  Cel : 0682055689, 0682057983]]> SALDATOR https://www.punajuaj.com/jobs/saldator__trashed/ 23 Jul 2019 16:03:49 +0000 "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje SALDATOR Te kete eksperience mbi 5 vjet. Mosha deri 45 vjeç. Vendndodhja: Fier, Lushnje, Berat, Tirane. Te interesuarit te dergojne Cv ne adresen e malit hr@salillari.alose te kontaktojne tek numrat: 0684086600, 0682055689]]> INXHINIER HIDROTEKNIK https://www.punajuaj.com/jobs/inxhinier-hidroteknik/ 23 Jul 2019 16:01:15 +0000
  Kompania "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje INXHINIER HIDROTEKNIK PERSHKRIMI I POZICIONIT Inxhinieri Hidroteknik ka si detyre funksionale organizimin dhe drejtimin e punimeve hidraulike ne perputhje me projektin, preventivin, specifikimet teknike dhe standardet, grafikut te miratuar deri ne fazen e dorezimit te objektit. DETYRAT KRYESORE
  • Ndjek ecurine e punimeve hidraulike ne faza, qe nga projekti deri ne kolaudimin perfundimtar.
  • Planifikon, organizon dhe mbikqyr punen e grupit te hidraulikeve.
  • Harton dhe kontrollon situacionet mujore.
  • Pergatit dhe koordinon gjith dokumentacionin e duhur tekniko-ligjor per marrjen e lejeve perkatese ne institucionet vendase.
  • Pergatit dhe monitoron grafikun e zbatimit te punimeve hidraulike ne perputhje me grafikun e pergjithshem te projektit.
  KRITERET E KERKUARA
  Edukimi/ Kualifikimi Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierise Hidroteknike
  Gjuhe te huaja Anglisht ne nivel te larte
  Njohuri kompjuterike Microsoft Office, Project, Autocad.Sap. Etap
  Mosha Deri 45 vjeç
  Eksperienca e kerkuar Mbi 5 vjet eksperience.
  Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke derguar C.V., me foto, ne adresen e-mail: hr@salillari.al  Numer kontakti: +355 68 20 55 689
  ]]>
  INXHINIER NDERTIMI PER MIRMBAJTJE RRUGE https://www.punajuaj.com/jobs/inxhinier-ndertimi-per-mirmbajtje-rruge/ 23 Jul 2019 16:00:28 +0000 Kompania "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje INXHINIER NDERTIMI PER MIRMBAJTJE RRUGE PERSHKRIMI I POZICIONIT Inxhinieri i ndertimit ka si detyre funksionale organizimin dhe drejtimin e punimeve te mirembajtjes se rrugeve ne perputhje me projektin, preventivin, specifikimet teknike , standardet, grafikut te miratuar deri ne fazen e dorezimit te objektit. DETYRAT KRYESORE
  • Shqyrton detyrat sipas kontrates se nenshkruar
  • Perpilon dhe raporton per dokumentacionin tekniko ligjor te nevojshem ne kantier
  • Zbaton plan-organizimin e punimeve, harton planet ditore, javore dhe mujore dhe paraqet tek eproret per diskutim apo miratim.
  • Mban pergjegjesi per zbatimin e punimeve ne perputhje me kriteret e sigurise ne pune te caktuara ne standartet ISO perkatese dhe me kriteret e percaktuara ne planin e sigurise te perpiluar.
  • Merr pjese ne te gjitha matjet qe kryhen per volumet dhe mban proces verbale perkatese;
  • Merr pjese ne te gjitha takimet dhe vleresimet nga investitori dhe merr masat perkatese duke u konsultuar me menaxherin e projektit
  • Zbaton grafikun e punimeve ne perputhje me afatet e percaktuara ne kontratat e zbatimit te punimeve;
  • Ploteson cdo dite ditarin e punimeve dhe Librin e kantjerit dhe ja paraqet eproreve kur i kerkohet;
  • Ploteson ne vazhdimesi dokumentacionin tekniko-ligjor gjate fazave te ndertimit deri ne perfundim te projektit;
  • Ndjek dhe mban pergjegjesi per normativat e harxhimit te materialeve qe vendosen ne veper;
  • Kerkon qe te gjitha materialet qe vijne ne objekt te jene te shoqeruara me certifikata origjine dhe cilesie konform specifikimeve teknike;
  KRITERET E KERKUARA
  Edukimi/ Kualifikimi Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit, Profili Infrastukture perben perparesi
  Gjuhe te huaja Anglisht ne nivel te larte ( i gjithe dokumentacioni dhe korrespondenca do te jete ne gjuhen angleze)
  Njohuri kompjuterike Microsoft Office, Project, Autocad.
  Mosha Deri 45 vjeç
  Eksperienca e kerkuar Mbi 5 vjet eksperience.
  Te interesuarit mund te dergojne C.V tek adresa e-mail: hr@salillari.al, ose te kontaktojne tek numri i telefonit: +355 68 20 55 689]]>
  LAVAZHIER https://www.punajuaj.com/jobs/lavazhier/ 23 Jul 2019 15:59:31 +0000 "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje LAVAZHIER. Me eksperience, mosha deri 40 vjec Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e-mail: bstarova@salillari.al , ose te kontaktojne tek numri: +355 68 20 55 689]]> BANAKIERE https://www.punajuaj.com/jobs/banakiere/ 23 Jul 2019 15:58:46 +0000 “SALILLARI shpk”, kerkon te punesoje BANAKIERE, per BAR-RESTORANTIN e Kompanise, ne Objektin me ndodhje ne Marikaj. Te kete experience. Preferohet te kete kryer Kurs Professional per barist Personat e interesuar duhet te dergojne c.v. me foto tek adresa e-mail: bstarova@salillari.al Numer kontakti: 068 20 55 689]]> MANOVRATOR ASFALTOSHTRUES https://www.punajuaj.com/jobs/manovrator-asfaltoshtrues/ 23 Jul 2019 15:57:45 +0000 Kompania SALILLARI SHPK kerkon te punesoje MANOVRATOR ASFALTOSHTRUES, me Deshmi Manovratori Te interesuarit te dergojne Cv ne adresen e mailit: hr@salillari.al  Cel : 0682055689]]> MANOVRATOR PER FINITRIÇE https://www.punajuaj.com/jobs/manovrator-per-finitrice/ 23 Jul 2019 15:56:42 +0000 Kompania SALILLARI SHPK kerkon te punesoje MANOVRATOR PER FINITRIÇE, me Deshmi Manovratori Te interesuarit te dergojne Cv ne adresen e mailit: hr@salillari.al  Cel : 0682055689]]> Agje­nte Turizmi, Menaxher Shitjesh/Marketingu https://www.punajuaj.com/jobs/agjente-turizmi-menaxher-shitjesh-marketingu/ 22 Jul 2019 10:41:29 +0000
  Kriteri i vetem i kerkuar: Deshire per te punuar dhe ambicie per rritje ne karriere! Kalemi Travel shpall vende vakante pune full-time ne pozicionet: - Agjent Turizmi - krijimi, promovimi i paketave turistike - Menaxher marketingu - menaxhimi, marketimi, shitja e produkteve te reja - Menaxher shitjesh - gjetja e tregjeve te reja per nje nga produktet Kalemit, korespodenca me klientet, kujdesi per rritjen e shitjeve, prezantimi i produktit ne panairet nderkombetare Berlin, Londer, Singapor etj.  Te gjithe te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne puno@kalemitravel.com Lutemi te kontrolloni e-mailin tuaj ne Spam/Junk per vazhdimesine e procesit te rekrutimit. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen.
  ]]>
  Shites ne Tirane https://www.punajuaj.com/jobs/shites-ne-tirane/ 22 Jul 2019 09:39:14 +0000 Jysk Albania është kompani e cila si objekt aktiviteti ka tregtinë me pakicë të pajisjeve shtëpiake dhe operon jo vetëm në Shqiperi por edhe jashtë saj me më shume se 2700 dyqane në 51 shtete dhe 23.000 punonjës. Jysk Albania kërkon të punësoj : Shitës  Kualifikimet :
  • Eksperiencë të mëparshme në shitje ( eksperienca në fusha të ngjashme përbën avantazh)
  • Aftesi shumë të mira komunikimi
  • Aftesi të mira të punës në grup
  • Njohuri bazë të paketës Office
  • Arsimi i lartë (jo i domosdoshem)
  • Njohuri e gjuhës Angleze përbën avantazh
  Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Kujdeset për shërbimin ndaj klientit
  • Realizon objektivat e përcaktuara nga kompania
  • Kryen proçesin e hapjeve në kohë të artikujve te rinj
  • Kontrollon artikujt çdo ditë dhe realizon zëvëndësimin e tyre
  • Suporton në proçesin e reklamimit të produkteve në dyqan
  Ofrohet:
  • Page motivuese
  • Kushte shume te mira pune
  • Mundesi per tu rritur ne detyre brenda kompanise
  • Puna organizohet ne 2 turne
  Te interesuarit per kete pozicion mund te dergojne cv ne adresen e email-it : info@jysk.al Ju bejme me dije se vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste. *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.]]>
  Estetiste, Parukiere https://www.punajuaj.com/jobs/estetiste-parukiere/ 21 Jul 2019 14:21:12 +0000 Qendra Estetike “RUSSIAN HOUSE OF BEAUTY” kerkon te punesoje ESTETISTE, PARUKIERE: KRITERET E KERKUARA:
  • Te kete experience mbi nje vit ne sherbimet e parukierise dhe estetikes: Prerje, krehje, lyerje flokesh
  • Mosha e preferuar: 25-40 vjec
  • Disponueshmeri per te organizuar punen me kohe te plote dhe fleksibel me oraret
  • Njohese e mire e gjuhes angleze
  OFROHET:
  • Trajnim falas
  • Bonuse extra
  • Pagesa e kenaqshme
  Personat e interesuar te dergojne C.V. me foto tek adresa e-mail: hr@salillari.al ose te kontaktojne tek numri: +355699768191]]>
  Asistente https://www.punajuaj.com/jobs/asistente/ 20 Jul 2019 19:08:24 +0000
 • të ketë kryer studimet e larta, dega Administrim dhe Menaxhim Biznesi;
 • të ketë përvojë pune mbi 5 vite (të vërtetuar me librezë);
 • të ketë njohuri dhe përvoje në këtë fushë;
 • të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office);
 • njohuri shumë mira të gjuhës anglisht, (njohja e gjuhëve të tjera) përbën përparësi;
 • Mosha 30-45 vjeç
 • Detyra kryesore dhe pergjegjësitë:
  • Koordinim, monitorimi i punëve të departamenteve të kompanisë
  • Monitoron dhe menaxhon efikasitetin e shërbimeve
  • Lehtëson koordinimin dhe komunikimin midis funksioneve mbështetëse
  • Raportim i vazhdueshëm tek drejtuesit
  Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi. E-mail-it: aplikoatc@gmail.com. Cel : 0035569 44 18 090 Shënim. Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën.]]>
  Koordinatore për kontrollin e cilesisë https://www.punajuaj.com/jobs/koordinatore-per-kontrollin-e-cilesise/ 20 Jul 2019 19:06:04 +0000
 • të ketë mbaruar studimet e larta për Menaxhim Biznesi ose Ekonomik;
 • të ketë aftësi të mira komunikimi dhe menaxhuese;
 • të ketë eksperience punë mbi 5 vite, të vërtetuar me librezë;
 • të ketë njohuri të mira të gjuhes Angleze, njohja e gjuheve të tjera përbën përparësi;
 • të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office).
 • Shënim: Aplikanti duhet të ketë experience pune në mësimdhënje, shkolle e mesme ose profesionale. Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: aplikoatc@gmail.com. Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën. Cel : 00355 69 44 18 090]]>
  Mësuese – Parukeri/Estetistikë https://www.punajuaj.com/jobs/mesuese-parukeri-estetistike/ 20 Jul 2019 19:04:31 +0000
 • të ketë mbaruar studimet e larta në profilin Parukeri /Estetikë;
 • të ketë eksperience punë mbi 5 vjet të vërtetuar me librezë;
 • specializuar në; parukeri, grim, estetikë, manikyrë, pedikyrë
 • experienca në mësimdhënje përbën përparësi;
 • të ketë njohuri të mira të gjuhes Angleze, njohja e gjuheve të tjera përbën përparësi;
 • të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office).
 • Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën E-mail-it: aplikoatc@gmail.com. Cel :00355 69 441 80 90 Shënim. Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën.]]>
  Mësues – Grafik Dizajner https://www.punajuaj.com/jobs/mesues-grafik-dizajner/ 20 Jul 2019 19:03:06 +0000
 • të ketë kryer studimet e larta në Akademinë e Arteve, dega Grafik Dizajner;
 • të ketë përvojë pune 5-vjeçare në mësimdhënie ose si dizajner;
 • të njohë parimet e dizajnit dhe të faqosjes;
 • të ketë njohuri të mira të programeve: Adobe IllustratorAdobe InDesignAdobe Photoshop, 3dMax etj.
 • njohja e gjuhëve të huaja (kryesisht anglisht) përbën përparësi;
 • të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup.
 • Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: aplikoatc@gmail.com. Shënim. Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën. Cel : 0035569 44 18 090]]>
  Kuzhinier/e https://www.punajuaj.com/jobs/kuzhinier-e/ 20 Jul 2019 18:55:24 +0000 Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: aplikoatc@gmail.com. Cel: 0035569 44 18 090]]> Sekretare https://www.punajuaj.com/jobs/sekretare/ 20 Jul 2019 18:53:55 +0000
 • të ketë mbaruar studimet e larta për Menaxhim Biznesi ose Ekonomik;
 • të ketë aftësi të mira komunikimi dhe menaxhuese;
 • të ketë eksperience punë të vërtetuar me librezë;
 • të ketë njohuri të mira të gjuhes Angleze, njohja e gjuheve të tjera përbën përparësi;
 • të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office).
 • Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: aplikoatc@gmail.com. Cel: 0035569 44 18 090 Shënim. Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën.]]>
  Arkëtare https://www.punajuaj.com/jobs/arketare/ 20 Jul 2019 18:50:41 +0000
 • të ketë mbaruar studimet e larta në fakultetin ekonomik;
 • të ketë aftësi të mira komunikimi dhe menaxhimi;
 • të ketë përvojë pune (të vërtetuar me librezë);
 • të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze (preferohet);
 • të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office) dhe Financa 5.
 • Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: aplikoatc@gmail.com. Shënim. Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën. Cel : 0035569 44 18 090]]>
  Modele https://www.punajuaj.com/jobs/modele/ 20 Jul 2019 18:47:32 +0000 Mësues – Inxhinier Elektrik https://www.punajuaj.com/jobs/mesues-inxhinier-elektrik/ 20 Jul 2019 18:42:28 +0000 Kriteret:
  • Të ketë kryer studimet e larta, Dega Inxhinieri Elektrike;
  • Të ketë eksperiencë pune 5 vjeçare;
  • Të ketë kualifikime dhe çertifikime të ndryshme;
  • Të ketë njohuri të programeve dhe aplikacioneve bazë të kompjuterit;
  • Të ketë aftësi komunikuese dhe bashkëvepruse në raport me stafin;
  • Gjuha e huaj përbën përparësi.
  Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: aplikoatc@gmail.com. Shënim. Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën. Cel : 0035569 44 18 090]]>
  Mësues Pastiçer https://www.punajuaj.com/jobs/mesues-pasticer/ 20 Jul 2019 18:40:28 +0000 Kërkohet mësues i Gastronomisë për mësimdhënien e kurseve profesionale 1-vjeçare në degën Pastiçerë. Aplikanti duhet:
  • të ketë përfunduar studimet për Gastronomi ;
  • të ketë përvojë pune 5-vjeçare në fushën e pastiçerisë;
  • përvoja si mësimdhënës në fushën e pastiçerisë përbën përparësi;
  • të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office);
  • njohja e gjuhëve të huaja (kryesisht anglisht) përbën përparësi.
  Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: aplikoatc@gmail.com. Shënim: Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për intervistë. Cel : 0035569 44 18 090]]>
  (internship) Marketing https://www.punajuaj.com/jobs/internship-marketing/ 20 Jul 2019 18:33:54 +0000 Kriteret  Aplikanti duhet:
  • të ketë kryer studimet e larta ose të jetë në vitin e fundit të fakultetit të Ekonomisë, në degët Menaxhim-Marketing, Ekonomi, Biznes, Financë-Bankë etj.;
  • të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze (merr përparësi edhe njohja e gjuhëve të tjera);
  • të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office);
  • të jetë i gatshëm të merret me procese pune që mund t’i ngarkohen, si publikime në portale e në rrjete sociale, në veprimtari reklamuese etj.
  • të jetë i prirë të ndjekë seminare apo kurse profesionale që mund t’i ofrohen falas nga kompania, për ngritjen e tij profesionale.
  Pas përfundimit me sukses të praktikës së punës (internshipit) ofrohet mundësia e punësimit pranë kompanisë. Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: aplikoatc@gmail.com. Shënim. Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën. Tel: 00355694418090]]>
  Mësues të Inxhinierisë Informatike https://www.punajuaj.com/jobs/mesues-te-inxhinierise-informatike/ 20 Jul 2019 18:32:37 +0000 Kërkohet Mësues-Inxhinier Informatike (part time) Aplikanti duhet:
  • të ketë kryer studimet e larta në fakultetin e Inxhinierisë Informatike;
  • të ketë përvojë pune 5 vjeçare (të dokumentuar) si inxhinier i informatikës ose si mësues e informatike;
  • njohja e gjuhëve të huaja (kryesisht anglisht) përbën përparësi.
  Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: aplikoatc@gmail.com. Shënim. Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën. Cel : 0035569 44 18 090]]>
  Mësues i Gjuhës Gjermane https://www.punajuaj.com/jobs/mesues-i-gjuhes-gjermane/ 20 Jul 2019 18:31:18 +0000 Aplikanti duhet:
  • të ketë kryer studimet e larta në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, dega gjermanisht;
  • të ketë përvojë pune 5-vjeçare në mësimdhënie;
  • të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office).
  Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: aplikoatc@gmail.com. Shënim. Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën. Tel : 0035569 44 18 090]]>
  Perfaqesuese shitjesh https://www.punajuaj.com/jobs/perfaqesuese-shitjesh/ 18 Jul 2019 17:00:21 +0000 E ardhmja është ABCom ABCom është kompania nr. 1 në fushën e telekomunikacionit në Shqipëri si edhe e vetmja që ka futur për herë të parë në tregun shqiptar shërbimin 3N1. E themeluar në prill të vitit 1998 ABCom ka ndërtuar një eksperiencë të madhe në ofrimin e shërbimeve: Internet, Televizion Kabllor Dixhital, Telefoni Fikse, etj. ABCom është provideri i parë në Shqipëri që ka implementuar teknologjinë dixhitale dhe është novator dhe lider në ofrimin e shërbimeve të cilësisë së lartë dixhitale kabllore bazuar në teknologjinë më të fundit të fibrës Optike. ABCom ka si mision maksimalizimin e jetës së konsumatorit duke zhvilluar zgjedhjet telekomunikuese më inovative, duke qenë lider i teknologjisë dhe urë lidhëse me të ardhmen. Në kuadër të zgjerimit të prezencës së saj në Shqipëri, kompania kërkon të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin " Perfaqesuese Shitjesh”, ne degen e saj ne qytetin e Vlores. Përgjegjësitë: 
  • Tu siguroje konsumatoreve rezidencial informacionet rreth komanise, produketeve dhe sherbimeve, me synim procesin e shitjes.
  • Kryen aktivitetet e shitjes, me qëllim për të përmbushur nevojat e konsumatorëve dhe për të përmbushur objektivat e shitjes te përcaktuara paraprakisht. (duke nisur me nevojen e identifikimit, propozimit, konkluzioneve rreth produktit qe do te shitet, nenshkrimin e kontratave, dhenien e informacioneve te sakta dhe funksionet e pershtatshme per kryerjen e lidhjes).
  • Të marrë të dhëna nga klientët në lidhje me nevojat, performancën e shërbimeve dhe imazhin e kompanisë.
  • Te percjelle kerkesat e konsumatoreve, qe nuk mund te zgjidhen menjehere, tek strukturat e duhura brenda kompanise.
  • Te pergatise raportet ditore rreth performances se shitjeve, shoqeruar me komentet e bera nga konsumatoret.
  • Te nderveproje me klientin, me teknika te pershtatshme komunikimi, duke synuar konkludimin e procesit te shitjes/mbajtjes.
  Profili: Diplome universitare preferohet ne Fakultetin Ekonomik Aftesi te shkelqyera komunikimi. Njohuri informatike shoqeruar me aftesine per te mesuar aplikimet e software-it te shitjeve. Normalisht kjo mesohet permes nje experience ne shitje 1-3 vjecare. Aftesi per te punuar ne nje sistem me turne. Aftesi per te perftuar njohuri te reja nepermjet trajnimit. Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në abcomhr@abcom.al ose në Zyrën e Burimeve Njerëzore të ABCom në adresën:ABCom Shpk, Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V, Tiranë. Për cdo informacion të mëtejshëm ju lutem të vizitoni faqen tonë www.abcom.al Aplikimet do te pranohen deri ne daten 22 korrik Vetëm aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen.]]>
  Menaxher ne departamentin e shitjeve online https://www.punajuaj.com/jobs/menaxher-ne-departamentin-e-shitjeve-online/ 17 Jul 2019 17:30:34 +0000 MENAXHER NE DEPARTAMENTIN E “ONLINE BOOKING PLATFORM ” VAS TOUR OPERATOR kerkon te punesoje menaxher per departamentin e shitjeve online. Kritere te vecanta: Kandidati duhet të ketë përfunduar studimet e larta në nje nga deget e fakultetit te ekonomise ose turizmit. Kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh. Te kete njohuri te shkelqyera te gjuhes angleze. Gjuhet e dyta perbejne avantazh. Te kete eksperience pune mbi 3 vjet – preferohen eksperienca ne profile te ngjashme. Aftesi nderpersonale: • Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale. • Aftesi te mira ne zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative. • Njohje te mire te industrise se turizmit dhe sherbimit ndaj klientit. • Dedikim ndaj respektimit te afateve dhe aftesi per te punuar ne skuader. • Aftesi te mira shkrimi dhe njohuri kompjuterike. Preferohen kandidatë mbi 30 vjeç. Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV ne adresen info@vas.al]]> Mbledhes i Kredive ne Vonese https://www.punajuaj.com/jobs/mbledhes-i-kredive-ne-vonese/ 17 Jul 2019 16:54:11 +0000 IuteCredit Albania is a subsidiary of an International consumer credit company that started its operations in Albania in 2015. It aims to be the fastest and the most comfortable credit provider in Albania, through easy access and very simple application process in every interaction of the customer with IUTE CREDIT. We are looking for a reliable Internal Debt collector to contact debtors and claim outstanding debts towards their creditors. The selected candidate will be responsible for recovering the money owed in as little time as possible. This position can be stressful and difficult. A debt collector will have to be polite and sensitive towards people while also remaining committed to their purpose and persistent. Excellent communication skills and a sense of urgency are extremely useful to succeed in this task. Responsibilities and duties: • Recovering total debt and strict monitoring of each case assigned • Communication with the Debtors/Alternative contacts/Family members/etc… Make outbound and receive inbound calls • Data verification of the debtor, demographic and telephone data and adds additional info to each debtor case • Skip tracing for debtor without any data/debtors who do not answer • Identifies reasons of non-payment and establish solution to pay off the debt (agreements, paying in installments, other solutions confirmed with the ICA head office) • Write each communication with the debtor/family or alternative on CRM, insert skip links and data on comments of CRM • Handle each special case to Special Case Report and handles it to operational manager• Performs other duties as assigned Knowledge / Skills required: • Proven experience as debt collector/lawyer/police officer • Experience in working with targets and tight deadlines • Working knowledge of MS Office and databases • Excellent communication and people skills • Very good ability in negotiating and persuading • Ability to be polite and compassionate without lacking confidence • University diploma is preferred • Listening: it is important to listen why customer is still in debt with IuteCredit ; this will help debt collector to determine a solution for customer • Negotiation: working with customer to some sorts of repayments plan • Speaking: most of the time is on phone speaking with debtors; being a good speaker is useful • Persistence: successful debt collector do not take no for an answer • Professional attitude • Problem solving skills • May advise management regarding collection strategy effectiveness for various portfolios • Ability to speak clearly and concisely • Strong written, verbal, active listening and phone communication skills • Basic math skills: addition, subtraction, multiplication, division, percentages • Ability to input and interpret data • Ability to prioritize and organize work • Ability to adapt to a flexible schedule Education / Experience required: • University degree on Lawyer/Economics/Marketing/Business • Proficiency of English language Please send us your CV in the email address, hr@iutecredit.al All applications will be treated with high level of confidentiality. The deadline of submitting the application is 20.07.2019. Address:IuteCredit Albania sh.a. , Rr. Andon Z. Cajupi, Ndertesa 3, Hyrja 2, Tirane]]> Teknik Saldimi https://www.punajuaj.com/jobs/teknik-saldimi/ 17 Jul 2019 16:28:48 +0000 F&M Reklama është një nga kompanitë kryesore në tregun e reklamave në Shqipëri, e cila ofron të gjitha produktet dhe shërbimet në fushën e reklamimit, ku përfshihen: tabela ndriçuese, printime dixhitale indoor/outdoor, punime me gërma 3D, punime profesionale të teknologjisë LED, reklama në seri, billborde, karburante, stenda promocionale, artikuj promocionalë, reklama elektronike etj. Aktualisht po kërkojmë një Teknik Saldimi.  Kerkesa: - Të ketë eksperiencë të konsiderueshme në saldim - Të njohë mirë dhe të ketë punuar me lloje të ndryshme saldatriçesh - Të ketë përfunduar arsimin e mesëm, preferohet formim profesional - Preferohet me trajnime dhe çertifikata saldimi - Të njohë mirë kushtet dhe mjetet e sigurisë në punë - Të ketë aftësi për punë me ndihmës ose në skuadër pune. Ku mund të aplikoni Jeni të lutur të telefononi tek numri 067 604 2013 ose aplikoni duke klikuar këtu: http://fmreklama.com/sq/pun%C3%ABsime]]> Montues Tabelash / Reklamash https://www.punajuaj.com/jobs/montues-tabelash-reklamash/ 17 Jul 2019 16:27:15 +0000 F&M Reklama është një nga operatorët kryesorë në tregun e reklamave në Shqipëri, e cila ofron të gjitha produktet dhe shërbimet në fushën e reklamimit, ku përfshihen: tabela ndriçuese, printime dixhitale indoor/outdoor, punime me gërma 3D, punime profesionale të teknologjisë LED, reklama në seri, billborde, karburante, stenda promocionale, artikuj promocionalë, reklama elektronike etj. F&M REKLAMA KËRKON TË PUNËSOJË MONTUES Kerkesa: - Të ketë eksperiencë të konsiderueshme në montime të ndryshme (tabela reklamash, kondicionera, tabela, vetrata, fasada xhami, konstruksione, adeziv/leter muri etj.) - Të njohë mirë dhe të ketë punuar me vegla pune si trapan, gur fresibël, vidator, saldatriçe, etj - Preferohet 25 – 40 vjeç - Të ketë patentë klasi B - Të mos ketë problem punën në lartësi (skelë, vinç etj.) - Të ketë dëftesën e shkollës së mesme - Të njohë mirë kushtet dhe mjetet e sigurisë në punë Kushtet: Pagesë shumë e mirë bazë + shtesa/bonuse Automjet në dispozicion për montimet Punë me të gjitha mjetet dhe kushtet e sigurisë Aplikoni duke klikuar këtu: http://fmreklama.com/sq/pun%C3%ABsime Për më shumë informacion na kontaktoni në numrin: 067 60 42 013]]> Shofer https://www.punajuaj.com/jobs/shofer__trashed/ 17 Jul 2019 07:07:50 +0000 Thermo Swiss është fabrika më e re e prodhimit të polisterolit në Shqipëri. Si rrjedhojë e rritjes së saj të vazhdueshme, ThermoSwiss kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e biznesit. Pozicioni për të cilin mund të aplikoni: Shofer Kërkesat që duhet të përmbushin kandidatet:
  • Arsim i mesëm
  • Eksperiencë e mëparshme përben avantazh
  • Mosha e preferuar 25-40 vjec.
  • Te disponoje patente te kategorise D
  Si të aplikoni: Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni , në adresën : hr@thermoswiss.eu , ose te kontaktojne ne numrin +355682060749.. Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, ThermoSwiss, vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen / seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.]]>
  Agjent shitje ne terren, Elbasan https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitje-ne-terren-elbasan/ 17 Jul 2019 06:52:59 +0000
  Kompania Dast sh.a pjesë e DELTA GROUP ku bëjnë pjesë kompanitë Deutschcolor, Delta Home, Thermoswiss, Dast dhe Delta. Dast është lider në prodhimin e ngjitësve dhe rifiniturave, si rrjedhim i rritjes së vazhdueshme të saj kërkon të rekrutoj staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit. Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës. Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politik sociale e grupit tonë.Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e DELTA GROUP. Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Agjent shitje ne terren, Elbasan Kërkesat që duhet të përmbushin kandidatet: Arsim I mesëm/ i lartë Mosha e preferuar 23 – 35 vjec Leje drejtimi automjeti Eksperience te mepareshme ne shitje Si të aplikoni: Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni , në adresën: hr@dast.eu Me miresjelje, ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen nga Departamenti i Burimeve Njerëzore, DELTA GROUP,  Tek ne Cv-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.
  ]]>
  Agjent Shitjesh https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitjesh__trashed/ 17 Jul 2019 06:46:56 +0000 Agjent Shitjesh, Tirane Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët :
  • Arsim I mesëm/ i lartë.
  • Mosha e preferuar 23 – 35 vjec.
  • Eksperiencë të mëparshme në shitje.
  • Aftësi menaxhimi dhe organizimi.
  • Lejë drejtimi automjeti.
  Si të aplikoni: Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën elektronike: hr@deutschcolor.de Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, DELTA GROUP, vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen / seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.]]>
  Menaxher Shitje, zona Veri https://www.punajuaj.com/jobs/menaxher-shitje-zona-veri/ 17 Jul 2019 06:46:56 +0000 Menaxher Shitje, zona Veri Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët :
  • Arsim i lartë.
  • Mosha e preferuar 25-35 vjec.
  • Aftësi menaxhimi dhe organizimi.
  • Eksperiencë në fushën e shitjes.
  • Lejë drejtim automjeti.
  Si të aplikoni:Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën elektronike : hr@deutschcolor.de Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, DELTA GROUP, vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen / seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.]]>
  Je ne kerkim te nje pune jashte vendi ? https://www.punajuaj.com/jobs/je-ne-kerkim-te-nje-pune-jashte-vendi/ 16 Jul 2019 08:34:39 +0000 JE NE KERKIM TE NJE PUNE JASHTE VENDI? APLIKIME PUNESIMI ofron #Mundesi #Punesimi ne: 🎯GJERMANI 🎯MALTA 🎯KROACI 🎯NORVEGJI 🎯SUEDI 🎯DANIMARKE 🎯ANGLI 🎯USA 🎯KANADA 🎯DUBAI 🎯QATAR PER ME TEPER INFORMACION KALONI PRANE ZYRAVE TONA: 🛑ZOGU I ZI, MBRAPA RING CENTER, NORD CONSTRUCTION , PRANE PALLATIT TE SPORTIT ASLLAN RUSI, KATI 2, TIRANE ☎️0686081032 🚀🚀 ORAR I LIRE INTERVISTASH nga e Hena ne te Premte 11.00 deri 17.00 🚀🚀]]> Mundesi Punesimi ne Norvegji! https://www.punajuaj.com/jobs/mundesi-punesimi-ne-norvegji/ 16 Jul 2019 08:34:38 +0000 🔊🔊 Job Vacancies in Norway for: 🔥PAINTER 💰 3650 €/ MONTH 🔥EXCAVATOR DRIVER 💰4987 € / MONTH 🔥RECEPTIONIST 💰 3864 € / MONTH 🔥CARPENTER 💰 3655 € / MONTH 🔥CAR MECHANIC 💰 3280 € / MONTH 🔥IT TECHNICIAN 💰 3787 € / MONTH 🔥DIGITAL DESIGNER 💰 4021 € / MONTH 🔥ASPHALT STREET WORKERS 💰 5421 € / MONTH 🔥WAITER/ WAITRESS 💰 3421 € / MONTH 🔥BUS DRIVER 💰 3122 € / MONTH APPLY NOW!!!!! 📩aplikimepunesimi@gmail.com ☎️0686081032]]> Mundesi Punesimi ne Malta, Ndertimtari! https://www.punajuaj.com/jobs/mundesi-punesimi-ne-malta-ndertimtari/ 16 Jul 2019 08:34:37 +0000 #PUNESOHU NE #EUROPE #PUNESOHU NE #MALTA MUNDESI PUNESIMI NE MALTA PER : 🔥Murator 🔥Ndihmes murator 🔥Hekurlidhes 🔥Hekurthyes 🔥Karpentier 🔥Mjeshter montim qepenash 🔥Shofer i mjeteve te renda(eskavator/vinc) 🔥Topograf 🔥Survejues projekti 🔥Punetor i thjeshte 💰KERKOHET: 🔥NJOHURI BAZIKE TE GJUHES ANGLEZE 🔥EKSPERIENCE PERKATESE (MBI 6 MUAJ) 💰OFROHET: 🔥KONTRATE PUNE 1 VJECARE 🔥VIZE PUNE 🔥GUIDE AKOMODIMI 🛑Per me teper informacion kontaktoni ne : ☎️0686081032 🎯Adresa: Zogu i Zi, Ring Center, prane Pallatit te Sportit Asllan Rusi, kati 2.Tirane. JU FALEMINDERIT!]]> Work and live in MALTA! https://www.punajuaj.com/jobs/work-and-live-in-malta/ 16 Jul 2019 08:34:36 +0000 #PUNESOHU NE #EUROPE #PUNESOHU NE #MALTA MUNDESI PUNESIMI NE MALTA PER :
  🔥Murator 🔥Ndihmes murator 🔥Hekurlidhes 🔥Hekurthyes 🔥Karpentier 🔥Mjeshter montim qepenash 🔥Shofer i mjeteve te renda(eskavator/vinc) 🔥Topograf 🔥Survejues projekti 🔥Punetor i thjeshte 💰KERKOHET: 🔥NJOHURI TE GJUHES ANGLEZE 🔥EKSPERIENCE PERKATESE (MBI 6 MUAJ) 💰OFROHET: 🔥KONTRATE PUNE 1 VJECARE 🔥VIZE PUNE 🔥GUIDE AKOMODIMI 🛑Per me teper informacion kontaktoni ne : ☎️0686081032 🎯Adresa: Zogu i Zi, Ring Center, prane Pallatit te Sportit Asllan Rusi, kati 2.Tirane. JU FALEMINDERIT!
  ]]>
  Punesim ne DUBAI – RECEPTION/HOSTESS, SUPERVISOR, FRONT OFFICE etc.. https://www.punajuaj.com/jobs/punesim-ne-dubai-reception-hostess-supervisor-front-office-etc/ 15 Jul 2019 08:37:58 +0000 🔖 PUNESIM NE DUBAI Ofrohen vende te lira pune ne keto pozicione: 🔶F&B Concierge 🔶Reservation Coordinator Restaurants 🔶Supervisor Restaurant Females 🔶Bartender 🔶Hostess 🔶Lady Servers 🔶Guest Relations/Hostess 🔶Bartenders 🔶Waiters 🔶Barbacks 🔶Office Boy 🔶Runners 🔶M. of Interior 🔶Security Ofrohet : 🔸Akomodim 🔸Transport 🔸Ushqim 🔸Sherbim Mjekesor 🔸Viza dhe Biletat e Udhetimit Per te aplikuar: ☎️ +355 686081032 📩 aplikimepunesimi@gmail.com ( Cv juaj duhet te jete ne Anglisht + Foto + Word ) JU MIREPRESIM ✔️]]> HOTELERI TURIZEM – ESTETIKE – SHENDETESI – MARKETING – ELEKTRONIKE etj. https://www.punajuaj.com/jobs/mundesi-punesimi-ne-malte/ 15 Jul 2019 08:34:47 +0000 📌MUNDESI PUNESIMI NE MALTE! 🔷HOTELERI TURIZEM 🔷KULINARI 🔷NDERTIM 🔷ADMINISTRATE 🔷MARKETING 🔷SHENDETESI 🔷ELEKTRONIKE 🔷ESTETIKE 🔷INTERNSHIPE 🔷PUNE SEZONALE 🔖Per cdo pozicion pune ofrohet: 🔷PAGESE E LARTE 🔷BONUSE DITORE 🔷VIZE PUNE 🔷KONTRATE 🔷GUIDE AKOMODIMI 📌Te gjithe te interesuarit jane te lutur te aplikojne duke nisur nje CV ne gjuhen angleze, ne formatin PDF dhe me Fotografi ne adresen e email: 📩aplikimepunesimi@gmail.com Per informacion te metejshem jeni te lutur te kontaktoni ne numrin e telefonit: ☎️+355 686081032 📍Adresa: Zogu i Zi, mbrapa Ring Center, (Pallati Portokalli), ne Kate te Dyte, Tirane]]> Punesohu SANITAR/E , SECURITY https://www.punajuaj.com/jobs/punesohu-sanitar-e-security/ 15 Jul 2019 08:34:45 +0000 📌MUNDESI PUNESIMI NE MALTE! 🔷SANITAR/E 🔷SECURITY 🔖Per cdo pozicion pune ofrohet: 🔷PAGESE E LARTE 🔷BONUSE DITORE 🔷VIZE PUNE 🔷KONTRATE 🔷GUIDE AKOMODIMI 📌Te gjithe te interesuarit jane te lutur te aplikojne duke nisur nje CV ne gjuhen angleze, ne formatin PDF dhe me Fotografi ne adresen e email: 📩aplikimepunesimi@gmail.com Per informacion te metejshem jeni te lutur te kontaktoni ne numrin e telefonit: ☎️+355 686081032 📍Adresa: Zogu i Zi, mbrapa Ring Center, (Pallati Portokalli), ne Kate te Dyte, Tirane]]> Punesim ne Malta per Kuzhinier/e https://www.punajuaj.com/jobs/punesim-ne-malta-per-kuzhinier-e/ 15 Jul 2019 08:34:44 +0000 🔔 PUNESIM NE MALTA 🔔  Chef de Partie  Demi Chef  Chef  Commis Chef  Kompania Ofron:  Pagese te kenaqshme  Kontrate pune 1 vjecare  Vizen  Ushqim  30 dite leje vjetore 📌Per te rezervuar interviste pune duhet te dergoni nje CV ne gjuhen angleze me fotografi ne adresen e email: 📩aplikimepunesimi@gmail.com Per me shume informacion ju lutem te kontaktoni ne numrin e telefonit: ☎️ +355686081032 Ju Mirepresim ✔️]]> CHEF DE PARTIE, SOUS CHEF, COMMIS CHEF, SOUS CHEF PASTRY https://www.punajuaj.com/jobs/malte-punesim-per-chef-de-partie-sous-chef-commis-chef-sous-chef-pastry/ 15 Jul 2019 08:34:43 +0000 🔖Pozicione te lira pune ne resorte me 4 dhe 5 yje ne MALTE, ♦️CHEF DE PARTIE ♦️SOUS CHEF ♦️COMMIS CHEF ♦️SOUS CHEF PASTRY ♦️BANQUETING CHEF ♦️KITCHEN ASSISTANTS 🔖Ofrohet; ♦️KONTRATE PUNE ♦️VIZE PUNE ♦️PAGESE BAZE ♦️BONUSE ♦️GUIDE AKOMODIMI ♦️USHQIM ♦️SIGURIME TE PAGUARA 🔖Kontakt; 📩aplikimepunesimi@gmail.com ☎️+355686081032 📍Zogu i Zi, mbrapa Ring Center,( Pallati Portokalli ),NORD CONSTRUCTION, ne Kate te Dyte]]> Punesohu ne Doha (Qatar) https://www.punajuaj.com/jobs/punesohu-ne-doha-qatar-paga-fillon-nga-900/ 15 Jul 2019 08:34:41 +0000 Aplikime Punesimi OFRON VENDE TE LIRA PUNE NE RESORT ME 5* DOHA (QATAR) NE POZICIONET:
  • KAMARIER /E
  • BANAKIER /E
  • RECEPSIONISTE
  Kompania Siguron:
  • Kontrate Pune 1 & 2 vjecare
  • Akomodim
  • Ushqim
  • Vizen dhe Biletat e Udhetimit
  • Vizitat Mjekesore
  Kriteret qe duhet te permbushni:
  • Njohuri mesatare te gjuhes angleze
  • Mosha 18 – 35 vjec
  • Pashaporte te vlefshme
  Kontakt: Cel: 0686081032 Email: aplikimepunesimi@gmail.com Ju informojme se te dhenat tuaja personale trajtohen ne konfidencialitet te plote konform ligjit nr. 9887, percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”.]]>
  Agjent Shitje https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitje/ 15 Jul 2019 08:03:08 +0000 Koordinator Produkti (Fashion) https://www.punajuaj.com/jobs/koordinator-produkti-fashion/ 15 Jul 2019 07:27:37 +0000 MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Koordinator produkti (fashion) Qëllimi i pozocionit: Të menaxhoje portofolin e produkteve qe ka ne ngarkim. Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Vlereson kerkesat e klienteve per produktet e ndryshme.
  • Asiston menaxherin e produktit( MP) gjate kerkimit ne treg, brenda dhe jashte vendit, per te gjetur furnitore per mallrat e kerkuara.
  • Asiston MP në kryerjen e nje analize te detajuar te artikujve dhe ne vendosjen e cmimeve.
  • Merr pjese ne vleresimin e ofertave te grumbulluara dhe propozimin e artikujve qe duhen blere.
  • Krijon dhe mban marredhenie te mira me furnitoret e produkteve.
  • Asiston Menaxherin e Produktit ne menaxhimin e produkteve qe kur vijne ne Megatek dhe me pas.
  • Angazhohet ne vendosjen e produkteve ne sistem.
  • Asiston marketingun ne zgjedhjen e materialeve per broshura ose materialeve te tjera .
  • Asiston perfaqesuesit e shitjeve ne dizenjimin e ofertave speciale.
  Aftesite dhe Kualifikimet: Edukimi: Preferohet Administrim Bisnesi Eksperienca: Te pakten 2 deri ne 5 vjet eksperience pune ne pozicione te ngjashme. Aftesite:
  • Aftesi shume te mira komunikuese.
  • Mendim analitik , aftesi ne marrjen e vendimeve, aftesi te mira
  • Te dije te mbaje konfidecialitetin.
  • Njohuri shume te mira te anglishtes dhe kompjuterit.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me E-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Punëtor Magazine https://www.punajuaj.com/jobs/punetor-magazine/ 13 Jul 2019 17:25:26 +0000 KADIU sha, lider në tregun shqiptar për shitjen e lubrifikantëve dhe pjesëve të këmbimit te automjeteve, kërkon kandidatë për pozicionin "Punëtor magazine" për në Elbasan. Të interesuarit duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:
  • Të ketë arsim të mesëm
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi
  • Të jetë korrekt dhe të respektojë rregullat
  • Të ketë njohuri të mjaftueshme të përdorimit të kompjuterit
  • Të jetë banues në Elbasan
  • Të jetë në moshën nga 25 deri 40 vjeç
  Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre tek: hr@kadiu.al]]>
  Arkëtare https://www.punajuaj.com/jobs/arketare__trashed/ 13 Jul 2019 17:23:33 +0000 Kadiu Group, lider ne industrinë automotive, pjeseve te kembimit dhe lubrifikanteve eshte ne kerkim per Arkëtare, ne qytetin e Korçës. Kerkesat e pozicionit:
  • Të ketë mbaruar arsimin e lartë ne deget e ekonomise.
  • Eksperienca e meparshme perben avantazh.
  • Te kete aftesi shume te mira profesionale, komunikuese.
  • Te jete e sakte, korrekte, bashkepunuese.
  • Te kete njohuri nga programet financiare dhe nga paketa microsoft.
  • Te jete me banim ne qytetin e Korcës.
  Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e e-mailit: hr@kadiu.al]]>
  Shofer https://www.punajuaj.com/jobs/shofer__trashed/ 13 Jul 2019 17:19:11 +0000
  KADIU sha, lider në tregun shqiptar për shitjen e lubrifikantëve dhe pjesëve të këmbimit te automjeteve, kërkon kandidatë për pozicionin "Shofer" për në Lezhë. Të interesuarit duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:
  • Të ketë arsim të mesëm
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi
  • Të jetë korrekt dhe të respektojë rregullat
  • Të ketë të paktën një eksperiencë të mëparshme pune (2-5 vjeçare, përbën perparesi)
  • Të jetë në moshën nga 25 deri 40 vjeç
  • Të ketë patentë makine.
  • Të jetë banues në Lezhë.
  Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre tek: hr@kadiu.al
  ]]>
  Elektroaut https://www.punajuaj.com/jobs/elektroaut/ 13 Jul 2019 17:17:45 +0000
  Kadiu Group, lider ne tregun shqiptar te pjeseve te kembimit dhe lubrifikanteve, me nje histori 26 vjeçare edhe ne servisin e makinave, kerkon kandidat për pozicionin "ELEKTROAUT" prane servisit ne Elbasan. Te interesuarit duhet te jene me: Arsim i mesem profesional Mosha nga 25 deri 40 vjeç Te kene te pakten nje eksperience 3 vjeçare te meparshme pune ne nje servis si elektroaut. Te kete njohuri ne perdorimin e kompjuterit Te kene njohuri ne perdorimin e programeve te diagnostikimit Aftesi shume te mira komunikimi me klientet dhe te punes ne grup Te jete i pergjegjshem dhe korrekt Te jete me banim ne Elbasan. Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV-ne e tyre tek adresa: hr@kadiu.al, ose te kontaktojne ne nr. tel: 0689073578
  ]]>
  Ekonomist/e (Junior) https://www.punajuaj.com/jobs/sap-mm-functional-consult/ 13 Jul 2019 11:23:19 +0000 PER KLIENTIN TONE, NJE STUDIO QE OFRON SHERBIME KONTABILITETI DHE KONSULENCE FISKALE, JEMI NE KERKIM TE KANDIDATEVE TE PERSHTATSHEM PER POZICIONIN E MEPOSHTEM: EKONOMIST/E (JUNIOR) KERKESAT DHE KUALIFIKIMET
  • Te kene perfunduar studimet universitare ne fakultetin e ekonomise
  • Te njohe gjuhen italiane dhe angleze
  • Te zoterojne shume mire paketen Microsoft Office (vecanerisht Excel)
  • Te kete fleksibilitet orari
  Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresen email: apply@netrecruit.al.]]>
  Kasiere, Banakier/e, Kamarier/e, Ndihmes Kuzhinier, Picier, Sanitare https://www.punajuaj.com/jobs/kasiere-banakier-e-kamarier-e-ndihmes-kuzhinier-picier-sanitare/ 12 Jul 2019 17:51:13 +0000 Kompleksi Taiwan kerkon : Kasiere Banakier Kamarier/e Ndihmes Kuzhinier Picier Sanitare Me pagat më të mira në treg, kushte shum te mira pune! Per me teper informacion ju lutemi dergoni cv-te tuaja me foto ne adresen taiwan_shpk@yahoo.com ose mund te paraqiteni personalisht ne zyrat e Kompleksit "Taiwan" me nje foto ne adresen: Parku "Rinia", Tirane. Tel : +355 42251223 Faleminderit!]]> Kamarier/e, Ndihmes Kuzhinier https://www.punajuaj.com/jobs/kamarier-e-ndihmes-kuzhinier/ 12 Jul 2019 17:49:53 +0000 Kompleksi Taiwan është një nga komplekset argëtuese më në zë të Tiranës. Me një sipërfaqe shërbimesh prej 10.000 metra katrore dhe vendosur në qëndër të qytetit, ai përfshin restorante luksoze, bare, bowling, zona me video game, club e kazino. Tashmë nën një manaxhim të ri, kërkojme të rekrutojmë personelin më të kualifikuar, me pagat më të mira në treg, kushte shum te mira pune! Për një nga restorantet me prestigjoze të kompleksit tone kërkojme: Kamarier/e Ndihmes Kuzhinier Per me teper informacion ju lutemi dergoni cv-te tuaja me foto ne adresen taiwan_shpk@yahoo.com ose mund te paraqiteni personalisht ne zyrat e Kompleksit "Taiwan" me nje foto ne adresen: Parku "Rinia", Tirane. Tel : +355 42251223 Faleminderit!]]> Kamarier/ Nd. Kamarier https://www.punajuaj.com/jobs/kamarier-nd-kamarier/ 12 Jul 2019 17:48:34 +0000 Tashmë nën një manaxhim të ri, kërkojme të rekrutojmë personelin më të kualifikuar, me pagat më të mira në treg, kushte shum te mira pune! Për një nga restorantet me prestigjoze të kompleksit tone kërkojme: KAMARIER/ ND KAMARJER PAGA (28 000 LEKE +BONUSSE) Per me teper informacion ju lutemi dergoni cv-te tuaja me foto ne adresen taiwan_shpk@yahoo.com ose mund te paraqiteni personalisht ne zyrat e Kompleksit "Taiwan" me nje foto ne adresen: Parku "Rinia", Tirane. Tel : +355 42251223]]> Kuzhinier (tigani) Kuzhinier (zgare, i specializuar per mish) https://www.punajuaj.com/jobs/kuzhinier-tigani-kuzhinier-zgare-i-specializuar-per-mish/ 12 Jul 2019 17:42:51 +0000 Tashmë nën një manaxhim të ri, kërkojme të rekrutojmë personelin më të kualifikuar, me pagat më të mira në treg, kushte shum te mira pune! KUZHINIER (TIGANI) KUZHINIER (ZGARE, I SPECIALIZUAR PER MISH) PAGE SHUME E KENAQSHME Per me teper informacion ju lutemi dergoni cv-te tuaja me foto ne adresen taiwan_shpk@yahoo.com ose mund te paraqiteni personalisht ne zyrat e Kompleksit "Taiwan" me nje foto ne adresen: Parku "Rinia", Tirane. Tel : +355 42251223]]> Financier, Arketar (M) https://www.punajuaj.com/jobs/financier-arketar-m/ 12 Jul 2019 17:12:41 +0000 Kompleksi Taiwan kerkon: Financier, Arketar (M) Profili i kërkuar Te kete perfunduar arsimin e larte ne Fakultetin e Ekonomise, Universiteti i Tiranes Te njohe programin Financa 5 Te njohe paketen Microsoft Office Te kete eksperince minimumi 3- vjecare ne arke Te zoteroje gjuhen angleze dhe italiane Mosha preferuar 30-40 vjec Qëllimi i Përgjithshëm i Punës: Do te jete pergjegjes per (parate kesh) duke patur perkujdesje maksimale per limitin ditor te arkes. Kordinon dokumentat (MA+MP) Pergjegjes per levizjen e valutes. Manaxhon dhe mbyll bilancin ditor te arkes. Per me teper informacion ju lutemi dergoni cv-te tuaja me foto ne adresen taiwan_shpk@yahoo.com ose mund te paraqiteni personalisht ne zyrat e Kompleksit "Taiwan" me nje foto ne adresen: Parku "Rinia", Tirane. Tel : +355 42251223 Faleminderit!]]> Hidraulik me eksperience https://www.punajuaj.com/jobs/hidraulik-me-eksperience/ 12 Jul 2019 17:08:32 +0000 Tashmë nën një manaxhim të ri, kërkojme të rekrutojmë personelin më të kualifikuar, me pagat më të mira në treg, kushte shum te mira pune! Për një nga restorantet me prestigjoze të kompleksit tone kërkojme: HIDRAULIK ME EKSPERIENCE Kualifikimet dhe Kërkesat 1. Të ketë përfunduar shkollën e Mesme Profesionale 2. Të ketë eksperiencë pune të ngjashme. 3. Të jetë i rregullt dhe i përgjegjshëm në punë Per me teper informacion ju lutemi dergoni cv-te tuaja me foto ne adresen taiwan_shpk@yahoo.com ose mund te paraqiteni personalisht ne zyrat e Kompleksit "Taiwan" me nje foto ne adresen: Parku "Rinia", Tirane. Tel : +355 42251223 Cel :0682083807 ]]> Hostess (Kasiere) https://www.punajuaj.com/jobs/hostess-kasiere/ 12 Jul 2019 17:06:14 +0000
  Tashmë nën një manaxhim të ri, kërkojme të rekrutojmë personelin më të kualifikuar, me pagat më të mira në treg, kushte shum te mira pune! Për një nga restorantet me prestigjoze të kompleksit tone kërkojme: Hostess (Kasiere) Per me teper informacion ju lutemi dergoni cv-te tuaja me foto ne adresen taiwan_shpk@yahoo.com ose mund te paraqiteni personalisht ne zyrat e Kompleksit "Taiwan" me nje foto ne adresen: Parku "Rinia", Tirane. Tel : +355 42251223 Faleminderit!
    ]]>
  Graphic Designer https://www.punajuaj.com/jobs/graphic-designer-3/ 12 Jul 2019 16:51:56 +0000 Graphic Designer ALPHA SOFT kerkon Graphic Designer per pune me kohe te plote, me njohuri shume te mira ne: Illustrator, Adobe Photoshop dhe After Effects. Kriteret/Kualifikimet:
  • Te kete njohuri shume te mira ne programet Photoshop, InDesign, Illustrator, dhe After Effects.
  • Te kete perfunduar arsimin e larte
  • Te kete eksperience pune
  • Te jete Konstruktiv dhe I afte te punoje ne grup.
  Për të aplikuar për këtë pozicion:
  • Dërgoni CV-në tuaj me fotografi dhe portfolio te puneve tuaja në: hr@alpha-soft.al
  Vizitoni www.alpha-soft.al për më tepër informacion.]]>
  Vajza promocioni https://www.punajuaj.com/jobs/vajza-promocioni/ 12 Jul 2019 13:24:55 +0000 iconalbania@gmail.com ose mund te na vizitoni ne adresen tone: Rr. "Myslym Shyri" afer karburant Alpet.]]> Operator Italisht https://www.punajuaj.com/jobs/operator-italisht/ 12 Jul 2019 13:22:55 +0000 hr@iconalbania.com contattare +355682063223 Oppure presentarsi presso i nostri uffici all’indirizzo: Rr. “Myslym Shyri” pas Karburant-it Alpet.]]> Operator/e SONDAGGI https://www.punajuaj.com/jobs/operator-e-sondaggi/ 12 Jul 2019 13:20:55 +0000
 • Serietà e correttezza
 • Flessibilita’ nei turni
 • Paga base 400 milla lek piu’ bonus variabili fino a 1000 €
 • Requisiti :
  • Ottimo livello della lingua italiana
  • Essere sociali e capaci a lavorare in gruppo
  • Avere ambizia di crescere proffessionalmente
  Gli interessati ci possono contattare al numeri 0682063223 , mandare un CV al indirrizzo hr@iconalbania.com oppure visitarci al indirizzo: Via “Myslym Shyri” dietro al distributore Alpet.]]>
  Teamleader TELECOM https://www.punajuaj.com/jobs/teamleader-telecom/ 12 Jul 2019 13:19:38 +0000 hr@iconalbania.com ose mund te na vizitoni ne adresen tone: Rr. “Myslym Shyri” afer Karburant Alpet. Cel. : 0682063223]]> Operatore TELECOM https://www.punajuaj.com/jobs/operatore-telecom/ 12 Jul 2019 13:18:01 +0000 Icon Albania e’ in cerca di : Agenti nella lingua italiana Requisiti: • Ottima conoscenza della lingua italiana • Capacità di lavorare in team • Disponibilità immediate a lavorare su turni full-time • Esperienza di almeno 1 anno in questa mansione • Il candidato ideale dovra avere approccio amichevole e motivazione. Si offre: • Stipendio mensile (fisso) + bonus ai massimi livelli di mercato • Crescita Professionale Gli interessati possono mandare un CV al seguente indirizzo: Via "Myslym Shyri" dietro al Carburante Alpet oppure potete chiamarci al numero 0682063223.]]> Operator telefonik https://www.punajuaj.com/jobs/operator-telefonik/ 12 Jul 2019 13:15:56 +0000 hr@iconalbania.com Cel:0682063233 iCON Albania, la porta delle tue opportunita'!]]> Kordinatore Shitjesh https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitje-2/ 12 Jul 2019 08:56:07 +0000 Tirane, ofroj vend pune Koordinatore shitjesh GLOBEX sh.p.k. eshte i hapur per punesime. Kerkohen persona te motivuar dhe te afte te kontribuojne ne rritjen e metejshme te kompanise dhe zhvillimin e tregut. GLOBEX sh.p.k. prezanton nje eksperience 19-vjecare ne tregtimin e produkteve ushqimore ne te gjithe territorin. Zoterojme ne portofolin tone nje game te gjere produktesh ekskluzive. Ne partneritet me rrjete nderkombetare distribucioni, vazhdimisht prezantojme ne treg produkte te reja dhe me cilesi te larte. Aktualisht, kerkojme personel per pozicionin Koordinatore shitjesh. Detyrat dhe Pergjegjesite: - Prezantimi dhe orientimi i saktë per produktet qe kompania ofron për klientët sipas nevojave të tyre. - Aftësi të kuptojë dhe të komunikojë për çdo detaj në lidhje me kërkesat e klientëve. - Të mbajë kontakte të rregullta (duke përfshirë dhe komunikimin me telefon) me klientët, te rinj dhe ekzistues - Të menaxhoje dhe realizoje te gjithe procesin e shitjes dhe porosise se klientit, - Te realizoje oferta te personalizuara per klientet bazuar ne kerkesat e klienteve. - Te monitoroje afatet e pagesave te klienteve debitore. Kualifikimet: - Te kete mbaruar Arsimin e Larte - Te kete eksperienca te meparshme pune minimalisht 2 vjet - Te jete e rregullt, serioze dhe te kete aftesi te mira komunikimi - Te njohe shume mire programet baze Office (avantazh njohja e programit Financa 5) - Te kete aftesi menxhuese e vendimarrese - Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze Si të aplikoni: Për të aplikuar për ketë mundësi, ju lutem dergoni CV tuaj, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën: hr@globex.al Tek ne Cv-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë. Cel. : 068 407 6004]]> Financiere https://www.punajuaj.com/jobs/ekonomiste__trashed/ 12 Jul 2019 08:56:06 +0000 Financiere GLOBEX sh.p.k. eshte i hapur per punesime. Kerkohen persona te motivuar dhe te afte te kontribuojne ne rritjen e metejshme te kompanise dhe zhvillimin e tregut. GLOBEX sh.p.k. prezanton nje eksperience 25-vjecare ne tregtimin e produkteve ushqimore ne te gjithe territorin. Zoterojme ne portofolin tone nje game te gjere produktesh ekskluzive. Ne partneritet me rrjete nderkombetare distribucioni, vazhdimisht prezantojme ne treg produkte te reja dhe me cilesi te larte. Aktualisht, kerkojme personel per pozicionin: Financiere Pergjegjesite: •Planifikon, drejton dhe koordinon aktivitetet financiare të punonjësve në zyra dhe departamente. •Ka përgjegjësi të ndërtojë një sistem raportimi financiar sipas kërkesave të menaxhimit të lartë. •Administron procedurat e kontabilitetit dhe garanton saktësinë e regjistrimit të veprimeve financiare. •Përgatit raportet financiare sipas akteve ligjore në fuqi, rregullave të kompanisë. •Në plan afatmesëm të luajë rol koordinues dhe të asistojë menaxhimin e lartë në përgatitjen e buxhetit të kompanisë. •Mbikëqyr rrjedhën e parasë dhe instrumentat financiarë, duke bërë edhe pagesat përkatëse sipas datave të caktuara. •Bën raportime ditore te eprori i drejtpërdrejtë. Kriteret baze: •Të ketë përfunduar studimet në Fakultetin Ekonomik •Të njohë shumë mirë legjislacionin fiskal. •Të ketë eksperiencë pune (minimalisht 5 vjet ). •Të zotërojë njohuri të programeve të Kontabilitetit. •Të jetë serioze dhe e përgjegjshme në punë. •Të zotërojë gjuhën angleze. Duhet te kete patente makine Kushtet e punes:
  • Page e kenaqshme
  • Kushte te mira pune
  • Transporti i siguruar nga kompania
  Forma e aplikimit: Te gjithe te interesuarit jane te lutur te dergojne nje Curriculum Vitae (CV) ne adresen: hr@globex.al Do te kontaktoheni ne rast selektimi paraprak per nje mundesi intervistimi. Ju faleminderit! Cel. : 068 407 6004]]>
  Konsulent Imobiliar https://www.punajuaj.com/jobs/konsulent-imobiliar/ 12 Jul 2019 07:59:40 +0000 CENTURY 21 PREMIUM PO KERKON KONSULENTE IMOBILIARE! Century21 Premium, si pjesë e kompanise Century21 Albania, lider ne tregun imobiliar ne Shqiperi, po kerkon kandidate per Konsulente Imobiliar. Kriteret e perzgjedhjes: - Eksperience ne shitje ne sektorin imobiliar, bankar dhe jo vetem - IntegritetAftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese - Aftësi të mira për të punuar në grup Arsim i larte - Njohuri te nje gjuhe te huaj - Njohuri te mira te Microsoft Office - Mosha mbi 25 vjec Benefitet e konsulentit imobiliar -Te ardhura mujore shume te mira nga 300 - 2000 eu -Trajnime profesionale brenda dhe jashte shtetit -Pune ne grup dhe mundesi rritje profesionale - Vete-menaxhim i kohes - Bonuse Nëse e ndien veten të përfshirë dhe të interesuar, dërgo CV në: info@c21premium.al Cel. : 0672484182]]> ACCOUNT MANAGER  https://www.punajuaj.com/jobs/inxhinier-miniere/ 11 Jul 2019 16:01:55 +0000 DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale. Jeni individë në kërkim të karrierës tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur. Në emër të një agjensie të suksesshme që operon në fushën e marketingut dhe të konsulencës, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

  ACCOUNT MANAGER 

  DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË
  • Ndertimi dhe mbajtja e marredhenieve afatgjata me klientet;
  • Mirembajtja e klientet aktual;
  • Monitoron dhe menaxhon proceset e punes per kryerjen e cdo sherbimi te kerkuar nga klientet;
  • Identifikon nevojat e klientit dhe pergatit projekt propozime;
  • Identifikon targetin e klienteve potencial dhe kujdeset per ecurine e shitjeve te e sherbimeve te kompanise me stafin e shitjeve;
  • Pergatit strategji per gjenerimin e klienteve te rinj;
  • Pergatitja e raporteve te ndryshme per klientet dhe kompanine.
  KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA Edukimi: Te kete perfunduar arsimin e larte, preferuar ne deget Ekonomi/ Marketing. Eksperiencë Pune: Te kete eksperience pune ne marketing ose menaxhim minimalisht 1 vit. Aftësi:
  • Te jete mbi 25 vjec;
  • Te kete njohuri shume te mira kompjuterike;
  • Te njoh dhe shkruaj shume mire gjuhen shqipe;
  • Te kete njohuri te gjuhes angleze;
  • Te kete aftesi shume te mira komunikimi dhe ne ndertimin e marredhenieve te suksesshme mes paleve;
  • Te kete aftesi te mira per te zhvilluar dhe per te dhene prezantime;
  • Te jete i/e afte te punoje ne grup dhe te koordinoje procese pune;
  • Do te kene perparesi kandidatet te cilet kane kualifikime dhe trajnime ne fushen e marketingut.

  Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: rekrutime@dimensionhr.al

  Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

  JU MIRËPRESIM! 

  ]]>
  Full Stack Developer https://www.punajuaj.com/jobs/full-stack-developer/ 11 Jul 2019 10:31:00 +0000 https://morix.al/open-positions/]]> Promotore https://www.punajuaj.com/jobs/promotore/ 10 Jul 2019 14:33:05 +0000 Kërkojmë: Promotore Nr i vendeve të lira: 1 (nje)
  Përgjegjësitë/Detyrat -Prezanton dhe jep informacion mbi produktin -E aftë të krijojë një imazh pozitiv dhe të drejtojë konsumatorin drejt produktit -Identifikon interestimin e konsumatorit dhe kupton nevojat e tij  -Raporton informacionin e mbledhur gjatë promocioneve (nivelin e interesimit, pyetjet, numrin e produkteve të shpërndara etj)  Profili -Studentë ose të sapodiplomuar -Aftësi për të kuptuar nevojat e konsumatorit  -Aftësi shumë të mira prezantuese dhe shitje -E aftë të komunikojë me tipe të ndryshme personaliteti  -Aftësi shumë të mira komunikuese -Përvojë e mëparshme e ngjashme (por jo e domosdoshme) Dërgoni CV tuaj në adresën hr@add.al ose aplikoni në faqen tonë add.al duke shënuar pozicionin për të cilin aplikoni.
  ]]>
  RESTAURANT MANAGER https://www.punajuaj.com/jobs/staf-restoranti/ 10 Jul 2019 14:11:44 +0000
  RESTAURANT MANAGER The RM has overall responsibility for managing daily operations of a single restaurant ensuring delivery on guest satisfaction and ensuring desired restaurant outcomes. The RM leads the restaurant management team and oversees the financial controls, operations, people development, guest service and Burger King Compliance within restaurant across all shifts. This position interacts with restaurant team members, restaurant management, costumers, and members of the fields operations team and outside vendors. PRIMARY DUTIES AND RESPONSIBILITIES:
  • Instructs, trains, coaches and develops the restaurant team to create an environment where enthusiastic people are recognized and rewarded for achieving organizational and personal goals;
  • Trains new management employees to develop and supervise the crew;
  • Responsible for the overall recruiting and hiring of hourly employees;
  • Ensures the appropriate staffing of restaurant team to maximize customer service and sales efforts;
  • Works to maximizes sales and profits within the restaurant;
  • Responsible for all cash controls and enforcement of Company policies;
  • In conjunction with the district manager, prepares and executes local store marketing, merchandising, sales and promotional efforts to increase sales volume and guest traffic;
  • Responsible for ordering, accounting and maintenance of all food and paper inventories;
  • Assures that all safety and security procedures are followed within the restaurant;
  QUALIFICATIONS:
  • 2-4 yrs. Supervisory or Management experience from a restaurant environment;
  • The ability to train, guide and lead management staff;
  • The ability to work with a high degree of independence and discretion;
  • The ability to work flexible hours;
  • Proficiency in English Language;
  • Good problem solving techniques;
  • Good written, verbal, math and interpersonal skills;
  • Good organization and time-management skill;
  • Valid driver’s license;
  You are fired up for the job and you want to work with dedicated people as part of a great team? Apply today if you are ready to take the lead and the responsibility. Start your career at BURGER KING ®! We look forward to receiving your detailed, written CV by email: hr@burgerking.al till 17/07/2019. We kindly inform you that we will contact only chosen candidates.
  ]]>
  Software developer https://www.punajuaj.com/jobs/software-developer/ 09 Jul 2019 18:45:28 +0000 Work at Home position in US, working hours 18:00-03:00 Albanian time. Must-have: Experience in developing iOS or Android applications with React Native, Familiarity with state/data management libraries (redux/mobx), Deep knowledge of the latest js standards, Knowledge of testing frameworks (jest/detox), Familiarity with debugging tools, Ability to work with with iTunes Connect and Google Play Store, Ability to work with Apple Developer Center, Familiarity with iOS and Android capabilities, Familiarity with the platforms' basic features, such as location services, push notifications, etc., Experience in 3rd party services integration, Experience in integrating Swift/Objective-C/Java libraries with React Native, Experience with implementation of mobile apps on to servers Good command of English. Also: You can effectively search for information you need, You have communication skills sufficient to work with a team and with clients, You love to be in charge of the project you are working on. Nice-to-have: One or more Android or iOS apps published in Google Play or App Store, Basic knowledge on code signing on Android and iOS, Basic knowledge on debugging tools for iOS and Android, Good knowledge on project configuration in Xcode and Android Studio, Knowledge of architectures, trends and emerging technologies, Experience in modern software development practices and tools Nice-to-haves: one or more Android or iOS apps published in Google Play orApp Store, basic knowledge on code signing on Android and iOS, basic knowledge on debugging tools for iOS and Android, good knowledge on project configuration in Xcode and AndroidStudio, knowledge of architectures, trends and emerging technologies, experience in modern software development practices and tools Barrister Global Services Network offers: · Professional and personal development in a very dynamic company. · Competitive Salary. · A diverse workplace that encourages collaboration and long-term career paths. All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview. Cel : 0676956556]]> Mobile App developer advert(Android&Apple) https://www.punajuaj.com/jobs/mobile-app-developer-advertandroidapple/ 09 Jul 2019 18:41:57 +0000 Mobile App developer advert(Android&Apple) Work at Home position in US, working hours 15:00-00:00 Albanian time. Must-have: Experience in developing iOS or Android applications with React Native, Familiarity with state/data management libraries (redux/mobx), Deep knowledge of the latest js standards, Knowledge of testing frameworks (jest/detox), Familiarity with debugging tools, Ability to work with with iTunes Connect and Google Play Store, Ability to work with Apple Developer Center, Familiarity with iOS and Android capabilities, Familiarity with the platforms' basic features, such as location services, push notifications, etc., Experience in 3rd party services integration, Experience in integrating Swift/Objective-C/Java libraries with React Native, Experience with implementation of mobile apps on to servers Good command of English. Also: You can effectively search for information you need, You have communication skills sufficient to work with a team and with clients, You love to be in charge of the project you are working on. Nice-to-have: One or more Android or iOS apps published in Google Play or App Store, Basic knowledge on code signing on Android and iOS, Basic knowledge on debugging tools for iOS and Android, Good knowledge on project configuration in Xcode and Android Studio, Knowledge of architectures, trends and emerging technologies, Experience in modern software development practices and tools Nice-to-haves:  one or more Android or iOS apps published in Google Play orApp Store, basic knowledge on code signing on Android and iOS, basic knowledge on debugging tools for iOS and Android, good knowledge on project configuration in Xcode and AndroidStudio, knowledge of architectures, trends and emerging technologies, experience in modern software development practices and tools Barrister Global Services Network offers: · Professional and personal development in a very dynamic company. · Competitive Salary. · A diverse workplace that encourages collaboration and long-term career paths. All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview. Cel : 0676956556]]> Sales Director https://www.punajuaj.com/jobs/sales-director/ 09 Jul 2019 18:26:42 +0000 Now Hiring in Durres USA Based Company!!! 1 Agent required to work Monday through Friday. Shift: 8 a.m-5 p.m CST/ 3 p.m-12 a.m AL Or: 9 a.m-6 p.m CST/ 4 p.m-1 a.m AL Sales Director Position Summary: Sales Director is responsible for the growth of existing business from customers and the development of new business from new customers. Build a pipeline and deliver solid prospects to Business Development team and Sales Team. Responsible for forecasting, measuring, analyzing and reporting on the impact of sales generation. Principal Duties and Responsibilities:
  • Responsible for lead generation strategy to acquire customer opportunities.
  • Develop sales strategies.
  • Provide leadership communication to all members of the sales initiative.
  • Track progress of overall sales efforts, with goals and deliverables of each team member.
  • Develop and present pipeline reporting including detailed analysis of all results
  • Interact with all areas of the business to facilitate opportunities
  • Build credible and solid relationships with internal departments, OEMS, existing and prospective customers to insure highest ROI
  • Quantify the cost versus the ROI on a quarterly basis and other budget initiatives
  Required Skills and Experience:
  • Verifiable experience in sales with dual emphasis on direct, individual sales while managing the sales team
  • Five plus years leading a sales team
  • Superior knowledge of a variety of Network, Workstation, Laptop and Server Hardware
  • Experience with various sales platforms and tools a plus.
  • Creativity to be able to analyze client needs and translate them to a service offering
  • Problem Solving Skills, Ability to Multi-Task, Superior Listening Skills with attention to details
  • Able to Deliver in Fast Paced, Challenging Environment
  • Able to work independently
  • Able to work as needed outside of traditional business hours to meet deadlines
  Join A Proven Industry Leader: Barrister Global Services Network, Inc. is the nation’s oldest and largest woman-owned IT services company. We focus on quality-driven IT services support globally by providing small, medium and large businesses, and their partners, with sole-sourced hardware repair, maintenance, installation and project services. Our employees are the best in the industry. Intrigued? We would like to talk with you to explore having you become a member of our exclusive group of service professionals. MUST ATTACH RESUME WHEN RESPONDING TO THIS AD.All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview.]]>
  Program Manager https://www.punajuaj.com/jobs/program-manager/ 09 Jul 2019 18:25:11 +0000 Now Hiring in Durres USA Based Company!!! 1 Agent required to work Monday through Friday. Shift: 8 a.m-5 p.m CST/ 3 p.m-12 a.m AL Or: 9 a.m-6 p.m CST/ 4 p.m-1 a.m AL Program Manager Position Summary: Program Manager owns a specific account and/or set of specific accounts. The individual will build and manage a high caliber team of Service Delivery Manager. The goal of this position is to assure highest possible customer satisfaction for the accounts owned. Principal Duties and Responsibilities:
  • Interact with clients to understand the service offering goal to be accomplished
  • High touch contact with the client and the end user
  • Provide leadership communication to all areas of the business involved in delivering the service
  • Track progress of each service delivery offering, insuring a superior customer experience
  • Provide reporting for quarterly business reviews and other client centered reporting requirements
  • Manage a team of direct reports. Direct, train, coaching and discipline of the team.
  • Explore additional opportunities with current accounts and engage with sales and development to encourage additional growth within current accounts.
  Required Skills and Experience:
  • Verifiable experience in management of a program
  • BA/BS in Business Management/Computer Science a plus
  • Knowledge of a variety of Network, Workstation, Laptop and Server Products
  • Excellent verbal and written communication skills.
  • Solid strategic account management skills.
  • Creativity to be able to analyze client needs and translate them into a service offering
  • Problem Solving Skills, Ability to Multi-Task, Superior Listening Skills with attention to details
  • Attention to Detail and Able to Deliver in Fast Paced, Challenging Environment
  • Able to work independently
  • Able to work as needed outside of traditional business hours to meet deadlines
  Join A Proven Industry Leader: Barrister Global Services Network, Inc. is the nation’s oldest and largest woman-owned IT services company. We focus on quality-driven IT services support globally by providing small, medium and large businesses, and their partners, with sole-sourced hardware repair, maintenance, installation and project services. Our employees are the best in the industry. Intrigued? We would like to talk with you to explore having you become a member of our exclusive group of service professionals. MUST ATTACH RESUME WHEN RESPONDING TO THIS AD.All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview.]]>
  Project Manager https://www.punajuaj.com/jobs/project-manager/ 09 Jul 2019 18:24:14 +0000 Now Hiring in Durres USA Based Company!!! 1 Agent required to work Monday through Friday. Shift: 8 a.m-5 p.m CST/ 3 p.m-12 a.m AL Or: 9 a.m-6 p.m CST/ 4 p.m-1 a.m AL Project Manager Position Summary: Interact with client and service delivery team to insure project goals are met timely. Exercise functional authority to develop the project plan, build the deliverable team, manage the project work flow and close out the project on time. Principal Duties and Responsibilities:
  • Interact with clients to understand the project goal to be accomplished
  • Utilize your technical skills and business knowledge to develop project plan
  • Provide leadership communication to all areas of the business involved in delivering the service
  • Daily management of deliverables insuring project is on track for timely satisfaction
  • Track progress of each aspect of the project, insuring a superior customer experience
  • Handle daily progress calls with clients and end users
  • Other duties as assigned
  Required Skills and Experience:
  • Verifiable experience in managing projects for end user customers
  • Project management education or certification a plus
  • Experience developing project plans and interacting individually and with a team to accomplish
  • Problem Solving Skills, Ability to Multi-Task, Superior Listening Skills with attention to details
  • Attention to Detail and Able to Deliver in Fast Paced, Challenging Environment
  • Able to work independently
  • Able to work as needed outside of traditional business hours to meet deadlines
  Join A Proven Industry Leader: Barrister Global Services Network, Inc. is the nation’s oldest and largest woman-owned IT services company. We focus on quality-driven IT services support globally by providing small, medium and large businesses, and their partners, with sole-sourced hardware repair, maintenance, installation and project services. Our employees are the best in the industry. Intrigued? We would like to talk with you to explore having you become a member of our exclusive group of service professionals. MUST ATTACH RESUME WHEN RESPONDING TO THIS AD.All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview.]]>
  Solutions Architect https://www.punajuaj.com/jobs/solutions-architect/ 09 Jul 2019 18:22:41 +0000 Now Hiring in Durres USA Based Company!!! 1 Agent required to work Monday through Friday. Shift: 8 a.m-5 p.m CST/ 3 p.m-12 a.m AL Or: 9 a.m-6 p.m CST/ 4 p.m-1 a.m AL Solutions Architect Position Summary: Work with business clients to explore their needs and develop a solution for their business challenge utilizing our unique, customizable service offerings. Principal Duties and Responsibilities:
  • Interact with clients to understand the service offering goal to be accomplished
  • Utilize your technical skills and business knowledge to craft service solutions
  • Provide leadership communication to all areas of the business involved in delivering the service
  • Track progress of each service delivery offering, insuring a superior customer experience
  • Other duties as assigned
  Required Skills and Experience:
  • Verifiable experience in developing client service offerings
  • Superior knowledge of a variety of Network, Workstation, Laptop and Server Hardware
  • Experience answering Requests for Proposals
  • Creativity to be able to analyze client needs and translate them to a service offering
  • Problem Solving Skills, Ability to Multi-Task, Superior Listening Skills with attention to details
  • Attention to Detail and Able to Deliver in Fast Paced, Challenging Environment
  • Able to work independently
  • Able to work as needed outside of traditional business hours to meet deadlines
  Join A Proven Industry Leader: Barrister Global Services Network, Inc. is the nation’s oldest and largest woman-owned IT services company. We focus on quality-driven IT services support globally by providing small, medium and large businesses, and their partners, with sole-sourced hardware repair, maintenance, installation and project services. Our employees are the best in the industry. Intrigued? We would like to talk with you to explore having you become a member of our exclusive group of service professionals. MUST ATTACH RESUME WHEN RESPONDING TO THIS AD.All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview.]]>
  Recruiting Manager https://www.punajuaj.com/jobs/recruiting-manager/ 09 Jul 2019 18:20:00 +0000 Now Hiring in Durres USA Based Company!!! 1 Agent required to work Monday through Friday. Shift: 10 a.m-7 p.m AL Overall Responsibility: Responsible for overall front office activities, including Identifying new hiring prospects, testing of new hires, 1st round interviewing before a management Final Interview. This job will require you to be on the Go recruiting English speakers at Local Schools, Coffee Shops, Public Areas of the Town Key Tasks and Responsibilities:
  • Manages the reception area to ensure effective testing and hiring standards are kept.
  • Supervises and coordinates overall administrative activities for Hiring of new Employees.
  • Responsible for new hire operations (such as distributing building access keys, new hire paperwork, etc.).
  • Participates as needed in special department projects.
  Job Skills and Requirements:
  • Communication Skills: You will be collaborating with co-workers, management, direct reports and in some cases customers. You will need to be able to listen and communicate effectively.
  • Leadership Skills: You are in charge of the support staff. You will need to motivate, discipline and resolve conflicts on a regular basis.
  • Bachelor’s degree or equivalent experience (at least two years in office management).
  Company culture is huge for Barrister and you will not strive in this environment unless you can adapt to change quickly, work in a non-structured team environment, and have the ability to work projects from start to finish. A successful candidate will be able to work in a fast paced environment and has the ability to take initiative if they see a gap; meaning someone who can seek out issues and tackle those issues and own them. MUST ATTACH RESUME WHEN RESPONDING TO THIS AD.All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview.]]>
  Office Help Desk Agent https://www.punajuaj.com/jobs/office-help-desk-agent/ 09 Jul 2019 18:17:08 +0000 Now Hiring in Durres, USA Based Company!!! 1 Agent required to work Monday through Friday. Shift: 8 a.m-5 p.m CST(3 p.m-12 a.m AL) Office Help Desk Agent Do you have something inside that makes you exceptional, never lets you settle and always pushes you towards excellence? Can you accurately answer these few questions? If so, YOU may just be the person we are looking for! - A BIOSHD-8 error indicates a problem with which component? - Which component of a printer causes image defects most often? - Accordion-style paper jams would indicate a problem with which component? Job Requirements:· Troubleshoot by performing an inquiry, triage and diagnose that leads to the repair of our customer’s computer, printer and/or server · Make the correct part determination for the repair · Hands on repair on printers, laptops, desktops, etc. Required Skills: · Experience with general PC hardware and/or networking · Working knowledge of commercial or residential printers/scanners · Strong problem solving skills with an ability to handle difficult customer calls · Ability to multi-task and work in a fast-paced environment · Comfortable with being on the phone all day · Ability to touch type at 35-40 wpm · Professional interpersonal and communication skills providing excellent customer service Education: · High School Graduate or GED · CompTIA certifications (A+ Hardware, Network+ and PDI) preferred but not required · CAT5 cabling experience a plus Barrister Global Services Network, Inc. is a fast paced, positive work environment that provides a culture of mutual respect and teamwork. MUST ATTACH RESUME WHEN RESPONDING TO THIS AD.All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview.]]> Customer Satisfaction Specialist https://www.punajuaj.com/jobs/customer-satisfaction-specialist/ 09 Jul 2019 18:13:02 +0000
  Now Hiring in Durres USA Based Company!!!1 Agent required to work Monday,Friday,Saturday and Sunday: ShiftMonday (2 AM - 1 PM) Friday (2 AM - 1 PM) Saturday (12 AM - 11 AM) Sunday (12 AM - 11 AM)   1 Agent required to work Tuesday-Thursday,Saturday and Sunday.Shift: Tuesday-Thursday 8p.m-4a.m CST(3a.m-11a.m)AL Saturday&Sunday 8a.m-5p.m CST (3p.m-12a.m) AL We are looking for passionate people who share our values and who are eager to learn; people who are innovative thinkers! Are you a person who wants to be challenged, who strives for excellence, who is committed and ready to work hard to give our clients an excellent customer service experience? If so, Barrister Global Services Network, Inc. has the perfect position for YOU!
  You will be responsible for:
  • Managing the relationship between the client and operations regarding all service related calls.
  • Proactively communicating with all parties involved.
  • Answering incoming queue calls.
  • Escalating any issues with tickets to management and/or clients.
  To be successful in this role you will have:
  • Previous customer service experience.
  • The ability to multi-task and work in a fast-paced environment.
  • Strong problem solving skills with an ability to handle difficult customer calls.
  • Professional interpersonal and communication skills.
  • Strong phone skills. Must speak clearly; majority of time is spent talking on a telephone.
  • Strong written communication skills; must be able to convey information in an effective and efficient manner.
  • Attention to detail with serious proofreading skills.
  Barrister's Mission Statement: Superior Service Solutions, Quality Managed, From Start to Finish. Barrister’s Values: Hard work, Integrity, Respect for others, Execution and Dependability. Barrister Global Services Network, Inc. is an equal opportunity employer. MUST ATTACH RESUME WHEN RESPONDING TO THIS AD.All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview. Cel : 0676956556
  ]]>
  Project Coordinators https://www.punajuaj.com/jobs/project-coordinators/ 09 Jul 2019 18:10:57 +0000 3 Agents required to work Monday-Friday as Projects Coordinators. Shifts: 1-8a.m-5p.m CST/ 3p.m-12a.m AL 2-10a.m-7p.m CST/5p.m-2a.m AL 12p.m-9p.m CST/7p.m-4a.m AL Description; -Jot Form chasing and uploading. All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview. Cel : 0676956556]]> Network admin & Exchange expert https://www.punajuaj.com/jobs/network-admin-exchange-expert/ 09 Jul 2019 18:08:51 +0000 Network admin & Exchange expert Agent required to work Monday-Friday . Shift: 15:00-00:00 AL 8:00-17:00 CST Description: -Performs technical assessments, analysis, configurations, testing, and documentation of new or existing systems. -Implements, maintains, and upgrades 3rd party Client-Server software application systems, including, but not limited to, Microsoft Server, Exchange, and Network administration. -Conducts excellent research as it pertains to a given set of solution requirements. -Acts as the primary subject matter expert for certain incoming projects, from selection to delivery and on-going support. -Analyzes and translates complex business requirements into a functional system design. -Uses knowledge of current applications, interfaces, and data structures to recommend solutions and provide input to business units. -Understands points of interaction and impact on other systems across the enterprise. -Manages the installation of maintenance/patches and software upgrades. -Ensure day-to-day operation and high availability of Wide Area Networks that span redundant data centers Ensure day-to-day operation of remote site LAN networks. -Implement, optimize, monitor and troubleshoot network connectivity and traffic flow utilizing network management and monitoring tools. -Monitor and respond to network outages and service requests to troubleshoot and remediate network issues. -Interface with local and remote site Managers and their teams to design network implementations, optimize traffic flow and troubleshoot server, client and application connectivity problems. -Install, configure, monitor and maintain a secure network infrastructure requiring high availability. -Support the procurement, installation, maintenance and support of all current and future network expansions and system implementations. -Maintain detailed network configuration documentation and facilitate changes in documentation and network monitoring as devices are added and retired from the network. Requirements: -2 years experience with various network infrastructures. -2 years experience with Microsoft Exchange Experience working with configuration, implementation and troubleshooting of: Virtual Local Area Networks (VLAN); Virtual ----Routing and Forwarding (VRF) implementations; Access Control Lists (ACLs) and/or firewall technologies; Dynamic Multipoint Virtual Private Network (DMVPN) tunneling; ---Quality of Service (QoS) markings; and various routing protocols, especially Open Shortest Path First (OSPF), Enhanced Interior Gateway Protocol (EIGRP), and Border Gateway Protocol (BGP). -Preferred experience with configuration and deployment of various firewall platforms. -Demonstrated ability to identify and troubleshoot network problems on a LAN or WAN. -Network monitoring and management experience using SNMP protocol and various Enterprise monitoring suites (i.e., SolarWinds Network Performance Monitor (NPM)). -Strong Exchange Administration experience highly preferred Experience with systems implementation projects. -System Administration best practices -Microsoft OS/Microsoft Office/Microsoft Exchange Microsoft SQL Server Disaster recovery best practices Networks, Circuits, Routers, etc. -Experience with Cisco IronPort (or other spam filter) preferred Some experience with RHEL or other Linux OS preferred Server inventories with server specifications and IP -addresses DNS/Active Directory/Group Policy All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview. Cel : 0676956556]]> Technician Support-HelpDesk Agent https://www.punajuaj.com/jobs/technician-support-helpdesk-agent/ 09 Jul 2019 18:07:16 +0000 2 PM - 11 PM Albanian Time 11 PM-7 AM Albanian Time The role is vital to every organization as its one of the critical position. At times it can be catastrophic if the windows server doesn’t respond on peak time. They provide end-to-end solutions to the stakeholders with the best productivity keeping in mind the IT security policy. Windows Server Engineers must possess a broad understanding of hardware and software technology and its application in the business environment including datacenter establishment. The Engineers suggest approvals about hardware and computer software development and its cost. Engineers retain the production change control plan and contribute to change control. Their main job profile involves designing and implementing computer systems, both software and network. Server professional ensures that the computer system responds efficiently to support the requirements of an organization. The following are the core job responsibilities:
  • To develop and maintain windows platform for the server as a host, connected with multiple clients (other computers)
  • Test and certify new versions of windows operating system providing better solution and integration for the application like VMware and SharePoint.
  • Integrate the server automation process either by custom scripts or via third-party solutions.
  • Implement regular checks for the status of servers including hardware and software.
  • Maintain and support multi-site windows environment along with hardware and software configuration.
  • Management of server migration when required by the client.
  • They should have the basic Understanding of LAN/WAN/VLAN, TCP/IP, UDP
  Systems or server engineers keep the computer networking system in an office setting by tracing server action, executes upgrades of software, maintains the computer system, which addresses the queries about technical issues, and improves the effectiveness by assessing computer network functions. The engineers finalize most of the work during normal business hours. Sometimes, with new system upgrades or server fixes, engineers complete the task through odd hours of the evening or on holidays. All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview. Cel : 0676956556]]>
  Manager https://www.punajuaj.com/jobs/manager/ 09 Jul 2019 18:04:39 +0000 Manager Job Requirements 
  • Knowledge and experience in business, supervision, and management.
  • Knowledge of the functions, operation, and mission of the specific department.
  • Better than average written and spoken communication skills.
  • Outstanding interpersonal relationship building and employee coaching and development skills.
  • Management experience in a team-oriented workplace preferred.
  • Demonstrated ability to lead and develop a department and department staff members.
  • Demonstrated ability to serve as a knowledgeable resource to the organization's management team that provides leadership and direction.
  • Excellent computer skills
  • Evidence of the ability to practice a high level of confidentiality.
  Education and Experience Required of the Manager
  • Minimum of a Bachelor's degree or equivalent in business or a departmentally related field.
  • A minimum of one year of responsible leadership experiences in management or supervisory positions.
  Barrister Global Services Network, Inc. is a fast paced, positive work environment that provides a culture of mutual respect and teamwork. Barrister's Mission Statement: Superior Service Solutions, Quality Managed, From Start to Finish. Barrister’s Values: Hard work, Integrity, Respect for others, Execution and Dependability. Barrister Global Services Network, Inc. is an equal opportunity employer. All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview. Cel: 0676956556]]>
  HR Recruiter https://www.punajuaj.com/jobs/hr-recruiter/ 09 Jul 2019 18:02:54 +0000 Work hours: Monday through Friday 3PM -12AM Durres,HR Recruiter Experienced HR Recruiter Work to our office. Barrister Global Services Network offers: · Professional and personal development in a very dynamic company. · Competitive Salary. · A diverse workplace that encourages collaboration and long-term career paths. All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview. Cel : 0676956556]]> Exp Construction AP https://www.punajuaj.com/jobs/exp-construction-ap/ 09 Jul 2019 18:01:07 +0000 Work hours: Monday through Friday 8AM-5PM CST (3PM -12AM AL) Experienced construction accounts payable team member. Must have a minimum of 3 years construction related AP experience. Must have documented QuickBooks experience. Role is permanent and full time. All interested candidates are invited to send their CVs under the email address: hr.albania@barrister.com All applications will be treated with high confidentiality. Only selected candidates will be invited for an interview. Cel : 0676956556]]> Banakier/e Bari https://www.punajuaj.com/jobs/banakier-e-bari/ 09 Jul 2019 12:44:30 +0000  Banakier/e Bari Detyrat dhe pergjegjesite:
  • Pergjegjes per pergatitjen e pijeve per klientet
  • Vlereson nevojat dhe preferencat e klienteve dhe jep rekomandime
  • Pergjegjes per te ofruar pije klasike por edhe miksime inovative qe tejkalon nevojat dhe pritshmerite e klienteve
  • Pergjegjes per furnizimet dhe inventarin e banakut
  • Pergjegjes per pastertine ne zonen e barit sipas standarteve
  • I fokusuar te klienti dhe kerkesat e tij dhe ruan efikasitetin ne pune duke mbajtur klientet te kenaqur ne cdo kohe
  • Bashkepunues dhe organizues me koleget per detyrat e perbashketa
  Profili i kandidatit:
  • Diploma ne Hoteleri-Turizem perben avantazh
  • 2 vite eksperience pune
  • Njohuri shume te mira ne miksimin e pijeve
  • Aftesi bashkepunuese e komunikuese
  • I afte te punoje ne mjedis me volum te larte pune e me ritme te shpejta
  • Te tregoje fleksibilitet ne realizimin e detyrave dhe ne orare
  Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV-te ne adresen: hr@dajtiekspres.com Afati i fundit i aplikimit eshte data 10 Korrik 2019 (Ju lutem te specifikoni ne subjekt te emailit pozicionin per te cilin aplikoni) Cel : +355672016919]]>
  Agjent Shitjesh – Tirane https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitjesh-3/ 09 Jul 2019 11:23:42 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group kerkon: Agjent Shitjesh ne terren per zonen e Tiranes Qellimi i Pozicionit: Sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen te cilen mbulon. Kualifikimet / Kërkesat 1. Të ketë mbaruar arsimin e mesëm 2. Minimumi 1 vit eksperiencë pune ne shitje 3. Të posedojë patentë të klasit B 4.Të jetë aftësi në shërbim klienti 5. Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi 6. Të jetë i orientuar drejt arritjes së rezultateve 7. Të jetë i aftë të punojë në grup Të interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail: punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358. Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.]]> SEO Internship https://www.punajuaj.com/jobs/seo-internship/ 08 Jul 2019 12:02:59 +0000 We are seeking a University student or recent graduate who wants hands on experience in Search Engine Optimization (SEO) at a fast growing digital agency (http://digitaconnect.com/) located in Tirana. The SEO intern will learn how to promote a website and help to make it appear high in search engine results by implementing SEO best practices and techniques. This is a unique opportunity to work closely with our SEO/SEM experts, graphic designers, developers and project managers to create innovative online marketing solutions. During the internship (3-6 months Full Time 9.00 - 18.00) you will learn how to: Coordinate with the web development team for the website on-page and off-page SEO.  Assist with optimizing content  Provide SEO execution of keyword research, reporting, internal link-building campaigns, conversion goals, on-page optimization, local search optimization, social media optimization, image/video optimization, and mobile search with varying difficulty  Manage day-to-day reporting, best practices, marketing materials, strategic plans and recommendations, and activity reports  This position requires the following skills, knowledge and experience: • General knowledge of HTML • Exceptional written and verbal communications skills • Ability to proactively overcome obstacles with minimal supervision • Excellent Italian language (both spoken and written) • Excellent English language (both spoken and written) We offer: • Professional growth in cutting edge technologies • Pleasant working environment • Possibility to work for us after the internship Please send an email with CV at: careers@digitaconnect.com]]> Perkthyes/e Copywriter Italisht https://www.punajuaj.com/jobs/perkthyes-e-copywriter-italisht/ 08 Jul 2019 12:00:54 +0000
  Digital Connect un'agenzia web in forte crescita con sede a Tirana, cerca copywriter/internet marketing specialist da inserire all'interno del team di Internet Marketing: Descrizione del lavoro Ai candidati verrà affidata la realizzazione di contenuti specifici come testi per pagine web, articoli per blog e publiredazionali su argomenti e tematiche differenti. In particolare è richiesta autonomia e proattività nella comprensione degli argomenti da trattare e di eventuali tematiche limitrofe da approfondire e la scelta del tono da utilizzare per i diversi tipi di target di utenza ed esigenze specifiche di marketing. Siamo alla ricerca di professionisti di buona cultura (diploma o laurea) con buone doti di copywriting, scrittura creativa e conoscenza della lingua italiana, predisposizione al lavoro di squadra, capacità di integrarsi in una struttura giovane e dinamica. Sede di lavoro: Tirana Particolarità Del Profilo Spiccate doti di comunicazione scritta e orale; Ottima conoscenza della lingua italiana; La buona conoscenza della lingua inglese e di altre lingue straniere sarà considerato un plus. Offriamo: Una retribuzione fissa mensile + Bonus Un ambiente di lavoro con reali possibilità di crescita e Formazione gratuita per il lavoro che svolgerete in azienda. Inoltre, imparerete le ultime novità sulle tecnologie Web come per esempio sull'Ottimizzazione per i Motori di Ricerca (SEO) e Social Media Marketing. Le persone interessate possono inviare il CV all'indirizzo: careers@digitaconnect.com *Tutti i candidati verranno presi in considerazione!
  ]]>
  Junior Web Developer-Designer (0-1 Year Experience) https://www.punajuaj.com/jobs/junior-web-developer-designer-0-1-year-experience/ 08 Jul 2019 11:58:02 +0000 Responsibilities:
  • Assist in developing and maintaining websites.
  • Test and troubleshoot pages on multiple browsers and platforms.
  • Complete website build-out from Photoshop to functional HTML.
  • Contribute to the overall Web Communication Strategy and special projects.
  • Other duties as assigned.
  Education and Experience:
  • Knowledge of HTML, CSS, jQuery and JavaScript.
  • Knowledge of PHP/MySQL
  • Knowledge of Adobe Photoshop preferred
  • Attention to detail, customer-service orientation, and creativity in problem-solving.
  • Ability to work in a team and to communicate in a clear way to provide training to staff and faculty.
  • Excellent knowledge of current web-design trends and techniques.
  • Knowledge of layout principles and design concepts.
  • Ability to thrive in a fast-paced environment.
  Full professional proficiency in Italian (C1)Basic proficiency in English We offer:
  • Training
  • Pleasant working environment
  • Competitive salary
  Please send your CV and Cover Letter at: careers@digitaconnect.com]]>
  Junior SEO Specialist (0-1 Year Experience) – Internet Marketing https://www.punajuaj.com/jobs/junior-seo-specialist-0-1-year-experience-internet-marketing/ 08 Jul 2019 11:56:04 +0000 SEO Specialist Responsibilities: 
  • Coordinate with website team for On-Site SEO
  • Assist in optimizing content
  • Provide SEO execution of keyword research; reporting; internal link building campaigns; conversion goals; on-page optimization; local search optimization; social media image/ mobile search with varying difficulty
  • Collect and analyze data and results, identify trends and insights.
  • Collaborate with copywriting teams to drive SEO in content creation
  • Improve search engine ranking
  Required Skills and Qualifications:
  • General knowledge of HTML
  • Excellent skills in verbal and written communications
  • Organizing skills to interpret complex data and generate ideas
  • Ability to proactively overcome challenges with minimal supervision
  • Excellent customer service
  Full professional proficiency in Italian (C1-C2) Basic proficiency in English (B1-B2) We offer: Pleasant working environment Competitive salary Please send your CV and Cover Letter at: careers@digitaconnect.com]]>
  Account Manager/Assistenza clienti https://www.punajuaj.com/jobs/account-manager-assistenza-clienti/ 08 Jul 2019 11:53:52 +0000 Descrizione del lavoro: Essere il principale punto di contatto e costruire relazioni a lungo termine con i clienti. Aiutare i clienti tramite e-mail, telefono e raccogliere il materiale nella fase di realizzazione dei servizi web o web marketing. Coordinarsi con il team di programmatori per la realizzazione dei siti web in base alle esigenze dei clienti. Sede di lavoro: Tirana Particolarità Del Profilo Spiccate doti di comunicazione scritta e orale;. Ottima conoscenza della lingua italiana C1/C2. Buona conoscenza dei principali strumenti informatici: Email/ MS Office. La buona conoscenza della lingua inglese e di altre lingue straniere sarà considerato un plus. Offriamo: Una retribuzione fissa mensile Un ambiente di lavoro con reali possibilità di crescita e Formazione gratuita per il lavoro che svolgerete in azienda. Gli interessati possono inviare il CV all'indirizzo: careers@digitaconnect.com Website: http://digitaconnect.com/]]> WordPress Developer https://www.punajuaj.com/jobs/wordpress-developer/ 08 Jul 2019 11:52:20 +0000 We are a fast growing creative web agency specialized in providing a full range of digital solutions. We are passionate about innovation and strive to give high-end services to help businesses improve their online presence and build their unique brand identity.  Digital Connect is recruiting a full time WordPress Developer responsible for both back-end and front-end development, including creating WordPress themes and plug-ins. Required Qualifications and Skills : · Proven 1+ years experience in creating and modifying WordPress Themes · Proficient skills in HTML & CSS and solid understanding of web standards and responsive design techniques; client-side web development scripting languages · Be familiar with jQuery and other JavaScript libraries · Proficiency in Photoshop, Illustrator or other visual design and wire-framing tools · Proficiency in using version control systems (VCS) such as Git and Github · Ability to solve problems creatively and effectively · Flexibility to work both independently and with a team to handle multiple tasks in a team environment and tight deadlines · Great organizational skills and ability to estimate time and level of effort for front-end development tasks Responsibilities:  · Develop software, upgrades/patches, and testing for WordPress sites · Develop responsive, standards-compliant HTML and CSS3 themes for WordPress · Install, test and debug WordPress plugins and develop new plugins as needed · Evaluate designs, wireframes and other deliverables during the design and user experience phase for potential development issues and flag problems appropriately · Conduct review of themes created by other developers · Conduct cross-browser and cross-device testing to ensure consistent display in major supported browsers on Mac, PC, iOS and Android platforms · Communicate the intricacies of complex web development issues · Review prototype functionality for internal purposes and clients · Review project documents Bonus Skills: Expertise with PHP development and network systems Knowledge with CSS preprocessors We offer: · Pleasant working environment · Competitive Salary Please send your CV and Cover Letter atcareers@digitaconnect.com]]> Paid Search Marketing Specialist – Google Adwords/Shopping https://www.punajuaj.com/jobs/paid-search-marketing-specialist-google-adwords-shopping/ 08 Jul 2019 11:50:12 +0000 Ruolo ed incarico Il candidato sarà inquadrato nel ruolo di “SEM Specialist”. Il candidato ideale ha esperienza con campagne SEM e Social ADS, conosce strategie, best practices e problematiche SEM, con spiccate capacità di:
  • Creazione e Gestione Campagne SEM,
  • Ottimizzazione delle performance di campagne online e analisi dei risultati
  • Capacità di lavorare in team con approccio positivo e proattivo
  Si richiede:
  • Esperienza nella gestione di campagne Adwords (search, display, shopping);
  • Esperienza nella promozione di ecommerce;
  • Conoscenza di Google Analytics e capacità nella creazione di report;
  • Conoscenza delle piattaforme CMS WordPress;
  • Ottime capacità comunicative e relazionali a più livelli;
  • Ottime capacità organizzative e di problem solving;
  • Conoscenza della lingua italiana livello C1/C2
  • Conoscenza della lingua inglese livello B1/B2
  Sono graditi:
  • Certificazione individuale Google Adwords e Analytics;
  • Conoscenza delle principali nozioni SEO;
  • Conoscenza di base dei linguaggi php, javascript, HTML5 e CSS 3;
  • Conoscenza del Tag Manager;
  Si offre:
  • Formazione gratuita per il lavoro che svolgerete
  • Opportunità di lavorare con grandi brand internazionali
  • Periodo di prova di 3 mesi + contratto a tempo indeterminato;
  • Opportunità di imparare le più avanzate e aggiornate tecniche SEO, SEM;
  • Ottime opportunità di crescita in un azienda in forte espansione.
  • Una retribuzione fissa mensile + Bonus
  Gli interessati possono inviare il CV all'indirizzo: careers@digitaconnect.com Website: http://digitaconnect.com/]]>
  ITALIAN SEO Specialist – Internet Marketing https://www.punajuaj.com/jobs/italian-seo-specialist-internet-marketing/ 08 Jul 2019 11:48:25 +0000 We are a fast growing creative web agency specialized in providing a full range of digital solutions. We are passionate about innovation and strive to give high-end services to help businesses improve their online presence and build their unique brand identity.  The selected candidate will be responsible for optimizing our clients' websites. SEO Specialist Responsibilities:  · Coordinate with website team for On-Site SEO · Assist in optimizing content · Provide SEO execution of keyword research; reporting; internal link building campaigns; conversion goals; on-page optimization; local search optimization; social media image/ mobile search with varying difficulty · Collect and analyze data and results, identify trends and insights. · Collaborate with copywriting teams to drive SEO in content creation · Improve search engine ranking Required Skills and Qualifications: · General knowledge of HTML · Basic Knowledge of Wordpress · Excellent skills in verbal and written communications · Organizing skills to interpret complex data and generate ideas · Ability to proactively overcome challenges with minimal supervision · Excellent customer service Full professional proficiency in Italian (C1) Basic proficiency in English (B1-B2) We offer: Training Pleasant working environment Competitive salary Please send your CV atcareers@digitaconnect.com]]> Internet Marketing Manager/SEO Specialist https://www.punajuaj.com/jobs/internet-marketing-manager-seo-specialist/ 08 Jul 2019 11:46:05 +0000
  Internet Marketing Manager/SEO Specialist - Salary (800 € - 1K€ NET) Digital Connect is a fast growing creative web agency specialized in providing a full range of digital solutions. We are passionate about innovation and strive to give high-end services to help businesses improve their online presence, build their unique brand identity and increase sales.  We have an opening position as a SENIOR Internet Marketing - SEO Specialist We’re experiencing rapid growth and need someone to take on SEO strategies and execution for clients across all kinds of industries. As an SEO specialist you will do analysis on accounts, provide content direction, build links for clients, and implement on-site strategy. Job Responsibilities: 
  • Coordinate with website team for On-site and off-site SEO
  • Assist in optimizing content
  • Provide SEO execution of keyword research; reporting; internal link building campaigns; conversion goals; on-page optimization; local search optimization; social media image/video optimization; mobile search with varying difficulty
  • Collect and analyze data and results, identify trends and insights in order to achieve maximum ROI in paid search campaigns
  • Collaborate with copywriting teams to drive SEO in content creation
  • Improve search engine ranking and traffic
  Internet Marketing Responsibilities:
  • Research web-copy
  • Create high-quality, coherent, consistent and comprehendible content
  • Create content that is optimized for search engines
  • Build relationships with websites to obtain quality links
  • Manage and post quality messages on Social Media channels (Facebook, LinkedIn, Twitter)
  • Drive traffic to the website by using high-end methods
  • Ensure website appears high on search engine rankings
  • Establish a stable online presence and monitor online reputation
  • Create Internet Ads
  • Manage, send and respond to emails to build client relationships
  • Promote customer feedback and optimize campaigns accordingly
  • Perform daily account management and of pay per click accounts on Google AdWords, Yahoo, Bing and other search platforms for a variety of clients.
  • Generate weekly and monthly client reporting for all major metrics, goals tracking, revenue tracking, and other paid search initiatives.
  Required Skills and Qualifications:
  • Excellent skills in verbal and written communication
  • Organizing skills to interpret complex data and generate ideas
  • Familiar with SEO tools;; Webmaster tools, Opensite Explorer, Google Analytics, etc.
  • Ability to proactively overcome challenges with minimal supervision
  • Excellent customer service
  • General knowledge of HTML/CSS/PHP/JAVASCRIPT General knowledge of Wordpress
  • Basic Proficiency in web programming
  • Basic Knowledge in graphics and video software (Adobe Photoshop)
  • Expertise in SEO (on and off Page)
  • Expertise in Pay-Per-Click marketing (Adwords Certified)
  • Expertise in Content Marketing
  • Experience with network diagnostics and Google Analytics (Google Analytics Certified)
  • Knowledge in RSS and feeds
  • Experience in blogging and Social Networking
  • E-mail marketing and Statistics
  • Strong sense of ownership, drive and urgency
  • Willing to tackle new projects with excitement
  • Loves working with and meeting new people
  • Looks at data and knows how to tell its story
  Experience
  • Minimum of 2-3 years agency or in-house SEO experience
  • 2-3+ Years Experience in SEO
  Full professional proficiency in Italian (C1-C2) Full professional proficiency in English (B2-C1-C2) We offer:
  • Pleasant Working Environment
  • Work with a team of experts
  • Opportunity to learn and grow
  • Bonuses based on performance
  • Competitive salary (800 € - 1K€ NET)
  Submit a cover letter and resume with the application. Applications received without may not be considered. Please send your CV and Cover Letter atcareers@digitaconnect.com
  ]]>
  Internet Marketing – SEO Specialist https://www.punajuaj.com/jobs/internet-marketing-seo-specialist/ 08 Jul 2019 11:43:28 +0000 Internet Marketing - SEO Specialist We are a fast growing creative web agency specialized in providing a full range of digital solutions. We are passionate about innovation and strive to give high-end services to help businesses improve their online presence and build their unique brand identity.  The selected candidate will be responsible for creating rich and high quality content for our clients' websites. SEO Specialist Responsibilities:  · Coordinate with website team for on site and off site SEO · Assist in optimizing content · Provide SEO execution of keyword research; reporting; internal link building campaigns; conversion goals; on-page optimization; local search optimization; social media image/video optimization; mobile search with varying difficulty · Collect and analyze data and results, identify trends and insights in order to achieve maximum ROI in paid search campaigns · Collaborate with copywriting teams to drive SEO in content creation · Improve search engine ranking Internet Marketing Responsibilities: · Research web-copy · Create high-quality, coherent, consistent and comprehendible content · Create content that is optimized for search engines · Build relationships with websites to obtain quality links · Manage and post quality messages on Social Media channels (Facebook, LinkedIn, Twitter) · Drive traffic to the website by using high-end methods · Ensure website appears high on search engine rankings · Establish a stable online presence and monitor online reputation · Create Internet Ads · Manage, send and respond to emails to build client relationships · Promote customer feedback and optimize campaigns accordingly · Perform daily account management and of pay per click accounts on Google AdWords, Yahoo, Bing and other search platforms for a variety of clients. · Generate weekly and monthly client reporting for all major metrics, goals tracking, revenue tracking, and other paid search initiatives. Required Skills and Qualifications: · Excellent skills in verbal and written communications · Organizing skills to interpret complex data and generate ideas · Ability to proactively overcome challenges with minimal supervision · Excellent customer service · General knowledge of HTML · Proficiency in web programming · Knowledge in graphics and video software · Expertise in SEO · Expertise in Pay-Per-Click marketing · Expertise in Content Marketing · Experience with network diagnostics and Google Analytics · Great usability skills · Knowledge in RSS and feeds · Experience in blogging and Social Networking · E-mail marketing and statistics Full professional proficiency in Italian Full professional proficiency in English  We offer: Pleasant working environment Competitive salary Please send your CV and Cover Letter atcareers@digitaconnect.com]]> Copywriter English https://www.punajuaj.com/jobs/copywriter-english/ 08 Jul 2019 11:40:58 +0000
  Digital Connect, one of the best Digital Agencies in Albania (http://digitaconnect.com/), is looking for a copywriter of English language to join the Internet Marketing. This is a unique opportunity to work closely with our SEO/SEM experts, graphic designers, developers and project managers to create innovative online marketing solutions for our US & UK based customers. Responsibilities:
  • Write high quality content in English.
  • Assist with optimizing content.
  • Work with the web development team for the website on-page and off-page SEO.
  • Manage day-to-day reporting, best practices, marketing materials, strategic plans and recommendations, and activity reports.
  This position requires the following skills, knowledge and experience:
  1. Excellent English language (both spoken and written)
  2. Exceptional written and verbal communications skills
  3. Ability to proactively overcome obstacles with minimal supervision
  4. Knowledge of Italian & French language is considered a plus
  We offer:
  1. Professional growth in cutting edge technologies
  2. Competitive salary
  3. Pleasant working environment
  Please send your CV and Cover Letter atcareers@digitaconnect.com Only shortlisted candidates will be contacted for an interview.
  ]]>
  CONSULENTE TELEFONICO – SALES SPECIALIST – TELEMARKETING https://www.punajuaj.com/jobs/consulente-telefonico-sales-specialist-telemarketing/ 08 Jul 2019 11:39:07 +0000 CHI CERCHIAMO  Siamo alla ricerca di un venditore per il nostro Teleselling in Albania/Kosovo. La figura che cerchiamo deve aver maturato esperienza nella vendita, sia face-to-face che telefonica e avere spiccate doti di vendita. Dovrà essere un nativo digitale o comunque essere in grado di confrontarsi con prodotti digitali da vendere. Dovrà essere estroverso e sapersi relazionare con le persone. E’ inoltre importante una pronuncia molto buona in almeno una delle lingue di selezione che al momento sono:
  • Italiano
  • Tedesco
  • Inglese
  • Francese
  • Spagnolo (secondario)
  • Portoghese (secondario)
  Verrà assegnato a progettualità digitali di vendita e verrà inserito in un team di vendita in forte espansione. Verrà formato e seguito da manager di alto profilo e monitorato sulla base di KPIs specifici. La selezione verrà effettuata sulla base dei seguenti Key Factors:
  • Esperienza maturata
  • Livello accertato di conversazione
  • Capacità di interazione
  • Conoscenza dell’ecosistema digitale
  Sulla base dei Key Factors la figura potrà essere inquadrata come Specialist o Team Leader. Si offre contratto indeterminato con possibilità di crescita e forti incentivi sulle vendite. Mansioni:
  • Acquisizione disco vendita
  • Vendita di prodotti digitali
  • Welcome call post-vendita con il cliente
  • (eventuale) produzione di soluzioni digitali semplici
  • (eventuale) gestione di team di vendita
  • (eventuale) vendita di prodotti digitali di piu’ alto profilo
  Requisiti:
  • Proattività, entusiasmo sono key factors
  • Esperienza maturata nella vendita in call center
  • Esperienza maturata nella vendita digitale è un forte plus
  • Conoscenza del mondo digital è un forte plus
  • Laurea, diploma o background in discipline legate alle comunicazione digitale è un plus ma si valuta qualsiasi titolo di studio
  • Ottima conoscenza della lingua per la quale si applica
  • Conoscenza dei principali software windows (excel, word)
  • Spiccata capacita’ di problem solving
  • Senso di responsabilita’ verso il progetto ed il team
  Le persone interessate possono inviare il CV all'indirizzo: careers@digitaconnect.com  *Tutti i candidati verranno presi in considerazione!]]>
  Specialist Trajnimesh https://www.punajuaj.com/jobs/specialist-trajnimesh/ 08 Jul 2019 10:57:35 +0000 MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Specialist Trajnimesh Qellimi i Pozicionit: Menaxhon procesin e vleresimit te performances dhe procesin e trajnimit te punonjesve te rinj ne kompani. Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Ndihmon në procesin e vlerësimit të performancës duke respektuar proceduren e vlerësimit të performancës (në përfundim të periudhës së provës dhe në fund të vitit).
  • Vlerëson dhe rishikon performancën e punonjësve, duke u siguruar për një proces të drejtë të vlerësimit
  • Ndjekjen e procedurës së trajnimeve për cdo punonjës të ri në kompani.
  • Propozon ide te reja per te permiresuar proceset e Burimeve Njerezore.
  • Ndihmon në procesin e identifikimit te pozitave kyqe brenda kompanisë.
  • Në koordinim me departamentin e BNJ në bazë të të gjeturave që dalin nga Vlerësimi i Nevojave për Trajnim të zëvendësuesve potencialë, identifikon trajnimet e nevojshme për ngritjen e kapaciteteve të tyre.
      Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:  Diplome Universitare (Preferohet Administrim Bisnes/Shkenca Sociale) Eksperiencë pune: Te pakten 3 vite ekperience te meparshme ne pozicione te ngjashme. Aftësite:
  • Aftesi te shkelqyera komunikuese.
  • Aftesi shume te mira ne zgjidhjen e problemeve dhe marrjen e vendimeve.
  • Aftesi per te menduar ne menyre proactive.
  • Aftesia per te ruajtuar informacionin konfidencial.
  • Ndjenje pergjejgjesie.
  • Aftesi per te punuar ne ngarkese.
  • Aftesi shume te mira nderpersonale dhe organizacionale.
    Aftesi te tjera:  
  • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
  • Njohuri shumë të mira kompjuterike.
    Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni dokumentet e me poshte permendura: 1. CV te detajuar 2. Leter Interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim:
  1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania
  ]]>
  Addetti Telefonici Inbound https://www.punajuaj.com/jobs/addetti-telefonici-inbound/ 08 Jul 2019 10:18:40 +0000 100 Consulenti telefonici Servizio Clienti Il consulente telefonico sarà inserito nel Team Servizio Clienti BConnect e, in seguito ad una formazione specifica, gestirà le chiamate in entrata per uno dei più importanti servizi di telefonia.  Ritieni di possedere i seguenti requisiti? - Titolo di studio superiore; - Esperienza pregressa nel settore;  - Ottime capacità comunicative; - Forte motivazione e orientamento al raggiungimento dei risultati;  - Buona conoscenza dei principali strumenti informatici;  - Buona conoscenza della lingua italiana livello B2. Entra a far parte del nostro Team! Oltre ad un ambiente dinamico e stimolante ti offriamo:  - Un coach dedicato e formazione retribuita;  - Turno lavorativo dalle 06:00-01:00;  - Compenso variabile;  - Incentivi al raggiungimento degli obbiettivi;  Invia il tuo curriculum all'indirizzo: recruiting@bconnect.al  Sede di lavoro: Rr. Xhanfize Keko (vicino ex profarma,) Tirana La ricerca ha carattere di urgenza.]]> Menaxher Shitjesh https://www.punajuaj.com/jobs/menaxher-shitjesh/ 08 Jul 2019 09:53:18 +0000
  BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj punonjës të kualifikuar në pozicionin e Menaxher Shitjesh Tirane. Detyrat/Pergjegjësitë:
  • Ndërmerr dhe koordinon zhvillimin e plan veprimeve për të rritur shitjet dhe gjetjen e pikave të reja.
  • Mban të dhëna të sakta dhe pergatit raportet mbi aktivitetin ne zonën e tij.
  • Ndjek tendencën dhe lëvizjet në treg.
  • Asiston në zhvillimin e planeve vjetore të shitjeve me objektiva dhe targete të përcaktuara qartë
  • menaxhimi i klientëve kryesorë
  • kontroll në terren
  • raportim me drejtuesit kryesorë të kompanisë
  Kualifikime/ Kërkesa:
  • Diplomë e Shkollës së Lartë, preferohet në Menaxhim.
  • Minimum 5 vjet eksperience ne fushen shitjes dhe menaxhimit.
  • Eksperience ne menaxhim
  Aftësite:
  • Aftësi shumë të mira komunikuese
  • Aftësi shumë të mira negociuese
  • Aftësi analizuese.
  • Aftësi shumë të mira për të punuar në grup.
  Raportimi : Raporton Tek Drejtori I Shitjeve. Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne email: info@bbdshpk.com
  ]]>
  Agjent Shitje HORECA https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitje-horeca/ 08 Jul 2019 09:49:46 +0000
  BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj punonjës të kualifikuar në pozicionin e Agjent Shitje HORECA (mashkull) Detyrat:
  • Merr porositë tek klientët ekzistues në zonë dhe promovon produktet e kompanisë dhe kryen shitje me POS direkte për këto produkte,
  • Koordinon dhe ekzekuton aktivitetet e marketingut për të gjithë portfolin.
  • Koordinon përgatitjen e të gjithe fushates marektingut.
  • Promovon produktet ne zonen e caktuar
  • Përgjegjës për Krijimin dhe Përditësimin e Databazës ne terren
  • Përgjegjës për përgatitjen dhe përditësimin e bazës së të dhënave të konkurrentëve.
  • Raporton ne menyre te sakte analizen e te dhenave dhe raporton sipas kerkesave te supervizorit
  Kerkesat :
  • Diplomë Universitare në fushen e Ekonomisë, Administrim Biznesi, Marketing. (avantazh)
  • Eksperience e ngjashme rreth 2-3 vite ne shitje.
  • Te kete aftesi krijuese dhe inovativ/e,
  • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe të jetë i/e besueshëm,
  • Aftësi për të menaxhuar kohën,
  • Të jetë i/e kujdesshëm ndaj detajeve dhe numrave,
  Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne email: Info@bbdshpk.com
  ]]>
  Assistant in Transaction Advisory Services Department https://www.punajuaj.com/jobs/assistant-in-transaction-advisory-services-department/ 07 Jul 2019 12:27:32 +0000 Job Summary As a Transaction Advisory Services Assistant, you’ll make technical contributions to valuation client engagements and internal projects. You’ll gain a thorough understanding of the target business and its market, and of clients’ issues, performing research and analysis of the target’s industry and of quoted companies operating in that sector. You’ll perform valuation calculations and analyses, as well as being involved in drafting written file notes, letters, presentations and reports, formulating views on value, presenting conclusions to the rest of the team and contributing to the presentations of our work and findings to the client. You’ll participate in due diligence engagements related to transactions involving private equity investor groups and strategic corporate buyers. You’ll prepare analyses of historical and pro forma financial information to assess trends and fluctuations that may impact cash flow requirements and deal valuation. You’ll work effectively as a team member by demonstrating your commitment to quality, sharing responsibility, providing support, maintaining communication and updating senior team members on progress. Client responsibilities
  • Perform industry and company research utilizing online tools and publicly available information
  • Participate in valuation and business modelling engagements
  • Assist in preparing reports and schedules that will be delivered to clients and other parties
  • Work effectively as a team member, sharing responsibility, providing support, maintaining communication and updating senior team members on progress
  • Develop and maintain productive working relationships with client personnel
  Requirements
  • University degree in Finance, Economics
  • One/two years of relevant work experience is considered an advantage
  • Knowledge of International Financial Reporting Standards (IFRS)
  • Excellent written and verbal communication skills in English
  • Strong teamwork skills
  • Results-oriented approach with keen attention to high quality, details and accuracy
  • Self-motivation
  What working at EY offers
  • Support, coaching and feedback from some of the most engaging colleagues
  • Developed system of performance management and career development that enables you to have the freedom and flexibility to handle your role in a way that’s right for you
  • Opportunity to work in an international environment
  If you can confidently demonstrate that you meet the criteria above, please submit your CV at ey.albania@al.ey.com until 31 July 2019 All resumes shall be treated as confidential. Only short-listed applications will be acknowledged]]>
  Estetiste https://www.punajuaj.com/jobs/estetiste/ 06 Jul 2019 15:55:12 +0000 Kompania Viaggiare e Sorridere, lider ne turizmin shendetesor kerkon te punesoje nje estetiste qe te plotesoje kriteret e meposhtme: 1. Te kete eksperience pune te meparshme. 2. Te flasi gjuhen italiane dhe angleze. 3. Paga shume e kenaqshme 4. Perparesi kane personat qe kane punuar me pare ne qendra dobesimi dhe relaksi. Te interesuarit te nisin CV e tyre ne email: info@viaggiaresorridere.com]]> Operator & Montazhier https://www.punajuaj.com/jobs/operator-montazhier/ 06 Jul 2019 15:53:51 +0000 Kompania Viaggiare e Sorridere shpk, lider ne fushen e turizmit dentar kerkon te punesoje nje Operator & Montazhier, qe te plotesoje kriteret e meposhtme: 1. Te kete njohuri dhe zotesi ne xhirimin ne terren 2. Te kete njohuri dhe eksperience ne montimin e videove. 3. Te dije te perdore shume mire gjithe programet e kesaj fushe. 4. Te jete i komunikueshem dhe te punoje ne grup. 5. Paga shume e kenaqshme. Te interesuarit te nisin CV e tyre ne email: info@viaggiaresorridere.com]]> Graphic Designer https://www.punajuaj.com/jobs/graphic-designer/ 06 Jul 2019 15:51:17 +0000 Shoqeria Viaggiare e Sorridere shpk, lider ne fushen e turizmit shendetesor kerkon te punesoje Graphic Designer qe te plotesoje kushtt e meposhtme:
  • Përbën avantazh diploma Bachelor në fushat Grafik Design ose Marketing.
  • Të ketë etikë në pune.
  • Të ketë njohuri shumë të mira mbi programet e dizenjimit Photoshop, Ilustrator dhe Indesign.
  • Te kete njohuri mbi xhirimin ne terren dhe montimin e videove.
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
  • Paga dhe kushte pune shume te mira.
  Te interesuaritte dergojne CV e tyre ne adresen e email info@viaggiaresorridere.com]]>
  Operator Frengjisht https://www.punajuaj.com/jobs/operator-frengjisht/ 06 Jul 2019 15:49:52 +0000 Kompania Viaggiare e Sorridere, lider ne turizmin dentar kerkon te punesoje nje Operator/e qe te plotesoje kriteret e meposhtme: 1. Te kete eksperienca te meparshme pune ne nje call-center ne fushen e shitjeve 2. Te zoteroje shume mire gjuhen franceze (kusht I domosdmoshem). Gjuhe te tjera perbejne perparesi. 4. Te perdore shume mire Microsoft Office  5. Paga shume e kenaqshme 6. Te shtune , te diele pushim 7. Dreka e paguar 8. Kontrate pune sipas ligjit shqiptar. Te interesuarit te nisin CV e tyre ne email: info@viaggiaresorridere.com]]> Mjek Stomatolog Protezist https://www.punajuaj.com/jobs/mjek-stomatolog-protezist/ 06 Jul 2019 15:47:05 +0000
  Shoqeria Viaggiare e Sorridere shpk, lider ne fushen e turizmit dentar kerkon te punesoje nje mjek stomatolog me profil protetik, qe te plotesoje kriteret e meposhtme: 1. Te kete mbaruar arsimin e larte per stomatologji dhe te kete profil PROTETIK ne punime fikse. 2. Te zoteroje gjuhen italiane. Gjuhe te tjera perbejne perparesi. 3. Te kete minimumi 5 vite eksperience pune ne implanto-proteze dhe overdentura. 4. Te jete i komunikueshem dhe te punoje ne grup. 5. Paga shume e kenaqshme. Te interesuarit te nisin CV e tyre ne email: info@viaggiaresorridere.com
  ]]>
  Parukiere https://www.punajuaj.com/jobs/parukiere/ 06 Jul 2019 15:46:14 +0000 info@viaggiaresorridere.com]]> Agjent shitjesh/Operator/e ne gjuhen italiane dhe frenge https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitjesh-operator-e-ne-gjuhen-italiane-dhe-frenge/ 06 Jul 2019 15:43:19 +0000
  Kompania Viaggiare e Sorridere lider ne turizmin dentar ne Shqiperi kerkon agjent shitjesh Operator/e ne Tirane. Kerkesat:
  -Të analizojë kërkesat e klientëve. -Të udhëzojë klientët drejt shërbimeve të personalizuara. -Njohje e gjuhes italiane dhe frenge mbi nivelin mesatar -Të ketë njohuri të mira informatike. -Disponibilitet full time -Eksperienca te meparshme ne call center perbejne avantazh -Aftesi te mira komunikimi Ofrohet: -Pagese baze sipas standarteve Europiane -Vleresim ne baze te performances -Ambjente komode pune. -Kontrate sipas Ligjeve Shqipetare te punesimit Te interesuarit te kontaktojne (dergojne CV) ne adresen e meposhtme : Email : info@viaggiaresorridere.com Tel. : +355 42252810 Adresa: Rruga Gjon Muzaka, Bogdanet, pallati nr 11, Kati i pare ,prane minibashkise nr 10 -''Klinika Viaggiare e Sorridere ''
  ]]>
  Sales Representative in Tirana https://www.punajuaj.com/jobs/sales-representative-in-tirana/ 06 Jul 2019 14:21:51 +0000 Our Company is looking for energetic, high potential, self-motivated and high-integrity individuals to join our team. You are invited to apply for the following position: Sales Representative in Tirana Purpose of position: Sales representatives are one of the key tools of Sales, and their role to increase the customer base and directly contribute at increasing the profit of the Company. Main Tasks:
  • Responsible for giving effective and high quality service to every customers that enters in Point of Sale
  • Deal with complaints from customers
  • Discover and handle concerns from customers
  • Arrange a number of status reports, for example activities, closings, follow-up and adherence to goals
  • Catch new opportunities, special developments for products and services, collect information
  • as well as feedback thanks to field activity and then coordinate with proper staff of the company
  • Advertise and sell products and services of the company to current and perspective customers
  Skills:
  • Bachelor degree
  • Customer oriented people
  • Excellent communication and negotiating skills
  • Very good knowledge of Microsoft Office package
  • Good knowledge of English (written and spoken)
  • Able and willing to work in team
  • Willing to work under pressure
  • Technology awareness
  Interested candidates should apply online through www.albtelecom.al Deadline of application is July 15th , 2019 We will be glad to interview all candidates selected from the CV screening HUMAN RESOURCES AND ADMINISTRATIVE AFFAIRS DEPARTMENT]]>
  Java FS Developer Junior/Intermediate /Senior https://www.punajuaj.com/jobs/java-fs-developer-junior-intermediate-senior/ 05 Jul 2019 15:46:17 +0000 WE ARE HIRING for one of our International Client
  Java FS Developer Junior/Intermediate /Senior  Camel Framework Spring Framework, Spring Data Oracle DB JPA (Java Persistent API) Maven (optional ) Elastic Search (optional ) Angular, Bootstrap, Javascript, JQuery
  ]]>
  IT Support https://www.punajuaj.com/jobs/it-support/ 05 Jul 2019 14:55:44 +0000 Kompania Brunes sh.p.k ,nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave,ne saje te zgjerim te aktivitetit, kerkon kandidate potencial per pozicionin IT Support (F) Kualifikimet / Kërkesat
  • Te kete diplome ne Shkenca Kompjuterike, Ing.elektronike ose dege te ngjashme
  • Te kete te pakten 3 vite experience me administrimin e kompjuterave dhe ne network.
  • Njohuri shume te mira ne ambljentin Microsoft, Networking, Linux, etj.
  • Aftesi komunikuese te mira si dhe njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
  • Leje drejtimi i kategorisë B
  Kanditatet e interesuar per kete pozicion pune duhet te paraqesin keto dokumenta ne adresen e E -mail: hr@brunes.al  1. CV - ne  2. Diplomen e studimeve Universitare te shoqeruara me listen e notave  3. Leter motivuese 4. Rekomandime apo referenca nga punedhenesit Brunes sh.p.k Adresa: Autostrada "Tirane-Durres",Km 7 Tirana, Albania Mobile : +355697070978]]>
  Arkitekt/e https://www.punajuaj.com/jobs/arkitekt-e/ 05 Jul 2019 14:51:00 +0000 Kompania Brunes sh.p.k., një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon dy kandidatë potencialë për pozicionin Arkitek (M/F) Interior Design Kualifikimet/Kërkesat -Të ketë mbaruar arsimin e lartë për arkitekturë -Eksperiencë më shumë se 3-vjet në interior design -Të njohë shumë mirë programet SketchUp, AutoCAD, Adobe Photoshop dhe 3ds Max -Të ketë njohuri të gjuhës italiane dhe angleze. -Të ketë aftësi komunikese me klientët -Të jetë i fokusuar drejt zgjidhjes së problemeve, efektiv dhe të punojë në grup. - Mosha, preferohen te gjithe kandidatet mbi 27vjec. Shënim: Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre me fotografi si dhe një portofol punësh në adresën hr@brunes.al]]> Tapicier https://www.punajuaj.com/jobs/tapicier/ 05 Jul 2019 12:14:19 +0000 Dekoll sh.p.k. është një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit. Gama e produkteve tona në treg përfshin: koll, grafiato, fino, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi, bojërat PintoColor dhe produktin e polisterolit Termax. Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te saj kerkon te punesoje nje Tapicier. Kualifikime: 1.Te kete eksperience ne kete fushe, mbi 3 vjet ne pune te ngjashme 2.Te jete person i rregullt dhe me deshire per pune. 3.Te jete serioz dhe energjik. Paga është e negociueshme në varësi të përvojës së punës si dhe aftësive të kandidatit. Dërgoni CV në adresën hr@brunes.al Për çdo sqarim na shkruani ose telefononi në numrin +355697070978]]> Kujdestare – badante Gjermani https://www.punajuaj.com/jobs/gjermani-mynih-kerkohet-kujdestare-badante-per-nje-zonje-te-moshuar/ 05 Jul 2019 11:36:35 +0000 NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE Kerkohet kujdestare per nje te moshuar ne Mynih - Gjermani. Te jene serioze dhe te qeta Te kene eksperience me te moshuarit Qëndrimi ne familjen ku punojne + ngrenia + fjetja + udhetimi (bileta) jane te mbuluara. Me marreveshje vetem per 3 muaj. Zonja banon vetem dhe flet shqip. Aktualisht eshte ne karroce dhe e pamundur te ece. Sherbimi 24 ore ku duhet te kryhet gatim, dalje ne natyre dhe sherbim per te. Atehere, dergoni ju lutem nje cv tuajen me foto, me titull: Gjermani - Mynih, kerkojme ofroj kujdestare - badante per nje zonje te moshuar. ne adresen alb-i@web.de ]]> WordPress specialist https://www.punajuaj.com/jobs/wordpress-specialist/ 05 Jul 2019 11:35:45 +0000 alb-i shpk, per realizimin e disa projekteve te klientit tone, kerkojme Wordpress specialist me eksperience kontrata freelancer. Ju keni pervoje ne kete platforme dhe mund te zhvilloni dhe realizoni kerkesat e klientit per modifikime te plugin-eve. Kerkohet korrektese dhe realizim ne kohe i detyrave. Projekt afatgjate dhe kushte te nivelit Europian. Ju lutem na dergoni punimet tuaja (portofolin) me titull: Wordpress Freelancer ]]> Operator (Spanjisht, Italisht, Gjermanisht) https://www.punajuaj.com/jobs/operator-spanjisht-italisht-gjermanisht/ 05 Jul 2019 11:26:14 +0000
  CTA GROUPS, kompani lider ne fushen e Call Center, shpall pozicione te lira per agjente per gjuhen Spanjolle, Italiane, Gjermane Nese jeni duke kerkuar nje kompani serioze per te investuar per te ardhmen tuaj, atehere jeni te mirepritur te na kontaktoni dhe ti jepni vetes mundesine per te punuar dhe per tu rritur profesionalisht me ne. Ajo qe ne po ju ofrojme; 1 Punesim te perhershem 2 Paga konkurruese 3 Mundesi rritjeje profesionalisht 4 Ambient dinamik, motivues dhe aktiv 5 Trajnime me teori dhe praktike pa kosto per ju! Nese keni: 1 Motivim te forte per te punuar ne shitje 2 Aftesi te Forta te Komunikimit (italisht / spanjisht / gjermanisht) 3 Ndjenje te larte te pergjegjesise 4 Orientim per Vete-Zhvillim 5 Aftesi per zgjidhjen e problemeve 6 Pervoje ne shitje (do te jete nje avantazh) Aplikoni, ne po kerkojme njerez si ju!
  ]]>
  Agjent Shitje https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitje__trashed/ 05 Jul 2019 10:13:38 +0000 PËRGJEGJËSITË KRYESORE: •Të sigurojë informacion te klientët rreth kompanisë, produkteve dhe shërbimeve, me synim procesin e shitjes; •Të kryej aktivitetet e shitjes, me qëllim për të përmbushur nevojat e klientëve dhe për të përmbushur objektivat e shitjes të përcaktuara paraprakisht; •Të marrë të dhëna nga klientët në lidhje me nevojat, performancën e shërbimeve dhe imazhin e kompanisë; •Të realizoje procesin e shperndarjes se produkteve tek klientet aktual; •Të përcjellë kërkesat e klientëve, që nuk mund te zgjidhen menjeherë te strukturat e duhura brenda kompanise; •Të përgatisë raporte ditore rreth performancës së shitjeve, shoqëruar me komentet e bëra nga klientët; •Të mbajë kontakt të vazhdueshëm me klientët aktual dhe të rinj. •Të marrë të dhëna nga klientët në lidhje me nevojat, performancën e shërbimeve dhe imazhin e kompanisë; KËRKESAT E PROFILIT: •Të ketë jo më pak se 2 vite eksperiencë të mëparshme pune në te njëjtin profil; •Të ketë ekperiencë pune në sektorin e shitjes se produkteve; • Aftësi te shkelqyera komunikuese dhe negociuese; • Të jetë i gatshëm të punoj në grup; •Të njohe shume mire marketet/bizneset ne qytetin e Tiranës; •Të zoteroje patentë. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, ju ftojmë të dërgoni CV+FOTO tuaj tek punesim@moncheri.al. “Mon Chéri” Rr. Dardania , Autostrada Tr-Dr, km 5 Tirane Cel. : 068 80 47 315]]> Shefe Finance https://www.punajuaj.com/jobs/shefe-finance/ 05 Jul 2019 10:12:34 +0000
  Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje Shefe Finance PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 
  • Menaxhon, koordinon dhe kontrollon të gjitha operacionet financiare të kompanisë;
  • Kontrollon dhe supervizon stafin e financës, si dhe siguron një performancë të tyre në punë;
  • Menaxhon kontabilitetin dhe financat e kompanisë, duke siguruar performancë të mirë të funksionit të përgjithshëm të kontabilitetit;
  • Përgatit pasqyrat financiare, raportet financiare, analiza speciale, dhe raportet informative;
  • Menaxhon, koordinon dhe kontrollon të gjitha aktivitetet me palët e treta të lidhura ngushtë me cështjet financiare të kompanisë;
  • Analizon pasqyrat financiare për të identifikuar fushat e mundshme të dobëta;
  • Harton dhe implementon politika dhe procedura financiare për tu respektuar nga kompania.
  • Analizon dhe sugjeron ndryshime ne politika dhe procedura te kompanise
  KUALIFIKIME/KËRKESA:
  • Diplomë Universitare në Financë-Kontabilitet;
  • Eksperiencë pune në pozicione drejtuese në financë-kontabilitet (e preferueshme mbi 10 vite);
  • Të zotërojë shumë mirë programin financiar Alpha;
  • Të njohë shumë mirë legjislacionin fiskal të Republikës së Shqipërisë;
  • Të njohë shume mire parimet e standarteve kontabel ( SKK dhe SNK);
  • Aftësi të mira drejtuese, organizative, analitike dhe vendimmarrëse;
  • Të karakterizohet nga integriteti dhe korrektësia në punë;
  • Të ketë aftësi të mira të punës në grup.
  Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: punësim@moncheri.al *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” “Mon Chéri” Rr. Dardania , Autostrada Tr-Dr, km 5 Tirane Kontakt: 0688047315
  ]]>
  LifeRay Developer Junior/Senior https://www.punajuaj.com/jobs/liferay-developer-junior-senior__trashed/ 05 Jul 2019 09:13:14 +0000 LifeRay Developer Junior/Senior Main Duties :
  • Working independently as well as take direction from other senior team members.
  • Report work status on a consistent basis.
  • Following coding standards and participating in code reviews.
  • Work collaboratively with team members, leads, and architects.
  • Proactively addressing potential risks ahead of time.
  • Delivers sound problem analysis and high-quality deliverables that address defined needs.
  • Assists in the timely resolution of any technical or client service issues.
  • Coordinates and communicates activities with engagement management.
  Requirements:
  • Experience in Custom Development.
  • Knowledge on high level concepts of J2EE/JAVA framework development; High level knowledge of basic JAVA library, standards and frameworks.
  • Good debugging skills.
  • Good understanding of JAVA libraries.
  • Good understanding and demonstrated experience with at least one common architectural pattern with MVC preferred.
  Experience with:
  • J2EE
  • LifeRay Portal Development
  • Enterprise design patterns (MVC, MVVM, MVP etc…)
  Contact us: Mak Albania Business Hall, Italia Square, Tirana, Albania +355 42 401111 info@landmark.al | www.landmark.al]]>
  Revenue Senior Specialist https://www.punajuaj.com/jobs/revenue-senior-specialist/ 05 Jul 2019 08:42:34 +0000
  E2 Partners Group is delighted to be recruiting a Revenue Senior Specialist – on behalf of our reputable Aviation Client in Albania. Our Client is seeking an experienced person who strives for a common purpose within business to be employed as a Revenue Senior Specialist. KEY RESPONSIBILITIES:
  • Will devise methods for identifying data patterns and trends using available information sources.
  • Will analyze competitive market strategies through analysis of related product, market, or share trends.
  • Will synthesize current business intelligence or trend data to support recommendations for action.
  • Will manage timely flow of business intelligence information to users.
  • Will collect business intelligence data.
  • Will identify and analyze industry or geographic trends with business strategy implications.
  • Will analyze technology trends to identify markets for future product development or to improve sales of existing products.
  • Will generate standard or custom reports summarizing business, financial, or economic data for review by executives, managers, clients, and other stakeholders.
  • Will identify or monitor current and potential customers, using business intelligence tools.
  • Will maintain library of model documents, templates, or other reusable knowledge assets.
  • Will create business intelligence tools or systems, including design of related databases, spreadsheets, or outputs.
  • Will practice safety conscious behaviors in all operational processes and procedures.
  • Will work well with others in a time-sensitive team environment.
  • Will perform related responsibilities as needed.
  Qualifications:
  • Requires Bachelor's degree/foreign equivalent degree in quantitative discipline (Economics, Finance, Engineering, CIS, Statistics, or Operations Research).
  • Requires 3 years of analytic work experience.
  • Preferable 3 years of experience with supply and demand forecasting within airline management.
  • Would be beneficiary- experience with airline logic and pricing systems and/or airline yield management systems.
  • Requires 3 years of experience with spreadsheet analysis.
  • Must have strong analytical skills as well in data mining using Brio/SAS and Excel. .
  • Requires 2 years of experience in process improvement analysis and/or tool creation and enhancement.
  • Requires attention to detail, analytical ability and strong oral/written communication skills
  We look forward to receive your application: jobs@e2partners.info with the Subject “Revenue Senior Specialist”  Your application must contain an updated CV and a letter of motivation for the relevant position until 14 July 2019. You will be contacted by the E2 Partners team if you are selected to continue with the interview process. The personal information that you put in your application will be protected and used only for recruitment purposes,  based on the applicable law on personal data protection Law No. 9887, dated 10.03.2008
  ]]>
  Quality & Compliance Manager https://www.punajuaj.com/jobs/quality-compliance-manager/ 05 Jul 2019 08:40:15 +0000 E2 Partners Group is delighted to be recruiting a Quality & Compliance Manager – on behalf of our reputable Aviation Client in Albania. Our Client is seeking an experienced person who strives for a common purpose within business to be employed as a Quality & Compliance Manager. KEY RESPONSIBILITIES:
  • Develop, administrate and maintain an effective Compliance Monitoring System
  • Provide periodic Quality Assurance, Compliance Monitoring reports
  • Audit or arrange to audit the Compliance Monitoring of all processes at the company
  • Conduct annual reviews of the Quality Management and Compliance Monitoring system
  • Facilitate audits as conducted by the Civil Aviation Authorities and other regulatory bodies
  • Oversees the development and ongoing safety risk management processes for all operational divisions
  • Develop, administrate and maintain an effective Safety Management System
  • Review and approve the Academy’s Safety Management System through the CAA
  • Maintain the Safety Management System Manual and issue amendments as necessary
  • Facilitate audits as conducted by the CAA and other regulatory bodies conduct review meetings with key stakeholders to provide findings of non- compliance
  • Maintenance of the existing Compliance Monitoring Program with regard to proper implementation, maintenance and continuous monitoring and improvement
  • Verify that all operation manuals content is in accordance with applicable regulations, accreditation standards and industry best practices
  • Support/management of external audits by authorities or other industry standards
  • Performing Internal compliance monitoring activities
  • Preparing audit checklists
  • Maintaining and managing records, documentations.Keep update the quality manual and procedures collaborates to monitor the continuously validity of Company’s Approvals monitors the National and international Aeronautical Regulations’ changes, and applicable standards
  • Any other reasonable tasks as requested
  Minimum requirements:
  • Excellent knowledge in English
  • Excellent knowledge of Microsoft Office Software packages
  • Knowledge of EASA (operations and Maintenance environment) regulatory framework
  • Knowledge of Quality Management System, Safety Management System, Compliance Monitoring principles,
  • The audit experience and Auditor Qualifications
  We look forward to receive your application: jobs@e2partners.info with the Subject “Quality & Compliance Manager”  Your application must contain an updated CV and a letter of motivation for the relevant position until 14 July 2019. You will be contacted by the E2 Partners team if you are selected to continue with the interview process. The personal information that you put in your application will be protected and used only for recruitment purposes,  based on the applicable law on personal data protection Law No. 9887, dated 10.03.200]]>
  Specialist Finance https://www.punajuaj.com/jobs/specialist-finance/ 05 Jul 2019 08:37:16 +0000 E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar një Specialist Finance. Përgjegjësitë kryesore:
  • Interpretimi i të dhënave, analizimi i rezultateve duke përdorur teknikat statistikore dhe sigurimi i raporteve të vazhdueshme.
  • Zhvillimi dhe zbatimi i bazave të të dhënave, sistemeve të mbledhjes së të dhënave, analizimit të të dhënave dhe strategjive të tjera që optimizojnë efikasitetin dhe cilësinë statistikore
  • Kryen të gjitha kontrollet dhe rishikimet e nevojshme të raporteve për të siguruar nivelin më të lartë të saktësisë
  • Mirëmban dhe koordinon bazën e të dhënave duke futur, verifikuar dhe mbështetur të dhënat
  • Krijon raporte javore, mujore dhe tremujore dhe raporte sipas kërkesës
  Kërkesat minimale:
  • Diplomë universitare në Financë, Shkenca Kompjuterike, Informatikë Ekonomike, ose degë të ngjashme;
  • Eksperiencë Pune të paktën 2 vite në një profil të ngjashëm është e preferueshme
  • Komunikim superior, analitik, vlerësues dhe aftësi për zgjidhjen e problemeve
  • Aftësi të forta organizative dhe vëmendje ndaj detajeve
  • Aftësia për të punuar nën presion duke ruajtur një shkallë të lartë të saktësisë së të dhënave
  • Pjekuria, profesionalizmi dhe niveli i lartë i diskrecionit
  • Punonjës i pavarur dhe analitik me aftësi për të kryer kërkime, analiza të të dhënave dhe zgjidhjen e problemeve komplekse
  • Aftësi shumë të mira për përpilimin dhe përgatitjen e analizave dhe raporteve të ndryshme;
  • Aftësitë të shkëlqyera teknike në programet statistikore (Excel dhe Power Pivot, SPSS, SAS, etj)
  • Aftësi shumë të mira në gjuhën angleze
  Jeni të lutur të dërgoni aplikimin tuaj në adresën e-mail: jobs@e2partners.info Aplikimi juaj duhet të përmbajë një CV të përditësuar dhe një letër motivimi për pozicionin përkatës deri në datën 07 Korrik 2019. Ju do të kontaktoheni nga ekipi E2 Partners nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave. ]]>
  Kamarier, Banakier https://www.punajuaj.com/jobs/kamarier-banakier/ 04 Jul 2019 14:23:42 +0000 Prince Coffee Shop shpk me vendndodhje ne zemer te Tiranes, te Toptani Shoping Center, nje nga Baret me atraktive vjen me oferten e radhes:
  Kerkohen kandidate ambicioz dhe dinamik per Kamarier dhe Banakier 
  Kriteret dhe Kerkesat: 1. Preferohet te kene eksperience te meparshme; 2. Te jene mbi moshen 18 vjec; 3. Te kene aftesi per te punuar ne grup dhe aftesi shume te mira komunikuese. Kandidatet e interesuar mund te na kontaktojne ne numrin e Celularit 0684061088 ose mund te na dergoni CV tuaj ne adresen e e-mail-it: humanresources@thg-shpk.com
   
  Ju mirepresim! Paga e kenaqshme!
  ]]>
  Punetor https://www.punajuaj.com/jobs/punetor__trashed/ 04 Jul 2019 14:20:32 +0000 Kompania Tobacco Holding Group shpk, kompani lider ne fushen e ndertimit, se fundmi vjen me oferten e radhes:Kerkohen kandidate ambicioz per pozicionin e Punetor:
  · Te kene perfunduar minimalisht shkollen e mesme, studimet e larta do te perbejne avantazh; · Te kene experience te meparshme pune ne kete pozicion ose ne pozicione te ngjashme, minimum 2 vjete, preferohet ne kompani tregtare; · Aftesi komunikuese dhe te dije te punoje ne grup;
  Te gjithe kandidatet e interesuar duhet te dergojne CV e tyre me foto te koheve te fundit ne adresen e e-mail-it humanresources@thg-shpk.com ose na kontaktoni ne numrin e cel: 00355 68 40 10 492Vetem personat e interesuar do te kontaktohen per interviste! Ju mirepresim! Të gjitha dokomentet tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga ana jonë!
  ]]>
  Financiere https://www.punajuaj.com/jobs/financiere__trashed/ 04 Jul 2019 14:18:52 +0000 Tobacco Holding Group shpk  Kompani lider ne fushen e distribucionit, e cila operon sukseshem ne tregun Shqiptar vjen me oferten e radhes: Kerkohet nje kandidate ambicioze dhe dinamike per vendin e punes si me poshte:Financiere Kandidatja duhet te plotesoje keto kerkesa: · Te kete perfunduar studimet e larta prane Universitetit te Tiranes, Dega Finance, certifikimi me Kontabel te Miratuar do te perbeje avantazh. · Te kete eksperience pune minimalisht 3 vjete, preferohet prane kompanive me profil tregtar. · Te zoteroj ne te shkruar dhe folur gjuhen angleze. · Te kete aftesi komunikuese te shkelqyera. · Te kete aftesi per pune te pavarur dhe iniciative.
  Ju lutemi dergoni CV me nje fotografi dokumentash ne adresen e e-mail: humanresources@thg-shpk.comVetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste! Ju mirepresim!
  Të gjitha dokomentet tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga ana jonë! Cel : + 355 4 26 30 89]]>
  Teknik i Pergjithshem mirembajtje https://www.punajuaj.com/jobs/teknik-i-pergjithshem-mirembajtje/ 04 Jul 2019 14:17:00 +0000 Tobacco Holding Group shpk, kompani lider ne fushen e importit te produkteve ushqimore midis tyre edhe te kafes "Price Coffee" vjen me oferten e radhes: Kerkohet kandidat ambicioz dhe dinamik per vendin e punes si me poshte: Teknik i Pergjithshem(mirembajtje objektesh) Kandidatet per pozicionin e Teknikut te pergjithshem duhet te plotesoje keto kerkesa: · Te kete kualifikimet e duhura profesionale dhe arsimore, · Te kene experience te meparshme pune minimalisht 3 vjet ne kete profil, · Te kene aftesi shume te mire komunikuese dhe te dije te punoje ne grup. Ju lutemi dergoni aplikimin te shoqeruar me nje CV dhe fotografi dokumentash ne adresen e e-mail-it: humanresources@thg-shpk.com ose na kontaktoni ne nr e cel 0684010492 Paga e kenaqshme! Vetem personat e interesuar do te kontaktohen per interviste! Ju mirepresim!]]> Perfaqesues Rajonal Shitjesh Horeka per Zonen e Fierit https://www.punajuaj.com/jobs/perfaqesues-rajonal-shitjesh-horeka-per-zonen-e-fierit/ 04 Jul 2019 10:34:33 +0000 HISTORIKU  MEGATEK është një Hipermarket i tipit “Do It Yourself”, që ofron shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve për ndërtimin dhe dekorimin e ambienteve. Kompania MEGATEK po kërkon nje punonjës për Departamentin e Shitjeve me Shumice: Perfaqesues Rajonal Shitjesh Horeca per Zonen e Fierit Detyrat dhe përgjegjësitë
  • Vendos dhe mban kontakte me bizneset private që operojnë në zonën gjeografike që ka nën përgjegjësi si dhe me bizneset e tjera në zhvillim.
  • Komunikon dhe prezanton gjithë produktet dhe shërbimet e Megatek-ut tek klientela në zonën që ka nën përgjegjësi. Identifikon, shqyrton dhe plotëson nevojat e klientëve bazuar në strategjinë fitimprurëse dhe komerciale të kompanisë.
  • Kontribuon në zgjidhje “problemesh” duke ofruar zgjedhje të ndryshme.
  • Kryen vizita dhe kontakte të rregullta (duke përfshirë dhe thirrjet telefonike) me gjithë bizneset private dhe filialet e tyre.
  • Siguron informacion të drejtpërdrejtë dhe të menjëhershëm për klientët e tij mbi produktet e reja dhe shërbimet e Megatek-ut .
  • Ruan njohuri të plotë dhe të thellë për gjithë klientët që janë në përgjegjësinë e tij.
  • Identifikon gjithë kompanitë ekzistuese konkurrente si dhe strukturën e tyre dhe monitoron së afërmi lëvizjet, produktet, çmimet dhe efektshmërinë e shërbimeve të tyre.
  • Garanton raportim në kohën e duhur dhe me saktësi tek Supervizori i tij ose departamentet e tjera respektive në rast të shfaqjes së ndonjë problemi lidhur me ndonjë nga klientët e tij dhe monitoron së afërmi progresin e duhur deri në një zgjidhje finale.
  • Përgatit dhe paraqet në mënyrë të përditshme, periodike dhe sipas rastit raporte në lidhje me shitjet dhe klientelën e mbuluar për sektorin privat të zonës ku ai është përgjegjës duke përfshirë propozime për veprime, lëvizje apo hapa që duhen ndërmarrë për përmirësimin e rezultateve të arritura.
  • Monitoron procesin e porosive dhe bashkëpunon ngushtë me gjithë departamentet përgjegjëse deri në mbërritjen e tyre tek klienti.
  Kriteret mininale Edukimi: Preferohet Diplomë Universitare në Administrim Biznesi apo fusha të ngjashme Eksperiencë pune:Të paktën 2 vjet përvojë pune në shitje. Të tjera:Kandidati duhet te jete rezident ne zonat e Fierit, Lushnjes dhe gjithashtu duhet te disponoje makine personale Aftësi gjuhësore : Preferohet te kete njohuri te gjuhes angleze. Aftësi kompjuterikeNjohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office. Aftësi të tjera:Aftësi shume te mira në prezantim dhe komunikim - Aftësi shume te mira planifikuese dhe monitoruese - Aftësi shume te mira per te negociuar Aftësi për t’u përshtatur shpejt me situata të reja Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni dokumentet e me poshte permendura: 1. CV e detajuar  2. Leter Interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  We Are Hiring Marketing Specialist ! https://www.punajuaj.com/jobs/we-are-hiring-marketing-specialist/ 03 Jul 2019 20:23:06 +0000 human.resources@ccl.al]]> Social Media Marketing Specialist https://www.punajuaj.com/jobs/social-media-marketing-specialist/ 03 Jul 2019 20:15:23 +0000 Social Media Specialist Marketing Market research for new campaigns Social Marketing Solutions Social Media Optimization Content Analysis & Research Email : humaan.resources@ccl.al Contact Us : +355696032823]]> Recepsionist/e https://www.punajuaj.com/jobs/recepsionist-e/ 03 Jul 2019 19:56:43 +0000 hr@promarketingal.com, ose mund të paraqiten personalisht ne zyrat qendrore te ProMarketing bashkë me CV, Nr kontakti : 0684016349/0689098584 Jeni të mirepritur!]]> Floor Manager per la Campagna Vodafone per la sede di Berat https://www.punajuaj.com/jobs/floor-manager-per-la-campagna-vodafone-per-la-sede-di-berat/ 03 Jul 2019 19:54:32 +0000 ProMarketing, l`azienda leader nel settore Business Process Outsource e`alla ricerca di Floor Manager per la campagna outbound Vodafone per la Sede di BERAT! Il candidato può essere residente a Berat, oppure avere la disponibilità di lavorare full time nella nostra sede a Berat! Requisiti: -Ottime capacita` di comunicazione e organizzazione -Ottima padronanaza della lingua Italiana (parlata e scritta) -Leadership -Esperienza (Campagne Outbound) -Pianificazione -Serieta e Responsabilita -Raggiungimento degli obiettivi di produzione -Coordinamento e` crescite dei Team Leader - Esperienza di almeno 1 anno in questa mansione (settore Telefonia) -Richiesta capacità nella gestione del personale, leadership, conoscenze KPI - Il candidato ideale dovra avere lo spirito imprenditoriale e forte tensione al risultato,determinazione e volontà. Si offre: 1- Contratto` regolare dl Lavoro 2- Stipendio mesile (fisso) 3- Bonus ai massimi livelli di mercato 4- Crescita professionale Le persone interessate devono inviare il Cv su: hr@promarketingal.com Saranno presse in considerazione solo candidature con foto. Indirizzo :Rruga e Elbasanit ,perball fakultetit Ekonomik ose kontakt ne Nr : 0684016349 Adresa Berat: Lagja 30 Vjetori,prane Prokurorise! ju presim!]]> Operator per fushaten Vodafone Inbound https://www.punajuaj.com/jobs/operator-per-fushaten-vodafone-inbound/ 03 Jul 2019 19:52:00 +0000 ProMarketing, l`azienda leader nel settore Business Process Outsource sta selezionando Operatori Telefonici per la campagna Vodafone Inbound Si richiede Chi ha essperienza ne 180 di Vodafone Inbound e avvantaggiato 1-Ottima conoscenza della lingua Italiana 2-Chi ha gia’ esperienza in telefonia e avvantaggiato 3-Disponibilita` di lavorare su turni part-time (pomeridiani) 4-Capacita` di Lavorare in Gruppo 5-Padronanza del PC. Qualificazione Si offre: 1-Stipendio mensile (variabile da 250 leke/ora –300 leke/ora) 2-Formazione gratuita su le tecnice di vendita e prodotto 3-Asistenza continua dal nostro staff 4-Contratto` regolare di Lavoro 5-1-Possibilita`di crescita professionale  6-Turni flessibili e anche adattabili per le vostre esigenze 7-Bonus ai massimi livelli di mercato  8-Lavoro in gruppo, e un ambiente giovanile Note: Le persone interessate possono inviare il CV a: hr@promarketingal.com Oppure visitare i nostri uffici al indirizzo: Rruga: Elbasanit,perball Fakultetit Ekonomik, Pallati Park Gate Tirane Cel: 0689026875/0684016349 ProMarketing e il posto giusto, al momento giusto!  Siete i benvenuti!]]> Ricerca di Staff per la campagna outbound Vodafone https://www.punajuaj.com/jobs/ricerca-di-staff-per-la-campagna-outbound-vodafone/ 03 Jul 2019 19:48:47 +0000 ProMarketing, l`azienda leader nel settore Business Process Outsource e`alla ricerca di Staff per la campagna outbound Vodafone Italia SPA Requisiti: -Ottime capacita` di comunicazione e organizzazione -Ottima padronanaza della lingua Italiana (parlata e scritta) -Leadership -Esperienza (Campagne Outbound) -Pianificazione -Serieta e Responsabilita -Raggiungimento degli obiettivi di produzione -Esperienza di almeno 1 anno in questa mansione (settore Telefonia)  -Richiesta capacità nella gestione del personale, leadership,  - Il candidato ideale dovra avere lo spirito imprenditoriale e forte tensione al risultato,determinazione e volontà. Si offre: 1- Contratto' regolare dl Lavoro 2- Stipendio mesile fisso + Bonus  3- Bonus ai massimi livelli di mercato 4- Crescita professionale  Le persone interessate devono inviare il Cv su: hr@promarketingal.com Saranno presse in considerazione solo candidature con foto. Indirizzo : Rruga" Elbasanit,perball Fakultetit Ekonomik ,Pallati Park Gate ,kati II Nr : 0684016349]]> SALDATOR https://www.punajuaj.com/jobs/saldator__trashed/ 03 Jul 2019 14:01:42 +0000 SALDATOR Te kualifikuar per saldim me metoden tel te vazhduar (metoda MIG-MAG) Nese kandidati vjen nga Tirana ose Durresi transporti eshte i perfshire Menyrat e kontaktit: tel: +355 57584026 e-mail: ornela@ital-costruzioni.com Adresa: Autostrada Tr-Dr, KM 23, Maminas, Durres]]> KARPENTIER PER STRUKTURAT MEKANIKE https://www.punajuaj.com/jobs/karpentier-per-strukturat-mekanike/ 03 Jul 2019 14:00:04 +0000 KERKESAT: Te kene njohuri te mira ne montim konstruksionesh metalike & mekanike Autostrada Tirane-Durres, km 23 Maminas-Durres Menyrat e kontaktit: tel: +355 57584026 e-mail: ornela@ital-costruzioni.com Adresa: Autostrada Tr-Dr, KM 23, Maminas, Durres]]> INXHINIER MEKANIK https://www.punajuaj.com/jobs/inxhinier-mekanik__trashed/ 03 Jul 2019 13:57:48 +0000 ITAL COSTRUZIONI SHPK Kompania lider ne sektorin metal-mekanik, kerkon personel te specializuar ne pozicionin e meposhtem: INXHINIER MEKANIK i cili permbush keto kritere:
  • Te kete ekperience pune ne zhvillimin e projekteve
  • Njohës i mire e gjuhëve të huaja, Italisht, Anglisht, etj.
  • Te kete njohuri shume te mira mbi projektet mekanike
  • Te njohe programin Autocad dhe te kete vullnet per te mesuar programin 3D
  • Vendi i punes: Maminas
  Nese kandidati vjen nga Tirana ose Durresi transporti eshte i perfshire Menyrat e kontaktit: tel: +355 57584026 e-mail: ornela@ital-costruzioni.com Adresa: Autostrada Tr-Dr, KM 23, Maminas, Durres]]>
  Graphic Design https://www.punajuaj.com/jobs/graphic-design/ 02 Jul 2019 22:28:23 +0000 Astoria Group kerkon te punesoje Graphic Design per kompanite e saj ne fushen e medias dhe teknologjise se informacionit. 
  Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e poshtelistuara :
  1. Te zoteroje njohuri mbi paketen Adobe ( Photoshop,Illustrator,Adobe InDesign etj).
  2. Te zoteroje njohuri edhe mbi programe te tjera Design.
  3. Te kete aftesi kreative per dhenien e ideve dhe zgjidhjeve te reja.
  4. Te krijoje marredhenie shume te mira me koleget dhe eproret.
  5. Te kete aftesi komunikative dhe te perballoje punen nen stres.
  6. Eksperienca ne pune, perben prioritet.

  Benefitet: - Page konkuruese + shperblime sipas objektivave
  - Ambient komod dhe miqesore

  Te interesuarit te dergojne cv: hrgroupastoria@gmail.com  Cel : +355 69 70 52 999]]>
  Agjente Imobiliare https://www.punajuaj.com/jobs/agjente-imobiliare/ 02 Jul 2019 22:25:02 +0000
  Astoria Group kerkon te punesoj agjente per nje nga partneret ne industrine e Real Estate. Kanditatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:
  1- Te njohin mire terrenin dhe rruget e Tiranes 2- Te kene eksperence pune ne shitje 3- Te kene fleksibilitet me oraret 4- Te jene me banim ne Tirane 5- Te kene eksperience si agjente imobiliare 6- Te jene te motivuar dhe entuziast 7- Te jene te pajisur me leje drejtimi te klasi B 8- Te kene aftesi komunikuese dhe negociuese 9- Mosha mbi 25 vjec
  Benefitet:
  • Pagese me baze te kenaqshme te dakordesuar .
  • Bonuse javore dhe mujore.
  • Mundesi formimi te nje karriere ne industrine e real estate.
  • Mundesi punesimi ne zyrat dhe deget e kompanise jashte Shqiperise.
  Nëse jeni të interesuar, dërgoni CV: hrastoriagroup@gmail.com Cel: 0697052777
  ]]>
  Operatore per Salle Kontrolli https://www.punajuaj.com/jobs/operatore-per-salle-kontrolli/ 02 Jul 2019 22:22:04 +0000 - Te kete perfunduar kursin trajnues per operatore ne qender kontrolli - Te jete i komunikueshem dhe i korrekte
  Ne ofrojme:
  - Page te kenaqshme per tregun shqiptare - Kontrate pune sipas legjislacionit ne fuqi
  Te interesuarit te dergojne cv ne: hrgroupastoria@gmail.com Ose te telefonojne: Cel : +355695315011]]>
  IOS Mobile Developer https://www.punajuaj.com/jobs/ios-mobile-developer/ 02 Jul 2019 22:19:23 +0000 Teknologjitë e përdorura: Swift language, iOS SDK, UIKit, Core iOS libraries, CocoaPods, Interface Builder, Deployment, Designing for mobile, Github, BitBucket. Detyrat si iOS Developer:
  • Hartimi dhe ndertimi i aplikacioneve te avancuara per platformen iOS
  • Unit-test code
  • Puna per rregullimin e gabimeve dhe permiresimin e performancës se aplikacionit.
  • Vleresimi dhe zbatimi i teknologjive te reja per te maksimizuar efikasitetin e zhvillimit.
  • Plus njohja e framework si IONIC.
  • Experience mbi 3 vjet
  Benefitet:
  - Page konkuruese (deri ne 1500 euro) + shperblime sipas objektivave - Ambient komode dhe miqesoreTe interesuarit te dergojne cv: hrgroupastoria@gmail.com Cel : +355 69 70 52 777
  ]]>
  AVOKAT https://www.punajuaj.com/jobs/avokat/ 02 Jul 2019 07:30:05 +0000
 • Të ketë përfunduar ciklin e studimeve Bachelor dhe Master me rezultate të larta;
 • Të ketë specializime të ndryshme në fushën e drejtësisë
 • Të ketë licensën e avokatit;
 • Të ketë minimalisht një eksperiencë pune 2 vjecare në fushat e të drejtës civile, tregtare, administrative, dhe/ose në sektorët strategjikë të Shqipërisë etj.;
 • Të zotërojë gjuhën ligjore angleze dhe një gjuhë të dytë të BE (gjuha italiane përbën avantazh);
 • Të jetë bashkëpunues dhe të jetë i aftë të punojë në grup sipas afateve të përcaktuara bashkërisht;
 • Të jetë i aftë të menaxhojë fluksin e punës brenda afateve ligjore dhe afateve të kërkuara;
 • Të përfaqësojë cështjet përpara gjykatave administrative dhe/ose civile të Republikës së Shqipërisë në Tiranë dhe në rrethe.
 • Aplikuesit mund të dërgojnë CV e tyre në adresën info@papinian.al]]>
  Jurist – Junior Legal Assistant https://www.punajuaj.com/jobs/jurist/ 02 Jul 2019 07:29:42 +0000 "Junior Legal Assistant",i cili është bashkëpunues, i kujdesshëm në detaje dhe që në mënyrë të vazhdueshme kërkon të japë një impakt pozitiv në jetën e tij profesionale. "Junior Legal Assistant" pranë zyrës sonë është një pozicion i cili ofron shërbime konsulence dhe përfaqësim gjyqësor pranë Gjykatave Civile dhe Administrative në Tiranë dhe në rrethe. Përgatitja e dosjes gjyqësore, menaxhimi i afateve ligjore dhe cilësia e produktit final duhet të karakterizojë aplikuesin e këtij vendi vakand. Aplikuesit për vendin vakand duhet të plotësojnë kriteret si në vijim:
  • Të ketë përfunduar ciklin e studimeve Bachelor dhe Master me rezultate të larta;
  • Të ketë specializime të ndryshme në fushën e drejtësisë
  • Të zotërojë gjuhën ligjore angleze dhe një gjuhë të dytë të BE (gjuha italiane përbën avantazh);
  • Të jetë bashkëpunues dhe të jetë i aftë të punojë në grup sipas afateve të përcaktuara bashkërisht;
  • Të jetë i aftë të menaxhojë fluksin e punës brenda afateve ligjore dhe afateve të kërkuara;
  Aplikuesit mund të dërgojnë CV e tyre në adresën info@papinian.al]]>
  CHIEF OPERATING OFFICER https://www.punajuaj.com/jobs/chief-operating-officer/ 01 Jul 2019 18:23:52 +0000 Aurea Consulting Albania is a collaborator with innovative companies, start-up companies and those already consolidated in the Albanian market, and offers its services in the field of consultancy, recruitment and training. We are looking for an experienced Chief Operating Officer or COO to oversee our client’s organization’s ongoing operations and procedures. You will be the company’s second-in-command and responsible for the efficiency of business. The COO role is a key member of the senior management team, reporting only to the Chief Executive Officer (CEO). You’ll have to maintain control of diverse business operations, so we expect you to be an experienced and efficient leader. If you also have excellent people skills, business acumen and exemplary work ethics, we’d like to meet you. The goal of the COO position is to secure the functionality of business to drive extensive and sustainable growth. Responsibilities
  • Design and implement business strategies, plans and procedures
  • Set comprehensive goals for performance and growth
  • Establish policies that promote company culture and vision
  • Oversee daily operations of the company and the work of executives (IT, Marketing, Sales, and Finance etc.)
  • Lead employees to encourage maximum performance and dedication
  • Evaluate performance by analysing and interpreting data and metrics
  • Write and submit reports to the CEO in all matters of importance
  Requirements
  • Proven experience as Chief Operating Office or relevant role
  • Understanding of business functions such as HR, Finance, marketing etc.
  • Demonstrable competency in strategic planning and business development
  • Working knowledge of data analysis and performance/operation metrics
  • Outstanding organizational and leadership abilities
  • Excellent interpersonal and public speaking skills
  • Aptitude in decision-making and problem-solving
  • BSc/BA in Business Administration or relevant field; MSc/MBA is a plus
  We welcome all interested candidates who can submit their application (CV in English) to: Recruitment.AureaConsulting@gmail.com We inform you that only the selected candidates will be notified for the interview.]]>
  SENIOR DEVELOPER https://www.punajuaj.com/jobs/senior-developer__trashed/ 01 Jul 2019 18:23:02 +0000 Aurea Consulting Albania is a collaborator with innovative companies, start-up companies and those already consolidated in the Albanian market, and offers its services in the field of consultancy, recruitment and training. We professionally analyse each individual's career and the harmonious growth of companies, adding them value and enriching their future, with the best talents in Albania. For our Client operating in the International Outsourcing industry we are looking for: SENIOR DEVELOPER Requirements
  • At least 2 years’ experience working with PHP and JavaScript.
  • Advanced experience with PHP MVC frameworks (Yii, Zend, Symfony, Laravel, etc.) would be a bonus.
  • Experience in software development 2 + years.
  • Experience with frameworks such as Zend Framework, Laravel, Prototype(JS), JQuery(JS).
  • Experience with JavaScript frameworks (AngularJS, Backbone.js, Knockout.js, Node.js, etc.) would be a bonus
  • Knowledge of Object Oriented Programming principles.
  • Knowledge of working with Relational Databases (MySQL).
  • Experience working with git (or similar) 2+ years.
  • A solid understanding of common e-commerce principles/features
  • Basic HTML knowledge
  We welcome all interested candidates who can submit their application (CV in English) to: Recruitment.AureaConsulting@gmail.com We inform you that only the selected candidates will be notified for the interview.]]>
  Praktike pune 3 mujore – Part time Operator https://www.punajuaj.com/jobs/praktike-pune-3-mujore-part-time-operator/ 01 Jul 2019 15:41:19 +0000 Nese jeni duke mbaruar studimet e bashelorit apo masterin dhe po kerkoni nje ambjent ku ju mund te provoni aftesite tuaja, ne ofrojme nje Internship 3 muajsh dhe mundesine per nje kontrate permanente ne fund te internshipit. Trajnimi i stafit eshte ne anglisht dhe me nje nga trajneret me te mire ne Angli ne fushen e rekrutimit. Ne bashkpunojme me kompanite farmaceutike nderkombetare per te gjetur personel te kualifikuar per ta ne Europe. Requirements
  • Fluent English
  • Excellent communication skills
  • Good decision making and attention to detail
  Responsibilities
  • Using sales & networking to attract candidates to clients
  • Developing a good understanding of client’s industry, work culture and environment
  • Headhunting - identifying and approaching candidates already in work
  • Using candidate databases to match candidates to the client's roles
  • Briefing candidates regarding; clients, role responsibilities, salary and benefits
  • Preparing CVs and client application related paperwork
  • Client and candidate liaison to arrange interviews and provide post interview feedback
  • Negotiating salary rates and finalising start dates
  Benefits
  • 5 days per week – Monday to Friday
  • Competitive salary
  • Salary review based on performance
  • Bonus during training – €100 net per placement
  • Bonus potential after training €10,000 – €20,000 gross per year
  • 20 days holidays per year + public holidays
  • Training in English from our team in UK
  We invite applications from candidates who enjoy
  • Being a strong communicator with good problem solving capability
  • Building relationships with professional client bases
  • Working in an international, fast paced & dynamic environment
  • Working in a collaborative team that shares a common purpose
  • Striving to be the best at what you do
  Please send your CV in English and a brief summary of why are you applying to; cv@warwick-search.eu]]>
  Arkitekt https://www.punajuaj.com/jobs/arkitekt/ 01 Jul 2019 13:05:14 +0000 HISTORIKU  MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: ARKITEKT Qellimi i PozicionitProjekton, dizenjon dhe sygjeron ne lidhje me arredimin dhe mobilimin e ambjenteve te brendeshme & te jashtme te ndertesave te banimit, tregtare ose industriale duke ofuar zgjidhje praktike dhe estetike ne baze te materialeve, qe ofron Megatek. Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Prezanton idete dhe konceptet per permiresimin e paraqitjes se dyqanit.
  • Mbeshtet punonjesit e Hipermaketit ne negociata me kliente, ku ekspertiza e arkitektit eshte e nevojshme.
  • Bashkepunon me SPV dhe manaxheret e produkteve per ekspozimin e produkteve te reja ne departamentin perkates.
  • Mirepret klientet dhe diskuton me ta rreth kerkesave te tyre.
  • Interpreton nevojat e klientit dhe zhvillon koncepte per t’ju pershtatur nevojave te Klienetit.
  • Vlereson kohen e duhur per kryerjen e punes dhe paraqet preventivat per klientet.
  • Perdor nje varg te gjere mjetesh duke perfshire fotografine dhe ndihmen e dizenjimit kompjuterik me qellim realizimin e idese apo konceptit.
  • Ofron ide dhe projekte per ekspozime te ndryshme te produkteve dhe pregatitjen e broshurave.
  • Punon si pjese e grupit me fotografe, dizenjues te tjere dhe specialist te marketingut per projekte te ndryshme promocioni qe mund te nderrmeren ne Megatek.
  • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen.
  Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Diplome ne Arkitekture Aftësite:
  • Aftesi shume te mira grafike.
  • Aftesi te shkelqyera komunikuese
  • Aftesi shume te mira nderpersonale.
  Aftesi te tjera:
  • Njohuri te mira te gjuhes angleze.
  • Njohuri shumë të mira kompjuterike.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni dokumentet e poshte permendura: 1. CV te detajuar 2. Leter Interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Kasiere https://www.punajuaj.com/jobs/kasiere/ 01 Jul 2019 13:04:39 +0000
  HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit "Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kerkon te punesoje: Kasiere Qellimi i Pozicionit: Pergjegjes per te ofruar nje sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve duke siguruar nje proces pagese te shpejte dhe te sakte.  Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient qe afrohet prane kasave.
  • Kryen te gjitha metodat e pagesave sipas procedurave standarte ne perputhje me kerkesen e Klientit.
  • Siguron qe te gjitha produktet jane skanuar ne menyre korrekte dhe kontrollon ne monitor pershkrimin, sasine si dhe cmimin qe te perputhen me produktet qe skanohen. Per cdo mosperputhje raporton menjehere tek Kryearketari apo Supervizori i Kujdesit ndaj Klientit.
  • Kontrollon te gjitha kutite e hapura qe kalojne ne kase dhe siguron qe produkti eshte i njejte me pershkrimin/kodin e kutise. Per cdo mosperputhje raporton menjehere tek Kryearketari.
  • Respekton dhe bashkepunon me koleget per te krijuar nje mjedis te kendshem pune.
  • Zbaton kodin e veshjes dhe kodin e sjelljes dhe siguron te jete me uniforme te plote gjate gjithe kohes ne pune.
  • Zbaton me perpikmeri rregulloren dhe te gjithe procedurat e miratuara.
  • Pranon detyra te tjera sic nevojiten apo kerkohen ne cdo kohe per mbarevajtjen e punes.
  Kualifikimet dhe Aftesite e Kerkuara:  Edukimi: Te kete Diplome Universitare. Eksperienc pune: Preferohen eksperiencat e ngjashme te punes. Aftesite:
  • Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
  • Te pelqeje punen me njerezit dhe te jete entuziast.
  • Te jete i dobishem dhe i sjellshem.
  • Te paturit e nje paraqitje te denje eshte kerkese.
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni dokumentet e poshte permendura :  1. CV te detajuar 2. Leter Interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com  2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:  MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore  Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania
  ]]>
  Supervizor Magazine https://www.punajuaj.com/jobs/supervizor-magazine/ 01 Jul 2019 13:04:04 +0000 HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Supervizor Magazine Qellimi i Pozicionit: Te mbikqyri dhe te oraganizoje ne menyre eficente nje grup punetoresh gjate gjithe aktiviteteve ne magazine duke u bazuar ne procedura dhe rregulloret e kompanise. Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Mbikqyr dhe organizon te gjithe procesin e marrjes se mallrave te ardhura. Siguron produktivitet dhe saktesi.
  • Mbikqyr dhe organizon te gjithe procesin e daljes te mallrave. Siguron produktivitet dhe saktesi.
  • Organizon dhe rregullon te gjithe dokumentacionin e duhur te hyrjeve dhe te daljeve ne baze te procedurave perkatse dhe I sistemon ato ne folderat dhe vendin e duhur.
  • Drejton kontrolle inventari dhe sigurohet qe grupi I kontrollit punon ne menyre korrekte dhe te sakte.
  • Planifikon, shperndan dhe mbikqyr stafin qe ka nen vartesi, bazuar ne nevojat e departmentit dhe biznesit.
  • Trajnon, mbeshtet, nxit dhe motivon stafin per te arritur produktivitetin dhe cilesine a pritur.
  • Monitoron performancen e stafit qe ka ne vartesi dhe raporton manaxherin e magazines.
  • Siguron nje komunikim te mire midis magazines dhe departamenteve te tjera.
  • Kujdeset qe stafi te punoje pa rreziqe dhe sipas procedurave.
  • Perpilon raporte te rregullta dhe statistika ditore, javore dhe mujore.
  • Mbikqyr trajtimin edhe mbajtjen sic duhet te gjitha pajisjeve dhe ambjenteve te magazines.
  • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen.
  Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi: Diplome universitare Eksperiencë pune: Te kete punuar ne pozicione te ngjashme per te pakten 2 vjet Aftësite:
  • Te jete i afte te motivoje grupin ne arritjen e rezultateve.
  • Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
  • Te jete i afte te punoje nen presion.
  • Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze.
  • Te kete njohuri te mira te programeve kompjuterike.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni dokumentet e poshte permendura: 1. CV te detajuar 2. Leter Interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Graphic Designer https://www.punajuaj.com/jobs/graphic-designer-2/ 01 Jul 2019 13:03:32 +0000 Megatek S.A., the biggest Do-IT-Yourself wholesale and retail hypermarket in Albania, is currently looking for a potential candidate for the position of Graphic Designer. Role Title: Graphic Designer Report to: Marketing Director Location: Tirana, Albania Duties and Responsibility:
  • Create print designs, concepts, and layouts based on knowledge of layout principles and esthetic design concepts.
  • Develop graphic themes for internal and external campaigns executed through print, social, and digital media.
  • Creative collaboration with the content marketing team members to enhance company image through graphical presentation of our brand through presentation of products, website and other advertising materials.
  • Direct the junior designer concerning major projects and other responsibilities.
  • Incorporate data driven direction into visual design. Design images that communicate the theme or idea which supports the overall corporate identity and strategy.
  • Keep technical skills up-to-date on software and the design industry to apply new knowledge to your job.
  Qualifications and Skills Education: Master Degree in Graphic Design Experience: A minimum of 3 years as creative designer with has great design and layout skills, creative flair, and originality. Skills:
  • Effective at designing solutions in a variety of mediums including: print, web, e-newsletters, marketing collateral, identities, publication, etc.
  • Able to establish project time lines and estimates, tracking of project details to ensure we have all creative assets within scope and deadlines.
  • Ability to work under pressure in a fast paced environment
  • Expertise in the design process – conceptualization and planning, designing and executing, Photoshop, Illustrator and InDesign.
  • Strong organization skills, open to feedback, and detail oriented
  • Ability to work independently and in a team environment
  • Effective at presenting and explaining ideas to teammates and management.
  Languages: Very Good verbal and written communication skills in English. Application Procedure: To apply, please forward the following documents: 1. Detailed CV 2. Portfolio 3. Letter of Interest, to this email address: hr@megateksa.com]]>
  Perfaqesues Rajonal Shitjesh Horeca per Zonen e Fierit https://www.punajuaj.com/jobs/perfaqesues-rajonal-shitjesh-horeca-per-zonen-e-fierit/ 01 Jul 2019 13:02:36 +0000 HISTORIKU  MEGATEK është një Hipermarket i tipit “Do It Yourself”, që ofron shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve për ndërtimin dhe dekorimin e ambienteve. Kompania MEGATEK po kërkon nje punonjës për Departamentin e Shitjeve me Shumice: Perfaqesues Rajonal Shitjesh Horeca per Zonen e Fierit Detyrat dhe përgjegjësitë
  • Vendos dhe mban kontakte me bizneset private që operojnë në zonën gjeografike që ka nën përgjegjësi si dhe me bizneset e tjera në zhvillim.
  • Komunikon dhe prezanton gjithë produktet dhe shërbimet e Megatek-ut tek klientela në zonën që ka nën përgjegjësi. Identifikon, shqyrton dhe plotëson nevojat e klientëve bazuar në strategjinë fitimprurëse dhe komerciale të kompanisë.
  • Kontribuon në zgjidhje “problemesh” duke ofruar zgjedhje të ndryshme.
  • Kryen vizita dhe kontakte të rregullta (duke përfshirë dhe thirrjet telefonike) me gjithë bizneset private dhe filialet e tyre.
  • Siguron informacion të drejtpërdrejtë dhe të menjëhershëm për klientët e tij mbi produktet e reja dhe shërbimet e Megatek-ut .
  • Ruan njohuri të plotë dhe të thellë për gjithë klientët që janë në përgjegjësinë e tij.
  • Identifikon gjithë kompanitë ekzistuese konkurrente si dhe strukturën e tyre dhe monitoron së afërmi lëvizjet, produktet, çmimet dhe efektshmërinë e shërbimeve të tyre.
  • Garanton raportim në kohën e duhur dhe me saktësi tek Supervizori i tij ose departamentet e tjera respektive në rast të shfaqjes së ndonjë problemi lidhur me ndonjë nga klientët e tij dhe monitoron së afërmi progresin e duhur deri në një zgjidhje finale.
  • Përgatit dhe paraqet në mënyrë të përditshme, periodike dhe sipas rastit raporte në lidhje me shitjet dhe klientelën e mbuluar për sektorin privat të zonës ku ai është përgjegjës duke përfshirë propozime për veprime, lëvizje apo hapa që duhen ndërmarrë për përmirësimin e rezultateve të arritura.
  • Monitoron procesin e porosive dhe bashkëpunon ngushtë me gjithë departamentet përgjegjëse deri në mbërritjen e tyre tek klienti.
  Kriteret mininale Edukimi: Preferohet Diplomë Universitare në Administrim Biznesi apo fusha të ngjashme Eksperiencë pune:Të paktën 2 vjet përvojë pune në shitje. Të tjera:Kandidati duhet te jete rezident ne zonat e Fierit, Lushnjes dhe gjithashtu duhet te disponoje makine personale Aftësi gjuhësore : Preferohet te kete njohuri te gjuhes angleze. Aftësi kompjuterikeNjohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office. Aftësi të tjera:Aftësi shume te mira në prezantim dhe komunikim - Aftësi shume te mira planifikuese dhe monitoruese - Aftësi shume te mira per te negociuar Aftësi për t’u përshtatur shpejt me situata të reja Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni dokumentet e me poshte permendura: 1. CV e detajuar  2. Leter Interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Recruiter – FRENCH https://www.punajuaj.com/jobs/recruiter-french/ 01 Jul 2019 12:01:08 +0000 Junior Recruiter – Tirana – French speaker Good basic salary + bonus from €10,000 - €20,000 per year after training We are hiring Recruitment Consultants for our office in Kompleksi Halili, Tirana – no previous experience is required. Requirements
  • Fluent French and English
  • Excellent communication skills
  • Good decision making and attention to detail
  Responsibilities
  • Using sales & networking to attract candidates to clients
  • Developing a good understanding of client’s industry, work culture and environment
  • Headhunting - identifying and approaching candidates already in work
  • Using candidate databases to match candidates to the client's roles
  • Briefing candidates regarding; clients, role responsibilities, salary and benefits
  • Preparing CVs and client application related paperwork
  • Client and candidate liaison to arrange interviews and provide post interview feedback
  • Negotiating salary rates and finalising start dates
  Benefits
  • 5 days per week – Monday to Friday
  • Competitive salary
  • Salary review based on performance
  • Bonus during training – €100 net per placement
  • Bonus potential after training €10,000 – €20,000 before tax per year
  • 20 days holidays per year + public holidays
  • Training in English from our team in UK
  We invite applications from candidates who enjoy
  • Being a strong communicator with good problem solving capability
  • Building relationships with professional client bases
  • Working in an international, fast paced & dynamic environment
  • Working in a collaborative team that shares a common purpose
  • Striving to be the best at what you do
  Please send your CV in English and a brief summary of why are you applying to; cv@warwick-search.eu]]>
  Recruiter/ Headhunter – ENGLISH SPEAKERS https://www.punajuaj.com/jobs/recruiter-headhunter-english-speakers/ 01 Jul 2019 11:56:41 +0000 Human Resources Recruiter/ Headhunter – Tirana – English speaker. Ne bashkpunojme me kompanite farmaceutike nderkombetare per te gjetur personel te kualifikuar per ta ne Europe. We are hiring Recruitment Consultants for our office in Kompleksi Halili, Tirana – no previous experience is required. Requirements
  • Fluent English
  • Excellent communication skills
  • Good decision making and attention to detail
  Responsibilities
  • Using sales & networking to attract candidates to clients
  • Developing a good understanding of client’s industry, work culture and environment
  • Headhunting - identifying and approaching candidates already in work
  • Using candidate databases to match candidates to the client's roles
  • Briefing candidates regarding; clients, role responsibilities, salary and benefits
  • Preparing CVs and client application related paperwork
  • Client and candidate liaison to arrange interviews and provide post interview feedback
  • Negotiating salary rates and finalising start dates
  Benefits
  • 5 days per week – Monday to Friday
  • Competitive salary
  • Salary review based on performance
  • Bonus during training – €100 net per placement
  • Bonus potential after training €10,000 – €20,000 before tax per year
  • 20 days holidays per year + public holidays
  • Training in English from our team in UK
  We invite applications from candidates who enjoy
  • Being a strong communicator with good problem solving capability
  • Building relationships with professional client bases
  • Working in an international, fast paced & dynamic environment
  • Working in a collaborative team that shares a common purpose
  • Striving to be the best at what you do
  Please send your CV in English and a brief summary of why are you applying to; cv@warwick-search.eu]]>
  Recruiter – SPANISH – bonus after training from €10,000 per year https://www.punajuaj.com/jobs/recruiter-spanish-bonus-after-training-from-e10000-per-year/ 01 Jul 2019 11:53:47 +0000 Junior Recruiter – Tirana – Spanish speaker Good basic salary + bonus from €10,000 - €20,000 per year after training We are hiring Recruitment Consultants for our office in Kompleksi Halili, Tirana – no previous experience is required. Requirements
  • Fluent Spanish and English
  • Excellent communication skills
  • Good decision making and attention to detail
  Responsibilities
  • Using sales & networking to attract candidates to clients
  • Developing a good understanding of client’s industry, work culture and environment
  • Headhunting - identifying and approaching candidates already in work
  • Using candidate databases to match candidates to the client's roles
  • Briefing candidates regarding; clients, role responsibilities, salary and benefits
  • Preparing CVs and client application related paperwork
  • Client and candidate liaison to arrange interviews and provide post interview feedback
  • Negotiating salary rates and finalising start dates
  Benefits
  • 5 days per week – Monday to Friday
  • Competitive salary
  • Salary review based on performance
  • Bonus during training – €100 net per placement
  • Bonus potential after training €10,000 – €20,000 before tax per year
  • 20 days holidays per year + public holidays
  • Training in English from our team in UK
  We invite applications from candidates who enjoy
  • Being a strong communicator with good problem solving capability
  • Building relationships with professional client bases
  • Working in an international, fast paced & dynamic environment
  • Working in a collaborative team that shares a common purpose
  • Striving to be the best at what you do
  Please send your CV in English and a brief summary of why are you applying to; cv@warwick-search.eu]]>
  Recruiter – Italian speaker https://www.punajuaj.com/jobs/recruiter-italian-speaker/ 01 Jul 2019 11:52:05 +0000 Requirements
  • Fluent English and Italian
  • Excellent communication skills
  • Good decision making and attention to detail
  Responsibilities
  • Using sales & networking to attract candidates to clients
  • Developing a good understanding of client’s industry, work culture and environment
  • Headhunting - identifying and approaching candidates already in work
  • Using candidate databases to match candidates to the client's roles
  • Briefing candidates regarding; clients, role responsibilities, salary and benefits
  • Preparing CVs and client application related paperwork
  • Client and candidate liaison to arrange interviews and provide post interview feedback
  • Negotiating salary rates and finalising start dates
  Benefits
  • 5 days per week – Monday to Friday
  • Competitive salary
  • Salary review based on performance
  • Bonus during training – €100 net per placement
  • Bonus potential after training €10,000 – €20,000 before tax per year
  • 20 days holidays per year + public holidays
  • Training in English from our team in UK
  We invite applications from candidates who enjoy
  • Being a strong communicator with good problem solving capability
  • Building relationships with professional client bases
  • Working in an international, fast paced & dynamic environment
  • Working in a collaborative team that shares a common purpose
  • Striving to be the best at what you do
  Please send your CV in English and a brief summary of why are you applying to; cv@warwick-search.eu]]>
  Recruiter – bonus from €10,000 per year after training – German https://www.punajuaj.com/jobs/recruiter-bonus-from-e10000-per-year-after-training-german/ 01 Jul 2019 11:49:53 +0000 Junior Recruiter – Tirana – German speaker Good basic salary + bonus from €10,000 - €20,000 per year after training We are hiring Recruitment Consultants for our office in Kompleksi Halili, Tirana – no previous experience is required. Requirements
  • Fluent German and English
  • Excellent communication skills
  • Good decision making and attention to detail
  Responsibilities
  • Using sales & networking to attract candidates to clients
  • Developing a good understanding of client’s industry, work culture and environment
  • Headhunting - identifying and approaching candidates already in work
  • Using candidate databases to match candidates to the client's roles
  • Briefing candidates regarding; clients, role responsibilities, salary and benefits
  • Preparing CVs and client application related paperwork
  • Client and candidate liaison to arrange interviews and provide post interview feedback
  • Negotiating salary rates and finalising start dates
  Benefits
  • 5 days per week – Monday to Friday
  • Competitive salary
  • Salary review based on performance
  • Bonus during training – €100 net per placement
  • Bonus potential after training €10,000 – €20,000 before tax per year
  • 20 days holidays per year + public holidays
  • Training in English from our team in UK
  We invite applications from candidates who enjoy
  • Being a strong communicator with good problem solving capability
  • Building relationships with professional client bases
  • Working in an international, fast paced & dynamic environment
  • Working in a collaborative team that shares a common purpose
  • Striving to be the best at what you do
  Please send your CV in English and a brief summary of why are you applying to; cv@warwick-search.eu]]>
  Agjent punesimi – English SPEAKERS – part time afternoon https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-punesimi-english-speakers-part-time-afternoon/ 01 Jul 2019 11:47:46 +0000 Requirements
  • Fluent English
  • Excellent communication skills
  • Good decision making and attention to detail
  Responsibilities
  • Using sales & networking to attract candidates to clients
  • Developing a good understanding of client’s industry, work culture and environment
  • Headhunting - identifying and approaching candidates already in work
  • Using candidate databases to match candidates to the client's roles
  • Briefing candidates regarding; clients, role responsibilities, salary and benefits
  • Preparing CVs and client application related paperwork
  • Client and candidate liaison to arrange interviews and provide post interview feedback
  • Negotiating salary rates and finalising start dates
  Benefits
  • working 5 days per week – Monday to Friday
  • Competitive salary
  • Salary review based on performance
  • Bonus during training – €100 net per placement
  • Bonus potential after training €10,000 – €20,000 before tax per year
  • 20 days holidays per year + public holidays
  • Training in English from our team in UK
  We invite applications from candidates who enjoy
  • Being a strong communicator with good problem solving capability
  • Building relationships with professional client bases
  • Working in an international, fast paced & dynamic environment
  • Working in a collaborative team that shares a common purpose
  • Striving to be the best at what you do
  Please send your CV in English and a brief summary of why are you applying to; cv@warwick-search.eu]]>
  Promotore (Tour neper Shqiperi) https://www.punajuaj.com/jobs/promotore-tour-neper-shqiperi/ 30 Jun 2019 16:38:51 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group kerkon: Promotore Detyrat dhe Pergjegjesite: Promovimi dhe shitja e produkteve ne subjekte elitare ne qytetet bregdetare te Shqiperise Aftesite e Kerkuara:
  • Te kete eksperienca ne fushata te ngjashme promocioni
  • Te kete aftesi te mira per te shitur dhe promovuar produktet e kompanise
  • Te jete e shkathet dhe energjike
  • Te jete fleksibel ne orare
  • Te jete e gatshme te punoje ne rrethe
  Te interesuarat duhet te dergojne CV te detajuar me foto, ne adresen e-mail: punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358. Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen brenda 48 oreve nga marrja e aplikimit. *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.]]>
  Supervizor Adezivi https://www.punajuaj.com/jobs/supervizor-adezivi/ 30 Jun 2019 15:56:30 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group kerkon: Supervizor Adezivi Qellimi i Pozicionit: Të organizojë, monitorojë dhe zbatojë planet e veshjeve me adeziv, montimit të banerave, dhe mjeteve të tjera promocionale. Kualifikimet / Kërkesat 1. Të ketë aftësi teknike për veshje sipërfaqesh të ndryshme me adeziv 2. Të dijë të organizojë punën e Departamentit te Printimeve 3. Të dijë te punojë materiale të ndryshme promocionale 4. Të ketë aftësi të tjera teknike në: saldim, lyerje, montime banerash etj 5. Të jetë person i shkathët dhe me dëshirë për të punuar 6. Të jetë person fleksibël dhe të respektojë afatet e kërkuara. Të interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail: punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358. Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.]]> Supervizor Shitjesh https://www.punajuaj.com/jobs/supervizor-shitjesh/ 30 Jun 2019 15:53:46 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group ofron mundesi punesimi per pozicionin: Supervizor Shitjesh / Tirane Vendodhja: Tirane Qellimi i Pozicionit: Te kontrolloje dhe te menaxhoje stafin dhe klientet e zones se paracaktuar. Detyrat dhe Pergjegjesite:
  1. Organizon dhe Kontrollon punen ditore te ekipin e shitjes.
  2. Komunikon, raporton dhe informon lidhur me tregun dhe konkurrencen.
  3. Mban kontakte te vazhdueshme me klientet e kompanise,me qellim rritjen e cilesise se sherbimit.
  4. Asiston në zhvillimin e planeve vjetore të shitjeve me objektiva dhe targete të përcaktuara qartë.
  5. Ndermerr dhe koordinon zhvillimin e plan veprimeve për të rritur shitjet dhe gjetjen e pikave të reja.
  6. Mban të dhëna të sakta mbi çmimet, shitjet dhe pergatit raportet mbi aktivitetin ne zonën e tij.
  Kualifikimet dhe aftesite:
  1. Diplome universitare – e preferueshme ne fushat e Menaxhimit
  2. Minimum 3 vjet pervoje pune ne pune me profil te ngjashem
  3. Aftësi shumë të mira komunikuese
  4. Aftësi shumë të mira negociuese
  5. Aftësi analizuese
  6. Aftësi shumë të mira për të punuar në grup
  Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV e tyre dhe Leter Motivimi ne adresen elektronike: punesimi@arstlgroup.com Nr tel: 0673101358 Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen brenda 48 oreve nga marrja e aplikimit. *Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.]]>
  Agjent Shitjesh HORECA https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitjesh-horeca/ 30 Jun 2019 15:52:18 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group kerkon: Agjent Shitjesh HORECA - Tirane Qellimi i Pozicionit: Sherbim ndaj klienteve Horeca ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen te cilen mbulon. Kualifikimet / Kërkesat 1. Të ketë mbaruar arsimin e mesëm 2. Minimumi 1 vit eksperiencë pune ne shitje 3. Të posedojë patentë të klasit B 4.Të jetë aftësi në shërbim klienti 5. Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi 6. Të jetë i orientuar drejt arritjes së rezultateve 7. Të jetë i aftë të punojë në grup Të interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail: punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358. Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.]]> Menaxher/e Shitjesh (HORECA) https://www.punajuaj.com/jobs/menaxher-e-shitjesh-horeca/ 30 Jun 2019 15:44:39 +0000 ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group ofron mundesi punesimi per pozicionin: Menaxher/e Shitjesh per subjektet Elitare Horeca Departamenti: Shitjet Vendodhja: Tirane Qellimi i Pozicionit: Menaxhimi i rrjetit te subjekteve elitare HORECA, duke synuar rritjen e portofolit te klienteve te kompanise. Detyrat dhe Pergjegjesite: 1. Planifikon dhe menaxhon procesin e shitjeve ne subjektet HORECA me te njohura te Tiranes me synim arritjen e targetit. 2. Drejton dhe kordinon porosite e klienteve elitare duke bashkepunuar ngushte me strukturat e tjera te shitjeve. 3. Identifikon dhe ploteson nevojat e klienteve te rinj dhe ekszistues bazuar ne politikat dhe strategjite e kompanise. 4. Harton dhe analizon efikasitetin e shitjeve sipas kostove, mjeteve dhe produktit. 5. Raporton periodikisht tek Key Account Manager. Kualifikimet dhe aftesite: 1. Te kete perfunduar studimet e larta (preferohet Administrim Biznes) 2. Te kete minimumi 2 vite eksperience ne fushat e shitjeve dhe distribucionit 3. Aftesi shume te mira komunikimi, negocimi dhe etike te larte pune 4. Te jete person i organizuar, dinamik, i pergjegjshem dhe fleksibel 5. Te kete aftesi per te influencuar brenda kompanise dhe jashte saj 6. Te posedoje Leje Drejtimi te klasit B • Per shkak te natyres se punes, kandidati ideal duhet te jete fleksibel ne orare. Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV e tyre me foto, referanca perkatese si dhe Leter Motivimi ne adresen elektronike: punesimi@arstlgroup.com Nr tel: 0673101358 Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit. *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.]]> Agjent Shitje (Vlore) https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitje-vlore/ 28 Jun 2019 16:05:42 +0000 HISTORIKU  MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Perfaqesues Rajonal Shitjesh per zonen e Vlores Qellimi i PozicionitSherbim i shkelqyer ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen perkatese. Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Miremban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj per Megatek.
  • Shet dhe Prezanton ne menyre profesionale produktet, te cilat trajtohen me shumice, tek klientet e zones qe mbulon.
  • Identifikon nevojat e klienteve dhe jep propozime per permbushjen e nevojave te klientit.
  • Ofron sherbim ndaj klienteve, si para, po ashtu dhe pas shitjes.
  • Monitoron procesin e porosive dhe bashkëpunon ngushtë me gjithë departamentet përgjegjëse deri në mbërritjen e tyre tek klienti.
  • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen.
  Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Te kete mbaruar studimet e larta, Eksperiencë pune:Minimalisht 2-3 vjet eksperience pune ne shitje Aftësite:
  • Aftesi shume te mira komunikuese
  • Aftesi shume te mira prezantuese
  • Aftesi shume te mira negociuese
  • Aftesi analizuese.
  • Aftesi shume te mira per te punuar ne grup.
  Aftesi te tjera: · Njohuri te mira te gjuhes angleze. · Njohuri baze të paketës Microsoft Office. · Te disponoje patente te klasit B. Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim:1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Agjent Shitje Horeca per Zonen e Veriut https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitje-horeca-per-zonen-e-veriut/ 28 Jun 2019 15:59:00 +0000 HISTORIKU  MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Agjent Shitje Horeca per Zonen e Veriut Qellimi i Pozicionit: Sherbim i shkelqyer ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen perkatese. Edukimi:Te kete mbaruar studimet e larta. Eksperiencë pune: Preferohen min 2 vjet experience pune ne pozicione te ngjashme. Aftësite:
  • Aftesi shume te mira ne shitje
  • Aftesi shume te mira prezantuese
  • Aftesi shume te mira negociuese
  • Aftesi analizuese.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Fotograf https://www.punajuaj.com/jobs/fotograf/ 28 Jun 2019 15:49:58 +0000 HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kerkon te punesoje: Fotograf Arsimimi: Te kete perfunduar Akademine e Arteve dega Fotografi. Eksperience : Preferohet te kete eksperience pune 2-3 vite. Aftesite:
  • Te kete punuar ne Shooting ne menyre profesionale
  • Te posedoje nje portfolio
  • Te kete njohuri te Photoshop ose software specifike te fushes.
  • Te jete kompetent ne aplikimin e teknikave dhe praktikave me te mira ne fushen e fotografise.
  • Te kete njohuri te procesit te produksionit per publikimet online si dhe printimeve e ndryshme.
  Gjuhe e Huaj: Njohuri shume te mira te gjuhes angleze ne te shkruar dhe ne te folur. Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Kontrollore procedurash https://www.punajuaj.com/jobs/kontrollore-procedurash/ 28 Jun 2019 15:48:36 +0000 MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Kontrollore Procedurash Qellimi i PozicionitTe menaxhoje procesin e hartimit,rishikimit dhe kontrollit periodik te procedurave te brendshme te kompanise. Detyrat dhe Pergjegjesite: · Harton procedura te reja dhe dokumentacionin ndihmes per aplikimin e tyre ne varesi te kerkesave dhe nevojave te kompanise. · Bashkepunon me departamentet perkatese duke u konsultuar me to mbi hartimin apo rishikimin e procedurave. · Pergatit historikun e procedurave qe krijohen ,rishikohen dhe aplikohen .  · Ruan procedurat e aprovuara ne dy gjuhe shqip dhe anglisht. · Ushtron kontrolle per te verifikuar zbatimin e procedurave te miratuara dhe perpilon raportin perkates. · Realizon detyra te tjera qe lidhen me kerkesat e punen, te ngarkuara nga eprori direkt. Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Te kete mbaruar studimet e larta, Administrim Biznes ose Jurisprudence Eksperiencë pune: Te pakten 5 vjet pune ne pozicione te ngjashme. Aftësite: · Aftesi shume te mira organizuese dhe koodinuese  · Aftesi shume te mira planifikuese dhe monitoruese · Aftesi shume te mira komunikuese  Aftesi te tjera: · Njohuri shume te mira te gjuhes angleze. · Njohuri shume te mira te aplikimeve te Microsoft Office.  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni dokumentet e poshte permendura: 1. CV te detajuar 2. Leter Interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:  MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]> Shites ne Departamentin e Veglave te Punes https://www.punajuaj.com/jobs/shites-ne-departamentin-e-veglave-te-punes/ 28 Jun 2019 15:46:50 +0000 HISTORIKU  MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Shites ne Departamentin e Veglave te Punes  Qellimi i PozicionitSiguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve.  Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient qe interesohet per produktet e departamentit.
  • Kupton nevojen e klientit perkates, duke degjuar me vemendje maksimale kerkesen e Klientit.
  • Ndihmon klientin ne gjetjen e produkteve per te cilat Klienti eshte i interesuar.
  • Ofron keshilla, te cilat i vijne ne ndihme Klientit, dhe u pergjigjet me dedikim pyetjeve te Klientit.
  • Finalizon procesin e shitjeve te produkteve ne perputhje me nevojen e Klientit.
  • Ne bashkepunim me Supervizorin perkates kontrollon ekzpozimin per te mbushur stokun dhe angazhohet ne sistemin e stokut ne nivelin e kerkuar.
  • Rivendos ne vendet e duhura te gjitha produktet te cilat jane vendosur ne vendin e gabuar nga ana e Klienteve.
  • Siguron informacion periodik mbi kerkesat e ndryshme nga klientet te cilin e raporton cdo dite tek supervizori perkates .
  • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen
  Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:  Edukimi:Te kete perfunduar shkollen e mesme profesionale per elektrike ose te vazhdoje studimet e larta ne Inxhinieri Elektrike ose Mekanike  Eksperiencë pune:Preferohen eksperiencat e ngjashme te punes.  Aftësite:
  • Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
  • Te pelqeje punen me njerezit.
  • Te jete i dobishem dhe i sjellshem.
  • Te paturit e nje paraqitje te denje eshte kerkese.
  • Njohuri te mira te produkteve.
  Procedura e Aplikimit Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni dokumentet e me poshte permendura: 1. CV te detajuar dhe Leter Interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Picier https://www.punajuaj.com/jobs/picier/ 28 Jun 2019 15:40:25 +0000 HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Picier Qellimi I Pozicionit : Te hartoje dhe menaxhoje punen ne sektorin e prodhimit te picave ne ambientin e lokalit self service Bar - Kafe Megatek. Kualifikimet: Te kete mbaruar shkollen e mesme profesionale te picajolit Eksperiencë pune: Preferohen minimumi 2 vjet experience pune si Picier. Aftesite e Kerkuara
  • Te kete aftesi shume te mira komunikimi
  • I afte per te punuar ne fluks pune dhe nen presion
  • Te jete i afte per te punuar si pjese e nje skuadre (pune ne grup),
  • Te pelqeje punen me njerezit.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet adreses se e-mail: burimenjerezore@megateksa.com]]>
  Shites ne Departamentin Elektrik https://www.punajuaj.com/jobs/shites-ne-departamentin-elektrik/ 28 Jun 2019 15:27:57 +0000 HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Shites ne Departamentin Elektrik Qellimi i Pozicionit: Siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve. Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient qe interesohet per produktet e departamentit.
  • Kupton nevojen e klientit perkates, duke degjuar me vemendje maksimale kerkesen e Klientit.
  • Ndihmon klientin ne gjetjen e produkteve per te cilat Klienti eshte i interesuar.
  • Ofron keshilla, te cilat i vijne ne ndihme Klientit, dhe u pergjigjet me dedikim pyetjeve te Klientit.
  • Finalizon procesin e shitjeve te produkteve ne perputhje me nevojen e Klientit.
  • Ne bashkepunim me Supervizorin perkates kontrollon ekzpozimin per te mbushur stokun dhe angazhohet ne sistemin e stokut ne nivelin e kerkuar.
  • Rivendos ne vendet e duhura te gjitha produktet te cilat jane vendosur ne vendin e gabuar nga ana e Klienteve.
  • Siguron informacion periodik mbi kerkesat e ndryshme nga klientet te cilin e raporton cdo dite tek supervizori perkates .
  • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen
  Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi: Te kete perfunduar shkollen e mesme profesionale per elektrike ose studimet e larta ne Inxhinieri Elektrike ose Mekatronike.  Eksperiencë pune: Preferohen eksperiencat e ngjashme te punes. Aftësite:
  • Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
  • Te pelqeje punen me njerezit.
  • Te jete i dobishem dhe i sjellshem.
  • Te paturit e nje paraqitje te denje eshte kerkese.
  • Njohuri te mira te produkteve.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dorezoni CV te detajuartek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:  MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Perfaqesues Shitjesh Institucionale https://www.punajuaj.com/jobs/perfaqesues-shitjesh-institucionale/ 28 Jun 2019 15:26:27 +0000
  HISTORIKU  MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje:Perfaqesues Shitjesh Institucionale Qellimi i PozicionitMbulimin e departamentit te shitjeve institucionale dhe identifikimin e tenderave te publikuar e kerkesave te kualifikimit per menaxhimin dhe lidhjen e kontratave me kompanite fituese. Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Vendos dhe mban kontakte periodike me perfaqesues te Institucioneve Shteterore, Njesive Vendore dhe kompanive te ndryshme te ndertimit, me qellim shitjen e produkteve te Megatek.
  • Komunikon dhe prezanton te gjitha produketet dhe sherbimet e Megatek tek klientet ekzistues dhe potenciale.
  • Identifikon projekte ne proces dhe vendos kontakte me firmat kontraktuese ne terren. Raporton tek Manaxheri I shitjeve Instituacionale progresin.
  • Kryhen detyra te tjera te kerkuara nga supervizori direkt.
  Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Te kete mbaruar studimet e larta.. Eksperiencë pune:Minimalisht 2-3 vjet eksperience pune ne shitje. Te disponoje te gjitha njohurite mbi kuadrin ligjor qe aplikohet ne vendin tone per tenderat qe realizohen nga Institucionet Shteterore me fonde nga Buxheti I Shtetit, apo nga Donatoret e Huaj. Te kete njohuri gjithashtu edhe per kuadrin ligjor FIDIC, sipas te cilit prokurohen te gjitha punimet qe financohen kryesisht nga Donatoret e Huaj. Aftësite:
  • Aftesi shume te mira komunikuese
  • Aftesi shume te mira prezantuese
  • Aftesi shume te mira negociuese
  • Aftesi analizuese.
  Aftesi te tjera: · Njohuri shume te mira te gjuhes angleze. · Njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office. · Te disponoje patente te klasit B. Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni nje CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:  MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania
  ]]>
  Shites ne Departamentin e Ndertimit https://www.punajuaj.com/jobs/shites-ne-departamentin-e-ndertimit/ 28 Jun 2019 15:24:48 +0000 HISTORIKU  MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Shites ne Departamentin e Ndertimit Qellimi i Pozicionit: Siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve. Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient qe interesohet per produktet e departamentit.
  • Kupton nevojen e klientit perkates, duke degjuar me vemendje maksimale kerkesen e Klientit.
  • Ndihmon klientin ne gjetjen e produkteve per te cilat Klienti eshte i interesuar.
  • Ofron keshilla, te cilat i vijne ne ndihme Klientit, dhe u pergjigjet me dedikim pyetjeve te Klientit.
  • Finalizon procesin e shitjeve te produkteve ne perputhje me nevojen e Klientit.
  • Ne bashkepunim me Supervizorin perkates kontrollon ekzpozimin per te mbushur stokun dhe angazhohet ne sistemin e stokut ne nivelin e kerkuar.
  • Rivendos ne vendet e duhura te gjitha produktet te cilat jane vendosur ne vendin e gabuar nga ana e Klienteve.
  • Siguron informacion periodik mbi kerkesat e ndryshme nga klientet te cilin e raporton cdo dite tek supervizori perkates .
  • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen
  Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi: Te kete perfunduar shkollen e mesme profesionale per ndertim ose te kete eksperience pune ne ndertim. Eksperiencë pune: Preferohen eksperiencat e ngjashme te punes. Aftësite:
  • Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
  • Te pelqeje punen me njerezit.
  • Te jete i dobishem dhe i sjellshem.
  • Te paturit e nje paraqitje te denje eshte kerkese.
  • Njohuri te mira te produkteve.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dergoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:  MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Shofer https://www.punajuaj.com/jobs/shofer/ 28 Jun 2019 15:22:29 +0000
  “Teqja Group” , perbehet nga nje grup kompanish me experiencë të gjatë prej afro 15 vitesh, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në tregun Rajonal te cilat ofrojne nje gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh që nga logjistika deri tek prodhimi i materialeve industriale.“Teqja Group” po kërkon te punesoje punonjes ne rolin: Shofer per transport produktesh ne Tirane dhe Rrethe Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi: Te kete diplome te shkolles se mesme. Eksperiencë pune: Minimalisht 5 vjet experience si shofer kamioni. Aftësite:
  • Te disponoje patente te klasit CE (CAP)
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese
  • Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore, nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania
  ]]>
  Shites ne Departamentin e Parketeve dhe Drurit https://www.punajuaj.com/jobs/shites-ne-departamentin-e-parketeve-dhe-drurit/ 28 Jun 2019 15:17:16 +0000 HISTORIKU  MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Shites ne Departamentin Parketeve dhe Drurit Qellimi i PozicionitSiguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve. Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient qe interesohet per produktet e departamentit.
  • Kupton nevojen e klientit perkates, duke degjuar me vemendje maksimale kerkesen e Klientit.
  • Ndihmon klientin ne gjetjen e produkteve per te cilat Klienti eshte i interesuar.
  • Ofron keshilla, te cilat i vijne ne ndihme Klientit, dhe u pergjigjet me dedikim pyetjeve te Klientit.
  • Finalizon procesin e shitjeve te produkteve ne perputhje me nevojen e Klientit.
  • Ne bashkepunim me Supervizorin perkates kontrollon ekzpozimin per te mbushur stokun dhe angazhohet ne sistemin e stokut ne nivelin e kerkuar.
  • Rivendos ne vendet e duhura te gjitha produktet te cilat jane vendosur ne vendin e gabuar nga ana e Klienteve.
  • Siguron informacion periodik mbi kerkesat e ndryshme nga klientet te cilin e raporton cdo dite tek supervizori perkates .
  • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohet.
  Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Diplome Univeristare, dega Inxhinieri Druri ose te kete mbaruar shkollen e mesme profesionale perpunim druri Eksperiencë pune: Preferohen min 2 vjet experience pune ne pozicione te ngjashme. Aftësite:
  • Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
  • Te pelqeje punen me njerezit.
  • Te jete i dobishem dhe i sjellshem.
  • Te paturit e nje paraqitje te denje eshte kerkese.
  • Njohuri te mira te produkteve.
  Procedura e Aplikimit Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim : 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Punetor Magazine https://www.punajuaj.com/jobs/punetor-magazine/ 28 Jun 2019 15:13:35 +0000 HISTORIKU  MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Punetor Magazine Qellimi i Pozicionit: Kryen proceset e shkarkimit, ngarkimit, amballazhimit dhe levizjeve te mallarave se magazines. Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Shkarkon mallrat e ardhura duke i vendosur neper paleta te ndara sipas kodeve me shpejtesi e saktesi dhe pa I demtuar ato
  • Ngarkon mallrat qe jane per te dale me shpejtesi e saktesi dhe pa i demtuar ato.
  • Pergatit porosite se bashku me Kontrollorin.
  • Raporton ne menyre te menjehershme tek supervizori cdo demtim ose parregullsi qe vihet re.
  • Grumbullon dhe mbeshtjell mallrat ne paleta, te ndara sipas kodeve para se ato te levizen nga nje pozicion tek nje tjeter.
  • Perdor pajisjet e duhura mbrojtese.
  • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen.
  Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Te kete perfunduar arsimin e mesem. Eksperiencë pune:Te kete eksperienca te ngjashme pune. Aftësite:
  • Te kete aftesi te mira komunikuese.
  • Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
  • Te jete I afte te beje pune fizike.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Shites ne departametin Hidrosanitar https://www.punajuaj.com/jobs/shites-ne-departametin-hidrosanitar/ 28 Jun 2019 12:05:57 +0000 HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Shites ne Departamentin Ngrohje-Ftohje Qellimi i Pozicionit: Siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve.  Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient qe interesohet per produktet e departamentit.
  • Kupton nevojen e klientit perkates, duke degjuar me vemendje maksimale kerkesen e Klientit.
  • Ndihmon klientin ne gjetjen e produkteve per te cilat Klienti eshte i interesuar.
  • Ofron keshilla, te cilat i vijne ne ndihme Klientit, dhe u pergjigjet me dedikim pyetjeve te Klientit.
  • Finalizon procesin e shitjeve te produkteve ne perputhje me nevojen e Klientit.
  • Ne bashkepunim me Supervizorin perkates kontrollon ekzpozimin per te mbushur stokun dhe angazhohet ne sistemin e stokut ne nivelin e kerkuar.
  • Rivendos ne vendet e duhura te gjitha produktet te cilat jane vendosur ne vendin e gabuar nga ana e Klienteve.
  • Siguron informacion periodik mbi kerkesat e ndryshme nga klientet te cilin e raporton cdo dite tek supervizori perkates .
  • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen
  Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Te kete mbaruar shkollen e mesme profesionale per hidraulik Eksperiencë pune: Preferohen eksperiencat e punes si hidraulik apo me sistemet e Ngrohje Ftohjes.  Aftësite:
  • Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
  • Te pelqeje punen me njerezit.
  • Te jete i dobishem dhe i sjellshem.
  • Te paturit e nje paraqitje te denje eshte kerkese.
  • Njohuri te mira te produkteve.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni dokumentet e me poshte permendura: 1. CV te detajuar  2. Leter Interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com  2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:  MEGATEK S.A  Divizioni i Burimeve Njerezore  Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Shites ne Departamentin e Dekorit https://www.punajuaj.com/jobs/shites-ne-departamentin-e-dekorit/ 28 Jun 2019 12:02:15 +0000 HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Shites ne Departamentin e Dekorit  Qellimi i Pozicionit: Siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve. Detyrat dhe Pergjegjesite:
  • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient qe interesohet per produktet e departamentit.
  • Kupton nevojen e klientit perkates, duke degjuar me vemendje maksimale kerkesen e Klientit.
  • Ndihmon klientin ne gjetjen e produkteve per te cilat Klienti eshte i interesuar.
  • Ofron keshilla, te cilat i vijne ne ndihme Klientit, dhe u pergjigjet me dedikim pyetjeve te Klientit.
  • Finalizon procesin e shitjeve te produkteve ne perputhje me nevojen e Klientit.
  • Ne bashkepunim me Supervizorin perkates kontrollon ekzpozimin per te mbushur stokun dhe angazhohet ne sistemin e stokut ne nivelin e kerkuar.
  • Rivendos ne vendet e duhura te gjitha produktet te cilat jane vendosur ne vendin e gabuar nga ana e Klienteve.
  • Siguron informacion periodik mbi kerkesat e ndryshme nga klientet te cilin e raporton cdo dite tek supervizori perkates .
  • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen
  Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Student ne Fakultetin e Ing Tekstil Mode ose te kete mbaruar Shkollen e Mesme profesionale per Tekstil-Mode. Eksperiencë pune: Preferohen eksperiencat e ngjashme te punes. Aftësite:
  • Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
  • Te pelqeje punen me njerezit.
  • Te jete i dobishem dhe i sjellshem.
  • Te paturit e nje paraqitje te denje eshte kerkese.
  • Njohuri te mira te produkteve.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dorezoni CV e detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:  MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Banakiere https://www.punajuaj.com/jobs/banakiere/ 28 Jun 2019 11:56:57 +0000 Bar- Kafe Megatek kerkon te punesoje: Banakiere Qellimi i Pozicionit :Te ofroje sherbim te shkelqyer sipas kerkesave te klieneteve prane Bar - Kafe Megatek. Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Te kete mbaruar shkollen e mesme. Preferohet diplome e shkolles se mesme, dega Hoteleri-Turizem Eksperiencë pune: Preferohen minimumi 2 vjet experience pune si banakiere. Aftesite e Kerkuara:
  • Te kete aftesi shume te mira komunikimi
  • E afte per te punuar ne fluks pune dhe nen presion
  • Te jete e afte per te punuar si pjese e nje skuadre
  Te tjera:
  • Te jete e disponueshme per te punuar me dy turne.
  Procedura e Aplikimit: Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni dokumentet e me poshte permendura: 1. CV te detajuar 2. Leter Interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim: 1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania]]>
  Social Media Manager https://www.punajuaj.com/jobs/social-media-manager/ 27 Jun 2019 17:14:21 +0000 Alpha Soft kerkon Menaxher/e per Rrjetet Sociale Profili do te jete pergjegjes ne:
  • Ideimin dhe zbatimin e fushatave Marketing ne kanale te ndryshme (FB,INSTA, LINKEDIN,PINTEREST,YOUTUBE, GOOGLE AdWORDS )
  • Realizimin e kerkimeve, analize te tregut dhe konkurrences.
  • Pergatitjen e Kontentit dhe bashkepunim te ngushte me departamentin Grafik
  • Korrespondence e vazhdueshme me klientet aktual edhe ata te rinj
  Kualifikimet/Kerkesat:
  • Diplome Bachelor dhe Master ne Ekonomi/Marketing
  • Minimumi 3 vjet eksperience ne funksione analoge
  • Njohuri shume te mira te marketingut dixhital (Web, Social Media)
  • Aftesi shume te mira ne drejtshkrimin e gjuhes shqipe
  • Njohuri te mira te gjuhes Angleze
  • Njohuri shume te mira te paketes Office
  Gjithashtu i pajisur me aftesi shume te mira organizative, marredhenie dhe interaktivitet te larte ne grup. I afte ne zhvillimin dhe ndjekjen e projekteve nen stres me afate te shkurtra dorezimi. Procedura e Aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion:
  • Dërgoni CV-në tuaj me fotografi në: hr@alpha-soft.al
  Cv-të pa fotografi nuk do të merren në konsideratë. Vizitoni www.alpha-soft.al për më tepër informacion.]]>
  Agjente Rezervimi https://www.punajuaj.com/jobs/agjente-rezervimi/ 26 Jun 2019 12:25:20 +0000 Kerkesat për vendin e punës: · Kandidati duhet të ketë përfunduar studimet e larta - Kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh. - Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe organizimi - Të jetë njohës shumë i mirë i gjuhës i Angleze. Njohja e gjuhëve të tjera përbën avantazh. · Te kete eksperience pune mbi 2 vjet. (jo domosdoshmerisht ne fushen e turizmit) - Njohja e programeve kompjuterike baze (Ms Excel, Ms Word, Power Point) Aftesi nderpersonale: • Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale. • Aftesi te mira ne zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative. • Menaxhim i mire i stresit dhe orientim ndaj detajeve. • Njohje te mire te industrise se turizmit dhe sherbimit ndaj klientit. • Dedikim ndaj respektimit te afateve dhe aftesi per te punuar ne skuader. • Mosha e preferuar 28-40 vjeç Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV dhe letër interesi në adresën: info@vas.al Shperblimi do te bazohet ne eksperiencen dhe edukimin e secilit. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste.]]> Arkitekt/e https://www.punajuaj.com/jobs/arkitekt-2/ 26 Jun 2019 11:57:26 +0000 Arkitektë me kohe te plotë: Kriteret e Kerkuara:
  • Të kesh mbaruar studimet e larta për Arkitekture.
  • Të kesh experience pune minimumi 2 Vjet.
  • Etike profesionale e padiskutueshme dhe transparente maksimale.
  • Aftësi të shkelqyera komunikimi.
  • Të kesh llogjike të mprehte, aftësi analitike dhe krijuese.
  • Të kesh dëshirë dhe vullnet për të punuar.
  • Të kesh njohuri të mira të gjuhës angleze dhe italiane.
  • Të kesh aftesi shumë të mira komputerike në përdorimin e programeve: Acad 2D & 3D, Adobe Photoshop, Microsoft Office etj. Përdorimi i programit REVIT është një vlere e shtuar per çdo aplikues.
  Të interesuarit të dërgojnë CV - në dhe një portfolio të puneve të kryera në adresën e E - mailit: info@atelier4.al. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë. Ju mirepresim! "Atelier 4"shpk www.atelier4.al Adresa: Rr. "Kosovareve", Nd. 35, Hy.6, Ap. 4/1, Tirane]]>
  Recepsionist https://www.punajuaj.com/jobs/recepsionist__trashed/ 26 Jun 2019 11:20:31 +0000 Kerkesat për vendin e punës: · Kandidati duhet të ketë përfunduar studimet e larta - Kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh. - Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe organizimi - Të jetë njohës shumë i mirë i gjuhës i Angleze. Njohja e gjuhëve të tjera përbën avantazh. · Te kete eksperience pune mbi 3 vjet. (jo domosdoshmerisht ne fushen e turizmit) - Njohja e programeve kompjuterike baze (Ms Excel, Ms Word, Power Point) Aftesi nderpersonale: • Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale. • Aftesi te mira ne zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative. • Menaxhim i mire i stresit dhe orientim ndaj detajeve. • Njohje te mire te industrise se turizmit dhe sherbimit ndaj klientit. • Dedikim ndaj respektimit te afateve dhe aftesi per te punuar ne skuader. • Mosha e preferuar 28-40 vjeç Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV dhe letër interesi në adresën: info@vas.al Preferohen kandidate qe jetojne ne qytetin e Durresit. Shperblimi do te bazohet ne eksperiencen dhe edukimin e secilit. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. albtours d: Rr.Ibrahim Rrugova, Nd.28, H8. Perballe Sky Tower. Tirane Tel. : +35542253343]]> Sherbim klienti – gjuhe te ndryshme https://www.punajuaj.com/jobs/sherbim-klienti-gjuhe-te-ndryshme/ 26 Jun 2019 11:18:10 +0000 TELEPERFORMANCE, lider boteror ne sektorin e Sherbimit te Klientit, prezente ne Shqiperi me filiale ne Tirane dhe Durres, kerkon te rinj dinamike dhe te motivuar. Per zyrat ne Tirane kerkohen operatore telefonike per profilin SHERBIM KLIENTI: Me njohuri shume te mira te FOLUR dhe te SHKRUAR te gjuheve: 
  • Anglisht / Greqisht
  • Serbo-Kroatisht
  • Gjermanisht
  • Greqisht
  • Turqisht
  • Italisht / Anglisht
  Nese jeni te interesuar te punoni per kliente nderkombetar, te keni nje kontrate te rregullt pune dhe pagese te kenaqshme duhet te dergoni nje cv ne adresen e meposhtme: reclutamento@teleperformance.al ose kontaktoni ne 0694099919/0694050473 Ju lutem specifikoni pozicionin per te cilin aplikoni. Ju mirepresim!]]>
  Dev/Ops Application Support Engineer https://www.punajuaj.com/jobs/dev-ops-application-support-engineer/ 26 Jun 2019 11:18:08 +0000 Dev/Ops Application Support Engineer Main duties and responsibilities
  • Proactively maintain and develop all infrastructure technology to maintain a 24x7x365 uptime service;
  • Engineering of systems administration-related solutions for various project and operational needs;
  • Maintain best practices on managing systems and services across all environments;
  • Fault finding, analysis and of logging information for reporting of performance exceptions;
  • Proactively monitoring system performance and capacity planning;
  • Manage, coordinate, and implement software upgrades, patches, hot fixes on servers, workstations, and network hardware;
  • Create and modify scripts or applications to perform tasks;
  • Provide input on ways to improve the stability, security, efficiency, and scalability of the environment;
  • Collaborate with other teams and team members to develop automation strategies and deployment processes;
  • Ensure security compliance with the internal standards;
  • Support enterprise applications (CRM, ERP, …) and middleware.
  Dev/Ops Application Support Engineer qualifications and requirements
  • Previous working experience as a Linux Administrator for 3 year(s);
  • Previous working experience as an Azure Cloud Administrator for 1 year;
  • Bachelor's degree in Computer Science, Information Systems or similar relevant degree;
  • IN depth knowledge of Linux: RedHat, CentOS, Debian, etc.
  • IN depth knowledge of Azure Cloud;
  • Hands on experience with MySQL, PostgreSQL, Apache, HAProxy, Tomcat;
  • Expert in Shell, and/or Perl/Python scripting;
  • Additional Linux certifications (RHCT, RHCE and LPIC) and Azure Cloud certifications will be considered an advantage;
  • Strong problem solving and communication skills;
  • Advanced English.
  Apply sending your CV at the following e- mail address reclutamento@teleperformance.al until 28.06.2019 Please specify the position you are applying for!]]>
  Konsulent udhetimesh https://www.punajuaj.com/jobs/konsulent-udhetimesh/ 26 Jun 2019 11:09:45 +0000
  ALBTOURS D - VAS TOUR OPERATORE, nje nga kompanite lider ne tregun e turizmit ne Shqiperi,Kosove dhe Maqedoni, njofton se në departamentin e Rezervimeve,eshte krijuar nje vend i lire pune. Kerkesat për vendin e punës: Kritere te vecanta: - Kandidati duhet të ketë përfunduar studimet e larta në fakultetin e Ekonomisë ose nje nga deget e shkencave ekzakte. - Kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh. - Të jetë njohës shumë i mirë i gjuhës i angleze. Njohja e gjuheve te tjera perben avantazh. - Te kete eksperience pune mbi 2 vjet Detyrat e pergjithshme te konsulentit jane: • Te ofroje per klientin informacion ne lidhje me destinacionin e deshiruar, sherbimet qe ofron kompania per ate destinacion, akomodimin, fluturimin, rregullat e udhetimit, dokumentetet qe nevojiten si dhe cmimet perkatese. • Te kuptoje sa me mire kerkesat e klientit dhe te keshilloje mbi variantet me te pershtatshme per klientin. • Te pergatise, planifikoje te gjitha kostot e itinerarit te klientit. • Te beje rezervimet perkatese sipas kerkeses se klientit dhe te krijoje gjithe dokumentacionin e nevojshem pas konfirmimit te rezervimit. • Te konfirmoje rezervimet dhe te informoje klientet mbi bagazhet, siguracionet , vizen apo dokumentacion e kushte te vecanta qe aplikohen per ate destinacion. • Te mbledhe pagesat dhe te regjistroje cdo transaksion. • Te ndihmoje ne rast ndryshim kushtesh ne udhetim, sipas kerkeses. Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV dhe letër interesi në adresën: info@vas.al duke specifikuar qarte ne subjekt pozicionin per te cilin aplikojne. Shperblimi do te bazohet ne eksperiencen dhe edukimin e secilit. Preferohen kandidate te cilet jane mbi 27 vjeç. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al
  ]]>
  Tirane, ofroj vend pune Menaxher shitjesh https://www.punajuaj.com/jobs/menaxher-shitjesh/ 26 Jun 2019 11:03:28 +0000 Kritere te vecanta:  Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira komunikimi nderpersonal dhe te krijoje nje ambient miqesor ne ekipin e tij dhe me departamentet e tjere. Te jete proaktiv ne krijimin dhe zbatimin e nje kalendari eventesh gjate vitit. Kandidati duhet te kete aftesi te mira planifikimi, shitjeje, organizimi dhe negocimi si dhe te ndjeke zbatimin e programit ne detaje me klientin. Menaxhon aspektin administrativ te nje dite pune duke perfshire matjen e performances, mbledhjen e pagesave, parashikimin e te ardhurave, raportimin Te zhvilloje dhe mbaje marredheniet me klientet me qellim perseritjen e biznesit. Te krijoje nje kulture sherbimi qe gjeneron klime pozitive ne sherbim Te kujdeset per pasjen e nje imazhi professional gjate gjithe kohes Per shkak te natyres se ketij pozicioni pune, kandidati duhet te jete fleksibel ne orare dhe I gatshem te ndjeke kerkesat e klienteve Kualifikimet:  Te kete perfunduar studimet ne nje nga deget e Menaxhimit Te kete mbi tre vjet experience ne pozicione te ngjashme Te jete njohes i shkelqyer i gjuhes angleze. Gjuhe te tjera perbejne avantazh. Kualifikime te tjera ne kete fushe. Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV me fotografi ne adresen info@vas.al. CV do te trajtohen konfidencialisht dhe vetem kandidatet e perzgjedhur do te ftohen per interviste.]]> Operator Turizmi ne Departamentin e Gjuhes Gjermane https://www.punajuaj.com/jobs/operator-turizmi-ne-departamentin-e-gjuhes-gjermane/ 26 Jun 2019 10:59:41 +0000 Kritere te vecanta: - Kandidati duhet të ketë përfunduar studimet e larta në fakultetin e Filologjise , dega GJERMANISHT ose nje nga deget e shkencave ekzakte me njohuri te shkelqyera te gjuhes gjermane - Kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh. - Te kete eksperience pune mbi 2 vjet Aftesi nderpersonale: • Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale. • Aftesi te mira ne zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative. • Menaxhim i mire i stresit dhe orientim ndaj detajeve. • Njohje te mire te industrise se turizmit dhe sherbimit ndaj klientit. • Dedikim ndaj respektimit te afateve dhe aftesi per te punuar ne skuader. • Aftesi te mira shkrimi dhe njohuri kompjuterike. Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV dhe letër interesi në adresën: info@vas.al, duke specifikuar ne subjekt pozicionin per te cilin aplikoni. Shperblimi do te bazohet ne eksperiencen dhe edukimin e secilit. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al.]]> Agjent Biletarie https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-biletarie/ 26 Jun 2019 10:57:53 +0000 VAS GROUP ju ofron mundesi punesimi si agjent biletarie per disa nga kompanite e tij ne Tirane. Nese ju keni njohuri mbi turizmin, linjat ajrore apo njohuri te sistemit Amadeus ju ftojme te aplikoni per tu bere nje nga punonjesit tane. Ofrohen kushte shume te mira pune, page stimuluese dhe mundesi per zhvillim ne karriere. Preferohen kandidate mbi 26 vjec. Kandidatet e interesuar mund te dergojne nje cv ne addresen: info@vas.al duke specifikuar ne subjekt pozicionin qe aplikojne. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote.]]> WordPress Developer https://www.punajuaj.com/jobs/wordpress-developer__trashed/ 26 Jun 2019 10:43:02 +0000 www.atis.al), the best Digital Factory in Albania with a staff of more than 70 people and with several years of experience. Our company specializes in custom web application design and development for clients from all across Europe. We are looking for an experienced and versatile Wordpress Developer to join our team of passionate and driven individuals. Our ideal candidate is flexible with proven experience in developing modern, accessible and responsive websites for all types of clients. You will be a part of a creative team that is responsible for all aspects of the ongoing software development from the initial specification, through developing, testing and launching. Responsibilities: · Develop Wordpress websites with a strong focus on maintainability, cross-browser compatibility and performance. · Work closely with designers, business analysts, project managers, and software engineers to ensure design standards are met throughout the lifecycle of the web project. · Develop and deploy new features to facilitate related procedures and tools if necessary. · Troubleshoot, test and maintain the core product software and databases to ensure strong optimization and functionality. · Participate in the ongoing development and implementation of front-end web coding and design standards, writing clear, clean, and concise code. · Participate in discussions with team members about technical best practices and help identify optimal technical solutions. · Communicate to the Project Manager with efficiency and accuracy any progress and/or delays. · Engage in outside-the-box thinking to provide high value-of-service to clients. Requirements: · At least 6 months experience in WordPress Development · Language requirements: English. · Good interpersonal and communication skills. · You must be able to work full time Desired Skills: · Must have passion for development and latest technologies · Ability to work independently with minimal supervision. · Ability to troubleshoot and maintain mid-level to complex applications. · Leadership and ability to guide design and technical meetings. We offer: · Extensive on the job training and exciting innovative projects within a very dynamic environment. · Competitive salary and benefits in a highly meritocratic company. · Pleasant working environment within a modern office space near the city center of Tirana. Please send an email with CV at: careers@atis.al Only shortlisted candidates will be contacted for a job interview. Albanian Telecommunication Information Services SHPK ( ATIS SHPK) deshiron te vere ne vemendjen e kandidateve te interesuar per punesim se cdo informacion qe do te paraqesin lidhur me shprehjen e interesit te tyre per sa me siper, do te trajtohet me nje nivel sigurie te stadarteve me te larta per ruajtjen dhe perpunimin e te ketyre te dhenave ne perputhje te plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 date 10.03.2008 "Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale" i ndryshuar dhe aktet nenligjore te nxjerra ne zbatim te tij. Gjithashtu, me dhenien e ketij informacioni, kandidati i interesuar deklaron dhe jep miratimin e tij per procesimin dhe ruajtjen e metejshem te te dhenave personale te tij nga ana e ATIS SHPK per perdorim te brendshem te kompanise dhe per qellimin per te cilin ai ka deklaruar vullnetarisht keto te dhena. Kandidati ka te drejte te kerkoj ne cdo kohe shtimin, heqjen, bllokimin apo korrigjimin e te dhenave te tij sipas te drejtave dhe detyrimeve te parashikuar ne aktet ligjore. Me dergimin e CV nga ana juaj, shoqeria ATIS SHPK prezumon qe ju keni marr njoftim dhe keni dhene pelqimin tuaj per sa me siper.]]> PHP Developer (Laravel) https://www.punajuaj.com/jobs/php-developer/ 26 Jun 2019 10:40:41 +0000 We are ATIS (www.atis.al), the best Digital Factory in Albania with a staff of more than 60 people and with several years of experience. Our company specializes in custom web application design and development for clients from all across Europe. We are looking for a PHP Developer to join our team of passionate and driven individuals. You will be responsible for coding with PHP on the Laravel framework. You will be a part of a creative team that is responsible for all aspects of the ongoing software development from the initial specification, through developing, testing and launching.  Responsibilities: · Writing clean, fast PHP to a high standard, in a timely and scalable way with Laravel framework. · Participate in the ongoing development and implementation of front-end web coding and design standards, writing clean and concise code. · Troubleshoot, test and maintain the core product software and databases to ensure strong optimization and functionality. · Follow industry best practices. · Work closely with designers, business analysts, project managers, and software engineers to ensure design standards are met throughout the lifecycle of the project. · Participate in discussions with team members about technical best practices and help identify optimal technical solutions. · Engage in outside-the-box thinking to provide high value-of-service to clients. · Stay current on the latest trends and emerging technologies within the open source community. Requirements: · Proven software development experience in PHP. Experience with Laravel framework is considered a plus. · Demonstrable knowledge of web technologies including HTML, CSS, Javascript, AJAX etc. · Good knowledge of relational databases, version control tools and of developing web services. · Good understanding of object-oriented design concepts and software development processes and methods. · Must have passion for development and latest technologies. · Experience in common third-party APIs (Google, Facebook, Ebay etc). · Passion for best design and coding practices and a desire to develop new bold ideas. · BS/MS degree in Computer Science, Engineering or a related subject. We offer: · Extensive on the job training and exciting innovative projects within a very dynamic environment. · Competitive salary and benefits in a highly meritocratic company. · Pleasant working environment within a modern office space near the city center of Tirana. Please send an email with CV at: careers@atis.al Only shortlisted candidates will be contacted for a job interview. Albanian Telecommunication Information Services SHPK ( ATIS SHPK) deshiron te vere ne vemendjen e kandidateve te interesuar per punesim se cdo informacion qe do te paraqesin lidhur me shprehjen e interesit te tyre per sa me siper, do te trajtohet me nje nivel sigurie te stadarteve me te larta per ruajtjen dhe perpunimin e te ketyre te dhenave ne perputhje te plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 date 10.03.2008 "Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale" i ndryshuar dhe aktet nenligjore te nxjerra ne zbatim te tij. Gjithashtu, me dhenien e ketij informacioni, kandidati i interesuar deklaron dhe jep miratimin e tij per procesimin dhe ruajtjen e metejshem te te dhenave personale te tij nga ana e ATIS SHPK per perdorim te brendshem te kompanise dhe per qellimin per te cilin ai ka deklaruar vullnetarisht keto te dhena. Kandidati ka te drejte te kerkoj ne cdo kohe shtimin, heqjen, bllokimin apo korrigjimin e te dhenave te tij sipas te drejtave dhe detyrimeve te parashikuar ne aktet ligjore. Me dergimin e CV nga ana juaj, shoqeria ATIS SHPK prezumon qe ju keni marr njoftim dhe keni dhene pelqimin tuaj per sa me siper.]]> Beach Bar Menaxher/Fast-Food Kuzhinier/Banakier/Kamarier https://www.punajuaj.com/jobs/beach-bar-menaxher-fast-food-kuzhinier-banakier-kamarier/ 26 Jun 2019 09:04:44 +0000 ATDG (Art & Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar, ju fton për të aplikuar në pozicionet e mëpshtme për një nga BEACH BAR-et e saj në GJIRIN E KAKOMES: - Beach Bar Menaxher - Fast-Food Kuzhinier - Banakier - Kamarier - Punonjës Plazhi   Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:  
  • Për Beach Bar Menaxher kërkohet të ketë eksperienca të mëparshme në menaxhimin e këtij biznesi, si negocimi i kontratave me furnitorët, bërja e inventarit dhe urdhërimi i furnizimeve, menaxhimi i buxhetit, caktimin dhe arritjet e qëllimeve;
  • Për Banakierin/en kërkohet të ketë njohuri dhe eksperience të alkoleve, kokteileve dhe të kafeterisë;
  • Përgjegjës në dhënien e një shërbimi profesional, miqësor dhe të kujdesshëm në cdo kohë për të gjithë klientët;
  • Promovimi në mënyre profesionale të produkteve dhe shërbimeve që ofron beach bari në mënyrë që të rriten shitjet;
  • Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;
  • Të jenë të aftë të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara;
  • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
  • Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;
  • Të jenë të gatshëm për punë në turne /orare të zgjatura;
  • Të jenë korrektë;
  • Njohuri bazë të gjuhës Angleze. Gjuhë të tjera përbëjnë avantazh;
  • Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Sarandë ose zonat përreth;
  Ofrohet:
  • Pagesë konkuruese
  Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit! Aplikantet të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al]]>
  Operatore (Italisht, Anglisht, Shqip) https://www.punajuaj.com/jobs/operatore-italisht-anglisht-shqip/ 25 Jun 2019 17:42:20 +0000
  Business Data po kerkon te punesoje operatore telefonike per fushata te ndryshme marketingu, me orar te plote.  Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e poshtelistuara:
  • Te kete aftesi shume te mira komunikimi dhe ne shitje permes telefonit.
  • Te kete njohuri te gjuhes italiane/angleze.
  • Te kete njohuri te mira kompjuterike.
  • Te kete eksperience te meparshme direkte ose indirekte.
  • Te jete korrekte dhe e gatshme per te punuar ne grup.
  Benefitet:
  • Pagese me bazë.
  • Bonuse javore dhe mujore.
  • Mundesi formimi te nje karriere ne industrine e marketingut.
  • Mundesi punesimi ne zyrat dhe deget e kompanise jashte Shqiperise.
  Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e emailit, duke saktesuar te subjekti pozicionin qe aplikon: travelonehr@gmail.com Nr: 0697052777
  ]]>
  Java Senior (Remote) https://www.punajuaj.com/jobs/java-senior-remote/ 24 Jun 2019 15:28:39 +0000 ALBA PUNËSIM is a private recruitment agency, which has as its activity: mediation in the labor market. We use our professionalism in the field of human resources to meet the needs of our clients by providing the best candidates in the labor market and to offer to the candidates employment opportunities. For one of his clients, a foreign company, Alba Punesim has begun the process of selection of candidates for the position of: Java Senior ( Remote) Knowledge and Requirements : -Minimum 2 years of experience -Java, J2Se, J2EE , Servelt , Jsp, Java RS, REst wen services Ejb, hibernate, Jdo -Mysql Postgres Oracle -Jboss, Tomcat Jetty , Spring -Javascript , Json, Jquery -Ant, Maven -Eclipse -Test automation Mantis, Junit, Test driven development Agile Scrum -Writing documentation for analysis , delivery and test -Knowledge of English and Italian language The comany offers : -Competitive salary -Monday to Friday 09:00 - 18:00 If you are interested in this position please send your CV at the address: info@albapunesim.al and write at the subject of the e-mail: Java Senior (Remote)]]> Programues PHP https://www.punajuaj.com/jobs/programues-php/ 24 Jun 2019 15:28:06 +0000 ALBA PUNËSIM është një agjensi private punësimi, e cila ka si aktivitet të saj: ndërrmjetësimin në tregun e punës. Ne përdorim profesionalizmin tonë në fushën e burimeve njerëzore për t'ju përgjigjur nevojave të klientëve, duke u siguruar kandidatët më të mirë në tregun e punës dhe kandidatëve duke ju ofruar mundësi punësimi. Për një klientin tonë, kemi nisur procesin e selektimit te kandidateve per pozicionin: Programues PHP Kerkesat :
  • Te kete mbaruar arsimin e larte
  • Te kete eksperience pune minimalisht 1 vit ne programim
  • Te kete njohuri shume te mira ne PHP Object Orientend
  • Te kete njohuri shume te mira , HTML/CSS , Javascript (JQuery)
  • Te kete njohuri bazike ne Linux
  • Te kete njohuri te mira te gjuhes italiane
  Ofrohet : Page konkuruese dhe kushte shume te mira pune Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni cv-në tuaj ne adresën:info@albapunesim.al , dhe shënoni tek subjekti: Programues PHP]]>
  Marketing Specialist https://www.punajuaj.com/jobs/marketing-specialist/ 24 Jun 2019 14:47:44 +0000 ALBA PUNËSIM is a private recruitment agency, which has as its activity: mediation in the labor market. We use our professionalism in the field of human resources to meet the needs of our clients by providing the best candidates in the labor market and to offer to the candidates employment opportunities. For one of his clients, a company in Tirana, we started the selection process for the candidates for the position: Marketing Specialist Requirements:
  1. University Degree
  2. To have work experience in Marketing for at least 2 years
  3. Good knowledge in the English language
  4. To be able to work individually
  Salary: Competitive If you are interested in this position please send your CV at the address: info@albapunesim.al and write at the subject of the e-mail: Marketing Specialist]]>
  Help Desk https://www.punajuaj.com/jobs/help-desk/ 24 Jun 2019 14:47:18 +0000 Hepl Desk Kerkesat :
  • Te dije teknologjite kryesore te lidhura me Networking, VPN, IT security, manaxhim i Firewall, makinat virtuale.
  • Avantazh , njohuri ne WEEM (back up server), VMware.
   
  • Te kete njohuri te mira te gjuhes italiane
  Mund te pranohet edhe programues i cili te dije te nderhyje edhe ne kompjutera nese ka probleme hardware. Ofrohet : Page konkuruese dhe kushte te mira pune Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni cv-në tuaj ne adresën:info@albapunesim.al , dhe shënoni tek subjekti: Hepl Desk]]>
  Prezantuese Shitje ne Show Room https://www.punajuaj.com/jobs/prezantuese-shitje-ne-show-room/ 24 Jun 2019 14:41:03 +0000 Prezantuese shitje ne Showroom Kerkesat: -Te kete perfunduar arsimin e larte -Te kete eksperience pune ne shitje -Te jete person i rregullt dhe me deshire per pune OFROHET: Page konkuruese dhe transport i siguruar nga kompania Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem dergoni cv-ne ne adresen: info@albapunesim.al Ju lutem shenoni tek subjekti: Prezantuese ne Showroom]]> Linux System Administrator in Germany https://www.punajuaj.com/jobs/linux-system-administrator-in-germany/ 24 Jun 2019 14:36:17 +0000 Linux System Administrator in Germany  ALBA PUNËSIM is a private recruitment agency, which has as its activity: mediation in the labor market. We use our professionalism in the field of human resources to meet the needs of our clients by providing the best candidates in the labor market and to offer to the candidate’s employment opportunities. For one of his clients, a company in Germany, Alba Punesim has begun the process of selection of candidates for the position of: Linux System Administrator in Germany The ideal candidate should have: Completed study in Informatics ( Master) Experience in administration of Linux servers (Debian based) Knowledge of MySQL, web servers (ideally NGINX), PHP Ability to handle responsibilities Analytical and conceptual thinking Fluent in English Social skills and capacity for teamwork Experience in AWS and other Cloud-based solutions ( Advantage) Our client offer: Opportunities to develop your qualifications and learn new skills (support training and certificate programs) Visa Support A dynamic and international work environment of a young and forward-thinking company A nice office in Germany Performance-oriented Salary If you are interested in this position in Germany, please send your CV and Cover Letter ( in English) at the address: info@albapunesim.al. Please write at the subject of the e-mail: Linux System Administrator in Germany]]> Conference Sales Executive https://www.punajuaj.com/jobs/conference-sales-executive/ 23 Jun 2019 14:21:30 +0000 Conference Sales Executive, Tirane ALLAN LLOYDS, s.r.o. http://www.allanlloyds.com/events/
  • Place of work: Tirana, Albania
  • Salary offered: Fixed salary + Motivating commission structure
  • Job type: Full-time
  • Job Category: Sales
  • Start date: On agreement
  We are looking for enthusiastic, target driven and ambitious candidates to join our international sales team. As a Sales Executive you will be part of our dynamic and successful team in Tiranë. As a member of this team you will have the opportunity to contribute to the successful foundations of our branch in Albania. Responsibilities:
  • Research to identify key decision makers within different industries and countries
  • Lead sourcing and pitching on the phone to effectively attract delegates to our events
  • Develop and manage your own network of contacts
  • Contact old and new clients, as well as follow-up on brochure requests or other enquires forwarded by the marketing department
  • Use the event’s description, and benefits to develop efficient pitching strategies
  • Build strong, profitable business relationships and ensure sales targets achievement
  Benefits:
  • Full training
  • Daily communication in English
  • Highly motivating commission structure
  • Opportunity for fast career progress
  • Chance to work directly in international projects
  • Opportunity to learn and gain business experience in multiple industries
  Requirements:
  • Fluency in English is essential
  • Business acumen and drive to succeed
  • Basic IT literacy in MS Excel, Word, email and internet
  • Professional telephone manner and high communication skills
  • Ability to work in a multi-cultural environment
  • Team player with a positive attitude and problem solving ability
  • Good attention to detail and organizational skills
  • Ability to work well under pressure, meet targets and use initiative
  Send your CV in English at: albania.career@allanlloyds.com]]>
  Conference Sales Executive (Shkoder) https://www.punajuaj.com/jobs/conference-sales-executive-shkoder/ 23 Jun 2019 14:16:51 +0000
  Information about the position  Go to http://careers.allanlloyds.com
  • Place of work: Shkoder, Albania
  • Salary offered: Fixed salary + Motivating commission structure
  • Job type: full-time
  • Job Category: Sales
  • Start date: on agreement
  We are looking for talented candidates for Delegate Sales roles, to join our team and contribute to our constantly increasing business. Allan Lloyds provides business conferences, summits and seminars with global coverage that serve as independent discussion platforms with high level managers from leading companies in industries like Pharma, Banking, Telecom, Gas & Petroleum, and more. http://www.allanlloyds.com/events/  Because we are building the sales team in Shkodra, we have more than one opening as Sales Representative. We are looking for people who enjoy communicating, who are fluent in English and are able to learn fast how to be a successful business professional. This is a B2B sales role targeting international clients. Responsibilities:
  • Research to identify key decision makers within different industries and countries
  • Lead sourcing and pitching on the phone to effectively attract delegates to our events
  • Develop and manage your own network of contacts
  • Contact old and new clients, as well as follow-up on different inquires
  • Use the event’s description, and benefits to develop efficient pitching strategies
  • Build strong, profitable business relationships and ensure sales targets achievement
  Benefits:
  • Research and sales training
  • Daily communication in English
  • Opportunity to quickly advance hierarchically, based on results
  • Motivating monthly commissions and bonuses
  • International assignments
  Requirements: Sales experience is desired Call center experience – advantage The position is also suitable for fresh graduates
  • English language – fluent (mandatory)
  • Comfortable and confident communicating on the phone
  • Optimism and positive attitude
  • Communication and relationship-building skills
  • Quick learner
  Send your CV in English at: albania.career@allanlloyds.com
  ]]>
  Business Development Specialist https://www.punajuaj.com/jobs/business-development-specialist/ 23 Jun 2019 14:11:00 +0000 Business Development Specialist, Tirane ALLAN LLOYDS, s.r.o. http://www.allanlloyds.com/events/
  • Place of work: Tirana, Albania
  • Salary offered: Fixed salary + Motivating commission structure
  • Job type: Full-time
  • Job Category: Sales
  • Start date: On agreement
  As a Business Development Specialist your objective will be to drive revenue through sponsorship and exhibition stand sales. You will gain extensive insights into the B2B world. Dealing directly with high level executives from a variety of solution providers you will gain a broad understanding of the industry that you are involved with. You will have the opportunity to meet C level managers and especially to facilitate business relationships between the major players in the industry Responsibilities:
  • Sell sponsorship packages for Allan Lloyds portfolio of conferences across a variety of industries (Experience in selling Sponsorship packages in this field is an advantage)
  • Contact past and new potential sponsors to discuss the sponsorship opportunities offered by our events
  • Identify and evaluate clients needs to customize the sponsorship packages to meet their business expectations
  • The Business Developer uses primarily the telephone and e-mail to communicate with the sponsors throughout the sales cycle
  • Collaborate with the marketing team to assist in preparing the event marketing campaign
  • Collaborate with the conference production team to plan the event agenda and the sponsors speakers slots
  Benefits:
  • Full training provided
  • Daily communication in English
  • Highly motivating commission structure
  • Opportunity for fast career progress
  • Chance to work directly in international projects
  • Opportunity to build future business partnerships with industry leaders
  Requirements:
  • Fluency in English is essential
  • Business acumen and drive to succeed
  • Basic literacy in MS Excel, Word, email, internet
  • Professional telephone manner and high communication skills
  • Ability to work in a multi-cultural environment
  • Attention to detail and organizational skills
  • Ability to work well under pressure, meet targets and use initiative
  Send your CV in English at albania.career@allanlloyds.com  ]]>
  Tirane, ofroj vend pune Menaxhere Marketingu https://www.punajuaj.com/jobs/tirane-ofroj-vend-pune-menaxhere-marketingu/ 21 Jun 2019 06:44:02 +0000 SPORT VISION ALBANIA, kompania me rrjetin më të madh të dyqaneve sportive në vend kerkon të punësojë Menaxhere Marketingu Kualifikimet: · Te kete mbaruar fakultetin Ekonomik (profili Marketing preferohet) · Te kete jo me pak se 2 vite pune ne profilin e kerkuar. · Të njohë shumë mirë gjuhën Angleze · Te kete portofol fushatash marketingu ku eshte perfshire. · Te kete aftesi te shkelqyera te menaxhimit te kohes. Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al Ju lutemi vendosni subjektin “Aplikim per pune Menaxhere Marketingu”. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen. ]]> Senior Network Administrator – IT Infrastructure Department https://www.punajuaj.com/jobs/senior-network-administrator-it-infrastructure-department/ 20 Jun 2019 11:41:04 +0000 Senior Network Administrator - IT Infrastructure Department Job Description
  • Responsible for network design, implementation of high availability and maintaining a secure network infrastructure
  • Administering all Network Nodes of Bank which include Routers, Switches, Firewalls and IPSs.
  • Responsible for Core Network Devices on both Primary and DR Site (ASR 1000 Series, Catalyst 6500 Series etc)
  • Excellent understanding of communication protocols (mainly TCP/IP) and routing protocols (e.g. OSPF, EIGRP etc)
  • Understand and deploy functional networks (LAN/WAN/WLAN)
  • Responsible for Internet and VPN configuration and accessibility.
  • Following up hardware/network malfunctions with suppliers.
  • Troubleshoots and resolve network related problems.
  • Develop and implement network management systems and related tools.
  • Responsible for the Network Monitoring Software and guarantee that alerts are correctly send via email and SMS to proper teams in time
  • Monitors and reports network performance and capacity for future network infrastructure improvement purposes.
  • Participate in development and maintenance of policies, procedures and technical documentation
  • Effectively evaluate and recommend various new network products to superiors for purchase.
  • Performs other duties as assigned
  Skills & Qualifications
  • Has a Bachelor’s degree in Computer Science, Electronic Engineering or other IT related disciplines
  • Has at least 5 years’ experience in Network Administration.
  • Has proper knowledge of English Language to follow up the communication, documentation, and preparation of reports and presentations.
  • Be able to work overtime and travel to other cities as required.
  • Be honest, trustworthy and reliable.
  • Professional Network Certification are an asset.
  Interested candidates are encouraged to apply until 07.07.2019 All applications will be treated with the highest confidentiality. Only candidates that meet our criteria will be notified. Apliko: https://cv.bkt.com.al/candidate/job_search#]]>
  Senior Specialist – Core Banking & Swift Operations Department https://www.punajuaj.com/jobs/senior-specialist-core-banking-swift-operations-department/ 20 Jun 2019 10:30:43 +0000 Tasks • Ensure that Flexcube application software’s running at the Bank meet the requirements of the bank as assigned by the supervisor, and provide seamless and uninterrupted operational environment. • Follow closely with the vendor support team the issues identified and ensure fixes are properly tested before moving into production. • Analyze the requests of business units and make recommendations for the needed parametrizations or customizations in the core banking software. • Effectively communicates relevant practice information to superiors. • Assist the users and colleagues in solving Flexcube related problems. • Maintain proper documentation; write operational documentation and user guides. • Performs other duties given by the superiors. Requirements • A minimum of 4 year experience in IT • Strong knowledge on Oracle Flexcube core banking application supported by at least 3 years of experience working with this product. • PL/SQL experience would be an asset. • Very good knowledge on English is mandatory • Hard working and result oriented • To be able to work overtime as may be required by the job • Excellent oral and written communication skills. Interested candidates are encouraged to apply until 03.07.2019 All applications will be treated with the highest confidentiality. Only candidates that meet our criteria will be notified. Apliko: https://cv.bkt.com.al/candidate/job_search#]]> Consulenti PRESA APPUNTAMENTI TIM https://www.punajuaj.com/jobs/consulenti-presa-appuntamenti-tim/ 20 Jun 2019 09:43:37 +0000 30 Consulenti telefonici per presa APPUNTAMENTI TIM Il candidato deve avere i seguenti requisiti: - Buona conoscenza della lingua italiana - Precedenti esperienze nel call center - Dinamico e orientato a raggiungere gli obiettivi prefissati - Disponibilità full time, Lunedì – Venerdì, 09:00 -18:00 Cosa Offriamo: - Una retribuzione composta da fisso orario 2.10 Euro netti / ora + Ottimi Bonus settimanali e mensili. - Contratto full time secondo il codice di lavoro Albanese - Formazione iniziale pagata, in Albania e/o all`estero - Ambiente e condizioni di lavoro ideali - Possibilità di rapida crescita professionale - Possibilità di lavorare 8 ore Per chi vuole lavorare in un ambiente sereno, positivo, giovane e con ottime possibilità di crescita è invitato ad inviare il suo CV all’indirizzo mail: hr@alfacapitalfx.com Tel : +355 4 562 0040 Cel. : +355 69 32 98 677 Adresa: Komuna e Parisit. Rruga Tish Daija, Kompleksi Kika 2, Kati 0, godina 5, Tirana]]> Office Manager https://www.punajuaj.com/jobs/office-manager/ 19 Jun 2019 12:51:10 +0000 Job opportunity in Tirana – Office Manager Mission for Office Manager To ensure that Happy Guests Agents are delivering a world class level of service to all our customers. To make Peymans renowned for an extremely high level of Guest Services. Outcomes - ensure that 90% of customers providing reviews select an overall rating of 8.5 or higher across all properties - supervise the work of Happy Guests Agents and ensure all tasks and procedures are adhered to - provide a weekly report of the performance of HGAs to the Operations Manager - participate in and contribute to a learning process - improve the level of expression and command of the English language for HGAs - propose new procedures to improve existing processes - identify trends in issues that arise and trial out ways of resolving them - consult weekly with Finance Manager to ensure close collaboration between departments - train new HGAs and be involved in continual skills development (linguistic, social, technologic, and etc.) - train HGAs so that they would send immediate confirmations to guests to notify them that their request has been received and is being dealt with - train HGAs not to overstate our services to not to deliver unrealistic expectations to customers about our present state as a company - obtain information regarding sources of cleanliness issues from complaints and reviews from HGAs - communicate information to respective Property Managers - report thoroughly identified sources of cleanliness issues to Operations Manager - obtain all numbers of maintenance issues originating from guests from the HGAs - communicate numbers to Operations Manager - obtain suggestions regarding customers’ additional needs from HGAs - summarise and finalize suggestions - communicate to Marketing Manager or Business Development Manager - obtain all information regarding the respective location and the number of complaints due to unfair or inaccurate prices - communicate information to Revenue Manager - obtain from HGAs and oversee the number of complaints regarding lack of information or inaccurate information being provided - communicate numbers to Operations Manager - oversee at least 90% of issues are being fixed within 24 hours from reporting - 75% of complaining customers to be happy with the outcome - oversee HGAs achieve 90% satisfaction from customers and that 95% of customers are satisfied with the arrival process - obtain from the HGAs the number of complaints regarding arrival issues originating from Hospitality Representatives - communicate numbers and information to Operations Manager - establish a standard response time for different kinds of requests across various media - obtain related information from Operations Manager - learn to benefit from Zeevou in doing so - ensure Hospitality Representatives have enough information regarding extra fees we require to be paid from guests - provide a weekly report to Strategy Implementation Manager on each of the measures and initiatives mentioned above in google form Competencies Proactivity Efficiency Attention to detail Enthusiasm Organization and planning Follow-through on commitments Intelligence & analytical skills Job Type: Full-time Salary: 53,000 Albanian Lek/month Interested candidates should send their CV to payam@peymans.com. Please note: CV-s should be in English and with photo, otherwise won't be taken into consideration.]]> Finance Agent https://www.punajuaj.com/jobs/finance-agent/ 19 Jun 2019 12:47:58 +0000 An opportunity to join a fast expanding team for a UK based Company, in the position of a Finance Agent. If you have a strong will and commitment to work, think you meet the requirements for this position(please see attachment), do apply at the below mentioned email address. info@peymans.com Mission for Finance Agent To maximise the financial health of the business by ensuring all incomings and outgoings are properly accounted for. Outcomes - take payment within 24 hours for guests who are paying directly - check and correct the formatting of guests’ profile details - identify and eliminate fraud and chargebacks - optimise the calendar to maximise consecutive availability - ensure the security deposit is taken prior to passing the booking to Guest Services - correctly reconcile and allocate all expenses - flag any dubious payments to the Finance Manager - follow up with any payments that are due by invoice Competencies Proactivity Attention to detail Enthusiasm Intelligence Analytical skills Persistence Please note: CV-s should be in English and with photo, otherwise won't be taken into consideration.]]> Happy Guest Agent https://www.punajuaj.com/jobs/happy-guest-agent/ 19 Jun 2019 12:42:16 +0000 An opportunity to join a fast expanding team for a UK based Company, in the position of a Happy Guest Agent. If you have a strong will and commitment to work, think you meet the requirements for this position, do apply at the below mentioned email address. info@peymans.com This is an office based and not an online job. Mission for Happy Guest Agent To ensure that each guest has a comfortable and enjoyable stay and that their needs are met as best as possible-going above and beyond of what is expected of us. To make Peymans renowned for an extremely high level of Guest Services. Outcomes - serve guests and staff by phone, text and e-mail - ensure all housekeeping is arranged for upcoming day - supervise housekeeping, bin collections, check-ins, check-outs and maintenance - keep track of moving inventory including certain fobs - participate in, and contribute to a learning process - follow up with guest’s reviews /feedback - follow all general and shift specific office procedures - collect functional contact details for all guests Competencies Proactively Efficiency Honesty/Integrity Attention to detail Enthusiasm Team work Persuasion Organization and planning Follow - through on commitments Intelligence Analytical skills Persistence   Please note: CV-s should be in English and with photo, otherwise won't be taken into consideration.]]> Menaxher Dyqani (Lushnje) https://www.punajuaj.com/jobs/menaxher-dyqani-lushnje/ 18 Jun 2019 16:40:00 +0000 Agjencia e Punësimit "Albanian HR Solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në Fushën e Burimeve Njerëzore. Albanian HR Solutions ka nisur procesin e selektimit për për postin:  Menaxher Dyqani Kërkesat/Kualifikimet: - Të ketë përfunduar arsimin e lartë ne profilin ekonomik. - Përvojë pune në Retail (preferohet me përvojë në shitje në nivel menaxherial). Kandidatët e interesuar janë të lutur të aplikojnë në adresën e postës elektronike: alb@ahrs.al deri ne datën 20.06.2019. *Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur referuar informacionit nga dosja e aplikimit do të njoftohen për intervistë. Me ne më të sukseshëm! - Albanian HR Solutions sh.p.k. - Adresa: Rruga e Barrikadave,Vila 158, H.2, K.2, Ap. 4,Tirane, Shqiperi - Website: www.ahrs.al - Tel/fax: +35544530154]]> Agjent Shitje https://www.punajuaj.com/jobs/agjent-shitje-tirane/ 18 Jun 2019 16:39:59 +0000