Fastcall,kerkon HR specialist 588 views2 applications

Job Expired

Fastcall dëshmon 10 vite suksesi dhe vazhdon të ndërmarrë projekte që sjellin risi në tregun BPO në Shqipëri.

Po kërkojmë një HR Specialist t’i bashkohet skuadrës sonë në Tiranë për të marrë përsipër përgjegjësitë e veprimtarive të Burimeve Njerëzore: rekrutimin e punonjësve dhe mbarëvajtjen detyrave të departamentit HR.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Interviston dhe përzgjedh punëkërkuesit potencialë;
 • Kujdeset për përfshirjen e të punësuarve rishtazi në kompani;
 • Mban dhe përpunon me saktësi të dhënat e punonjësve;
 • Pajis menaxherët e kompanisë me raportet dhe dokumentacionin e kërkuar;
 • Vë në zbatim vlerat dhe politikat e kompanisë;
 • Koordinon eventet me në qendër punonjësin;
 • Heton dhe udhëzon marrjen e vendime disiplinore.

Kualifikimet:

 • Përvojë e mëparshme në rekrutim dhe fusha të tjera të Burimeve Njerëzore;
 • Dije të plotë rreth kuadrin ligjor të Punës;
 • Zotësi për të ndërtuar marrëdhënie të shëndosha me të gjithë punonjësit;
 • Përvojë në zgjidhjen e konflikteve;
 • Aftësi të forta organizative;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, qoftë të shkruara, qoftë verbale;
 • Zotërimi i gjuhëve italiane dhe angleze të ushtruara në marrëdhënie pune.

Bëje tëndin këtë vend pune duke aplikuar në adresën:

info@fastcall.info

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 9 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Brryli,Bulevardi ''Bajram Curri'' P. NCE, kati i 1, 100 metra para Maternitetit te Ri
 • Tel/Mob +355696024124
 • Profili Call Center, Marketing