Fastcall ofron vend pune si Asistente Administrate. 63 views

Fastcall ofron vend pune si Asistente Administrate.

Kërkesat themelore:

1. Mosha 24 deri 30 vjeç.
2. Diplomë nga Fakulteti Ekonomik.
3. Njohuri të mira të gjuhës italiane.
4. Njohuri të shkëlqyera të Excel, Word, Outlook dhe ACCESS.
5. Njohuri të programeve të kontabilitetit të tilla si “Financa 5” ose “eBills”.
6. E disponueshme për të punuar nga e hëna deri të shtunën.
7. E disponueshme për të punuar menjëherë edhe në gusht.

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre në adresën:Uff.Personale@fastcall.info

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Bul. Bajram Curri. P. NCE, kati i 2, 50 metra para mertenitetit te ri tek brryli
  • Tel/Mob 00355696024124
  • Profili Call Center, Marketing