Farmaciste 647 views1 application

Farmatech Shpk kerkon te punesoje nje
farmaciste / farmacist me ose pa provim shteti ne qytetin e Vlores.
Kontrata sipas kodit te punes ne fuqi dhe me rroge te kenaqshme.
Na dergoni CV ne adresen info@farmatech.net
Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Farmaceutike