Farmaciste 491 views

Farmatech shpk kerkon te punesoje farmaciste/farmacist me provim shteti.
Pozicione te lira ne farmaci me orar te plote dhe turne te alternuara.

Kontrate e rregullt pune sipas kodit ne fuqi dhe paga e kenaqshme.
Na dergoni CV ne adresen: info@farmatech.net

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Farmaceutike