Farmacia EGIAN Kerkon FARMACISTE 43 views1 application

Ne kuader te zgjerimit te stafit, Farmacia Egian kerkon te punesoje farmaciste. 7 ore ne dite pune (turni), i alternuar. Kushte shume te mira dhe puna ne grup. Paga shume e mire!

Adresa: Klinika Egian, Condor Center, Kavaja St, Tirana

Kontakt : 0675267144

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Klinika Egian, Condor Center, Kavaja St, Tirana
  • Tel/Mob 0675267144
  • Profili Farmaceutike