Falgeo – ofrohet vend pune Instalues 30 views

Kompania Falgeo shpk, kërkon instalues për parqet e fëmijëve.

  • Kërkohen me experiencë pune, jo e domosdoshme në të njejtin profil.
  • Të njihen me natyrën e punëve të instalimeve, veglave dhe punën në grup.
  • Paga e kënaqshme, dhe me shperblime të herë pas herëshme në raste fluksi pune.
  • Vendet e Instalimit mund te jenë në vende të ndryshme të Shqipërisë, gjithashtu edhe jashtë Shqiperie në rast se punonjësit kanë deshirë.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane Durres, Km. 14, Magazine, Tirane Vore perballe firmes kaleshi
  • Tel/Mob +355 69 205 4554
  • Profili Tregti, Tregti dhe Prodhim