Falcon Real Estate ofron pozicion të lire në rolin e agjentit/es imobilar/e Durres 32 views

Bëni karrierë dhe rrisni të ardhurat tuaja njëkohësisht!
Falcon Real Estate ofron pozicion të lire në rolin e agjentit/es imobilar/e Durres

Kriteret:
Te keni mbaruar shkollen e larte Bachelor/Master.
Te kete pervoja te meparshme ne shitje.
Bashkepunues dhe te pelqej punen ne ekip.
Te dije nje gjuhe te huaj.
Energjik/e dhe ambicioz/e.
Aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi.
Te dije te perdor programet baze kompjuterike.

Ofrohet:
1. Pagë bazë + bonuse
2. Ambjent konkurrues pune
3. Mundësi rritje në karriere
4. Trajnime të vazhdueshme

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre me e-mail në adresën tonë elektronike: info@falcon.al duke specifikuar pozicionin e punës që aplikojnë ose mund të na kontaktoni në numrin e telefonit 0697083077.

Ju njoftojmë se të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 përcaktuar nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Panorama
  • Profili Imobiliare