Fabrike Pijesh kerkon Punetor Magazine (M), paga 40 000 Leke + Siguracione, prane Birra Tirana 107 views

Kriteret:
✅Te kete eksperience te meparshme
Mosha e preferuar deri 35 vjec
✅Te jete serioz dhe te kryeje detyrat
✅Preferohen persona familjare

Ofrohet:
🔸Paga 40 000 Leke Neto
🔸Orari 7.00-15.00
🔸E shtuna orar i reduktuar, E diela pushim
🔸Siguracione te paguara
🔸Leje vjetore

Adresa: Prane zones se Birra Tirana

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim