Event & Production kërkon të punësojë për zonën e Vlorës dhe Fierit: -Medrep. 896 views2 applications

Event & Production kërkon të punësojë për zonën e Vlorës dhe Fierit:

-Medrep.


Kushtet për kandidatët:

-Diplomë në fushat mjekësore
-Minimumi 1 vit eksperiencë pune në të njëjtin pozicion.
-Patentë makine.
-Të jetojnë në Vlorë – Fier

Kandidatët do të kenë në dispozicion nga kompania:

-Makinë.
-Kompjuter.
-Telefon.

Pagë shumë e mirë + përqindje.

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: event.production.albania@gmail.com

Faleminderit!

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Punesim