Event & Production kërkon të punësojë për në Gjermani: – Mjekë të përgjithshëm; – Mjekë specialist; – Infermierë; – Stomatologë. 211 views7 applications

Job Expired

Event & Production kërkon të punësojë për në Gjermani:

– Mjekë të përgjithshëm;

– Mjekë specialist;
– Infermierë;
– Stomatologë.

Sigurohet:

– Leje qëndrimi;
– Leje pune;
– Njohje Diplome;
– Liçensim profesional;
– Kontratë pune e përhershme.

Për kandidatët për infermierë është e domosdoshme njohja e gjuhës në nivel B1.
Për mjekët dhe stomatologët nuk nevojitet njohja e gjuhës gjermane.

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: event.production.albania@gmail.com
Faleminderit!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Punesim