EVAPIFY ALBANIA kerkon te punesoje tri specialiste shitjesh në Durres 53 views

Job Expired

Rreth kompanisë:

EVAPIFY ALBANIA është një kompani ndërkombetare pjesë e EVAPIFY Group. Aktiviteti kryesor është tregtimi i cigareve elektronike në Shqiperi të produkteve: Crystal (The Origanal) dhe Geekbar, lider në tregun evropian dhe shqiptar. Në funksion të zgjerimit të kompanisë po kerkojmë tri specialiste shitjesh në Durres.

Roli dhe pergjegjesitë:

 • Komunikimi me klientët dhe realizim i shitjeve;
 • Evidentim i shitjeve sipas procedurave të brendshme bazuar në ligjet përkatëse në fuqi;
 • Zbatimi i strategjive të shitjeve nga Menaxhmenti;
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen e produkteve të Evapify;.
 • Përkujdeset për respektimin e procedurave dhe politikave të brendshme të kompanisë;
 • Raportim ditor dhe javor sipas nevojave të Menaxhmentit;
 • Orari i punës është 40 orë në javë;

Në Evapify do te gjeni një:

 • Frymë ekipore dhe energji pozitive
 • Kompenzim motivues financiar duke pëfshirë pagën bazë dhe bonuse në realizmin e shitjeve;
 • Trajnime profesionale;

Preferohet:

 • Eksperiencë në shitje dhe komunikim me klientë;

Nëse jeni energjik dhe dëshironi të zhvilloheni në karrierë, bëhu pjesë e skuadrës EVAPIFY ALBANIA duke dërguar CV-në tuaj në adresen: info.albania-hr@evapify.comAfati i fundit për aplikim është: 15.01.2024

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti