EuroElektra Sh.p.k ofron mundesi punesimi Specialist/e IT 45 views

EuroElektra Sh.p.k është një ndër kompanitë kryesore në tregtimin e materialeve dhe zbatimin e projekteve të teknologjisë më të avancuar elektrike në Shqipëri dhe rajon. Me fokus kryesor në realizimin e projekteve fotovoltaike duke nisur që nga studimi fillestar dhe konsulenca e deri te projektimi, zbatimi dhe monitorimi.
Në kuadër të zgjerimit të stafit EuroElektra kërkon ‘Specialist/e IT 

Kriteret qe duhet te permbush kandidati jane :

 • Arsimi i mesëm profesional ose i lartë;
 • Të ketë aftesi të mira komunikuese në punë dhe në grup;
 • Preferohet të ketë eksperiencë pune në sektore të ngjashëm;
 • Preferohet të ketë leje për drejtim automjeti;
 • Të ketë njohuri të mira në gjuhën angleze;

Detyrat dhe përgjegjësitë qe duhet te permbush kandidati jane :

 • Kryen monitorimin e përditshëm te sistemeve fotovoltaike, duke verifikuar integritetin dhe disponueshmerinë e të gjitha pajisjeve, burimeve të serverit, sistemeve dhe proceseve kyçe
 • Konfigurim të paisjeve të komunikimit LAN
 • Detyra të tjera që lidhen ngushtë me formimin dhe natyrën e pozicioni

Ofrojme per ju :

 • Mjedis dinamik, miqesor e bashkepunues pune.
 • Kualifikim profesional në menyrë të vazhdueshme me kompani të huaja prestigjoze në sektor .
 • Mundesi rritje personale dhe profesionale brenda kompanise.
 • Pagesa konkurrente ne tregun e punes .

Te gjithe te interesuarit te dergojne cv e tyre ne adresen e e-mail: info@euroelektra.al ose te kontaktojne ne numurin e kontaktit 0672071042 .

Ju mirepresim!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 13 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rruga Prush 1041, Vaqarr, Tirane (ALB)
 • Tel/Mob +355 68 20 86 560