Estetiste 121 views1 application

Job Expired

Qendra Estetike Italiane Beauty Laser do hapi nje pike ne Durres.

Jemi duke kerkuar DY estetiste full time.

Ofrohet trajnim FALAS, rroge baze + bonuse dhe ambjent te kendshem.

Mosha mbi 23 vjec !

Merren parasysh CV te derguara ne e-mail: beautylaseral@gmail.com

More Information

  • This job has expired!