Emily’s hotel ne Himare-Potam kerkon Recepsioniste dhe Sanitare per sezonin e veres – 0692211484 142 views

Emily’s hotel ne Himare kerkon recepsioniste dhe sanitare per sezonin e veres.

Kriteret:

  • Recepsionistja duhet te komunikoje ne anglisht

Ofrojme:

  • Pagese shume e kenaqshme
  • kushte te mira pune
  • ushqimi dhe akomodimi i perfshire
  • Orari i punes 8 – 10 ore

Te interesuarat, te lutem te kontaktojne ne: +355 692211484

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri