Elektriçist 112 views

HISTORIKU
MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje

Inxhinier Elektrik per Servisin

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi:Diplome Universitare, Dega Inxhinieri Elektrike.
Eksperiencë pune:Min 3 vite experience pune nepozicionte ngjashem
Aftësite:

  • Aftesi shume te mira teknike.
  • Aftesi te shkelqyera komunikuese.
  • Aftesi te punoje nen presion dhe te merret me situata sfiduese.
  • Ndjenje pergjejgjesie.

Aftesi te tjera:

  • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
  • Njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office.

Procedura e Aplikimit:

Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim:
1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com
2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:
MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tirane-Durres km 7.
Tirana, Albania

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 30 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
  • Profili Tregti me shumice
Connect with us
Contact Us