ELEKTRICIST /NDIHMES ELEKTRICIST 64 views3 applications

IMPACT SHPK, është një kompani lider në fushën e impianteve elektronike, elektrike dhe hidraulike.
Distributor eksluziv i shumë markave të njohura në gjithë botën.

Pozicion vakant pune:
ELEKTRICIST /NDIHMES ELEKTRICIST
 me orar të plotë.

KUALIFIKIMET DHE AFTESITE E KERKUARA:
• Të ketë minimumi 2 vite eksperiencë punë në profil të njëjtë.
• Te ketë arsimim profesional ne kete fushë
• Te ketë leje drejtimi te kategorise B (e detyrueshme).

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Elektronike