Elektricist 435 views3 applications

 

LD Services ofron vende pune ne Malte per elektricist.Ofrohet nje page shume e mire dhe guide akomodimi.Aplikanti duhet te dije anglisht.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. R.Collaku. Pallati Shallvareve
  • Tel/Mob 0676733312
  • Profili Punesim