Elektricist 590 views1 application

IBRALIU ELECTRIC” qe operon ne fushen e instalimeve elektrike kerkon te zgjeroje grupin e tij te punes.

Ofron per te gjithe te interesuarit vend pune si Elektricist.

KRITERET:

1- Te kete pergatitje te larte profesionale.
2- Te jete i afte te ndjeke dhe te zbatoje te gjitha proceset e punimeve elektrike.
3- Te kete njohuri shume te mire te Impjanteve Elektrike civile.
4- Te realizoje me perpikmeri te gjithe detyrat qe i jepen nga personat pergjegjes
5- Te kete minimumi 2 vjet eksperience pune.
6- Aftesi te mira komunikimi me grupin dhe klientet.
7- Mosha 20 – 40 vjec.

Te interesuarit mund te na kontaktojne:
Mobile: 0696625825
Email: armandibraliu88@gmail.com

More Information

Only candidates can apply for this job.