Elektricist 42 views

RAMETAL sh.p.k me seli ne Vrrine, Xhafzotaj, Autostrada DR-TR, km.5,
dhe me aktivitet kryesor ne perpunimin e skrapit te aluminit dhe transformimin e tij ne Lingote Alumini
kerkon te punesoje:

ELEKTRICIST

Detyrat/Pergjegjesite:

-Njohja e shtrirjes se rrjetit elektrik dhe llojet e materialeve te perdorura ne to;
-Te kete njohuri mbi instalimet elektrike industrial.
-Te jete i afte per konstatimin dhe percaktimin e materialeve te nevojshme per mirembajtjen rutine dhe ate te jashtezakonshme te rrjetit elektrik.

Kualifikimet

  • Diplomë në këtë fushë.
  • Eksperienca e mëparshme avantazh.
  • Patentë mjeti.
  • Njohuri të sitemeve, kodeve dhe riparimeve elektrike etj.

Si te aplikoni:

Mund te dergoni cv prane Burimeve Njerezore ne emailin enkeleda@rametal.al
ose telefononi ne numrin

Tel: 0694094948
Ose paraqituni ne adresat e meposhtme:

RAMETAL SHPK
VRRINE, XHAFZOTAJ,
DURRES, SHQIPERI

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada DR-TR, Km5, Vrrine, Durres
  • Profili Prodhim/Perpunim