Elbasan, ofroj vend pune Inno Data Services Kërkon WordPress Developer (Smart-Working ) 93 views

Inno Data Services është një agjensi digjitale me qendër në Shqipëri e specializuar në marketing digital dhe në zhvillimin profesional të faqeve të internetit WordPress dhe e-commerce të personalizuara që tërheqin vëmendjen, angazhojnë përdoruesit dhe transformojnë vizitat në konversione. Nga dizajni deri në implementim, punojmë ngushtë me klientët tanë për të përkthyer vizionin e tyre në një prezencë online unike dhe përfshirëse. Me vite ekseperiencë në këtë sektor, ekipi ynë ndërkombëtar i ekspertëve ofron zgjidhje cilësore të lartë për të përmbushur nevojat unike të klientëve tanë. Misioni ynë është të ju ndihmojmë të realizoni vizionin tuaj digjital, duke ofruar zgjidhje të personalizuara dhe rezultate të dukshme.

Jemi në kërkim të një WordPress Developer të talentuar. A dëshiron të bësh pjesë në një ekip kreativ dhe të kontribuosh në projekte inovative të krijuara për të transformuar ide të realitetit dixhital? Je i apasionuar për zhvillimin web dhe ke përvojë me WordPress? Ky është shansi yt!

Kërkojmë:

• Njohuri të shkëlqyeshme të CMS WordPress
• Njohuri të mira të Woocommerce
• Aftësi të mira në krijimin e shtojcave dhe përdorimin e temave për WordPress
• Të paktën 2 vjet përvojë në zhvillimin web
• HTML5, CSS3, SCSS, JAVASCRIPT
• Bootstrap, jQuery
• Photoshop, Illustrator
• Njohuri në bazën e të dhënave MySQL
• Njohuri e gjuhës Italiane

Ofrojmë:

• Punë full-time smart-working
• Paga e përshtatur sipas përvojës së kandidatit
• Mundësi të gjera për rritje dhe zhvillim profesional
• Ambient pune i ri dhe frymëzues

Dëshiron të bësh pjesë në ekipin tonë? Dërgo CV-në tënde tani!
Bashkohu me ne!
jobs@innodataservices.com *Subjekti duhet të jetë: Kërkesë për vend pune – WordPress Developer*

Inno Data Services
Rruga “N. Spiro” N1, 2001, Durrës
www.innodataservices.com

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software