Elbasan, ofrohet vend pune Perfaqesues shitje 56 views

Job Expired

Kompania Kadiu sha lider në industrinë automotive është në rritje të vazhdueshme dhe në zgjerim të pikave të saj të shitjes në të gjithë vendin.
Për këtë arsye kompania kërkon Përfaqësues Shitjesh, për qytetin e Elbasanit.

Detyrat:

 • Njohja shumë e mirë e produkteve te kompanise.
 • Perkujdesja ndaj klientëve ne rajonin përkatës.
 • Këshillimi i klientëve gjatë blerjes.
 • Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave.
 • Bashkëpunim i ngushtë me koleget e departamenteve te tjera.

Kualifikimet:

 • Te kete arsim te larte (preferohet fusha e inxhinieriese ose shkencat ekzakte).
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese.
 • Te kete deshire per te mesuar.
 • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit.
 • Te jete me banim ne zonen e Elbasanit.

Kompania Kadiu ofron:

 • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional.
 • Vend pune modern dhe të sigurte.
 • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt dhe ne rritje te vazhdueshme, ne perputhje me progresin e bere.
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e e-mailit: hr@kadiu.al ose ne nr. tel: 0689073578

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane Durres Km 3
 • Profili Automjete