Elbasan, ofrohet vend pune, Oficer Kredie 88 views3 applications

Job Expired

Agrokredit sh.a, Institucion Financiar, me mbi 20-vite eksperiencë në fushën e kredidhënies për individë dhe biznese, kërkon të punësoj Oficer Kredie, për degën Elbasan.

Kandidati duhet të ketë:

  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi të menduari me integritet të lartë.
  • Diplomë dhe/ose Master për Ekonomi, Financë, Juridik, degët e Universitetit Bujqësor dhe/ose në fusha të ngjashme.
  • Eksperienca pune në fushën e Kredisë përben avantazh.
  • Njohuri të programeve kompjuterike bazë si MS word, Excel, Power Point.

Cel. : 0676030261 / agrokredithr@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime Financjare