EKSPERTE NE RRITJEN DHE MENAZHIMIN E RRJETEVE SOCIALE 174 views1 application

Job Expired

ENZO ATTINI eshte kompania e cila ofron Ora premium autentike dhe aksesore te tjere ne te gjithe Boten, nepermjet shitjeve online.

✅ PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 •  Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;

✅ KËRKESAT E PROFILIT:

 • Aftesi shume te mira ne te shkruar
 • Njohuri e mire e Facebook/Instagram/ Tik Tok / Pinterest/Twitter/Linkedin etj.
 • Te jete e komunikueshme, te dije te punoje ne grup, te perballoje presionin dhe te menaxhoje me efikasitet rrjetet sociale te kompanise;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
 • Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
 • Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
 • Te jete metodike dhe e organizuar.
 • Preferohet nje Diplome unversitare, por jo e domosdoshme
 • Preferohet te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze.

📩 Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al

Suksese!

Showroomi zyrtar i Enzo Attini : Sheshi Wilson, Bllok

Zyrat e administrates te Enzo Attini : RR. MINE PEZA, prane Cafe Grandit .TEL. +355676323467

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rr Muhamet Gjollesha Tirane
 • Tel/Mob +355676323440
 • Profili Moda/Veshja