EKSPERIENCE E RE! KËRKOHET BABYSITTER NË ZVICER 138 views

Job Expired

Nëse dëshiron të vizitosh një vënd të ri,të provosh një eksperience të re,

të pëlqejn fëmijët dhe kë dëshire të punosh me fëmijët,nëse dëshiron të fitosh më shume para athere apliko!

Kërkohet babysitter në Zvicer për tu kujdesur për 2 fëmije.

Mosha e kërkuar:25-45 vjeçe.

Kërkohet pergjegjshmeri në punë!

Ofrohet:Biletat e udhetimi,një dhomë personale,nje ditë pushim në javë,shpenzimet gjatë qëndrimit të mbuluara ,pagesa mujore .

Data e udhetimit :Nëntor

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim