Ekonomiste F 393 views3 applications

Job Expired

Ofrohet vend pune Ekonomiste F !

Per nje nga kompanite lider ne sektorin e mobilerise ofrohet vend pune si “Ekonomiste”

Detyrat qe kanidiatet do realizojne:

• Rregjistrim fature shitje dhe blerje per shpenzime dhe te ardhura
• Rregjistrimi i veprimeve te magazines, rakordim ne lidhje me levizjet e materialeve
• Rakordime me bankat, balancat e llogarive mujore, kontrolli saktesise se regjistrimeve
të transaksioneve bankare ne kontabilitet
• Ndjekja e inventareve te Magazines

Kriteret qe duhet te plotesojne:

• Te kete mbaruar fakultetin Ekonomik: Dega Finance, Kontabilitet

• Te kete eksperience pune si financiere minimalisht 3 vjet

• Mosha 35-45 vjece

• Te njohe shume mire programin Alpha, Alpha web & Paketen office

• Te bashkepunoje me stafin e departamentit per te gjitha detyrat qe do i percaktohen

Kandidatet te cilet plotesojne kriteret e mesiperme, jane te lutur te dergonje CV-ne e tyre, duke specifikuar pozicionin ne subject per te cilin aplikoni, ne adresen e e-mail-it: punesimndermjetesim@gmail.com

Per cdo paqartesi mund te kontaktoni ne numrin e meposhtem, vetem nepermjet whatsapp-it:

+355696180299

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 14 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim