Ekonomiste 437 views4 applications

Job Expired

Ardeno shpk operon për më shumë se 20 vjet në prodhimin dhe përpunimin e drurit,
për nevojat e saja kërkon te punësojë:

Ekonomiste

Kërkesat që duhet të përmbushin kandidatet:
Arsim i lartë, fakulteti Ekonomik
Eksperienca te meparshme pune ne jo me pak se 5 vite
Njohuri të programit Bilanc dhe Financa 5;
Njohuri shumë të mira të paketës Windows Office
E afte per pune ne grup

Lutem aplikoni ne ardeno1@hotmail.com | 0682036300

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Mobilje