EKONOMISTE 298 views

Job Expired

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani ndërtimi të suksesshme në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

EKONOMISTE

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË  
– Rregjistrimi i faturave mujore te blerjeve dhe shitjeve,

– Rregjistrimi i situacioneve mujore te punimeve,

– Ndjekja dhe rregjistrimet e veprimeve ne lidhje me bankat  dhe me arken,

– Veprimet me zyren e punes dhe me zyrat e tjera ( Bashki, Tatime etj)

– Rregjistrimi i kontratave,

– Mbajtja dhe rakordimet  e kartelave finaciare me klientet,

– Mbajtja dhe rakordimet  e kartelave finaciare me furnitoret,

– Rakordimi mujor i kartelave te shitjeve dhe te blerjeve

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë. Diplomë në Biznes ose Financë

Eksperienca: Jo me pak se 3 vjet. Te avantazhuar kandidatet qe kane eksperience pune ne shoqeri me aktivitet ndertimi.

Aftësi:

– Te jete perdoruese e mire e PC, paketes Office, si dhe programin financiar (Financa 5 )

– Te jete njohese e mire e gjuhen angleze.

– Te jete e  afte te punoje ne ekip.

 

 

Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do te perdoren vetem per qellime rekrutimi

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr.
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime