Ekonomiste 221 views1 application

Job Expired

INCA shpk si pjese e AZ GROUP, është një kompani e themeluar në vitin 2008 me qëllimin për të siguruar në tregun Shqiptar dhe atë Europian përpunimin dhe lëndën e parë më cilësore për industritë e mishit dhe të sallamit.

Pas më shumë se një dekade eksperiencë dhe me besimin e një tregu të gjerë klientësh, INCA shpk ka zgjeruar aktivitetin e saj duke rritur ndikimin pozitiv social, ekonomik dhe ambjental e duke kontribuar aktivisht në promovimin e një klime sa më inovatore biznesi.
Aktualisht jemi duke kërkuar një Ekonomiste 
që t’i bashkohet Departamentit të Finances në kompleksin tonë industrial në Lezhë.
Detyrat

 • Mirembajtja e marredhenieve financiare me furnitoret, regjistrimi dhe rakordimi i faturave dhe pagesave.
 • Monitorimi i vazhdueshe i gjendjeve te magazinave te kompanise.
 • Plotesimi i fletehyrjeve dhe fletedaljeve perkatese.
 • Ndertimi i raporteve per magazinat dhe paraqitja e tyre perpara drejtuesve.
 • Regjistrimi i faturave te shitjes dhe nxjerrja e raporteve mujore per to.
 • Regjistrimi i prodhimit ditor dhe suporti i prodhimit ne analizat e kostove.
 • Ndjekja e hedhjes se normave ne sistem.


Kualifikimet

 • Te kete mbaruar fakultetin ekonomik ( sistemi katervjecar ose master dega finance).
 • Te kete eksperienca te ngjashme pune mbi 3 vjet.
 • Te kete njohuri dhe te kete punuar me fiskalizimin, inventarizim dhe ndjekje magazinash.
 • Te kete njohuri e te kete punuar me Finance 5.
 • Njohuri shumë te mira të gjuhës angleze dhe italiane.
 • Njohuri kompjuterike te paketës Office. (preferohet te kete njohuri e te kete punuar me excel).
 • Gjithashtu kush deshiron ti bashkohet skuadres sone duhet:
 • Të jetë person korrekt, i besueshëm dhe i organizuar; Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punoje në grup; Te kete përgjegjshmëri në kryerjen e proçedurave të punës; Aftësi në ruajtjen e konfidencialitetit; Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, koordinuese dhe të punës në grup


Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgoni CV-në me email në adresënhr@inca-al.com
Mund të aplikoni edhe duke e dorëzuar dorazi tek Informacioni në fabrikë në oraret: E hënë – E premte: 09.00 – 14:00.Adresa: Lagjia “Skënderbej”, Zona Industriale, Lezhë ose na koontaktoni ne nr: 0682014970

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Lezhë
 • Profili Prodhim/Perpunim