Ekonomist (M) 162 views2 applications

Shoqeria “Vertigo Shpk” shpall pozicionin vakant Ekonomist (M).

Kerkesat:

1. Te kete mbaruar arsimin e larte per Ekonomik.
2. Te jete i pergjegjshem dhe i shkathet ne pune.
3. Mosha e kerkuar eshte deri ne 30 vjec.
4. Njohja e programit Alpha Web.

Kompania ofron:

1. Kushte shume te mira pune.
2. Ambjent miqesor.
3. Page konkuruese.

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e emailit: contact@vertigo.al

Apply for this job Apply via Facebook